hoztam Neked amin gyakorolhatod:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:24

Törölt felhasználó (94621)

Ha nem tudná hölgyem, a nyalás az minden korban megengedett, nem korfüggő....látod a technikámat?

valami ilyesmire gondoltál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:08

Törölt felhasználó (21812)
Admin

*szerelmetes szmájli*
Erre akkor most én csak ezt válaszolhatom: Jó estét! ha meg pihenni készülnél Cakát!
Charlotte a 7337-re csak ennyit: szerelmes vagyok az asszonyomba, de folyamatosan Téged kívánlak!
nem tudom ... nehéz elképzelni, h azt a nőt akibe szerelmes vagyok ne kívánjam, nálunk ffiaknál ez fordítva is szokott működni, akiket kívánunk később akár szerelmesek is lehetünk beléjük ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Charlotte a 7337-re csak ennyit: szerelmes vagyok az asszonyomba, de folyamatosan Téged kívánlak!
nem tudom ... nehéz elképzelni, h azt a nőt akibe szerelmes vagyok ne kívánjam, nálunk ffiaknál ez fordítva is szokott működni, akiket kívánunk később akár szerelmesek is lehetünk beléjük ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt Mindenkinek!
Willinek pedig Boldog Névnapot! És azt, amit kíván!
Gyurinak meg köszi a finom reggeliért!
Willinek pedig Boldog Névnapot! És azt, amit kíván!
Gyurinak meg köszi a finom reggeliért!

Jó reggelt kíwán!

Pici kaja reggelire...oszt húztam...
Wilika,boldog néwnapot így utólag...tőlem 1 popót kapsz...

(csak arra nm emlékszem,hogy Moncy w Prune popsija...)

Pici kaja reggelire...oszt húztam...

Wilika,boldog néwnapot így utólag...tőlem 1 popót kapsz...

(csak arra nm emlékszem,hogy Moncy w Prune popsija...)

juj, köszönöm szépen, most már lassacskán megjegyzem, hogy júNIusban van... akkor sem szeretem ezt a névnaposdit... :P
Kösz, hogy pináról is linkeltél képet, mert már úgyis elfelejtettem, hogy néz ki. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kösz, hogy pináról is linkeltél képet, mert már úgyis elfelejtettem, hogy néz ki. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Willy!
Boldog névnapot és sok pinát kívánok neked!

Boldog névnapot és sok pinát kívánok neked!

Jó éjt, a makkolás mára befejezve! Álomba döntöm Magam! És nem is "dinnyéztem" ma!

Szépjóestét!
Tesóm megismertetett Palya Beával ("A mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is.")
Valami gyönyörű hangja van, és zseniális szövegű dalokat énekel. Ezt figyeljétek! A címe: Sáros-pataki polgár leány.
Mer a bodrog partját csiga járja
ágaskodik a szorvája
s hogyha fogom kismarkomba
a szorváját visszavonja
szégyenemre
ám ha patak főutcáján
lejtek faromat riszálván
minden legény szeme tátva
ágaskodik a szorvája
örömemre
mer akárhány deják vagy úrféle
megfütykölne, tovalépne
velem tengölyt ne akasszon
nem kell nékem bábaasszony
szégyenemre
há de mennyi kényes dölyfös kokas
jobb nekem egy vargainas
csirizes kis gatyájába
híven vár rám a szorvája
örömemre
dalrészletek itt
Tesóm megismertetett Palya Beával ("A mai fiatal énekesek egyik legsokoldalúbb alkotója. Magyar, cigány, bolgár és más népzenékkel, indiai zenével foglalkozik, emellett közreműködik világzene, jazz, énekelt vers műfajokban is.")
Valami gyönyörű hangja van, és zseniális szövegű dalokat énekel. Ezt figyeljétek! A címe: Sáros-pataki polgár leány.
Mer a bodrog partját csiga járja
ágaskodik a szorvája
s hogyha fogom kismarkomba
a szorváját visszavonja
szégyenemre
ám ha patak főutcáján
lejtek faromat riszálván
minden legény szeme tátva
ágaskodik a szorvája
örömemre
mer akárhány deják vagy úrféle
megfütykölne, tovalépne
velem tengölyt ne akasszon
nem kell nékem bábaasszony
szégyenemre
há de mennyi kényes dölyfös kokas
jobb nekem egy vargainas
csirizes kis gatyájába
híven vár rám a szorvája
örömemre

Jóccakát mindenkinek!

Áááá...Hipp nm fog reménykedni...majd
szöwetkeztek és együtt makkoztatjátok Zellit...
szöwetkeztek és együtt makkoztatjátok Zellit...

Látod Matus...én már el is képzeltem,ahogy Zelli
csócsálja a makkod...
Szegény Hipp...mostanában nm sokat kap a mézesköcsögöcskéből...
csócsálja a makkod...

Szegény Hipp...mostanában nm sokat kap a mézesköcsögöcskéből...

Hmmm...ez jól hangzik...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Szija!
Milyen illata wan az égnek?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 21:30
ó, ha tudnád, milyen óriási, zord, égillatú hegyeket mászok most is!
Milyen illata wan az égnek?

Igen.Minél hamarabb.Joga van tudni.Egyszer úgy is megtudná, és minél előbb annál jobb.Én pedig túl lelkiismeretes vagyok hozzá,hogy ilyen dolgot titokban tartsak.
Na meg hogy magyaráznám ki amikor 16 éves korában megkapja a pármillió ft-t meg egy házat
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 19:06
Na meg hogy magyaráznám ki amikor 16 éves korában megkapja a pármillió ft-t meg egy házat

Admin

Ha örökbefogadnátok egy babát (mondjuk egy újszülöttet, tehát nem emlékezhet arra, hogy nem ti vagytok a szülei), később elmondanátok neki, hogy nem vagytok édes szülei?
Tételezzük fel, hogy senki kívülálló nem világosíthatja fel őt az örökbefogadás tényéről.
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
Tételezzük fel, hogy senki kívülálló nem világosíthatja fel őt az örökbefogadás tényéről.
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?

Estét Hipp bátyám!
Elememben nm waok csak,ahogy fáradok elmegy a maradék piszi ecem is...rájadásul kinn wótam a napon egész nap...nap..nap...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 21:13
Elememben nm waok csak,ahogy fáradok elmegy a maradék piszi ecem is...rájadásul kinn wótam a napon egész nap...nap..nap...

Törölt felhasználó (94621)

helló Georg! kidolgoztad magad? látom azért elemedben vagy. itt már mindenki árulja magát jó pénzért alattad egy hsz.-el meg tündi-bündi, nahát-nahát, nem szólok mert meleg van. talán holnapra csillapodik ő is meg a hőmérséklet is.
kellemes estét nektek, hipp megy vizsszintesbe!
kellemes estét nektek, hipp megy vizsszintesbe!

Törölt felhasználó (7767)

Hol voltál ilyen sokáig, kispille?

Őszintén megmondva, nagyon érdekel a gyermekvállalás témája! Voltak időszakok, amikor nagyon akartam. Először, amikor koraszülött osztályon voltam gyakorlaton!(16 évesen) Később, amikor először voltam házas, de akkor a nappali tagozatos fősuli volt az akadály! Később elváltam, sokáig egyedül voltam, így nem akartam bébit.
A második házasságom tele van egzisztenciális problémákkal, ezek a feltételek nem ideálisak egy jövevénynek!
Még nem mondtam le a saját gyerekről, de az már lehet, hogy nem ebben a kapcsolatban realizálódik.
Az örökbefogadásról: Nekem nem okoz problémát egy örökbefogadott gyermek. Lehetőleg igen pici korában, mert sok pszichés tényező 3 éves kor előtt dől el. Tudnám szeretni őt, úgy mint a sajátomat. Idővel, mikor már a személyisége kifejlett, biztosan elmondanám, hogy nem mi vagyunk a vérszerinti szülei. Tudnia kell! Ismerek olyan embert, aki megtudta, hogy örökbefogadott, sajnos idő előtt 5-6 évesen. Kissé traumás lett a személyisége. De ma már szerencsére túllépett a problémán, és lelkileg egészségesen éli a kis életét boldog családi körben! Nevelőszülei mindent megadtak neki.
Egyszóval sajátot, és örökbe fogadott babát is vállalnék ideális körülmények közé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 19:06
A második házasságom tele van egzisztenciális problémákkal, ezek a feltételek nem ideálisak egy jövevénynek!
Még nem mondtam le a saját gyerekről, de az már lehet, hogy nem ebben a kapcsolatban realizálódik.
Az örökbefogadásról: Nekem nem okoz problémát egy örökbefogadott gyermek. Lehetőleg igen pici korában, mert sok pszichés tényező 3 éves kor előtt dől el. Tudnám szeretni őt, úgy mint a sajátomat. Idővel, mikor már a személyisége kifejlett, biztosan elmondanám, hogy nem mi vagyunk a vérszerinti szülei. Tudnia kell! Ismerek olyan embert, aki megtudta, hogy örökbefogadott, sajnos idő előtt 5-6 évesen. Kissé traumás lett a személyisége. De ma már szerencsére túllépett a problémán, és lelkileg egészségesen éli a kis életét boldog családi körben! Nevelőszülei mindent megadtak neki.
Egyszóval sajátot, és örökbe fogadott babát is vállalnék ideális körülmények közé!

Admin

Ha örökbefogadnátok egy babát (mondjuk egy újszülöttet, tehát nem emlékezhet arra, hogy nem ti vagytok a szülei), később elmondanátok neki, hogy nem vagytok édes szülei?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért nem?

Micsoda kérdések...
Ezeket fel kell dolgoznom
Elmenek sétálni közben majd gondolkozom...
Hm.. de min is?
Jön a felleg...
No vajon ma ki győz ágy alá jutásban?
Ezeket fel kell dolgoznom

Elmenek sétálni közben majd gondolkozom...
Hm.. de min is?

Jön a felleg...
No vajon ma ki győz ágy alá jutásban?