szeretném,ha minden olyan lenne és maradna ,mint tavaly decemberben volt Karácsony elött...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:33
Törölt felhasználó (24620)

Tegnap kifeküdtünk haverommal a stégre, vízipipázni, közben vizslattuk az eget, és volt szerencsém hullócsillagot látni. (sajna szegény pajtásom lemaradt róla)
Ti mit kívánnátok most egy hullócsillagtól?

vezessen további utadon a hullócsillag felé elmormogott kívánalmad.
akkor teljesül.
mert gondolsz rá, s próbálsz néki megfelelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:47

Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
Ha meg kívánnék csillagtól, akkor sem teljesülne.
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...

Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik.
Rendben, Charlotte néni majd mesél willykének, csak ne sírj, mert azt nem ceressük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:43

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Muszáj volt felvilágosítani a gyereket? Most jól elüldözted! Eddig azt hitte a minimax honlapján van...

De kis csacsi vagy! A csillagtól házat, kocsit és sok pénzt kell kérni!!!
Bátorság kell? Olvasd el a Laci és az oroszlánt!
Szorgalom kell? Olvasd el a Telhetetlen méhecskét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:47

Bátorság kell? Olvasd el a Laci és az oroszlánt!
Szorgalom kell? Olvasd el a Telhetetlen méhecskét!

Mondd hogy nem igaz!

Mondd hogy nem igaz!
Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:43

Mindenesetre én bátorságot és szorgalmat kértem. Eddig sem volt, eztán sem lesz, de nem a csillagon múlik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Muszáj volt felvilágosítani a gyereket? Most jól elüldözted! Eddig azt hitte a minimax honlapján van...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:37

Törölt felhasználó (94621)

Igeeeen? te kis ártatlan, nem tudtad, hogy a gg-n randa szexőrült ffiak és leányok kábítják a fiatal nemzedéket? azért már pap belőled se lesz...

Nem árulom el. Babonás vagyok. Ha elkiabálom, a végén még nem teljesül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:33

Tegnap kifeküdtünk haverommal a stégre, vízipipázni, közben vizslattuk az eget, és volt szerencsém hullócsillagot látni. (sajna szegény pajtásom lemaradt róla)

Igeeeen? te kis ártatlan, nem tudtad, hogy a gg-n randa szexőrült ffiak és leányok kábítják a fiatal nemzedéket? azért már pap belőled se lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:28

Hát nem az?
Mindenféle elvetemült, szexuális kötődése van a dalnak.

Mindenféle elvetemült, szexuális kötődése van a dalnak.

Hát nem az?
Mindenféle elvetemült, szexuális kötődése van a dalnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:15

Mindenféle elvetemült, szexuális kötődése van a dalnak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

nem válaszoltál a kérdésemre willy! ha valaki A-t mond mondjon B-t is, így szokás.
tehát mégegyszer megkérdezem, mitől mocskos ez a játszma?
tehát mégegyszer megkérdezem, mitől mocskos ez a játszma?
nem válaszoltál a kérdésemre willy! ha valaki A-t mond mondjon B-t is, így szokás.
tehát mégegyszer megkérdezem, mitől mocskos ez a játszma? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 15:48
tehát mégegyszer megkérdezem, mitől mocskos ez a játszma? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)

szerinted mióta van nekem ilyen hangom?
Már hogy zenésítettem volna meg... én csak eszköz voltam ebben a mocskos játszmában.
Már hogy zenésítettem volna meg... én csak eszköz voltam ebben a mocskos játszmában.
Én voltam egyszer lovin. A különc angoltanárunk vitt ki minket iskola után. Elmondta, hogy hogyan kell fogadni és mentünk is mindannyian. És NYERTEM!!! Kurvajó érzés volt szurkolni a lovamnak és izgulni, hogy mi lesz.
Akkor megértettem valamit a játékszenvedélyből. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 18:03
Akkor megértettem valamit a játékszenvedélyből. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

én mindkettőt utálom.

Felvetésed morbid és provokatív, még akkor is ha történetesen sírkőkészítő vagy, és az említett sírkő egyelőre nem tartozik senkihez.
Kérlek, tartózkodj az ilyen hsz-ektől a továbbiakban!
Kérlek, tartózkodj az ilyen hsz-ektől a továbbiakban!

én mindkettőt utálom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 17:33

Törölt felhasználó (7767)

Ez olyan, mint a férfiaknak a lovi vagy a foci: "kikapcsol", kellemessé, elfogadhatóbbá teszi az életet!

Ez olyan, mint a férfiaknak a lovi vagy a foci: "kikapcsol", kellemessé, elfogadhatóbbá teszi az életet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 17:23

Admin

Amúgy is: minden nő kurva, nem igaz?
Amúgy is: minden nő kurva, nem igaz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 17:21
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Igennn!

Igennn!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 17:07

Admin

Katicika, te kurva vagy???
Jó, látom, hogy nem a te szakmád...

Jó, látom, hogy nem a te szakmád...
Egy másikról meg az alábbi:
Van itt minden, ami kő.
Na ja, kóla is ha kő!
Kaviár, kagyló, pezsgő,
s ha kő egy felszolgálónő!
Van itt minden, ami kő.
Na ja, kóla is ha kő!
Kaviár, kagyló, pezsgő,
s ha kő egy felszolgálónő!

Egy másik szakmámról most ez jutott eszembe hirtelen:
Szívom a nedvedet,
ez orvosi rendelet.
De ne vegye kedvedet,
mert láthatod keblemet!
Szívom a nedvedet,
ez orvosi rendelet.
De ne vegye kedvedet,
mert láthatod keblemet!

Katicika, te kurva vagy???
Jó, látom, hogy nem a te szakmád... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 16:54

Jó, látom, hogy nem a te szakmád... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)

SZAKMA
Állok a sarkon,
szemem a parkon,
csak néha rezzen
lucskos pinám
Bimbóim szúrják
a top azúrját,
nyelv ostromára
vágyik a szám.
BMV-k húznak
már a szegélyhez,
s behajlok szendén,
popsim kiáll...
Dinnyéim mérik
mohó marokkal,
lucskom elomlik
combon alá...
Hűtött az ülés,
nyeszlett az ürge,
de lába közt már
kútostor áll!
Rámarkol vágyam,
jobb mint az ágyban,
szopok, mint őrült:
-Nyeljed, babám!
("A krokodilus, a Nílus partján..." dallamára)
Állok a sarkon,
szemem a parkon,
csak néha rezzen
lucskos pinám
Bimbóim szúrják
a top azúrját,
nyelv ostromára
vágyik a szám.
BMV-k húznak
már a szegélyhez,
s behajlok szendén,
popsim kiáll...
Dinnyéim mérik
mohó marokkal,
lucskom elomlik
combon alá...
Hűtött az ülés,
nyeszlett az ürge,
de lába közt már
kútostor áll!
Rámarkol vágyam,
jobb mint az ágyban,
szopok, mint őrült:
-Nyeljed, babám!

("A krokodilus, a Nílus partján..." dallamára)