Egy darabig én sem "megyek" még el...
De ma walamiéét jól be tunnék b@xni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
de jó, hogy nem mentem el még.
szia Rosemary, és szia Gyuri! szolgáljátok ki magatokat, gondolom ha forr a véred akkor ettől még sikítozni is tudsz. apropó Rosemary most megy egy verseny, élvezés a téma, neked ezen vétek nem elindulnod, bizti megnyernéd....
szia Rosemary, és szia Gyuri! szolgáljátok ki magatokat, gondolom ha forr a véred akkor ettől még sikítozni is tudsz. apropó Rosemary most megy egy verseny, élvezés a téma, neked ezen vétek nem elindulnod, bizti megnyernéd....
ok Gyuri tudlak követni, /azaz értem/ "elmenés" ügyben...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:05
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy darabig én sem "megyek" még el...
szia cuncus, vigyázni fogok, tőlem telhetően...jó hétvégét!
Bazi fárasztó lett ez a hét...talán wasárnap nm melózom...jó wóna holnap befejezni...este + elhajolni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
ok Gyuri tudlak követni, /azaz értem/ "elmenés" ügyben...
Gyonas:
azert vagyok megint itt (nem tom meddig), mert egy igen kedves pajtim kuldott egy mailt, ami kibaszottul jol esett...nem gondoltam,hogy meg emlekeznek ram az emberkek..tenyleg jol esett az a par sor es feldobta az enyhen szurke napom...s azonkivul feltettem egy maiden szamot es eszembe jutott masvalaki is...na, eleg legyen a mocsok romantikabol!!!azert vok itt mert szeretem a szekszet spont
azert vagyok megint itt (nem tom meddig), mert egy igen kedves pajtim kuldott egy mailt, ami kibaszottul jol esett...nem gondoltam,hogy meg emlekeznek ram az emberkek..tenyleg jol esett az a par sor es feldobta az enyhen szurke napom...s azonkivul feltettem egy maiden szamot es eszembe jutott masvalaki is...na, eleg legyen a mocsok romantikabol!!!azert vok itt mert szeretem a szekszet spont
mondtad-e? nem mondtad? oly rég volt, már nem is emlékszem. mindenesetre, ha mondtad valamikor, akkor jelentem: megtartottam.

JOOOL ESIK ITT LENNI VELETEK!
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:16
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
mondtad-e? nem mondtad? oly rég volt, már nem is emlékszem. mindenesetre, ha mondtad valamikor, akkor jelentem: megtartottam.

téged is átitatott a nappali-nosztalgia, mi?
kis kedves az a barát. asszem, tudom, kire gondolsz. a maiden meg egyértelmű.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:15
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyonas:
basszus, cuncus! el ne bőgd magad itten, mert világgá szaladok!
vagy vegyem át rumi mondását: cuncus, édes (mit irjak a tejfölöm helyett???), gyere, borulj vállamra.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:17
vagy vegyem át rumi mondását: cuncus, édes (mit irjak a tejfölöm helyett???), gyere, borulj vállamra.
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
JOOOL ESIK ITT LENNI VELETEK!
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK...
KIBASSSSZOTTUL HIANYOZTATOK ES FOGTOK...
szerintem nem egy es ugyanarrol az emberrol beszelunk a maiden meg....nosztalgia,foleg,hogy van a metallica koncertre jegyem es nem mehetek.....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:17
téged is átitatott a nappali-nosztalgia, mi?
ha borulnek,akkor lehet nem a valladra...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:19
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus, cuncus! el ne bőgd magad itten, mert világgá szaladok!
én egy hapsira gondoltam. arra a hapsira gondoltam, akinek egy söröskrigli van a neve mellett. és kozelt iddogál. és azt az idétlen forma-1-et nézi.
a maidenhez pedig charlotte-unkat kötöm. (ha már olyan sokat járok a bondage topikba
)
és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:20
a maidenhez pedig charlotte-unkat kötöm. (ha már olyan sokat járok a bondage topikba
)és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI! (Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem nem egy es ugyanarrol az emberrol beszelunk a maiden meg....nosztalgia,foleg,hogy van a metallica koncertre jegyem es nem mehetek.....
ööö... nem nekem kéne leborulnom?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
téjjeg! most jut eszembe! surdinak nem focilabda volt az avatara?
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.
surdi, miért változtattál avatart? már jobban szeressed a sört, mint a focit?
)
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
(utólagos hozzáírás: hehe! ilyen jól emlékezni! foci volt, megnéztem a bezárt nappaliban! királyságosságos vagyok! királyságosságos! legalábbis a memoárom.
)
menni mennek csak nem engednek....es igenis focilabda volt...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:23
én egy hapsira gondoltam. arra a hapsira gondoltam, akinek egy söröskrigli van a neve mellett. és kozelt iddogál. és azt az idétlen forma-1-et nézi.
)
és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI!
)és ha megvan a jegyed, akkor töröld a másik programod, irány a koncert! ne hagyd ki! nem szabad ilyet tenni! örök életre bánod majd. tessék élni, cuncus. ÉLNI!
A következő avatara piros ferrari lesz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 20:28
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
téjjeg! most jut eszembe! surdinak nem focilabda volt az avatara?
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
)
jaj! effelejtettem!
vagy rosszul emlékszem?
)
Na tessék... itt még engem bacogattál h. a torkomon öntögetek...
Ha kihagytok mérges leszek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 20:47
Ha kihagytok mérges leszek
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Wízöntő???Pece...inkább leöntő...
Állandóan a torkod locsolod...

Húúú...Moncy! Néd mit tanát a kutyád a kertben...meggyet cedni wótá..mi?Pfff...
Állandóan a torkod locsolod...

Húúú...Moncy! Néd mit tanát a kutyád a kertben...meggyet cedni wótá..mi?Pfff...
sumi felirattal!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
De majd ha hétfőn jön mit fog mívelni a dühöngőben ezért
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 29. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
én már előre fetrengek a kacagástól!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)

GG-ufsz

Vicky Powell