Ezt hívják kegyes hazugságnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:25

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Egy szóval sem mondtam, hogy hazudtál. De ő úgy gondolta, hogy a fontos kérdésekre valószínűleg nem mondanál igazat. És nem is azért, mert hazug vagy, hanem pl. azért, hogy ő ne legyen ideges.
Én sosem akartam feleslegesen idegelni anyámat. Úgy is lefeküdtem volna a pasimmal, ha hisztériázik, és így elkerültem a hisztériát azzal, hogy hazudtam.
Én sosem akartam feleslegesen idegelni anyámat. Úgy is lefeküdtem volna a pasimmal, ha hisztériázik, és így elkerültem a hisztériát azzal, hogy hazudtam.
Az igaz szókimondás, olyan luxus, amit senki nem engedhet meg magának.
Egy szóval sem mondtam, hogy hazudtál. De ő úgy gondolta, hogy a fontos kérdésekre valószínűleg nem mondanál igazat. És nem is azért, mert hazug vagy, hanem pl. azért, hogy ő ne legyen ideges.
Én sosem akartam feleslegesen idegelni anyámat. Úgy is lefeküdtem volna a pasimmal, ha hisztériázik, és így elkerültem a hisztériát azzal, hogy hazudtam. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:16
Én sosem akartam feleslegesen idegelni anyámat. Úgy is lefeküdtem volna a pasimmal, ha hisztériázik, és így elkerültem a hisztériát azzal, hogy hazudtam. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt eszembe jut a kezdet, amikor a hűségről és az őszinteségről nyitottam topicot!
A férjem tudja mit csinálok itt a neten, a nappaliban! Nem ítél el, nem kutat utánam.
Ha adott esetben beleszeretnék,-ne valakibe, biztosan tudatná/m Velem, Vele!
Charlotte nem hazudtam Anyámnak, egyszerűen nem kérdezett! Nem Szerelemgyerek vagyok! Ezt ma is érzem. A bátyám a kedvenc.
A férjem tudja mit csinálok itt a neten, a nappaliban! Nem ítél el, nem kutat utánam.
Charlotte nem hazudtam Anyámnak, egyszerűen nem kérdezett! Nem Szerelemgyerek vagyok! Ezt ma is érzem. A bátyám a kedvenc.
Itt eszembe jut a kezdet, amikor a hűségről és az őszinteségről nyitottam topicot!
Háát igen az őszinteség mindenek felett kéne hogy álljon, de a mindenkori társadalmi normák nem hinném,hogy ezt eltűrnék... saját érdekünkben hazudnunk kell, náha önmagunknak is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 04. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 15:09
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem mindenki csak addig gondolja komolyan a másik levelének/sms-ének tiszteletben tartását, míg valaki nem céloz arra, hogy a másik félrenézeget, vagy mi magunk nem vesszük észre, hogy valami gáz van.
Én egyszer egy nappal hamarabb hazaértem a tervezettnél, és mit ad isten, egy másik nőt hívott aznapra vendégségbe a párom. A konyhában volt a bor és a nasi. És persze jött a szöveg: csak barát...
Na, akkor megnéztem néhány sms-t és érdekes dolgokra jöttem rá...
Én egyszer egy nappal hamarabb hazaértem a tervezettnél, és mit ad isten, egy másik nőt hívott aznapra vendégségbe a párom. A konyhában volt a bor és a nasi. És persze jött a szöveg: csak barát...
Mert ő az igazat akarta tudni, nem azt, amit a lánya kitalál a kérdésre...
Az én anyám is olvasott el leveleimet. Akkor rettenetesen dühöngtem. De már kezdem érteni... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:50
Az én anyám is olvasott el leveleimet. Akkor rettenetesen dühöngtem. De már kezdem érteni... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Eszembe jutott egy régi történet! 12 éves lehettem. Akkor még volt egy Pajtás nevű lap, ott találtam egy levelezőtársra! Mindent elmondtunk egymásnak, szinte naponta írtunk! Mély és őszinte levelek voltak. Anyám kissé rideg attitűdű, nem szerettem Vele szerelemről, szexről beszélni!
Egyszer olyan dolgot hozott elő, amit soha nem mondtam neki, de a barátnémnak leírtam. Ez elég mély nyomot hagyott Bennem! A mai napig fáj!
Miért nem kérdezett inkább?
Egyszer olyan dolgot hozott elő, amit soha nem mondtam neki, de a barátnémnak leírtam. Ez elég mély nyomot hagyott Bennem! A mai napig fáj!
Miért nem kérdezett inkább?
Szerintem mindenki csak addig gondolja komolyan a másik levelének/sms-ének tiszteletben tartását, míg valaki nem céloz arra, hogy a másik félrenézeget, vagy mi magunk nem vesszük észre, hogy valami gáz van.
Eszembe jutott egy régi történet! 12 éves lehettem. Akkor még volt egy Pajtás nevű lap, ott találtam egy levelezőtársra! Mindent elmondtunk egymásnak, szinte naponta írtunk! Mély és őszinte levelek voltak. Anyám kissé rideg attitűdű, nem szerettem Vele szerelemről, szexről beszélni!
Miért nem kérdezett inkább? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:36
Miért nem kérdezett inkább? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát igen! Az "intim szféráról" beszélünk! Ha nyitva is felejtem a ládikám, ha lementem is a levelet, akkor is Nálam elvárás, hogy ne nézzenek bele! Így vagyok bárki más küldeményeivel is. Ha nem nekem szól, nem nézem meg! Tiszteletben tartom a másik Ember saját világát!

mi az? nálam csak vöröskereszt!
ilyen kocsi vigyen el?
baxátok + dógoznom kéne!
de ezt má +várom!
ui: bazd meg!
de ezért a galádságért nem ám csak virtuálisan kell leszopnod!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen kocsi vigyen el?
baxátok + dógoznom kéne!
de ezt má +várom!
ui: bazd meg!
de ezért a galádságért nem ám csak virtuálisan kell leszopnod!!! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
surdának ajándék:

ja és ez elég kiábrándító tud lenni egy kapcsolatban.
ha túlzásba viszi a párom emiatt úgy érzem mehet tönkre kapcsolat.
és talán ez lehet egy lehetséges válasz a lotyókám "lájtos" kérdésére is!!!
ha túlzásba viszi a párom emiatt úgy érzem mehet tönkre kapcsolat.
és talán ez lehet egy lehetséges válasz a lotyókám "lájtos" kérdésére is!!!
Nahát igen! Az "intim szféráról" beszélünk! Ha nyitva is felejtem a ládikám, ha lementem is a levelet, akkor is Nálam elvárás, hogy ne nézzenek bele! Így vagyok bárki más küldeményeivel is. Ha nem nekem szól, nem nézem meg! Tiszteletben tartom a másik Ember saját világát!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:26

nem ám, h szegény embör de messzívta, vagy valymi ilyesmi!
hanem mifaszé mentette le!
ja és nem lementett, hanem nyitva feledett postaládikó!
és ezek szerint szerintetek nincs privát szféra egy kapcsolatban??? milyen dolog elolvasni a párom levelét???
no aszem adom fel a labdákat a lotyókámnak. ezekből teheti fel Nektek a kérdéseket!
oly megértő tudsz Te is lenni!
és ezek szerint szerintetek nincs privát szféra egy kapcsolatban??? milyen dolog elolvasni a párom levelét???
no aszem adom fel a labdákat a lotyókámnak. ezekből teheti fel Nektek a kérdéseket!

tényleg jó kérdés: nincs privát szféra egy kapcsolatban???
nálunk van, de csak azért, mert uram utálja a gépet
de például sose nyúl a táskámba, a pénztárcámba...inkább odahozza, hogy vegyem ki...és persze elvárja ugyanezt tőlem is...mármint, hogy ne nyúljak az ő pénztárcájába
...és van levéltitok, és smstitok is
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk van, de csak azért, mert uram utálja a gépet

na baxátok meg!
ma se dógoztam sokat
úgyhogy lehet most csinyálom meg amit megakartam.
ha tudok még visszajövök, de nem biztosss! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:32
ma se dógoztam sokat
úgyhogy lehet most csinyálom meg amit megakartam.
ha tudok még visszajövök, de nem biztosss! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Teljesen megértő vagyok...Sajnálom is szegényt.. mert tudom magamról h. egy véletlenül (??) elolvasott levél v. sms mit hoz ki egy "zöld szörnnyé vált" Nőből...
Az első gondolatom mikor olvastam h. elmegy innen az volt na áll otthon a bál...
Úgyh. menek lottót venni

Az első gondolatom mikor olvastam h. elmegy innen az volt na áll otthon a bál...
Úgyh. menek lottót venni

Teljesen megértő vagyok...Sajnálom is szegényt.. mert tudom magamról h. egy véletlenül (??) elolvasott levél v. sms mit hoz ki egy "zöld szörnnyé vált" Nőből...
Úgyh. menek lottót venni

Úgyh. menek lottót venni

kedves, nem átsiklottam. még nem tartottam ott az olvasásban.
gondoltam, törlöm, de lótúró! ma már nem dolgozom! fárasztó éjszakám volt, hulla vagyok. az éjszaka ugyan nem éreztem fáradtságot.
a fáradtságot most érzem.
nektek is ekkora orgazmust kivánok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:24

nektek is ekkora orgazmust kivánok!

akkor ezek szerint ezen átsiklott kiskegyed:
surdapapa #7923 | tegnap 15:26
ez pedig az ős-ős nappalis első hsz:
/kitől mástól, mint pillécskétől/
édespille #15 | 2006.09.19
Emberek, ez fantasztikus!
5 perc alatt 10 percig röhögtem.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:17

No azért Én sem vagyok angyalka...
De ha már ez van legalább ne mentse le a gépre a virtuális kufircokat

akkor ezek szerint ezen átsiklott kiskegyed:
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:16
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

az én első nappalis hozzászólásom!
édespille
Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
| 2006.09.19
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
édespille
Téma: Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
| 2006.09.19
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
nah...látod ez a szívás
a lementett kufircok
különben gondolkoztam már, hogy én mit szólnék, és asszem én sem verném a seggem a földhöz örömömben, még akkor is, ha ez csak a net
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:17

különben gondolkoztam már, hogy én mit szólnék, és asszem én sem verném a seggem a földhöz örömömben, még akkor is, ha ez csak a net

No azért Én sem vagyok angyalka...

Naaaa... hát még ilyet
Nem tudtam elképzelni miért volt olyan morci
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:16

Nem tudtam elképzelni miért volt olyan morci

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként ma reggel 8 előtt a borosbochkorvoga felébresztette gianni-t, mert pizzát akartak az étterméből
de sergio a szakács valahol romagna tartománybeli otthonában tölti a szabadságát
de nagyon édes volt a kis talján az álmos akcentusával

de nagyon édes volt a kis talján az álmos akcentusával