Első kép... olyan 8-10 éves koromban próbálgattam édsanyám harisnyatartóját és cicitartóját...
Második: utálom a neon fényt...
Harmadik: így aludni el este... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 09:15

Második: utálom a neon fényt...
Harmadik: így aludni el este... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

És akkor némi képi asszociáció. Mi jut eszetekbe a képekről?

meg a korlátra fűzött karácsonyi fénysor
Te papa... a hátsómról bármikor kaphatsz képet... uccse nem tudnád h. ki van rajt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 10:12

Te papa... a hátsómról bármikor kaphatsz képet... uccse nem tudnád h. ki van rajt

1. rideg, mű
2. halál /már ha jól látom és mécsesek vannak az erkélyen/
3. a tegnap éjszakám
3. a tegnap éjszakám
1. rideg, mű
3. a tegnap éjszakám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 09:15
3. a tegnap éjszakám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

így van!
fényképet a csupasz popsitokról mindannyiótoknak kötelezővé tenném hogy küldjetek a nappalis férfi társadlomnak!
Moncynak a saját megyéjében írt tiltakozása miatt kötelezővé tenném az egész alakos akt fotót /és a többi nappalis hölgy megtehetné mindezt értünk férfiakért!/
fényképet a csupasz popsitokról mindannyiótoknak kötelezővé tenném hogy küldjetek a nappalis férfi társadlomnak!
Moncynak a saját megyéjében írt tiltakozása miatt kötelezővé tenném az egész alakos akt fotót /és a többi nappalis hölgy megtehetné mindezt értünk férfiakért!/

- romantika: a természet lágy ölén...
- mese: nem hiszek benne, de szükséges a gyerekek fejlődése érdekében... (Süsű a sárkány)
- internet: lassan betegség a függősége
- gyerek: szent és sérthetetlen
- tükör: látszik benne hogy szalad az idő
- reggeli: nincs mindig ídő rá, pedig a legfontosabb napi étkezésnek kellene lennie
- zene: Illés, Queen és Enigma (de ezeken kívül is nagyon sok)
- ragadós: rágó, és egyes olyan emberek, akik púp a hátamra
- fénykép: elsőrorban a saját készítésű képekkel vagyok elfogult (igaz, hogy 100 képemből csak kb. 10-15-tel vagyok elégedett, de szerintem ez a profi fotósoknál is így van)
- emberek: szeretem őket, de a tömegben iszonyom van tűlük
- állatok: macskák és kutyák
- mese: nem hiszek benne, de szükséges a gyerekek fejlődése érdekében... (Süsű a sárkány)
- internet: lassan betegség a függősége
- gyerek: szent és sérthetetlen
- tükör: látszik benne hogy szalad az idő
- reggeli: nincs mindig ídő rá, pedig a legfontosabb napi étkezésnek kellene lennie
- zene: Illés, Queen és Enigma (de ezeken kívül is nagyon sok)
- ragadós: rágó, és egyes olyan emberek, akik púp a hátamra
- fénykép: elsőrorban a saját készítésű képekkel vagyok elfogult (igaz, hogy 100 képemből csak kb. 10-15-tel vagyok elégedett, de szerintem ez a profi fotósoknál is így van)
- emberek: szeretem őket, de a tömegben iszonyom van tűlük
- állatok: macskák és kutyák

Na akkor asszociáljunk!
Romantika: SZERELEM!
Mese: Dömdödöm.....
Internet: Egyre lassabb, rosszabb...
Gyerek: Szeretnék!!!!!
Tükör: Mostanában nem szeretem.....Tuningolni kellene Magam!
Reggeli: Nem szoktam reggelizni.
Zene: Imádom!!!!!
Az értéket, az egyedit, a jót, ilyen értelemben bármilyen zene lehet!( Most éppen az ABBA: Lay all your love on me..... számát hallgatom!)
Ragadós: Sok ember! Ha van valamim tapadnak, ha nincs semmim cserbenhagynak! Meg a rágó!
Fénykép: Ideje már készíteni új felvételeket! Surdinak a popsimról, mert tegnap követelte!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:17
Romantika: SZERELEM!
Mese: Dömdödöm.....
Internet: Egyre lassabb, rosszabb...
Gyerek: Szeretnék!!!!!
Tükör: Mostanában nem szeretem.....Tuningolni kellene Magam!
Reggeli: Nem szoktam reggelizni.
Zene: Imádom!!!!!

Ragadós: Sok ember! Ha van valamim tapadnak, ha nincs semmim cserbenhagynak! Meg a rágó!
Fénykép: Ideje már készíteni új felvételeket! Surdinak a popsimról, mert tegnap követelte!

Admin

Jó reggelt!
Játsszunk asszociációs játékot megint!
Mindenki írja le, mi jut eszébe a következő szavakról:
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

- romantika: győzike
- mese: andersen
- internet:gg
- gyerek:sajátjaim
- tükör:uuuutálom
- reggeli: teraszon
- zene:nagyon nagyon fontos
- ragadós:méz
- fénykép:uuuutálom
surdinak: persze nem lehet...de ne is várjuk már el tőlük

- mese: andersen
- internet:gg
- gyerek:sajátjaim
- tükör:uuuutálom
- reggeli: teraszon
- zene:nagyon nagyon fontos
- ragadós:méz
- fénykép:uuuutálom
surdinak: persze nem lehet...de ne is várjuk már el tőlük

willonyos!
de el vagy tűnve! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 22:25
de el vagy tűnve! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ha minden jól megy, holnap magamhoz ölelhetem hőn áhított szerelmem, egy s6500-ös Fuji gépet ^_^

Jesszusom, mit találtam!
Én elhiszem, hogy kell a toleranciára és a másság elfogadására nevelés, de ennyire!
Én elhiszem, hogy kell a toleranciára és a másság elfogadására nevelés, de ennyire!

- romantika: Charlotte
- mese: pici fiam
- internet: a "nappalink"/a volt 3.
- gyerek: imádom
- tükör: szívesen végig nézném benne a szeretkezésünket! /Charlotte és Surdi/
- reggeli: gyakran elfeledkezem róla a nappalizás miatt
- zene: Edda
- ragadós: sperma
- fénykép: külhetnél végre magadról
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:17
- mese: pici fiam
- internet: a "nappalink"/a volt 3.
- gyerek: imádom
- tükör: szívesen végig nézném benne a szeretkezésünket! /Charlotte és Surdi/
- reggeli: gyakran elfeledkezem róla a nappalizás miatt
- zene: Edda
- ragadós: sperma
- fénykép: külhetnél végre magadról
Admin

Jó reggelt!
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

Haha!
De két "dudával" azért meg lehet itt férni?
A lényeg semmit ne parázzunk túl, ahogy a mai ifjak mondják! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 08:08

A lényeg semmit ne parázzunk túl, ahogy a mai ifjak mondják! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

és módosítjuk a közmondást?
Két tökös nem fér meg egy csárdában
így járt a macskás embör:

hidd el SPapa betartja ezt! vigyáz rá, h túl ne hajszolja magát!
SZilva!
engedd meg, h kicsit belejavítsak a válaszodba, úgy gondolom részemről így pontosabb:
"de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá lehet lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni"
a többivel tejesen 1et értek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 21:25
SZilva!
engedd meg, h kicsit belejavítsak a válaszodba, úgy gondolom részemről így pontosabb:
"de én nem hiszem, hogy egy kispapának teljesen rá lehet lényegülnie a várandósságra...lehet együtt örülni"
a többivel tejesen 1et értek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Gyuri!
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB...
Szerencsére nagyjából kimaradtunk a dolgok sűrűjéből. Mert akkor voltam távol, amikor besűrűsödtek a dolgok! De Mindegy! A Kismama, hogy van? Mit kíván? A Papa se hajszolja túl Magát, mert előkeresek egy cikket a netről! Hogy a Kispapa lelki világa is fontos, az együttrezdülések a Kismamával! STB...

Jó reggelt!
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép
- romantika
- mese
- internet
- gyerek
- tükör
- reggeli
- zene
- ragadós
- fénykép

és módosítjuk a közmondást?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 20:59

senki nem vitatta észrevételedet, csak véletlen egy "csárdába" tévedtünk!

Jóóó reggelt!
Jóóóó munkát!
Nékem szabi
Jóóóó munkát!
Nékem szabi

Jó reggelt!

Sajnos ma még munka (lásd a képet), de péntek...majd pihi...

Sajnos ma még munka (lásd a képet), de péntek...majd pihi...

Jóó reggelt!
Tegnap este beájultam az ágyba...
Kispapa nm akar rezdülni mindenre(nm olyan fajta)
bááár a kismama szeretné ha mindenhowa kisérném...
ebből wan is súrlódásunk...pfff...majd rájön...
A kismama jól wan,köszönöm...az a hülye kispapa bewállalt egy csomó melót...wasárnap kiwétel...
Egyetértek Prunéwal...méé kéne mindenhol a kismamáwal ücsörögnöm...még ha otthon punnyadnék
akkor winném úgyis...de így??...az exemben az tetszett,hogy nm csinált belöle wilágfájdalmat...assszem itt fordítwa lesz...lehet...nm szeretném de úgy tünik...
Kellemes napot mindenkinek....
Ui.: a kismamának a G.G.-zés még mindig szúrja a szemét!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 21:25
Tegnap este beájultam az ágyba...

Kispapa nm akar rezdülni mindenre(nm olyan fajta)
bááár a kismama szeretné ha mindenhowa kisérném...
ebből wan is súrlódásunk...pfff...majd rájön...
A kismama jól wan,köszönöm...az a hülye kispapa bewállalt egy csomó melót...wasárnap kiwétel...

Egyetértek Prunéwal...méé kéne mindenhol a kismamáwal ücsörögnöm...még ha otthon punnyadnék
akkor winném úgyis...de így??...az exemben az tetszett,hogy nm csinált belöle wilágfájdalmat...assszem itt fordítwa lesz...lehet...nm szeretném de úgy tünik...

Kellemes napot mindenkinek....
Ui.: a kismamának a G.G.-zés még mindig szúrja a szemét!

Szia, Gyuri!

Te Én már annyira öreg vagyok, hogy azzal tanultam az ipart!
Nő vagyok, de nem hülye, és nem szőke!
Már nem használom!
Ja és , mint kiadványszerkesztő, számíthatsz majd néhány kérdésre Tőlem, mert nagyon érdekel a téma, megfelelő hangulatomban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 01:56

Nő vagyok, de nem hülye, és nem szőke!

Már nem használom!
Ja és , mint kiadványszerkesztő, számíthatsz majd néhány kérdésre Tőlem, mert nagyon érdekel a téma, megfelelő hangulatomban.

Törölt felhasználó (24620)

Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!
MI A SZÁMOD?!

Nő és ismeri a Nortont?! :O
MI A SZÁMOD?!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 01:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 01:42
MI A SZÁMOD?!

A napokban olvastam egy cikkben a neten, még a nappaliba is beakartam hozni a kispapáknak a témát!( A kispapa mit is érezzen a terhesség alatt!)
Én se szeretem, ha a dolgokat túlparázzák, ez tényleg csak vicc volt.
Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!
Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak, elég az A4-es! Jaj de jó!
Csak viccből, Én még csak a Norton Commandert ismerem! Nem igaz a Totalt is!
Én se szeretem, ha a dolgokat túlparázzák, ez tényleg csak vicc volt.

Helló, Willy! Még szerencse, hogy két szkennerem van! Mindjárt megnézem a popsim, A4 vagy A3 méretű gépet igényel!
Ez nagyon jót tett az önbizalmamnak, elég az A4-es! Jaj de jó!

Csak viccből, Én még csak a Norton Commandert ismerem! Nem igaz a Totalt is!