mint első hsz-es (aki pont blikkre ide tévedt be!?)
kifejthetnéd a hozzászólásod lényegét, mert én bíza nem értem, hogy mit jelent, és hová kapcsolódik a felsorolásod!
vagy csak én nem értem? (Ez egy válasz zolikah üzenetére (2007. 07. 06. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 14:57
kifejthetnéd a hozzászólásod lényegét, mert én bíza nem értem, hogy mit jelent, és hová kapcsolódik a felsorolásod!
vagy csak én nem értem? (Ez egy válasz zolikah üzenetére (2007. 07. 06. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

első kép: a zenétől felforr a vérem...
második: rómeó és júlia
harmadik: van akinek ébredéskor bili helyett punciba lóg a keze...
Keveset pihentem mostanában, szerintem ez a koncert jó lesz arra, hogy az ember egy kicsit lazuljon! Mégha fáradt is! Hidd el nagyon jó a koncertjük! Az image!
Szia, papi! Jó hétvégét! Rosszalkodjál sokat!
Szia, papi! Jó hétvégét! Rosszalkodjál sokat!
kellemes 7végét kívánok!
nedvesedjen a punci és keményedjen a cerka!
nedvesedjen a punci és keményedjen a cerka!

első kép: a zenétől felforr a vérem...
mond, ha már a 3. válaszodban megszólítottál!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)

állítólag (azt csiripelik az Andrássy úton a verebek, hogy)
a mindentudó zelli...tud face to face is szopni!
vazzzeg, ezt ki kellene próbálni!
a mindentudó zelli...tud face to face is szopni!
vazzzeg, ezt ki kellene próbálni!

Jössz ma koncertre, Joel?
Vasúti sínpár még nem voltam!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:54

basszus zelli
egy, csak egyetlen egy dolgot mondj már, amihez nem értesz, amit nem tudsz, amiben nem vagy jó...csak egyetlen egyet

face to face szopás!
mindezt úgy ahogy zelli írta szemtől szemben csak faszfejjel...
lehet amennyire a macskásemberrel szeretik Ők egymást rá gondolt közben
pláne, h közbe bedugta a macsek is az orrát!!!
remélem arre is talál valami megoldást, h az ilyet nyalni hogyan kell face-to-face? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:05
mindezt úgy ahogy zelli írta szemtől szemben csak faszfejjel...
lehet amennyire a macskásemberrel szeretik Ők egymást rá gondolt közben

remélem arre is talál valami megoldást, h az ilyet nyalni hogyan kell face-to-face? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Zelli, f@szt szopni elég nehéz face-to-face

Nekem erről a képről Evanecence(nem tudom leirni a nevét)jut eszembe olyan hegyes melltartóban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 09:15

Admin

És akkor némi képi asszociáció. Mi jut eszetekbe a képekről?

Jaj de muki...Annyira aranyos...Imádom a cicákat...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

basszus zelli
egy, csak egyetlen egy dolgot mondj már, amihez nem értesz, amit nem tudsz, amiben nem vagy jó...csak egyetlen egyet
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 13:11

Írtam, hogy mást sem vetek meg! A 69-et sem hagynám ki! Meg miegymás! Trallala, Trallala!
De a képen egyébként nem sok szenvedélyt látok!
Ennél jóval vadabb vagyok!
Egyébként tornáztam, a spárgát is meg tudom csinálni! De face to face csak akkor ha az illető f@szfej!

Egyébként tornáztam, a spárgát is meg tudom csinálni! De face to face csak akkor ha az illető f@szfej!

Írtam, hogy mást sem vetek meg! A 69-et sem hagynám ki! Meg miegymás! Trallala, Trallala!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

van akinél semmi sem lehetetlen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 06. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 10:33

1. A hegyes melltartó nem tetszik! A kissé kecsesebb, színesebb fehérneműket szeretem!
2. A nagy erkély sok virággal, fényekkel nagyon tetszik. De a lakópark, lakótelep téma már nem. Szívem szerint az erdő szélén élnék, csendben, nyugalomban. Nem kell szomszéd!
3. Valahogy nekem a szemkontaktus a szexben is fontos! Előnyben részesítem azokat a poziciókat, amikor face to face szeretkezünk! Bensőségesebb. Ez persze nem zár ki más testhelyzeteket sem! Azokat sem vetem meg!
Ha Nekünk lányoknak kötelező, akkor Nektek is legyen az! Valakit már láttam egészalakos fotón!
2. A nagy erkély sok virággal, fényekkel nagyon tetszik. De a lakópark, lakótelep téma már nem. Szívem szerint az erdő szélén élnék, csendben, nyugalomban. Nem kell szomszéd!
3. Valahogy nekem a szemkontaktus a szexben is fontos! Előnyben részesítem azokat a poziciókat, amikor face to face szeretkezünk! Bensőségesebb. Ez persze nem zár ki más testhelyzeteket sem! Azokat sem vetem meg!

Ha Nekünk lányoknak kötelező, akkor Nektek is legyen az! Valakit már láttam egészalakos fotón!

jó rendben! meggyőztél!
küldheted az egész alakos aktot!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 06. péntek 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 10:29
küldheted az egész alakos aktot!

meg a korlátra fűzött karácsonyi fénysor
Te papa... a hátsómról bármikor kaphatsz képet... uccse nem tudnád h. ki van rajt

Te papa... a hátsómról bármikor kaphatsz képet... uccse nem tudnád h. ki van rajt

1. A hegyes melltartó nem tetszik! A kissé kecsesebb, színesebb fehérneműket szeretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Első kép... olyan 8-10 éves koromban próbálgattam édsanyám harisnyatartóját és cicitartóját...
Második: utálom a neon fényt...
Harmadik: így aludni el este... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Második: utálom a neon fényt...
Harmadik: így aludni el este... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

meg a korlátra fűzött karácsonyi fénysor
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 06. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 10:12

1. rideg, mű
2. halál /már ha jól látom és mécsesek vannak az erkélyen/
3. a tegnap éjszakám
3. a tegnap éjszakám
1. rideg, mű
3. a tegnap éjszakám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
3. a tegnap éjszakám (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin