Nos, m ivel elnyertem a nappaliba való érdemi beleszólás jogát, ezért élek is azonnal a lehetőséggel:
Kedves nappalisok és minden fórumos társam és barátom (T. ellenfeleim és ellenségeim, antiszimpatizánsaim) !
Ezúton kívánok mindannyiotoknak kellemes hétvégét, szép időt és hasznos időtöltést, nem utolsó sorban kurva sok szexet!
Legyen a barátság, a megnyugvás, a béke és a szeretet veletek! ÁMEN!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 06. péntek 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 22:42
Kedves nappalisok és minden fórumos társam és barátom (T. ellenfeleim és ellenségeim, antiszimpatizánsaim) !
Ezúton kívánok mindannyiotoknak kellemes hétvégét, szép időt és hasznos időtöltést, nem utolsó sorban kurva sok szexet!
Legyen a barátság, a megnyugvás, a béke és a szeretet veletek! ÁMEN!

te sem vagy komplett kolléga
de akkor írj is bele valami érdemit, mert különben elteszlek egy hétre pihenni

Holnap ne bújjon az ágyamba a talján ha értem Én ezt a matematikát...
Lyányok neee baccatok ki Velem

Ez nem a kvíz topic, teeeeee. Minden topicnak van sorszáma, de csak az adminok látják a sorszámokat is, meg te, ha a böngésződben megnézed a linket.
Válassz egy számot Prune számaiból és megmondja, melyik topichoz tartozik. De óvatosan, mert én a szűz csajos topicot húztam
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:03
Válassz egy számot Prune számaiból és megmondja, melyik topichoz tartozik. De óvatosan, mert én a szűz csajos topicot húztam

Holnap ne bújjon az ágyamba a talján ha értem Én ezt a matematikát...

Böngészőőő???
Atyavilág...
baccus...
Inkább mondok egy számot
973 ? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:06
Atyavilág...

Inkább mondok egy számot

973 ? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ez nem a kvíz topic, teeeeee. Minden topicnak van sorszáma, de csak az adminok látják a sorszámokat is, meg te, ha a böngésződben megnézed a linket.

Explorer, Firefox, Maxthon...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:08

Böngészőőő???
Atyavilág...
baccus...
Inkább mondok egy számot
973 ?
Atyavilág...

Inkább mondok egy számot

973 ?
Ne káromkodj mert jelzem a hsz-t az adminoknak
Jóóól van na... nem használok ilyen izéket...
Vagyis firefox.. na hagyjuk...
Ma hüle vagyok elismerem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 06. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 23:09

Jóóól van na... nem használok ilyen izéket...

Admin

Explorer, Firefox, Maxthon...

Nem kell semmi.. tanksapka meg pláne nem... :P
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 07. 06. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
'reggelt...
Mi a f*sz? mindenki alszik, csak én melózok?
Mi a f*sz? mindenki alszik, csak én melózok?
Nyugi, én is ébren voltam már háromnegyed hatkor (bár te valszeg ennél korábban keltél, ha fél 6-kor már gépeltél veszettül
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
és én is ébren voltam...csak más jellegű tevékenységet végeztem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:47

Admin

Nyugi, én is ébren voltam már háromnegyed hatkor (bár te valszeg ennél korábban keltél, ha fél 6-kor már gépeltél veszettül
Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
Jah persze, hencegőőőős
Írd meg, Moncy melyik topicot húzta!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:54

Jó reggelt! Legyen mindenkinek szép hétvégéje!
Csók a Lányoknak, üdv a Fiúknak!
Csók a Lányoknak, üdv a Fiúknak!

nos...vagy én vagyok béna, vagy nincs ilyen számú topic...mert én bizony nem találtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jah persze, hencegőőőős

Jóóó reggelt mindenkinek!
Fogadjunk Matula bácsiztál
Meg a Tutajos...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 07. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 07:54

Meg a Tutajos...

tutajos volt
nem hajós
sajnos:(
matula bácsiról jut eszembe(bár őt matuskának hívják)...napok óta ötvös csöpit nézünk
de különben nem baj, mert ez ám a nosztalgia...a pogány madonnában például feszes, fényes térdig érő cicanaciban táncolnak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 07. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 08:29

matula bácsiról jut eszembe(bár őt matuskának hívják)...napok óta ötvös csöpit nézünk

Jóóó reggelt mindenkinek!
Meg a Tutajos...

Meg a Tutajos...

Jóóó reggelt...bejaludtam...faca...
Nm ízgatom magam...legfeljebb késöbb érek haza...
...de legalább kialudtam magam...
Wilika!Ajándék lónak....ejnye...
Milyen számot mondjak? 1234!Jóó??

Nm ízgatom magam...legfeljebb késöbb érek haza...

Wilika!Ajándék lónak....ejnye...

Milyen számot mondjak? 1234!Jóó??
Hahaha...megy a gumi macik a tw-ben...kedwenc mese wót ez is...
Közben kw-zom...

Közben kw-zom...

Jó reggelt mindenkinek, én most tápászkodtam ki az ágyból...Ez van, amikor egyesek hajnalokig képesek bulizni...
Gyurikám, a Gumi macikák nekem is kedvenceim voltak valaha...Annyira arik(pfff, ez az ari egy kicsit libás)...Szép napot mindenkinek...

Jó reggelt Mindenkinek!
Mert bíz még az van Nekem! Tegnap is Karthago-koncerten voltam Zircen, most egy kicsit a háttérbe is bevonultam(VIP-részleg), maga Takáts Tomi engedett be. Hajnal 3-kor értem haza!
Később, ha érdekel Titeket, még írok erről, de vár a reggeli kávém, és a nehéz ébredés!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 07. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 11:44
Mert bíz még az van Nekem! Tegnap is Karthago-koncerten voltam Zircen, most egy kicsit a háttérbe is bevonultam(VIP-részleg), maga Takáts Tomi engedett be. Hajnal 3-kor értem haza!
Később, ha érdekel Titeket, még írok erről, de vár a reggeli kávém, és a nehéz ébredés!

Jó reggelt mindenkinek, én most tápászkodtam ki az ágyból...Ez van, amikor egyesek hajnalokig képesek bulizni...
Gyurikám, a Gumi macikák nekem is kedvenceim voltak valaha...Annyira arik(pfff, ez az ari egy kicsit libás)...Szép napot mindenkinek...

841 vagy 909? de ne nézd meg előre!!!