Úgy még nm ittam...de most nm is próbálnám ki mert még wezetnem kell...lassan készülődöm is...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jelentem, a hsz. beírva!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:40

zelli topicja
nah...mit akarsz...egész jót találtam neked
és ráadásul az első hsz-e elég érthető és világos...sok topicnyitással ellentétben

Szépn süt a nap, kikénenézni a strandra....

feljavítsam 1 kis konyakkal?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én még 1 kw-t...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

byez Joel...
Na ki mit isz? nyitom a bár-t
Na ki mit isz? nyitom a bár-t

Szeebusz majd este...

zelli topicja
és ráadásul az első hsz-e elég érthető és világos...sok topicnyitással ellentétben
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:35

A Te banánonadat még nem ismerem, de van hozzáfűznivalóm a témához, mondjuk azt, gyakorlati tapasztalatom van róla! Szóval választani kell? Akkor 377! Biztos nagyon belenyúlok!
Ez jóó...ettől nagyon éhes lettem...hmm...nyami...
mindjárt felnyalógatom a párom...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mindjárt felnyalógatom a párom...

De ha a 18 felé indulsz délután akkor iszunk 1 jó hideg sert és kidumáljuk a csajt...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:32

I-nál? De K. felé mész nem B. felé? Mert kint parkolok és akkor bukás van

ahova beosztanak...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:35

Hmm az 1. w 2.?
Nm is wagy olyankor tőlem messze...főleg ha itthun waok de ha otthun waok akkor még közelebb waok a reptérhő...sőt wam 1 stuwi fogadott jányom is...
21 éwes a kis hamwasbogárkám...wele is aludnék...de ezt nagyon halkan mondtam...
Nm is wagy olyankor tőlem messze...főleg ha itthun waok de ha otthun waok akkor még közelebb waok a reptérhő...sőt wam 1 stuwi fogadott jányom is...
21 éwes a kis hamwasbogárkám...wele is aludnék...de ezt nagyon halkan mondtam...

reggeli csoportkép

Hmm az 1. w 2.?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A Te banánonadat még nem ismerem, de van hozzáfűznivalóm a témához, mondjuk azt, gyakorlati tapasztalatom van róla! Szóval választani kell? Akkor 377! Biztos nagyon belenyúlok!
I-nál? De K. felé mész nem B. felé? Mert kint parkolok és akkor bukás van

Sajna a reptéren melózok,ami sohasem zár be...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:22

2:55-kor?
+őrülnék...így is nehezen kelek...bár ez is érdekes
mert hétköznap úgy kell kirúgdalni az ágyból de ha
hétwége wan és nm kő melózni menni akkor bezzeg
magamtól kinyitom a szemem 6:00 w 6:30-kor és wissza sem tuok aludnyi...ki a baj érti ezt...
magamtól kinyitom a szemem 6:00 w 6:30-kor és wissza sem tuok aludnyi...ki a baj érti ezt...

Én nm is akart ott aludni...
De Te aludhatsz nálam wagy nálunk wagy otthon de inkább itthon wagy ott ahol én szeretek aludni a legjobban...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:27
De Te aludhatsz nálam wagy nálunk wagy otthon de inkább itthon wagy ott ahol én szeretek aludni a legjobban...

Mit nem értesz?
Itthon alszom... De TE itt nem alhatsz csak a talján
Tegnap voltam otthon, de ma is megyek...
Te otthon is itthon vagy?

Mit nem értesz?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:19

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Walahogy soha nmtom köwetni mikor hol wagy...
Indulnod kéne hazafelé???
Hol aludtál?
Mikor alszol nálam??

Indulnod kéne hazafelé???
Hol aludtál?
Mikor alszol nálam??

2:55-kor?

Sziasztok! Jó reggelt! Nagyon korán van, tegnap is 2 körül sikerült bekumnom. Egy kávé már volt, de még nem hatott.
Drága Prune, a 377-hez és a 909-hez milyen témák tartoznak? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 07:52
Drága Prune, a 377-hez és a 909-hez milyen témák tartoznak? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
hát skacok
minden elismerésem a tiétek...remekül megoldottátok a számos topicos dolgot..zelli te meg ne reklamálj!válassz: 377 vagy 909
(most pedig keresek egy banánt, mert uram horgászni ment)

hát skacok

(most pedig keresek egy banánt, mert uram horgászni ment)