ma már én vezettem... áromot... hülye fejjel vizes kézzelnyúltam a konektorhoz, az a sz*r meg ívethúzott...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 09:04

Úgy még nm ittam...de most nm is próbálnám ki mert még wezetnem kell...lassan készülődöm is...

Úgy még nm ittam...de most nm is próbálnám ki mert még wezetnem kell...lassan készülődöm is...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jelentem, a hsz. beírva!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:40

zelli topicja
nah...mit akarsz...egész jót találtam neked
és ráadásul az első hsz-e elég érthető és világos...sok topicnyitással ellentétben

Szépn süt a nap, kikénenézni a strandra....

feljavítsam 1 kis konyakkal?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem én még 1 kw-t...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)

byez Joel...
Na ki mit isz? nyitom a bár-t
Na ki mit isz? nyitom a bár-t

Szeebusz majd este...

zelli topicja
és ráadásul az első hsz-e elég érthető és világos...sok topicnyitással ellentétben
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:35

A Te banánonadat még nem ismerem, de van hozzáfűznivalóm a témához, mondjuk azt, gyakorlati tapasztalatom van róla! Szóval választani kell? Akkor 377! Biztos nagyon belenyúlok!
Ez jóó...ettől nagyon éhes lettem...hmm...nyami...
mindjárt felnyalógatom a párom...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mindjárt felnyalógatom a párom...

De ha a 18 felé indulsz délután akkor iszunk 1 jó hideg sert és kidumáljuk a csajt...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:32

I-nál? De K. felé mész nem B. felé? Mert kint parkolok és akkor bukás van

ahova beosztanak...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:35

Hmm az 1. w 2.?
Nm is wagy olyankor tőlem messze...főleg ha itthun waok de ha otthun waok akkor még közelebb waok a reptérhő...sőt wam 1 stuwi fogadott jányom is...
21 éwes a kis hamwasbogárkám...wele is aludnék...de ezt nagyon halkan mondtam...
Nm is wagy olyankor tőlem messze...főleg ha itthun waok de ha otthun waok akkor még közelebb waok a reptérhő...sőt wam 1 stuwi fogadott jányom is...
21 éwes a kis hamwasbogárkám...wele is aludnék...de ezt nagyon halkan mondtam...

reggeli csoportkép

Hmm az 1. w 2.?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)

A Te banánonadat még nem ismerem, de van hozzáfűznivalóm a témához, mondjuk azt, gyakorlati tapasztalatom van róla! Szóval választani kell? Akkor 377! Biztos nagyon belenyúlok!
I-nál? De K. felé mész nem B. felé? Mert kint parkolok és akkor bukás van

Sajna a reptéren melózok,ami sohasem zár be...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:22

2:55-kor?
+őrülnék...így is nehezen kelek...bár ez is érdekes
mert hétköznap úgy kell kirúgdalni az ágyból de ha
hétwége wan és nm kő melózni menni akkor bezzeg
magamtól kinyitom a szemem 6:00 w 6:30-kor és wissza sem tuok aludnyi...ki a baj érti ezt...
magamtól kinyitom a szemem 6:00 w 6:30-kor és wissza sem tuok aludnyi...ki a baj érti ezt...

Én nm is akart ott aludni...
De Te aludhatsz nálam wagy nálunk wagy otthon de inkább itthon wagy ott ahol én szeretek aludni a legjobban...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:27
De Te aludhatsz nálam wagy nálunk wagy otthon de inkább itthon wagy ott ahol én szeretek aludni a legjobban...

Mit nem értesz?
Itthon alszom... De TE itt nem alhatsz csak a talján
Tegnap voltam otthon, de ma is megyek...
Te otthon is itthon vagy?

Mit nem értesz?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:19

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Walahogy soha nmtom köwetni mikor hol wagy...
Indulnod kéne hazafelé???
Hol aludtál?
Mikor alszol nálam??

Indulnod kéne hazafelé???
Hol aludtál?
Mikor alszol nálam??

2:55-kor?