Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2029 2030 2031 2032 2033 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8148   2007. 07. 09. hétfő 08:25
SM753 SM753
Sziasztok! nektek mi a véleményetek erről?
(honlap neve kimoderálva, nem jó helyen jársz: charlotte)
#8147   2007. 07. 09. hétfő 08:21
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

De rohadt meleg van már most...
#8146   2007. 07. 09. hétfő 08:08
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#8145   2007. 07. 09. hétfő 07:02
Moncy Moncy
Jóóó reggelt!
#8144   2007. 07. 09. hétfő 06:08
zelli zelli
Jó reggelt Mindenkinek!
Megint keveset aludtam, sajnos! De remélem Ti többet, és jobban!
Nehéz hetem lesz, de igyekszem minél többet itt lenni! wink
#8143   2007. 07. 08. vasárnap 22:59
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó estét!

Elmentünk Visegrádra a Palotajátékokra. Gyerkőcnek nagyon tetszettek a pónilovak és a dobos felvonulás, na meg a Duna, amiben csupasz lábbal álldogált és csapkodta a vizet egy bottal (lehet, hogy holnap nagyon átkozni fogom magam, hogy engedtem neki, mert a hideg vízben megfázhatott...)

Szerencsére ellen tudtam állni a kísértésnek, hogy vegyek valamit (roston sült csirkemellen kívül), így nem vertem el a teljes költőpénzt.

Persze, amikor a kiscsaj meglátta a színes pillangókat, felkiáltott, hogy kér, de sikerült lebeszélni. 1500 forintot kértek egy darab drót + nejlonharisnya + némi csillám kombinációért.
Mondtam magamban: apátok f@szát!
eplus2
#8142   2007. 07. 08. vasárnap 22:28
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó éjszakát nappalisok és minden fórumos!
#8141   2007. 07. 08. vasárnap 22:20
Moncy Moncy
Surdi biztos dob egy hátast ha meglátja tegnap écaka mit alkottunk itt nyes nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 08. vasárnap 22:10
itt hagyok három számot..ha valakinek van kedve "játszani"...de már csak holnap teszem be a hozzájuk tartozó topicokat...például surdinak smile
886....988....230
#8140   2007. 07. 08. vasárnap 22:10
MmePrune MmePrune VIP Admin
itt hagyok három számot..ha valakinek van kedve "játszani"...de már csak holnap teszem be a hozzájuk tartozó topicokat...például surdinak smile
886....988....230
#8139   2007. 07. 08. vasárnap 12:49
Rosemary Rosemary
Én sem vagyok valami "idős"...Sőt, nagyon fiatal vagyok, de nem vagyok képes lesüllyedni addig, hogy ilyesmiket műveljek...Ahogy apám szokta mondani: "Nagyon közel van még a segged a földhöz lányom!" smile Igaza is van...Meg még a jóhirnevet is rontja az ilyen viselkedés, pláne ha a gyerkőc valami neves család tagja, mint az én esetemben, meg az ismerőseim esetében...Na én nem azért nem iszok, hogy megőrözzem a család jó hirnevét, hanem pusztán csak a saját érdekemből, és csak aztán a család miatt...Nem akarom időnap előtt tönkretenni a szervezetem a mértéktelen alkoholizálással...Inni kell néha, de ne vigyük túlzásba...
#8138   2007. 07. 08. vasárnap 12:44
Rosemary Rosemary
Hát azt elhiszem...Azért az mégis elég gáz, hogy manapság az a dicsőség, ha minden hétvégén leiszod magad a sárgaföldig...Nem mondom, hogy én nem iszok, de nem viszem túlzásba sosem...A barátnőimmel szoktam inni, na meg volt már, hogy a párommal is iszogattunk, de az másik eset...Az van, hogy minden szart összeisznak, aztán jön a rosszúllét, hányás, legroszabb esetben a gyomormosás is bejön a képbe...De itt is elsősorban csak a szülőket tudom hibáztatni, miért nem nevelik meg a gyereket? Aztán pedig ott a gyerek, hogy állandó feltűnési viszketegsége van, és azért iszik, vagy mégroszabb, ha bánatában, mert azért az ilyen fiataloknak nem hiszem, hogy még olyan súlyos problémáik vannak, hogy azt a mértéktelen alkohol fogyasztással kellene nekik megoldani...Szóval egy utolsó löket még, hogy a társadalom és a nevelés következménye ez az egész...Nekem lesülne a pofámról a bőr, ha hulla részegen fetrengenék az utcán...Másoknak ez dicsőség, azt hiszik, hogy igy lesznek valami nagy emberek...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:28
Szia, Rosemary!
Engem csak az zavar, hogy mindennek megvan a maga ideje és helye! A korosztályom nagy részét 14 éves kor alatt nem engedték sehová! Középiskolában is rövidebb volt a gyeplő, mint manapság! Ez nem is gond! A dolog még pedagógusként is zavar. Egy 15 éves forma srác, hulla részegen, nagyon durva stílusban szólingatta Takáts Tomit a dedikáló sátorban. Nekem égett a pofám! Tamás nagyon jó humorral, gyorsan leszerelte! De gyakorló Apaként, az aggódás ott volt a szemében.
#8137   2007. 07. 08. vasárnap 11:28
zelli zelli
Szia, Rosemary!
Engem csak az zavar, hogy mindennek megvan a maga ideje és helye! A korosztályom nagy részét 14 éves kor alatt nem engedték sehová! Középiskolában is rövidebb volt a gyeplő, mint manapság! Ez nem is gond! A dolog még pedagógusként is zavar. Egy 15 éves forma srác, hulla részegen, nagyon durva stílusban szólingatta Takáts Tomit a dedikáló sátorban. Nekem égett a pofám! Tamás nagyon jó humorral, gyorsan leszerelte! De gyakorló Apaként, az aggódás ott volt a szemében.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:12
Először is szép jó reggelt mindenkinek! Én ismét későn keltem... smile Zelli, nagyon király lehetett a koncert...Valahogy hasonlitasz a legjobb barátnőmre, mert ő is mindig elfelejti a gondokat, és nekem is azt mondja, hogy felejtsek el mindent... smile Hát az bizony nagyon sűrűn előfordul, hogy csak te bulizol a körülötted lévők pedig csak néznek, hogy most miről is van szó... smile Ez történt velünk a Zanzibár koncerten, mi táncoltunk, buliztunk a többi emberke meg olyan besült volt, hogy az már fájt...Ami meg a kiskorúakat illeti, engem is zavar, hogy egy kis általános iskolás (hetedik osztályos) kis csitri iszik, mint a kefekötő az olyan bulikban, ahol semmi keresnivalója sincs...Nem értem, hogy a szülők mégis hogy engedik el a gyerekeket, főleg ilyen fiatalon...Idegesitő, hogy egy klubba jár az ilyenkorúakkal mint én...Nah de nem is nagyon érdekelnek, elférünk a kék égbolt alatt, ha másnem úgy, hogy hazaküldöm, ha odamerészkedik hozzám és a társoságomhoz, mert ez a kiscsaj ismerősöm... hehe
#8136   2007. 07. 08. vasárnap 11:12
Rosemary Rosemary
Először is szép jó reggelt mindenkinek! Én ismét későn keltem... smile Zelli, nagyon király lehetett a koncert...Valahogy hasonlitasz a legjobb barátnőmre, mert ő is mindig elfelejti a gondokat, és nekem is azt mondja, hogy felejtsek el mindent... smile Hát az bizony nagyon sűrűn előfordul, hogy csak te bulizol a körülötted lévők pedig csak néznek, hogy most miről is van szó... smile Ez történt velünk a Zanzibár koncerten, mi táncoltunk, buliztunk a többi emberke meg olyan besült volt, hogy az már fájt...Ami meg a kiskorúakat illeti, engem is zavar, hogy egy kis általános iskolás (hetedik osztályos) kis csitri iszik, mint a kefekötő az olyan bulikban, ahol semmi keresnivalója sincs...Nem értem, hogy a szülők mégis hogy engedik el a gyerekeket, főleg ilyen fiatalon...Idegesitő, hogy egy klubba jár az ilyenkorúakkal mint én...Nah de nem is nagyon érdekelnek, elférünk a kék égbolt alatt, ha másnem úgy, hogy hazaküldöm, ha odamerészkedik hozzám és a társoságomhoz, mert ez a kiscsaj ismerősöm... hehe
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 17:19
Szia, Rosemary!
Hiányzott már a koncerthangulat, tiniként több koncerten voltam, később egyre ritkábban jártam koncertekre! Egy hete voltam, nemcsak kizárólag Karthago koncerten, hanem egy motoros találkozón.
Azóta felfrissültek az emlékeim, a dallamok, a szöveg! Élvezhetően, láthatóan jobb volt a hangulatom. Még közelebb mentem a színpadhoz, a zenekar élvezte, hogy élvezem a hangulatot, éneklem a dalaikat, tombolok! Végigtáncoltam a koncertet, valahogy inkább a Blues volt a színen, amit nagyon szeretek. Tamás örült, sőt szinte az egész zenekar, hogy két őrült csaj veszettül tombol, dobálja a haját! A többiek eléggé visszafogottak voltak! Nekem, az Értem aggódók kiadták parancsba, engedd el Magad, ne gondolj a gondokra, és ezt Én igyekeztem betartani! Kicsit alapoztam egy kis bourbon Whiskyvel, nem éreztem Magam fáradtnak, és deprimáltnak. Az előző együttesről is van véleményem, akik miatt több, mint egy órát késett a nagy szám, meg az amúgy rohadtul "sziget-hangulatról" is! Sok kis-, és fiatalkorú volt éjjel, és hajnalban, sokat ittak, és szexuális tevékenységet is folytattak.(Hivatalosan mondva.) Szerintem fű, és egyéb is volt ott. Húsz éve is kínálták Nekem, bármikor tudnék élni vele, de sosem vettem igénybe semelyik formáját!
A VIP-részlegről később..... wink
#8135   2007. 07. 08. vasárnap 09:29
zelli zelli
Pápá Gyuri!
Engem 3x rendezett el a 220V, de még itt vagyok! Bizsergető érzés! Lehet, azóta vagyok zizzent! Nem! Már előtte is az voltam! hehe
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 09:16
Nah...szeeebusztok...mennem kell...szép napot mindenkinek... wave
#8134   2007. 07. 08. vasárnap 09:25
BigJoe23 BigJoe23
Az volt... még mindíg zsibbadt a vállam...
de hatásos volt...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 09:15
Szar ébresztő lehetett...engem már megrázott a záram
párszor...felejthetetlen és qwa szar érzés... levele
#8133   2007. 07. 08. vasárnap 09:16
gazosgyuri gazosgyuri
Nah...szeeebusztok...mennem kell...szép napot mindenkinek... wave
#8132   2007. 07. 08. vasárnap 09:15
gazosgyuri gazosgyuri
Szar ébresztő lehetett...engem már megrázott a záram
párszor...felejthetetlen és qwa szar érzés... levele
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 09:07
ma már én vezettem... áromot... hülye fejjel vizes kézzelnyúltam a konektorhoz, az a sz*r meg ívethúzott...
#8131   2007. 07. 08. vasárnap 09:15
BigJoe23 BigJoe23
msn?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 07. 08. vasárnap 07:52
jóregg smile
hát skacok smile minden elismerésem a tiétek...remekül megoldottátok a számos topicos dolgot..zelli te meg ne reklamálj!válassz: 377 vagy 909 hehe
(most pedig keresek egy banánt, mert uram horgászni ment)
#8130   2007. 07. 08. vasárnap 09:07
BigJoe23 BigJoe23
ma már én vezettem... áromot... hülye fejjel vizes kézzelnyúltam a konektorhoz, az a sz*r meg ívethúzott...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 09:04
Úgy még nm ittam...de most nm is próbálnám ki mert még wezetnem kell...lassan készülődöm is... wink
#8129   2007. 07. 08. vasárnap 09:04
gazosgyuri gazosgyuri
Úgy még nm ittam...de most nm is próbálnám ki mert még wezetnem kell...lassan készülődöm is... wink
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 08:54
feljavítsam 1 kis konyakkal?

... 2029 2030 2031 2032 2033 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!