Wagy... inkább a wagy...
Tánc utáni pihi...écakára rákészüléssel...
Kuty csalogatás... ma nem jöhet ágy alá...Hiába dörög...Mert még a végén agyonnyomnánk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 20:29
Tánc utáni pihi...écakára rákészüléssel...

Kuty csalogatás... ma nem jöhet ágy alá...Hiába dörög...Mert még a végén agyonnyomnánk

Estét!
Rózsajány:-dehogyisfurák!
Mi ez a pangás itten??
Mindenki kolbászol ebben a melegben?
Wagy...

Mi ez a pangás itten??
Wagy...
Estét!
Mi ez a pangás itten??
Wagy... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi ez a pangás itten??
Wagy... (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen, olyan furák ezek a kérdések...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:45

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát, ha nem tudod, hogy mit viselne, akkor valószínűleg csupasz marad

Sajnos nálam ez nem a fülledtségtől van, hanem attól, hogy hamarosan költözni fogok, és az "s" és "ty" betű közötti cégben nem bízom, úgyhogy ha konkrét lesz a dolog, akkor úgyis írok róla, hogy mikor költözök, és mi van!
Egyébként sziasztok, Papák! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 14:55

Egyébként sziasztok, Papák! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó napokat!
A meleg teszi?
Egy oldalt nem írtatok ma tele
Itt is bazi fülledt a levegő... Bár reggel óta borus...
Mondjuk Nálam a fülledtség máááá mástól van
A meleg teszi?

Jóóó napokat!
A meleg teszi?
A meleg teszi?

Szasz Papa!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

na ma nem úntatok meg!
Szasztok!
mennem kell!
Szasztok!
mennem kell!

de még most is megkék írnom vagy 2 levelet!
útyhoty menek is! /ha tudok gyövök, de ma nem lesz időm visszaolvasni!
/
de ma az Öreg barátunknak se lesz nehéz visszaolvasni bennünket!
a zőrűttye a Kannás vitatkozós napon nem kűdött nekem egy Kannás fotót?!!! ezért Fred ezt Neked:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:59
nesze!
Mán hiányoltalak mert ma be tudtam ugrani napközben
majd holnaptól napokig nm...csaak este...
Pedig elolwashatnád a hétwégi termést...
útyhoty menek is! /ha tudok gyövök, de ma nem lesz időm visszaolvasni!

de ma az Öreg barátunknak se lesz nehéz visszaolvasni bennünket!
a zőrűttye a Kannás vitatkozós napon nem kűdött nekem egy Kannás fotót?!!! ezért Fred ezt Neked:

beugrottam az orrod alá szellenteni a tuningba ...
vazze!
ilyen hülye munkahelyet! dógozni is köll! /nincs annyi időm, h a 7végi nappalit végigolvassam -előszőr körbe nézek másütt, mert ha gyüvök itten mindég leragadok!!!/
lotyókám!
tudod klasszikus /Hofi/:
régen aszály!
most meg muszály!
kukuricát hajolva címereztél?
hát Surdinak muszály háturú bekandikálni!!!

vazze!
ilyen hülye munkahelyet! dógozni is köll! /nincs annyi időm, h a 7végi nappalit végigolvassam -előszőr körbe nézek másütt, mert ha gyüvök itten mindég leragadok!!!/
lotyókám!
tudod klasszikus /Hofi/:
régen aszály!
most meg muszály!

Hát feszültségből nálam sincs hiány...sőőőt...
Anyám érdekes dolgokat mondott tegnap...a párom anyja még érdekesebbet pénteken...kezd úgy jó rendesen teli lenni a cipő...w pohár...lassan
robbanni fogok...ewwan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:43
Anyám érdekes dolgokat mondott tegnap...a párom anyja még érdekesebbet pénteken...kezd úgy jó rendesen teli lenni a cipő...w pohár...lassan
robbanni fogok...ewwan...

Admin

Kissé feszült vagyok mostanában...
Szerintem volt már ilyen hülye nyár, nem is egy.
2000-ben olyan aszály volt itt nálunk, hogy lefelé kellett hajolni a kukoricacímerezéshez.
Aztán asszem 2-3 éve volt, hogy már májusban jött a kánikula és hónapokig tartott.
De az biztos, hogy egyre szélsőségesebb az időjárás...

2000-ben olyan aszály volt itt nálunk, hogy lefelé kellett hajolni a kukoricacímerezéshez.
Aztán asszem 2-3 éve volt, hogy már májusban jött a kánikula és hónapokig tartott.
De az biztos, hogy egyre szélsőségesebb az időjárás...
beugrottam az orrod alá szellenteni a tuningba ...
vazze!
lotyókám!
tudod klasszikus /Hofi/:
régen aszály!
most meg muszály!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:01

vazze!
lotyókám!
tudod klasszikus /Hofi/:
régen aszály!
most meg muszály!

Szép napot mindenkinek!
Charlotte te egyre többet káromkodól...
Bazi meleg wanni...de jön a lehűlés...Ti emlékeztek
rejá,hogy wolt-é ilyen hüle nyár??
Sujdi?Hol kodorogsz?

Sujdi?Hol kodorogsz?

Hát, ha nem tudod, hogy mit viselne, akkor valószínűleg csupasz marad
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 09:25

Jó reggelt! Köszön a kedves "befogadó mondatot"! Huh, elég nehéz a kérdés
Az én vaginám, hmmm mit is mondana? Hát azt hiszem azt, hogy mindig "kinozva van" és szeretik a férfiak...
Hogy mit viselne, azt nem tudom...De ha nem tudom a választ, akkor mi van?

Kissé feszült vagyok mostanában...
De az biztos, hogy egyre szélsőségesebb az időjárás... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 13:01

De az biztos, hogy egyre szélsőségesebb az időjárás... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot mindenkinek!
Sujdi?Hol kodorogsz?

Sujdi?Hol kodorogsz?

Hát, most meglepődtem rendesen Rosemary és Zelli válaszán.
Nekem nem fontos annyira az orgazmus és nem vagyok csalódott, ha nem jön össze.
Nekem nem fontos annyira az orgazmus és nem vagyok csalódott, ha nem jön össze.
Szép napot mindenkinek!
Sujdi?Hol kodorogsz?

Sujdi?Hol kodorogsz?

Válaszok Charlotte kérdéseire:
1. Számomra fontos, hogy a szeretkezés orgazmussal végződjön, de inkább pontosítok, hogy közben is legyenek orgazmusaim!
2. Csalódott vagyok, ha nem jön össze! Nem szeretem a rövid, "egymenetes" aktusokat, inkább azokat, ahol hosszasabb a szeretkezés, és mindegyik fél több orgazmust is átél! Persze a mindennapokban, a hajtásban, a gondok mellett ez nem mindig jön össze, erre vannak más megoldások is(maszturbáció, vibri, főleg a kétágú, ami vaginális és a clitorális örömökhöz is juttat rövid időn belül! De itt a GG-n már a mottómmá vált:"Az igazi az igazi!"
3. Minimum 2 orgazmus már megfelelne, de Rosemaryhez hasonlóan, kicsit telhetetlen vagyok, ha beindulok, nehéz leállítani!
1. Számomra fontos, hogy a szeretkezés orgazmussal végződjön, de inkább pontosítok, hogy közben is legyenek orgazmusaim!
2. Csalódott vagyok, ha nem jön össze! Nem szeretem a rövid, "egymenetes" aktusokat, inkább azokat, ahol hosszasabb a szeretkezés, és mindegyik fél több orgazmust is átél! Persze a mindennapokban, a hajtásban, a gondok mellett ez nem mindig jön össze, erre vannak más megoldások is(maszturbáció, vibri, főleg a kétágú, ami vaginális és a clitorális örömökhöz is juttat rövid időn belül! De itt a GG-n már a mottómmá vált:"Az igazi az igazi!"
3. Minimum 2 orgazmus már megfelelne, de Rosemaryhez hasonlóan, kicsit telhetetlen vagyok, ha beindulok, nehéz leállítani!

A kérdéseidre a válasz:
1. Nagyon fontos, mert ha akkor nincs meg az élvezés, aztán könnyitenem kell magamon, de az már nem olyan, mint amikor egy hatalmas farkon élvezek...Ha nincs orgazmus akkor természetesen a pasi a bűnös...
2.Nem vagyok nagyon csalódott, nagyon ritkán van, hogy nem élvezek el, de ha akad is olyan alkalom, akkor nem nagyon, mert visszagondolok, hogy az előző aktus alkalmával milyen jó volt...
3.Olyan 3 orgazmus/aktus, de igy is jó, hogy általában a kettő megvan...Néha azért képes vagyok követelőzni mégtöbb élvezetért, mivel én ha egyszer elélvezek, nem tudok megállni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 08:33
1. Nagyon fontos, mert ha akkor nincs meg az élvezés, aztán könnyitenem kell magamon, de az már nem olyan, mint amikor egy hatalmas farkon élvezek...Ha nincs orgazmus akkor természetesen a pasi a bűnös...

2.Nem vagyok nagyon csalódott, nagyon ritkán van, hogy nem élvezek el, de ha akad is olyan alkalom, akkor nem nagyon, mert visszagondolok, hogy az előző aktus alkalmával milyen jó volt...

3.Olyan 3 orgazmus/aktus, de igy is jó, hogy általában a kettő megvan...Néha azért képes vagyok követelőzni mégtöbb élvezetért, mivel én ha egyszer elélvezek, nem tudok megállni...

Admin

És néhány kérdés csak lányoknak:
Mennyire fontos nektek, hogy egy aktus orgazmusban végződjön?
Mennyire vagytok csalódottak, ha nem jön össze?
Mi az az arány (orgazmus/aktus), amit azért minimálisan szeretnétek elérni ahhoz, hogy a szexuális életeteket jónak minősítsétek?
Mi az az arány (orgazmus/aktus), amit azért minimálisan szeretnétek elérni ahhoz, hogy a szexuális életeteket jónak minősítsétek?

Jó reggelt! Köszön a kedves "befogadó mondatot"! Huh, elég nehéz a kérdés
Az én vaginám, hmmm mit is mondana? Hát azt hiszem azt, hogy mindig "kinozva van" és szeretik a férfiak...
Hogy mit viselne, azt nem tudom...De ha nem tudom a választ, akkor mi van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 09. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 09. hétfő 08:30

Admin

Rosemary!
Mivel egyre gyakrabban fordulsz elő a nappaliban, először is isten hozott!
Másodszorra te sem úszod meg, hogy ne válaszolj charlotte kötelező beugró kérdésére, amit a Vagina monológok c. könyvből lopott
Ha a vaginád beszélni tudna, mit mondana?
Ha a vaginád felöltözne, mit viselne?

Másodszorra te sem úszod meg, hogy ne válaszolj charlotte kötelező beugró kérdésére, amit a Vagina monológok c. könyvből lopott

És néhány kérdés csak lányoknak:

Rosemary!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 12:49

Én sem vagyok valami "idős"...Sőt, nagyon fiatal vagyok, de nem vagyok képes lesüllyedni addig, hogy ilyesmiket műveljek...Ahogy apám szokta mondani: "Nagyon közel van még a segged a földhöz lányom!"
Igaza is van...Meg még a jóhirnevet is rontja az ilyen viselkedés, pláne ha a gyerkőc valami neves család tagja, mint az én esetemben, meg az ismerőseim esetében...Na én nem azért nem iszok, hogy megőrözzem a család jó hirnevét, hanem pusztán csak a saját érdekemből, és csak aztán a család miatt...Nem akarom időnap előtt tönkretenni a szervezetem a mértéktelen alkoholizálással...Inni kell néha, de ne vigyük túlzásba...