hipp épp összemelegedett valakivel egy másik topicba! ha ez a múlt héten történt volna biztos együtt kéz a kézben mennek a fesztiválra!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 13:56

Na jó, akkor majd összehozunk egy találkát, vagy többet! Hipp meg már amúgy is hanyagol!
Mindenkit ki kell próbálni! Hogy a 3. férjemet megtaláljam 2009-ig!

Na jó, akkor majd összehozunk egy találkát, vagy többet! Hipp meg már amúgy is hanyagol!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 13:53

az majdnem felénk van!
/Gárdonyi-bocs a fájó poénért/
ja és Te se vagy valami válogatós!
és eddig azt hittem ízlésed az van!

az majdnem felénk van!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 13:48

Bevállalom a "macskásembört" is!
Költözés valószínűleg hétvégén, szakaszokban! Lehet, hogy Én még a hétvégén itt leszek!
Gárdonyba megyek, elég jól ismerem, mert Agárdon laktam 4 évet.
Költözés valószínűleg hétvégén, szakaszokban! Lehet, hogy Én még a hétvégén itt leszek!
Gárdonyba megyek, elég jól ismerem, mert Agárdon laktam 4 évet.
Bevállalom a "macskásembört" is!
Gárdonyba megyek, elég jól ismerem, mert Agárdon laktam 4 évet. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 13:39
Gárdonyba megyek, elég jól ismerem, mert Agárdon laktam 4 évet. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)

tele van a tököm!

vagy csak nálam szarakodott a gége?
Charlotte!
inkább az én virslimmel, debrecenimmel vagy kolbászommal játszadozz!
na amelyik szót a farkamra választanád azzal főzd a serpenyős rostélyost!
apropó melyikkel is? pörkölttel? tepertővel? netán gombával?
a leggyakrabban jó házi kolbásszal szeressem, de tinóruval is nagyon finom!
Zelli!
nem én vagyok díszlexikonos! a macskás embör! az Ő korrepetícióját is vállalod?
mikor költözködsz? és hová?

Charlotte!
Zelli!
Pont amikor leírtam a paprikáskrumpli adalékokat, megszakadt a net-kapcsolat! Én füstölt kolbászt, karikára vágva, és virslit is teszek bele!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 12:46

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sziasztok!
Ti hogy készítitek a paprikás krumplit?
Virslivel, debrecenivel vagy kolbásszal?

tele van a tököm!

Charlotte!
Zelli!

Charlotte!
Zelli!
Úgy az igazi!
Ha meg dyslexiás vagy jöhetsz tanulni a tanítónénihez!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

vagy pezsgő
punciból lefetyelve!

Na, mondom benézek így ebédidőben. Szia Surdikám!
Egy üveg sör most jöhet!
Egy üveg sör most jöhet!
kicsúsztam a módosításból!
a szeszkazan.hu-t szexkazánnak, vagy a piát pinának olvastad??? vagy a stex nickű-t sex nickűnek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
a szeszkazan.hu-t szexkazánnak, vagy a piát pinának olvastad??? vagy a stex nickű-t sex nickűnek

Na, mondom benézek így ebédidőben. Szia Surdikám!
Egy üveg sör most jöhet! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy üveg sör most jöhet! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Te!
hol van abban szex?
csak szesz!!!
ha mégis igazad van sry! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:05
hol van abban szex?
csak szesz!!!
ha mégis igazad van sry! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Öreg barátom!
töltöttem Neked valamit:

[URL=http://www.(kimoderálva).hu]bexarok, mit nem találtam![ /URL]
(idegen szexhonlapot berakni TILOS! tiltás járna érte, neked illene tudni!: tom)
töltöttem Neked valamit:

(idegen szexhonlapot berakni TILOS! tiltás járna érte, neked illene tudni!: tom)

mielőtt Veled szétcsetelnénk még válaszolok!
OK! de inkább bugyborékosat! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:35
OK! de inkább bugyborékosat! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor igyál Natur Aqua-át, szénsavmentest
(nekem jó a Gösser is)...

akkor igyál Natur Aqua-át, szénsavmentest
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:29

most ezt sértésnek, vagy megbocsátásnak szántad?
hogy értsd: megtaláltad azon sörök egyikét /pedig hidd el nem sok olyan van!/, amit egyáltalán

nem tudok meginni!
hogy értsd: megtaláltad azon sörök egyikét /pedig hidd el nem sok olyan van!/, amit egyáltalán

nem tudok meginni!
most ezt sértésnek, vagy megbocsátásnak szántad?

nem tudok meginni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:15

nem tudok meginni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Na jól van! Most, hogy megkínáltál, ünnepélyesen kijelentem, nem foglak tovább bosszantani az itt ki nem írható topicban. A te barátságod nekem többet ér, mint az a szépséges leányzó, hogy eszem a lelkét. Úgy látom megbűnhődtél az általad elkövetett kurficolásokért, amíg nem voltam itt.
Surdi!
Itt a sered, az aqva az enyém, mert még ma kocsizok. Látod-látod öreg barátod, nem olyan kicsi pohárkával kínál mint te, te smucig.
Surdi!
Itt a sered, az aqva az enyém, mert még ma kocsizok. Látod-látod öreg barátod, nem olyan kicsi pohárkával kínál mint te, te smucig.

Jó reggelt mindenkinek!
Nekem nem a legjobban indult, de ilyen reggelnek is kell néha lennie (remélem csak ritkábban)!
Mindenesetre megpóbálom elütni a dolgot egy
rövid női "mesével", ami azért "velős", így szól:
János, mintha füttyentettél volna!
Anyósommal beszélgettünk:
-Hej -aszongya-, édes jányom, a mi időnkbe nem úgy vót, hogy hálószoba, meg - aszongya - elmúlt a lagzi, oszt akkor mingyá nászútra meg hálószoba a fiataloknak... Mi időnkbe úgy vót, hogy egy házba, egy szobába laktunk - aszongya -; az uram meg én soha nem fekhettünk egybe. Mer a házba csak anyósom vót, meg az új menyecske ugye, meg a gyerekek. Mert többen nem fértünk. Apósom, meg az uram azok meg az istállóba aludtak, mert köllött ugye a hely végett is, meg az állatokra köllött éccaka figyelni. Hát a két ember az istállóban vót.
Hát oszt - mondom, mán én is mán asszony vótam. beszélgettünk. hát mondom - mégis oszt hogy vót, hogy ha össze akartak csúszni'?
- Hát tudod, úgy vót-aszongya-, hogy mikor apósom valahova kiment a kertbe vagy valahova, amikor kicsit tiszta vót a helyzet - aszongya -, akkor a János füttyentett nekem. Füttyentett. Akkor oszt mentem. oszt fölmentünk az istálló pallásra. A szénába.
- Hát oszt - mondom -, ha maga gondult rá valamire. akkor mi vót? - Akkor odamentem hozzá: János, mintha füttyentettél vóna!
Nekem nem a legjobban indult, de ilyen reggelnek is kell néha lennie (remélem csak ritkábban)!
Mindenesetre megpóbálom elütni a dolgot egy
rövid női "mesével", ami azért "velős", így szól:
János, mintha füttyentettél volna!
Anyósommal beszélgettünk:
-Hej -aszongya-, édes jányom, a mi időnkbe nem úgy vót, hogy hálószoba, meg - aszongya - elmúlt a lagzi, oszt akkor mingyá nászútra meg hálószoba a fiataloknak... Mi időnkbe úgy vót, hogy egy házba, egy szobába laktunk - aszongya -; az uram meg én soha nem fekhettünk egybe. Mer a házba csak anyósom vót, meg az új menyecske ugye, meg a gyerekek. Mert többen nem fértünk. Apósom, meg az uram azok meg az istállóba aludtak, mert köllött ugye a hely végett is, meg az állatokra köllött éccaka figyelni. Hát a két ember az istállóban vót.
Hát oszt - mondom, mán én is mán asszony vótam. beszélgettünk. hát mondom - mégis oszt hogy vót, hogy ha össze akartak csúszni'?
- Hát tudod, úgy vót-aszongya-, hogy mikor apósom valahova kiment a kertbe vagy valahova, amikor kicsit tiszta vót a helyzet - aszongya -, akkor a János füttyentett nekem. Füttyentett. Akkor oszt mentem. oszt fölmentünk az istálló pallásra. A szénába.
- Hát oszt - mondom -, ha maga gondult rá valamire. akkor mi vót? - Akkor odamentem hozzá: János, mintha füttyentettél vóna!

Na jól van! Most, hogy megkínáltál, ünnepélyesen kijelentem, nem foglak tovább bosszantani az itt ki nem írható topicban. A te barátságod nekem többet ér, mint az a szépséges leányzó, hogy eszem a lelkét. Úgy látom megbűnhődtél az általad elkövetett kurficolásokért, amíg nem voltam itt.
Surdi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 11. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 10:05
Surdi!

Öreg barátom!
töltöttem Neked valamit:

töltöttem Neked valamit:

Öreg barátom!
töltöttem Neked valamit:

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 09:54
töltöttem Neked valamit:

Törölt felhasználó (94621)

Surda öreg barátom!
Hát nem örülsz Fred bátyádnak? te hálátlan, azt hittem ha meglátsz rögtön nekiesel a hűtőnek és rendezünk egy igazi kanmurit. Ejnye-ejnye, békülj már ki öreg barátoddal, fiatalon, nem szabad a szívinfarktust tetemre hívni.
PEACE! /zombisan, ezt már tőletek tanultam/
Hát nem örülsz Fred bátyádnak? te hálátlan, azt hittem ha meglátsz rögtön nekiesel a hűtőnek és rendezünk egy igazi kanmurit. Ejnye-ejnye, békülj már ki öreg barátoddal, fiatalon, nem szabad a szívinfarktust tetemre hívni.
Surda öreg barátom!
én azt azért megnézném, h Téged egy ilyen cserére rá lehetne-e venni
Zelli!
1. én ott a teljes kategóriával nem foglalkozom!!!
addig míg provokáció miatt van elől a jó öreg bébiétel által preferált topic én az egész kategóriát bojkottálom!
2. a nyalást meg má baszhatjuk /pedig a 10 perc már letelt!/, mert az a szeme láttára csak nem kéne félrekuffantanod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 10. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 10. kedd 22:36

Zelli!
1. én ott a teljes kategóriával nem foglalkozom!!!
addig míg provokáció miatt van elől a jó öreg bébiétel által preferált topic én az egész kategóriát bojkottálom!
2. a nyalást meg má baszhatjuk /pedig a 10 perc már letelt!/, mert az a szeme láttára csak nem kéne félrekuffantanod!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Internet helyett konyha? Te aztán tudsz valamit, ha ilyenekbe belemegy...