A voodoo jó...egyszer csináltam is egyet...hát hadj ne mondjam ki mimet raktam a szájába.(úgy ahogy azt megmondtam)
Másnap kicsit durci lett és emiatt és tiltott 1000-el
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 09:21

Másnap kicsit durci lett és emiatt és tiltott 1000-el

Jó reggelt mindenkinek! Moncy, te aztán tudod, hogy mi a finom...
Ki szereti a Voodoo-t? Az az én emberem...

A vasárnap szerintem is maradhat pihenőnapnak,nem értem mi ezzel a gond
De ma reggel úgy hallottam,tényleg csak hallottam egy bájos, kedves, aranyos, pultos lánytól(közvetlen azelőtt,hogy a pokolra kívánta az összes ***:/),hogy a szerdai napot akarják münkaszüneti nappá módosítani. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 23:41

De ma reggel úgy hallottam,tényleg csak hallottam egy bájos, kedves, aranyos, pultos lánytól(közvetlen azelőtt,hogy a pokolra kívánta az összes ***:/),hogy a szerdai napot akarják münkaszüneti nappá módosítani. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)

a válaszokat szigorúan elvonatkoztatva a politikai véleményektől írjátok le!
Szerintem a vasárnapnapnak mindenkinek pihenőnapnak kellene lennie,
de a mai követelmények és fogyasztási igényeknek megfeleleően a 24 órás bevásárlóközpontokra vasárnap is van igény
(Viszont a kiskereskedelmi tevékenységet nem pártolnám, -kivéve, ha igazoltan a tulajdonos áll be a pult mögé- ott pihentejenek vasárnap az alkalmazottak!)
de a mai követelmények és fogyasztási igényeknek megfeleleően a 24 órás bevásárlóközpontokra vasárnap is van igény
(Viszont a kiskereskedelmi tevékenységet nem pártolnám, -kivéve, ha igazoltan a tulajdonos áll be a pult mögé- ott pihentejenek vasárnap az alkalmazottak!)
Jó reggelt mindenkinek! Moncy, te aztán tudod, hogy mi a finom...
Ki szereti a Voodoo-t? Az az én emberem...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 07:40

Ha ilyet iszol ízesebb leszel

No de azért nem asztal alá állapotig

ember! te miről beszélsz?? én emlékszem még rá, hogy szombaton egyig voltak nyitva a boltok, és az apám minden szombaton reggel elhozta az elrakatott tejet, kenyeret...és érdekes módon sosem volt probléma, hogy szombat egy órától hétfő reggelig nem tudtunk vásárolni...persze az még más világ volt...és nem mondom, hogy én nem szaladok el vasárnap a corába, ha valamit elfelejtek, de seggbe rúgnám azt a szülőt, aki vasárnap délután ráérősen tolja a púposra töltött kocsiban a gyerekét, miközben kint süt a nap...régebben képesek voltunk megtervezni, hogy mire van szükségünk a hétvégén, manapság már nem?
mellesleg biztos, hogy elveszi az időt a vasárnapi vásárlás a családtól, a gyerekektől, és nem igaz, hogy nincs pénz kirándulásra, meg programokra, mert azt a pénzt elvásárolják..
és a másik fontos dolog, hogy általában a kereskedelemben nők dolgoznak, akiknek van családjuk, gyerekük(eik), háztartásuk...egyszerűen a családanyákat nagyobbrészt délelőtt ültetném pénztárba, azok a női munkavállalók, akik meg kevésbé kötöttebbek, azok mennének délutános műszakra
szóval: a vasárnapi nyitva tartás egy nagy baromság!!!
egyébként meg pszichológiai hadviselés
én is hülye vagyok, mert elmegyek egy kenyérért, és ezer alatt sose úszom meg, mert ez is olcsó, meg az is, és majd úgyis kell, és de jó, hogy csak ennyi...blablabla
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 23:41
mellesleg biztos, hogy elveszi az időt a vasárnapi vásárlás a családtól, a gyerekektől, és nem igaz, hogy nincs pénz kirándulásra, meg programokra, mert azt a pénzt elvásárolják..
és a másik fontos dolog, hogy általában a kereskedelemben nők dolgoznak, akiknek van családjuk, gyerekük(eik), háztartásuk...egyszerűen a családanyákat nagyobbrészt délelőtt ültetném pénztárba, azok a női munkavállalók, akik meg kevésbé kötöttebbek, azok mennének délutános műszakra
szóval: a vasárnapi nyitva tartás egy nagy baromság!!!
egyébként meg pszichológiai hadviselés

Sziasztok, Jó reggelt!
Charlotte kérdésére a válaszom ugyanaz, mint Tomé!
De abba gondoljatok bele, hogy vannak olyan munkakörök, ahol bármelyik napszakban, hétvégén, minden ünnepnapon is kell dolgozni.(pl. tűzoltók, orvosok, ápolók, stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 23:26
Charlotte kérdésére a válaszom ugyanaz, mint Tomé!
De abba gondoljatok bele, hogy vannak olyan munkakörök, ahol bármelyik napszakban, hétvégén, minden ünnepnapon is kell dolgozni.(pl. tűzoltók, orvosok, ápolók, stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Magának nagyon jó ízlése lehet
Na én is megyek aludni.
Még itt hagyok egy kérdést holnap reggelre (Hipp és Surdi hogy fognak repesni az örömtől
)
Szóval egy téma, amin megint folyik a vita:
Szerintetek nyitva legyenek a boltok vasárnap is?

Na én is megyek aludni.
Még itt hagyok egy kérdést holnap reggelre (Hipp és Surdi hogy fognak repesni az örömtől

Ha ilyet iszol ízesebb leszel

Megicom a kw-m és robogók is...

Jóó reggelt nappalisok!
Wasárnapi nyitwatartás? Elméletileg felesleges wolna mert a benzinkútak úgyis nyitwa wannak és ott is megkapod a létszükséges dolgokat...pia...cigi...üdítő...stb.
De abban Tommal 1etértek,hogy a tulaj álljon a pult mögött...
ha már wasárnap is nyitwa tart...úgy sem fizeti meg az alkalmazottat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Wasárnapi nyitwatartás? Elméletileg felesleges wolna mert a benzinkútak úgyis nyitwa wannak és ott is megkapod a létszükséges dolgokat...pia...cigi...üdítő...stb.
De abban Tommal 1etértek,hogy a tulaj álljon a pult mögött...

Admin

Na én is megyek aludni.
)

Na én is megyek aludni.

(Viszont a kiskereskedelmi tevékenységet nem pártolnám, -kivéve, ha igazoltan a tulajdonos áll be a pult mögé- ott pihentejenek vasárnap az alkalmazottak!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Viszont a kiskereskedelmi tevékenységet nem pártolnám, -kivéve, ha igazoltan a tulajdonos áll be a pult mögé- ott pihentejenek vasárnap az alkalmazottak!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na én is megyek aludni.
)

Na én is megyek aludni.

Na én is megyek aludni.
)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:52

Na én is megyek aludni.

Nincs ebben semmi merészség csak ösmerem magam...de azzé a puszi jól esett...

ne játszd itt a "hattyúk halálát"!
nem is tiltottalak, pedig kijárt volna a mai "munkádért"!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is tiltottalak, pedig kijárt volna a mai "munkádért"!

Jó éjszakát mindenkinek!

Nincs ebben semmi merészség csak ösmerem magam...de azzé a puszi jól esett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:31

Admin

Hát így látatlanba ez elég merész kijelentés, de egy hatalmas pussssszi azért jár érte
*cupp*
*cupp*
Na jó éjt, Kedveseim!
Nagyon megbántódtam, de nem Miattatok!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:30
Nagyon megbántódtam, de nem Miattatok!

Nos...kiwáncsi leszek a harmadik születési súlyára...
Én imádnám a melleiteket...ammá biztos...

Hát így látatlanba ez elég merész kijelentés, de egy hatalmas pussssszi azért jár érte
*cupp* (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:30
*cupp* (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:23

Admin

A fiad születési súlya nagyon közel van a tiédhez, tehát az okés. A lányod időre született? Ha igen, akkor is ezer dolog van még, ami módosíthat az öröklődésen.
De hát mondtam, hogy ezek nem tények...

És az urad születési súlya?
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!
Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:21
Hát öööööööö akkor most képzeld el az én melleimet 2 év után. De téged ez nem zavar, mert imádsz engem!

Én meg úgy szeretlek téged, ahogy vagy!
Jaj, ezt most írtam le így először? *pirul*

ohhh...beszéljünk kicsit ilyen intim dolgokról
igenis terhesség az, főleg a vége felé, ahogy lotyókám mondja...egyébként meg a teher szó nem feltétlenül negatív jelentésű...szóval nekem marad terhesség...nem jön a számra a várandósság
ami a szoptatást illeti, nekem 6-6 hónap volt mindkét skacnál...és elég tisztességesen nyomot hagyott a melleimen, de hát le van sz@rva..ha már tuti nem lesz több kölök, akkor megcsináltatom
vazze...ezentúl nem adhatom el magamat tökéletes nőnek?
és nagyjából egyforma súllyal születtek, 3150 és 3350 és centiben is hasonlóak voltak, 57 és 55 cm...de tisztességesen megszenvedtettek

igenis terhesség az, főleg a vége felé, ahogy lotyókám mondja...egyébként meg a teher szó nem feltétlenül negatív jelentésű...szóval nekem marad terhesség...nem jön a számra a várandósság

ami a szoptatást illeti, nekem 6-6 hónap volt mindkét skacnál...és elég tisztességesen nyomot hagyott a melleimen, de hát le van sz@rva..ha már tuti nem lesz több kölök, akkor megcsináltatom

és nagyjából egyforma súllyal születtek, 3150 és 3350 és centiben is hasonlóak voltak, 57 és 55 cm...de tisztességesen megszenvedtettek

A fiad születési súlya nagyon közel van a tiédhez, tehát az okés. A lányod időre született? Ha igen, akkor is ezer dolog van még, ami módosíthat az öröklődésen.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:20

Se a lányom se a fiam nm az én súlyommal született...a lányom kis 2,15 kilówal (ezt mán nm mondaná meg róla senki)a fiam 3,48 kilówal született...
Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak...

Én a tw-ben láttam sok éwig szopató anyát...nm mondanám normálisnak...
Szia!
Nm már fél4-kor itthon woltam csak wendégünk wolt
és azért nm woltam a G.G.-n...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 22:12
Nm már fél4-kor itthon woltam csak wendégünk wolt
és azért nm woltam a G.G.-n...

Szia, Gyuri!
Megjöttél a melóból?
2,9 kg-mal születtem. Ismerek olyan nőt, aki azt állította, hogy a fiát 8 éves koráig szoptatta!
Engem meg az élet 38 éve!
Akkor Te Charlotte Kaposváron végeztél?
Megjöttél a melóból?
2,9 kg-mal születtem. Ismerek olyan nőt, aki azt állította, hogy a fiát 8 éves koráig szoptatta!
Engem meg az élet 38 éve!

Akkor Te Charlotte Kaposváron végeztél?
ohhh...beszéljünk kicsit ilyen intim dolgokról