Te jóindulatú, jóravaló kislány!
Ha azt gondolod, hogy hipp bátyád most lépett le a falvédőröl, akkor csalódást kell, hogy okozzak.
Írtam egy fél oldalt, de mivel ketten vagyunk /a jó énem meg a rossz/ valaki tiltakozott, ezért az egészet most kitöröltem. Neked elmondhatom, hogy nekem csalódást okozni nehéz, de az fáj ha valaki bután visszaél, és a saját mocskos céljaira akar felhasználni. Nem adtam rá engedélyt még közvetve sem. Tudom a GG-re sok fura ember jár, velem együtt, de ha valaki ki akar használni valakit a saját mocskos céljaira, attól az embertől irtózom.
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 23:16
Ha azt gondolod, hogy hipp bátyád most lépett le a falvédőröl, akkor csalódást kell, hogy okozzak.
Írtam egy fél oldalt, de mivel ketten vagyunk /a jó énem meg a rossz/ valaki tiltakozott, ezért az egészet most kitöröltem. Neked elmondhatom, hogy nekem csalódást okozni nehéz, de az fáj ha valaki bután visszaél, és a saját mocskos céljaira akar felhasználni. Nem adtam rá engedélyt még közvetve sem. Tudom a GG-re sok fura ember jár, velem együtt, de ha valaki ki akar használni valakit a saját mocskos céljaira, attól az embertől irtózom.
Lehet, hogy mazochista, ebben éli ki magát, lelke rajta, de ahogy a magyar mondás tartja a sajátjával /neki nincs/ verje a csalánt. Még ebben a dologban jelentkezni fogok, de ma estére ennyi. A pofátlanságot, arctalanságot, megjátszást vigye a szinházba, ide is hozhatja, de akkor ne haragudjon meg érte ha semmibe veszik. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Te nagyon nagy bajban leszel (vagy), ha megpróbálsz mindent értelmezni és megérteni, ami itt történik
Jó éjt mindenkinek!

Jó éjt mindenkinek!
Te nagyon nagy bajban leszel (vagy), ha megpróbálsz mindent értelmezni és megérteni, ami itt történik
Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:59

Jó éjt mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szerintem te a Géza nem lehetsz, a Géza már felmondott. talán, aaaa most értem, hogy miért nem jöttem rá, annyi minden ért ma összezavarodtam.
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja.....
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja.....
Szerintem te a Géza nem lehetsz, a Géza már felmondott. talán, aaaa most értem, hogy miért nem jöttem rá, annyi minden ért ma összezavarodtam.
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:56
Szilvia meg még késő este is takarít. csak az a baj, hogy azt akit nagyon ki kéne takarítani azt meg bennthagyja..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

- Géza, én vagyok!
- Géza én vagyok!
Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom...
- Géza én vagyok!

Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom...
- Géza, én vagyok!
- Géza én vagyok!
Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:47
- Géza én vagyok!

Te nem lehetsz Elemér!
Ő épp leszaladt elemér'.
Jujjj, bocsiiiiiii későre jár, nem kéne már írnom... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy tudja csak képzelődik, mint én is.
Gyuri már elment aludni és cccép nagy csöcsökről álmodik. Csak azt tudnám, hogy kit ábrázolhat a Katicika által betett nőszemály? mármint a #8568, #8566, és #8563 ???????
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus....
Gyuri már elment aludni és cccép nagy csöcsökről álmodik. Csak azt tudnám, hogy kit ábrázolhat a Katicika által betett nőszemály? mármint a #8568, #8566, és #8563 ???????
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus....
Dehogy tudja csak képzelődik, mint én is.
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:45
Charlotte ki az az Elemér, minél tovább vagyok a GG-n annál jobban összekevertek. basszus.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Follllyamatosan azon töröm a fejem, honnan tudod, milyen a mellem?
Elemér, te vagy az?
Elemér, te vagy az?

Follllyamatosan azon töröm a fejem, honnan tudod, milyen a mellem?
Elemér, te vagy az?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:10
Elemér, te vagy az?

Nos gondoltam...ide most benézek..egy-két dolgot..hmm...hmm(de régi reklám szöweg)
Nm sok minden történt itt kéröm szépön...
Charlooooootteeee:- látod milyen csöcsöket
rakott föl Katicika????
Brrrr...nah ezek nm tetszenek nekem...inkább tetszik sokkal jobban a tijjetek...

rakott föl Katicika????
Brrrr...nah ezek nm tetszenek nekem...inkább tetszik sokkal jobban a tijjetek...

Nekem ezek már nm tetszenek mert nm szépek nm izgalmasak...de ez csak az én ízlésem...ez wan...soha nm ugráltam a csöcsökért...de a szép formás mellekért azzzé igen...azzzé igen...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:15

mi bajod van ezekkel a mellekkel? szerintem meg elég gusztusosak

mi bajod van ezekkel a mellekkel? szerintem meg elég gusztusosak
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 22:10

Nos gondoltam...ide most benézek..egy-két dolgot..hmm...hmm(de régi reklám szöweg)
rakott föl Katicika????

rakott föl Katicika????

rakott föl Katicika????

rakott föl Katicika????

Claudia úgy jön ide, hogy tudtommal utálja Kiszel Tündét...
És én megtudom érteni Claudiát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:59

Törölt felhasználó (729)

Lemaradtam valamirôl?
Hogy jön ide Claudia?
Köszi!
Hogy jön ide Claudia?
Köszi!

Azt hiszem, megtaláltam!

Á.... tévedtem :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 17:09

Á.... tévedtem :(

Pillécskével mi van? én nem láttam már régóta, tud róla valaki valamit?
Édespille merre szálldogálsz?

Pillécskével mi van? én nem láttam már régóta, tud róla valaki valamit?

Csak higgyed, hogy engem egy utóiratba be tudsz szuszakolni!

Egyébként: ok.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 15:14

Egyébként: ok.

tehát ha szop/t/atlak akkor nem ihatok???
vagy csak ananász alapút?!!!
no télleg eltolom a biciglit!
ui:kátya! tartsd hónapra a folytatást!

ui:kátya! tartsd hónapra a folytatást!
tehát ha szop/t/atlak akkor nem ihatok???
ui:kátya! tartsd hónapra a folytatást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 19:02

ui:kátya! tartsd hónapra a folytatást! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 11. szerda 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Prune soha-soha nem ülne volánhoz ittasan.
De az is lehet, hogy a virsli-kolbász cukkolás után én meg soha-soha nem ülök mellé, amikor ő a volánnál ül...
A részegséget azért írta, mert most már nem szoptatok és ihatok végre alkoholt, és mivel 3 éve nem ittam, kilátásba helyeztem egy mattrészegséget
De az is lehet, hogy a virsli-kolbász cukkolás után én meg soha-soha nem ülök mellé, amikor ő a volánnál ül...

A részegséget azért írta, mert most már nem szoptatok és ihatok végre alkoholt, és mivel 3 éve nem ittam, kilátásba helyeztem egy mattrészegséget

Bocs, Papa, neked felhúzom! Egy kis strandlabda esetleg?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 15:08

a papa az én vagyok!
de akkor húzd fel gyorsan a blúzod!
na a csöcs kényeztetésre már nem marad időm!
AVE mindenkinek!
AVE mindenkinek!

bacogatni?!!!
is vóna! -de hát Te csak a talján így talján úgy ...
1ébként én is, mert tiltva vótá nálam 24 órára!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 11. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 14:48

1ébként én is, mert tiltva vótá nálam 24 órára!

Na... akkor kik bacogattak tegnap?
Ki vonta meg a fagyi adagomat?
Sorakozó...
Ki vonta meg a fagyi adagomat?
Sorakozó...

a papa az én vagyok!
AVE mindenkinek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:55
AVE mindenkinek!

Törölt felhasználó (7767)

Akkor csüccs ide, mellém, papa!
[img]http://kepfeltoltes.hu/xxxxxx/cs_ccs_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ /img]
(kimoderáltam, mert nem saját kép, és erre a csajra nem vagyok kiváncsi itt a nappaliban: tom)

(kimoderáltam, mert nem saját kép, és erre a csajra nem vagyok kiváncsi itt a nappaliban: tom)
Akkor csüccs ide, mellém, papa!
(kimoderáltam, mert nem saját kép, és erre a csajra nem vagyok kiváncsi itt a nappaliban: tom) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:43

(kimoderáltam, mert nem saját kép, és erre a csajra nem vagyok kiváncsi itt a nappaliban: tom) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

nézd!
ezt a sör márkát, és az üvegben lévő kellemesre hűtött nedűt valóban nagyon szeretem,
de nem vagyok korrupt és megvehető admin...
ezt a sör márkát, és az üvegben lévő kellemesre hűtött nedűt valóban nagyon szeretem,
de nem vagyok korrupt és megvehető admin...

Barbie bábá...rühellem...mikor a lányomnak kellett wennem...húúú...még a dobozát sem akartam megfogni...zzzzz...pedig az anyukája wálasztotta wmi csilli- willi autó meg 2 másik francsetuggya baba asszem egy fiú + egy lány és piknikezni mentek...hogy Xarna wasat aki kitalálta "potom" pénzért...bocsánat ha elragadtattam magam de utálom a barbie-t...kiwéwe egyszer mikor megkérdezték,hogy ismerem-é a mezőgazdasági barbit??--???--Tudod!A szántcsá barbit!!
Na asszem befordultam a barbi témától...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:24
Na asszem befordultam a barbi témától...

Admin

Na, megint egy hülye kérdés:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban
)
1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?
2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?
Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:
Tudjátok, létezik mindenféle Barbie baba. Tavasztündér Barbie, Lovaglós Barbie, Topmodell Barbie. Ma láttam Tanárnő Barbie-t is (két kis nebuló is van a csomagban

1) Ti milyen Barbie-t csinálnátok, hogy nézne ki, mit viselne és milye kellékek lennének?
2) Hogy nézne ki Gennyzsákszem Barbie?

Utólag találtam egy zseniális Barbie-t. Én nagyon szeretem a Kabaré c. filmet, és tökre tetszik ez a szerkó:

benéztem eme topicba, mert eztet gondoltam én:
"Fred azt hittem ez a Te görény merényleted ellenem!"
na a tegnapi délutántól való termést se lesz időm végigolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 13:03
"Fred azt hittem ez a Te görény merényleted ellenem!"
na a tegnapi délutántól való termést se lesz időm végigolvasni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel Szilviának zárolnia kellett egy frissen nyított topicot, /jogosan/ úgy döntött ha az ő gyomra felfordult, akkor a miénk se maradjon ki ebből a jóból.
Zelli tényleg nem ismerted fel ezt a milói vénuszt játszó honleányt?
Hát a Kiszel Tündécske, ez butább mint sok évi átlag.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.
Zelli tényleg nem ismerted fel ezt a milói vénuszt játszó honleányt?
Hát a Kiszel Tündécske, ez butább mint sok évi átlag.
SURDA! hol vagy? dobsz egy hátast ha ezt meglátod. mmePrune bosszút állt helyettem is.