és a födém hőszigetelésével nem lehet enyhíteni a helyzeten?
azt tudom, h tökéletes sosem lesz! csak enyhíteni lehet valamicskét!
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:07
azt tudom, h tökéletes sosem lesz! csak enyhíteni lehet valamicskét!
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm witatkozom dilettánsokkal...
Ha becsokizol akkor is meleg lesz a lapostetős ház akármit csinájhatol wele....ewwan...
Moncy látszik,hogy egyke...milyen önző egy banya....

Ha becsokizol akkor is meleg lesz a lapostetős ház akármit csinájhatol wele....ewwan...

Privi megy mindjárt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:08

pláne ha Te meg én félre vonulnánk!
de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"???

de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"???
pláne ha Te meg én félre vonulnánk!
de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:06

de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdi, a buli topicban azt javasolták, hogy hozd el a nejed is egy ilyen buliba, és akkor nem lesz féltékeny...
Igen-igen...ezt mán én is akartam kérdezni priwiben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:06
Admin

Surdi, a buli topicban azt javasolták, hogy hozd el a nejed is egy ilyen buliba, és akkor nem lesz féltékeny...
Nm witatkozom dilettánsokkal...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:01

hééé gázos!
azé a hőszigetelés ilyenkor 3-5 fok minuszt jelenthet!
azé nehogy aztat mond, h lapostetyűnek oly jó a hőszigetelése!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:01

hééé gázos!
hééé gázos!
azé nehogy aztat mond, h lapostetyűnek oly jó a hőszigetelése! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 14:37
azé nehogy aztat mond, h lapostetyűnek oly jó a hőszigetelése! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdwölet....
Szigeteléssel...
jaa pesze...
Ha cirkós fűtés akkor kicsik a radiátorok...de lehet,hogy a nyílászárók is tréék...a fölsőszint mindig a legmelegebb...mienk családi ház tetőtér...uaz pepitába...meleg...meleg...meleg...és nyitwa minden ajtó-ablak...akkor is...mondjuk télen ez nm hideg...

Szigeteléssel...

Ha cirkós fűtés akkor kicsik a radiátorok...de lehet,hogy a nyílászárók is tréék...a fölsőszint mindig a legmelegebb...mienk családi ház tetőtér...uaz pepitába...meleg...meleg...meleg...és nyitwa minden ajtó-ablak...akkor is...mondjuk télen ez nm hideg...

Moncy, tudod mit? Kabbe!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 14:50

Na akkor Nálam van a kánaán
Nem is teheti be ide senki a lábát
Na... mentem... valami hűvös erdős részre...

Na akkor Nálam van a kánaán

Üdwölet....
Szigeteléssel...
jaa pesze...

Szigeteléssel...

az könnyen +eshet!
áááááááá
majdnem írtam vmit, aminek akár politikai színezetet is lehet érteni!
inkább finomítok:
addig kell az ilyet +csinálni, míg nem csak a saját zsebükből kell finanszírozni!
azért azt megnézném amint Sárlott nudizik a tetőn!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 14:11
áááááááá
majdnem írtam vmit, aminek akár politikai színezetet is lehet érteni!
inkább finomítok:
addig kell az ilyet +csinálni, míg nem csak a saját zsebükből kell finanszírozni!
azért azt megnézném amint Sárlott nudizik a tetőn!

Jó hát nem vagyok építész
Jogos...
És mááá megint igazad van...
De nem lehet akkor h. a szigeteléssel van gond?

Jogos...
Jó hát nem vagyok építész
Jogos...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:55

Jogos...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

legfelső emeleten?
mindenki Őket fűti?
1. nem tudni központi v gázfűtés ...
2. télen a teljes tetőfelület Őket hűti!
tehát műszakilag nem igazán indokolt amit mondsz!
mindenki Őket fűti?
ne, mert megint meg leszünk szólva, h nyálasak vagyunk!
ez jutott eszembe: "Csak annyit szeretnék elmondani néked,
Ne menj el maradj itt fáj a szívem érted
Majd meghalok érted."
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:57
ez jutott eszembe: "Csak annyit szeretnék elmondani néked,
Ne menj el maradj itt fáj a szívem érted
Majd meghalok érted."

Admin

Egyedi cirkó. Tavaly ősszel csinálták meg.
Télen nagyon hideg van,
Nyáron nagyon meleg van
(csak hogy dalban mondjam el)
Amint lehet, családi házba költözünk!!!!
Télen nagyon hideg van,
Nyáron nagyon meleg van
Amint lehet, családi házba költözünk!!!!
Egyedi cirkó. Tavaly ősszel csinálták meg.
Télen nagyon hideg van,
Nyáron nagyon meleg van
Amint lehet, családi házba költözünk!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Télen nagyon hideg van,
Nyáron nagyon meleg van
Amint lehet, családi házba költözünk!!!! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

legfelső emeleten?
mindenki Őket fűti?
mindenki Őket fűti?
a téma ösmerős!
fűszerezve avval, h Ő már ügyes és Ő csinálja!
de akkor a 2/3-a bent marad, utánna jöhet a birkóóóó
jobbulást a kisasszonynak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
fűszerezve avval, h Ő már ügyes és Ő csinálja!
de akkor a 2/3-a bent marad, utánna jöhet a birkóóóó
jobbulást a kisasszonynak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Nátha. Egyelőre a lájtosabb verzió, de a napi 4-5 orrszívás nagyon kemény bunyóvá alakul. Küzd minden erejével. És milyen erő van benne! Uram alig tudja lefogni...
fel rocskába a vizet és a párolgással visszahűtöd!
és ha szerencséd van be is áztatod magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:54

és ha szerencséd van be is áztatod magad!

Admin

Na persze, szerinted milyen meleg lehet éjszaka a napközben megolvadt tető, ami estétől reggelig ontja magából a hőt?
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom...
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom...
Nátha. Egyelőre a lájtosabb verzió, de a napi 4-5 orrszívás nagyon kemény bunyóvá alakul. Küzd minden erejével. És milyen erő van benne! Uram alig tudja lefogni...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:53

mi a baj a tündérkével?
látod, h én is lájtosan szólogatok. ma gázszolgáltatós napom volt! de már nagyon unom!!! mindig mással akarnak szopatni! egyik dolgot megoldom, utánna kitalálnak másikat!
látod, h én is lájtosan szólogatok. ma gázszolgáltatós napom volt! de már nagyon unom!!! mindig mással akarnak szopatni! egyik dolgot megoldom, utánna kitalálnak másikat!

legfelső emeleten?
mindenki Őket fűti?
tehát műszakilag nem igazán indokolt amit mondsz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:50
mindenki Őket fűti?
tehát műszakilag nem igazán indokolt amit mondsz! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Camping ágyra tettem... hálózsákot meg magamra zártam...
Így csak a bogár nem jutott be...
Charlotte: az sem rossz... akkor fel a tetőre écakázni
Nézd a jó oldalát... télen mindenki Benneteket fűt

Na persze, szerinted milyen meleg lehet éjszaka a napközben megolvadt tető, ami estétől reggelig ontja magából a hőt?
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:50
Jó, tudom, hogy viccnek szántad és nem is kellene rá reagálnom... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Camping ágyra tettem... hálózsákot meg magamra zártam...

mi a baj a tündérkével?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 13:49

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Inkább kikapcsolom a számítógépet, mert csak fűti a kurva meleg lakást.
Meg dolgozom, mint tudod.
Meg beteg a kisded, ápolom.
Meg dolgozom, mint tudod.
Meg beteg a kisded, ápolom.