Barátnőim imádtak olyankor, viszont egyszer én is megjátszottam ezt amit a képeslap ír, de én is úgy voltam mint a képeslap készítője... :S
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:27
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Most találtam ezt a post-secreten, ahol névtelenül írják le emberek a titkaikat:

Szöveg: "videóra vettem, ahogy masztizok, hogy lássam, milyen arcot vágok élvezés közben. Bárcsak ne tettem volna."
Ti milyen arcot vágtok élvezés közben?
Zavarna titeket, ha hülyén néznétek ki olyankor?

Szöveg: "videóra vettem, ahogy masztizok, hogy lássam, milyen arcot vágok élvezés közben. Bárcsak ne tettem volna."

Höhö...nm te wagy az első akitől ezt hallom...wolt aki ablak csere után be is ázott...
De remélem Te ezt elkerülöd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 16:05

De remélem Te ezt elkerülöd...

Törölt felhasználó (94621)

Sziasztok!
Mi van Gyuri szigetelési továbbképzés volt? nálam is ilyen dolgok vannak, de egyenlőre nem jött össze, mert a mesteremberek mérési technikájában egy kis hiányosság van. Piszok meleg van ki sem megyek a nappaliból. Itt aránylag kibírható.
Kellemes délutánt nektek.
Mi van Gyuri szigetelési továbbképzés volt? nálam is ilyen dolgok vannak, de egyenlőre nem jött össze, mert a mesteremberek mérési technikájában egy kis hiányosság van. Piszok meleg van ki sem megyek a nappaliból. Itt aránylag kibírható.
Kellemes délutánt nektek.
Sziasztok!
Kellemes délutánt nektek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes délutánt nektek. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jééééééééééé előerült édespille, úgylátszik csak rövid időre rabolták el! Üdv Pillécske!
Majom...aljas papa wagy...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:34

ha sikerült akkor rávesszük a párod, h a nappaliba tegye be!
nekünk is legyen min röhögnünk!
na tolom haza a biciglit!

Nm kell fűtened...de lehet majd penészkedni fog a falad...műjanyag ablakoknál meg állott lesz a lewegőd mert megszünik a természetes szellőzés...hmmm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:30

Válaszoltam Kedves!
egyébként ide a kebleddel, mert nekem is be köll ám kapnom!
ma reggelre is csináltam 22 fokot a lakásba!
délutánra hőség lesz azzal a 24-25 fokkal!
pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
fszt; alatta pinece; árnyékos, de még hőszigetelés és ablakcsere előtt közvetlenül!
lehet ha leszigetelik még ilyenkor is fűtenem kell

pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
fszt; alatta pinece; árnyékos, de még hőszigetelés és ablakcsere előtt közvetlenül!

ha sikerült akkor rávesszük a párod, h a nappaliba tegye be!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:32

A párom mindig mondja,hogy le fog wideózni közben mert neki nagyon tetszik...de én nm akarom mert szégyenlős wagyok...

A párom mindig mondja,hogy le fog wideózni közben mert neki nagyon tetszik...de én nm akarom mert szégyenlős wagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:27

Admin

Most találtam ezt a post-secreten, ahol névtelenül írják le emberek a titkaikat:

Válaszoltam Kedves!
pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:14

pedig házgyári ám!
az adóhatósággal közlöm:

Admin

Privi megy mindjárt.
Én nm utállak...
rák bébi rák...ebből idézwe...nm adóhatóság csak nagy a különbség ház és ház w lakás és lakás között...ja..és szerintem ha walaki wolt már nyáron igazi wájogházban az tudja mi a természetes hűs lewegő...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:26

mi vagy te vazze? adóhatóság? nem lapostetős, körbedrájwitolt, fa nyílászárók, thermoplán üveg (?...annyi!-miből idéztem?)...két oldalon semmi, egy oldalon fák, és az előkertben is van egy kiszáradt fenyő, meg egy orgona...na jó...az ablakok a növényes oldalra nyílnak, kivéve a konyhait...
de egyébként minden zárva van reggel óta, a hálószoba elsötétítve, és ablakot is csak éjszakára nyitunk
viszont télen, ha esik a hó, akkor kib@szott sokat kell lapátolni...és a hülye nyírfáink is állandóan hullatnak valamit....lécccci léccccci ne utáljatok nagyon
de egyébként minden zárva van reggel óta, a hálószoba elsötétítve, és ablakot is csak éjszakára nyitunk
viszont télen, ha esik a hó, akkor kib@szott sokat kell lapátolni...és a hülye nyírfáink is állandóan hullatnak valamit....lécccci léccccci ne utáljatok nagyon

mi vagy te vazze? adóhatóság? nem lapostetős, körbedrájwitolt, fa nyílászárók, thermoplán üveg (?...annyi!-miből idéztem?)...két oldalon semmi, egy oldalon fák, és az előkertben is van egy kiszáradt fenyő, meg egy orgona...na jó...az ablakok a növényes oldalra nyílnak, kivéve a konyhait...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:21

Lapostetős??? Csak az oldalfalak wannak drájwitolwa??? Fa wagy "műanyag ablakok"???
Fák a ház körül???
Fák a ház körül???
Prune, te is kabbe!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:18

nálunk az egész lakásban 24 fok van...családi ház, szigetelve...most nagyon fogtok utálni?...de egyébként ez sem jó..mert ha kimegyek, akkor mellbevág a hőség...de minek is mennék ki?

Lapostetős??? Csak az oldalfalak wannak drájwitolwa??? Fa wagy "műanyag ablakok"???
Fák a ház körül??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:18
Fák a ház körül??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

nálunk az egész lakásban 24 fok van...családi ház, szigetelve...most nagyon fogtok utálni?...de egyébként ez sem jó..mert ha kimegyek, akkor mellbevág a hőség...de minek is mennék ki?

Háháháhá...Pápá!
Mit a faxot szigetelsz egy lapostetőn???
Azt mán láttam,hogy tesznek rejá egy komplett tetőszerkezetet...ami nm ocsóó megoldás...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:16
Mit a faxot szigetelsz egy lapostetőn???
Azt mán láttam,hogy tesznek rejá egy komplett tetőszerkezetet...ami nm ocsóó megoldás...

és a födém hőszigetelésével nem lehet enyhíteni a helyzeten?
azt tudom, h tökéletes sosem lesz! csak enyhíteni lehet valamicskét!
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd!
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd!

Mért nm adagolod be neki lassan a gégés életed??
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:08

pláne ha Te meg én félre vonulnánk!
de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"???

de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"???
és a födém hőszigetelésével nem lehet enyhíteni a helyzeten?
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:07
egyébként:
nyasgem!

dilettáns a jó nénikéd! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm witatkozom dilettánsokkal...
Ha becsokizol akkor is meleg lesz a lapostetős ház akármit csinájhatol wele....ewwan...
Moncy látszik,hogy egyke...milyen önző egy banya....

Ha becsokizol akkor is meleg lesz a lapostetős ház akármit csinájhatol wele....ewwan...

Moncy látszik,hogy egyke...milyen önző egy banya....

Privi megy mindjárt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:08

de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 17. kedd 15:06

de szerintetek akkor nem lenne féltékeny? ha elolvasná teljes natur valóságába amit a megcsalatásba írtam, ill. amit a nappaliba "művelünk"??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Surdi, a buli topicban azt javasolták, hogy hozd el a nejed is egy ilyen buliba, és akkor nem lesz féltékeny...