Hülye kérdés. Naná, hogy van rá igény!!!

Estét!
Csak a tojta ewés nm érdekelne...a többi mint tetszene...
Miután mindet wégig néztem...megkeresném Surdát...becserkéznénk Tomot...bewinnénk a sör sátorba magunk közé ültetnénk és sör wedelnénk...minden sörhőz innánk 1dl páleszt...jó kis íwó wersenyt rendeznénk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 14:14
Csak a tojta ewés nm érdekelne...a többi mint tetszene...

Miután mindet wégig néztem...megkeresném Surdát...becserkéznénk Tomot...bewinnénk a sör sátorba magunk közé ültetnénk és sör wedelnénk...minden sörhőz innánk 1dl páleszt...jó kis íwó wersenyt rendeznénk...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szép napot!
Egy kérdés fiúknak:
Ha egyedül csellengtek valami rendezvényen, akkor az alábbi programok közül melyiket nem hagynátok ki semmi pénzért?
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- Miss Bikini szépségverseny
- tortaevő verseny - kéz nélkül
- női bikalovaglás (tudjátok, azon a körbeforgó műbikán)
- sörsátor
Egy kérdés fiúknak:
Ha egyedül csellengtek valami rendezvényen, akkor az alábbi programok közül melyiket nem hagynátok ki semmi pénzért?
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor

köszönöm a jókaívánságaidat;remélem,úgy lesz és gyógyul a "félrelépős" lábam
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 07:10

Jó reggelt, legyen mindenkinek szép és kiegyensúlyozottan nyugodt hete!
A nyaralóknak kellemes pihenést és jó szórakozást kívánok! (mindenkit visszavárunk a szabija után!)

A nyaralóknak kellemes pihenést és jó szórakozást kívánok! (mindenkit visszavárunk a szabija után!)

Szia Molly!
Nem látunk a nappaliban. Nyugodtan gyere, nem kell félni, jó a társaság, csak mindig hülyéskednek, majd belejössz. Gyere többször, és írjál, nem bántanak a bácsik, meg a jányok sem.
Nem látunk a nappaliban. Nyugodtan gyere, nem kell félni, jó a társaság, csak mindig hülyéskednek, majd belejössz. Gyere többször, és írjál, nem bántanak a bácsik, meg a jányok sem.
charlotte!
ismersz nem?
tudod jól, hogy mi az amit kihagynék, és mi az
amit semmi pénzért! (a többi kiváncsiskodónak meg fúfax a seggébe a szokásaimról...lol...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ismersz nem?
tudod jól, hogy mi az amit kihagynék, és mi az
amit semmi pénzért! (a többi kiváncsiskodónak meg fúfax a seggébe a szokásaimról...lol...)

Admin

Szép napot!
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor

A tortaevő versenyen kívül mindegyiket megnézném, jókat nevetnék a bikalovagláson, még életben egyiket sem volt szerencsém látni, kivéve a vízespolót, az viszont tetszett. A sörsátort nem látogatnám, mert surdától úgy sem férnék oda.
Admin

Szép napot!
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor

Szép napot!
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor
Egy kérdés fiúknak:
- vizespóló-verseny
- női sárbirkózás
- sörsátor

na én is elhagyom a hőségtől süllyedő hajót!
enyhülést!
vizpartot!
sört!
jéghideg dinnyét!
fagyit!
kívánok mindenkinek!
és hűvös, szexre való szobát!
enyhülést!
vizpartot!
sört!
jéghideg dinnyét!
fagyit!
kívánok mindenkinek!
és hűvös, szexre való szobát!

régi!
és mint látod nincs új a nap alatt.
pl. van politikai vicc amit anno Kádárral, majd Antal Jóskával, Horn Gyulával, Orbán Vityával, Medgyessssy, ma pedig Gyurcsány Fletyóval hallok vissza. /és ezt le merem írni, mert semmi politikai töltet nincs benne a mondandómba!/.
tudod egy fos az alkesz mentes sör és a lájt kóla!
a hírességekben: télleg nem sok kép van a Woodmannos topicba!
úgy lássam egyet még lökni kell! mert Te csak a szakadék szélére helyezted! mingyá belököm én a mélybe! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 12:07
és mint látod nincs új a nap alatt.
pl. van politikai vicc amit anno Kádárral, majd Antal Jóskával, Horn Gyulával, Orbán Vityával, Medgyessssy, ma pedig Gyurcsány Fletyóval hallok vissza. /és ezt le merem írni, mert semmi politikai töltet nincs benne a mondandómba!/.
tudod egy fos az alkesz mentes sör és a lájt kóla!
a hírességekben: télleg nem sok kép van a Woodmannos topicba!
úgy lássam egyet még lökni kell! mert Te csak a szakadék szélére helyezted! mingyá belököm én a mélybe! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Haggyámá, nekem a múltkor ugyanezt a Light Colával sütötték el...

Ugyan ott ahol az előző volt????
amugy Jóóó napot

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 12:43
amugy Jóóó napot

Dokikám!
Nagyon beindultál a hírességeknél!
Béke! (Zommbiee-san!)
(kb. 3 hét múlva buli ismétlés, /házipálesz nélkül, és mindenki támogatja a marhalábszár gúlyást is/az érintettek próbáljanak kalkulálni és tervezni!)
Béke! (Zommbiee-san!)

(kb. 3 hét múlva buli ismétlés, /házipálesz nélkül, és mindenki támogatja a marhalábszár gúlyást is/az érintettek próbáljanak kalkulálni és tervezni!)

Dokikám!
Béke! (Zommbiee-san!)
Béke! (Zommbiee-san!)

Teeeeeeeee talán igazi nőn kezdted? nem a macival henteregtél először? egyébként van rólad is kép még gyerekkorodról, nem tudod letagadni a tényeket.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:56

háttt!
az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé!
ha ez fordítva is műxik veszek egy ásót és elásom magam!

Haggyámá, nekem a múltkor ugyanezt a Light Colával sütötték el...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:56

háttt!

háttt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:39

Törölt felhasználó (94621)

Surda!
Raktam be egy képet a fiadról a poének topicba.
Hát mit mondjak, az a kölök tiszta apja!

Ilyen az élet Surdi! (Az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy sokan vágynak az én kényeztetésemre!
) Kapsz majd te is, hogy tőlem e vagy mástól, az a sorstól függ!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:37

irigylem a partnere/i/d!
az enyém is ilyen kényeztetésre vágyik!
az enyém is ilyen kényeztetésre vágyik!
Surda!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:27

pont a fiamnak való finom
falat!
mint az anyja a fiam apukájának!

mint az anyja a fiam apukájának!
irigylem a partnere/i/d!
az enyém is ilyen kényeztetésre vágyik! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
az enyém is ilyen kényeztetésre vágyik! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Eleget kaptam, jól esett, beiskaptam meg megiskaptam!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 11:16

nocsak-nocsak ezek szerint a szád is tele volt!
én ennek csak örülni tudok!
remélem jól alaposan meg/be/kaptad!
én ennek csak örülni tudok!

remélem jól alaposan meg/be/kaptad!
pont a fiamnak való finom
falat!
mint az anyja a fiam apukájának! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:40

mint az anyja a fiam apukájának! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Holnap lesz 2 éves a vén tyúk

parancsolj!
itt az izzadós szmájli:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:33
itt az izzadós szmájli:

Admin

Én tortát sütök a lányomnak, ez súlyosbítja a kánikulát.
*izzadós szmájli*
*izzadós szmájli*