Micsoda kérdés kedwes asszonyom???
Természetesen Hulk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 09:25
Természetesen Hulk...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Búcsúzóul egy hülye kérdés:
Ki nyerné meg a harcot az alábbi szuperhősök csatájában:
Superman, Batman vagy Pókember?

Nah...wégre wmi normálisat eszel...már kezdtem aggódni az egészségedért...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 17:51

Na megyek vacsizni, három napja csak gyümit és züldségeket estebédeltem, ideje egy kis szilárdabbat is magamhoz venni...

és egy kis fagyival befejezni:

A fagylalt korai története:
A kínaiak már ötezer évvel ezelőtt ismerték a fagylalt korai változatát. A hideg csemege a perzsák és az arabok közvetítésével jutott el a Földközi-tenger menti országokba. Hippokratész orvosságként ajánlotta betegei számára, Nagy Sándor élénkítôszer gyanánt szolgáltatta fel a csaták elôtt, míg Néró császár akár négyszáz kilométeres messzességbôl is hozatott jeget, hogy elkészíthessék számára a mézzel, ibolyával, rózsavízzel, fahéjjal és gyümölcsökkel kevert fagylaltféleséget.
Döntő újítás Marco Polo korából származik, amikor is rájöttek: a fagylaltkészítő edényt kell hűteni, ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Medici Katalinnak az orleans-i herceggel való egybekelését is fagylalttal tették emlékezetessé. Nászajándékai között egy fagylaltkészítő szerkezet is volt, így a vendégek gyümölcsízű hűsítőt fogyaszthattak a lakomán. A világ első nyilvános fagylaltozóját 1672-ben, Párizsban alapította Procope. Habár eleinte csak a nyári szezonban volt nyitva, és kizárólag citromfagylaltot árult, nagy népszerűségnek örvendett. Olyan történelmi alakok kedvenc helyei közé tartozott a kis üzlet, mint Voltaire, Rousseau, Diderot, sőt Napóleon.

A kínaiak már ötezer évvel ezelőtt ismerték a fagylalt korai változatát. A hideg csemege a perzsák és az arabok közvetítésével jutott el a Földközi-tenger menti országokba. Hippokratész orvosságként ajánlotta betegei számára, Nagy Sándor élénkítôszer gyanánt szolgáltatta fel a csaták elôtt, míg Néró császár akár négyszáz kilométeres messzességbôl is hozatott jeget, hogy elkészíthessék számára a mézzel, ibolyával, rózsavízzel, fahéjjal és gyümölcsökkel kevert fagylaltféleséget.
Döntő újítás Marco Polo korából származik, amikor is rájöttek: a fagylaltkészítő edényt kell hűteni, ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Medici Katalinnak az orleans-i herceggel való egybekelését is fagylalttal tették emlékezetessé. Nászajándékai között egy fagylaltkészítő szerkezet is volt, így a vendégek gyümölcsízű hűsítőt fogyaszthattak a lakomán. A világ első nyilvános fagylaltozóját 1672-ben, Párizsban alapította Procope. Habár eleinte csak a nyári szezonban volt nyitva, és kizárólag citromfagylaltot árult, nagy népszerűségnek örvendett. Olyan történelmi alakok kedvenc helyei közé tartozott a kis üzlet, mint Voltaire, Rousseau, Diderot, sőt Napóleon.
Na megyek vacsizni, három napja csak gyümit és züldségeket estebédeltem, ideje egy kis szilárdabbat is magamhoz venni...

Jaja, és hova engeded, ha kijön? Talán forró pesti útra, hogy úgy elkezdjen sülni mint a tükörtojás fehérje?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:14

nekem spec nem az agyamon, hanem egyéb testrészemen szeret kijönni!

Nekem itt kavarja a levegőt a mobilklíma, a hátsóm mégis hozzáizzadt a forgószékhez...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:26

Admin

Hűs szoba? Nálunk a lakásban melegebb van, mint odakint a fa alatt...
De azért köszi a jókívánságot!

akkor menjünk a fád alá és ott essünk egymásnak!
hagy kukkoljanak az írígy szomszédok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:26
hagy kukkoljanak az írígy szomszédok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

(Ez egy válasz margit2 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:53

sziasztok! Remélem mindenki a hűs szobában van ahová nem süt be a nap és nem árad be a nagy meleg.
nekem spec nem az agyamon, hanem egyéb testrészemen szeret kijönni!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:37

Jó napot nappalisok! Befutottam én is, mára 41 fokot jósolnak, már nagyon az agyamon jön ki, nektek nem?
Szép (meleg, vagy forró) napot mindenkinek!

sziasztok! Remélem mindenki a hűs szobában van ahová nem süt be a nap és nem árad be a nagy meleg.
Jó napot nappalisok! Befutottam én is, mára 41 fokot jósolnak, már nagyon az agyamon jön ki, nektek nem?
Szép (meleg, vagy forró) napot mindenkinek!

Én a távcsőre voksolok--elvégre máskor is szeretkeznek,amit +' nézhetek---persze,ha nem húzzák be a függönyt

Sziasztok!
Hawaii van megjöttek az iparosok, fejetetején minden, ablakcserék ezerrel. én meg eszem a meszet, ha megtehettem volna, akkor lelépek, de nem kaptam kimenőt. talán a nyár végén már minden kész is lesz, addig sziasztok.
Hawaii van megjöttek az iparosok, fejetetején minden, ablakcserék ezerrel. én meg eszem a meszet, ha megtehettem volna, akkor lelépek, de nem kaptam kimenőt. talán a nyár végén már minden kész is lesz, addig sziasztok.
rózslány következő heti kérdése:
"Rosemary #1042 | tegnap 11:38
Szerinted mit szólna a párod, ha megtudná vagy te mondanád el neki, hogy félrebasztál?"
az enyém pedig: mi az Rosemary csak nem megtetted???
"Rosemary #1042 | tegnap 11:38
Szerinted mit szólna a párod, ha megtudná vagy te mondanád el neki, hogy félrebasztál?"
az enyém pedig: mi az Rosemary csak nem megtetted???
ha otthon van a párom hívnám nézze meg és mi is hatalmasat szeretkeznénk. -természetesen úgy irányítanám, h akár láthassanak is!
ha egyedül vagyok akkor kiverném lehetőleg úgy hogy a csaj mindenképp lásson!
de ez természetesen csak akkor, ha a pár hölgytagja tetszik!
ha egyedül vagyok akkor kiverném lehetőleg úgy hogy a csaj mindenképp lásson!
de ez természetesen csak akkor, ha a pár hölgytagja tetszik!
És egy szexes kérdés is:
Ha észrevennétek, hogy a szemben lévő házban szeretkezik egy pár, mit tennétek?
- gyorsan előkeresnétek a távcsövet és végignéznétek,
- gyorsan előkeresnétek a kamerát és felvennétek,
- egy ideig néznétek, de aztán jobb mulatságot keresnétek,
- nem érdekel titeket az ilyen fajta kukkolás.
Ha észrevennétek, hogy a szemben lévő házban szeretkezik egy pár, mit tennétek?
- gyorsan előkeresnétek a távcsövet és végignéznétek,
- gyorsan előkeresnétek a kamerát és felvennétek,
- egy ideig néznétek, de aztán jobb mulatságot keresnétek,
- nem érdekel titeket az ilyen fajta kukkolás.

a sörös krigli!
mert azt megnézném a többit +
1el lejjebre:
DRÁGA VAGY! DRÁGA VAGY! DRÁGA VAGY! ÉN IS MINDIG KÍVÁNLAK!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 09:25
mert azt megnézném a többit +

1el lejjebre:
DRÁGA VAGY! DRÁGA VAGY! DRÁGA VAGY! ÉN IS MINDIG KÍVÁNLAK!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Téged mindig kívánlak, drága!
Jaj, arra a kisautóra emlékszem. Én is szerettem volna olyat, de még csak ki se próbálhattam soha.
Na, megyek intézem a dolgokat.
Szép napot!
Jaj, arra a kisautóra emlékszem. Én is szerettem volna olyat, de még csak ki se próbálhattam soha.
Na, megyek intézem a dolgokat.
Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos egy-egy luser mindig ad egy kis reggeli munkát a fórumban...
Viszont hoztam nektek én is egy kis reggelit (Jó étvágyat!):
Sajnos egy-egy luser mindig ad egy kis reggeli munkát a fórumban...

Viszont hoztam nektek én is egy kis reggelit (Jó étvágyat!):

1. megvenném azt az oktató babát, amit Te mutattál itten be!
2. ha létezne megvenném azt a lábbal tekerős moszvicsot /de jó lenne viszontlátni a retro topicba/! minden vágyam volt az ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 20:44
2. ha létezne megvenném azt a lábbal tekerős moszvicsot /de jó lenne viszontlátni a retro topicba/! minden vágyam volt az ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, akkor egy kérdés:
Mit tennétek, ha a 3-4-5 éves fiatok hajasbabát kérne szülinapjára? Megvennétek? Idegesek lennétek, hogy ettől rossz irányba megy a szexuális fejlődése? Aggódnátok, hogy miért kér ilyet?
Lánnyal ugyanez a kérdés mondjuk távirányítós autóra vonatkozik. Bár szerintem ettől nem támadnak olyan gondolatai a szülőknek, mint a fenti példától.
Van olyan játék, amit azért vettetek meg a gyereknek, mert ti gyerekkorotokban nagyon vágytatok egy olyanra?
Mit tennétek, ha a 3-4-5 éves fiatok hajasbabát kérne szülinapjára? Megvennétek? Idegesek lennétek, hogy ettől rossz irányba megy a szexuális fejlődése? Aggódnátok, hogy miért kér ilyet?
Lánnyal ugyanez a kérdés mondjuk távirányítós autóra vonatkozik. Bár szerintem ettől nem támadnak olyan gondolatai a szülőknek, mint a fenti példától.
Van olyan játék, amit azért vettetek meg a gyereknek, mert ti gyerekkorotokban nagyon vágytatok egy olyanra?