Tóparton fekvő napozós pihenős éjjel-nappal sexelős élszaka meztelenül fürdős nappal kicsit berugós sokat beszélgetős
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 21. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 21. szombat 21:17
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit
Nagy autós körúton voltunk az ország nyugati felében. Majd teszek fel a turisztikai topicba képeket a helyekről.
Közben eszembe jutottak kérdések:
Milyen nyaralást szerettek? (pl. tóparton-fekvős-napozós, bakancsos-hátizsákos-túrázós, idegenvezetős-városnézős)
Volt nyaralás alatt valamilyen érdekes szexuális kalandotok, élményetek?
Voltatok nyári táborban, diáktáborban? Volt valami aranyos, érdekes sztori?
(én Balatonszepezden voltam, ott kaptam az első csókomat, ráadásul hivatalos esküvő után, ugyanis a táborvezető kitalálta, hogy csoportos esküvőt szervez, persze csak azért, hogy elvehesse a táborvezető csajszit

Neked is öt a rekord
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 21:35

Törölt felhasználó (94621)

Persze én meg ötször, miből vagytok? wazze sok mindent elhiszek de ez már szerintem a melegtől van........
Nem mondod, Tom én kerestem a fene tudja mennyi ideig nem találtam róla képet. Abban az időben az egész ország ebben "suhogott" ez volt a divat. Ja a négerbarna volt a menő, de volt szürke, és fekete.
Régi szép emlékek, de tényleg praktikus volt, én már csak tudom...
Nem mondod, Tom én kerestem a fene tudja mennyi ideig nem találtam róla képet. Abban az időben az egész ország ebben "suhogott" ez volt a divat. Ja a négerbarna volt a menő, de volt szürke, és fekete.
Régi szép emlékek, de tényleg praktikus volt, én már csak tudom...

Jah, hogy neked gyakran van alkalmad ilyen műsort nézni?
Szia! Merre jártál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 19:22

Szia! Merre jártál? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Őszinte legyek, én már k_rvára unom...
a moltov-koktélos pontot kihagytad, de én azt választanám, vagy a "növesztek 50 kiló izmot és átmegyek a krumplinyomóval, vagy a mosófával, de a golfütő is játszik."
Egyébként sziasztok, megjöttem
a moltov-koktélos pontot kihagytad, de én azt választanám, vagy a "növesztek 50 kiló izmot és átmegyek a krumplinyomóval, vagy a mosófával, de a golfütő is játszik."
Ennek a megállapításához tulajdonképpen egy sort sem kell írnod, elég ha tudjuk, hogy nő vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 20:44

Admin

Nem is írtam annyit, hogy kiderüljön, hisztis vagyok. Mégis miből sikerült kikövetkeztetned?
Amúgy meg néni neked a mindjárt megmondom kicsoda!
Amúgy meg néni neked a mindjárt megmondom kicsoda!

Teleobjektíves kamerával felvennénk az egészet, és mivel nem érdekel bennünket az effajta kukkolás, becsöngetnénk a kérdéses lakásba, és gratulálva a teljesítményükhöz, átadnánk a filmet. Esetleg felhívnánk a figyelmet a GG videótárára és a beküldés lehetőségére...

Őszinte legyek, én már k_rvára unom...
Egy ideig nézném majd jobb mulatságot keresnék...kiwerném majd lezuhanyoznék...kiwerném majd lezuhanyoznék...kiwerném majd lezuhanyoznék
Így két legyet ütnék 1 csapásra...
(Tomtól tanultam)

Így két legyet ütnék 1 csapásra...

Micsoda kérdés kedwes asszonyom???
Természetesen Hulk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 09:25
Természetesen Hulk...

Admin

Búcsúzóul egy hülye kérdés:
Ki nyerné meg a harcot az alábbi szuperhősök csatájában:
Superman, Batman vagy Pókember?
Ki nyerné meg a harcot az alábbi szuperhősök csatájában:
Superman, Batman vagy Pókember?

Nah...wégre wmi normálisat eszel...már kezdtem aggódni az egészségedért...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 17:51

Na megyek vacsizni, három napja csak gyümit és züldségeket estebédeltem, ideje egy kis szilárdabbat is magamhoz venni...

és egy kis fagyival befejezni:

A fagylalt korai története:
A kínaiak már ötezer évvel ezelőtt ismerték a fagylalt korai változatát. A hideg csemege a perzsák és az arabok közvetítésével jutott el a Földközi-tenger menti országokba. Hippokratész orvosságként ajánlotta betegei számára, Nagy Sándor élénkítôszer gyanánt szolgáltatta fel a csaták elôtt, míg Néró császár akár négyszáz kilométeres messzességbôl is hozatott jeget, hogy elkészíthessék számára a mézzel, ibolyával, rózsavízzel, fahéjjal és gyümölcsökkel kevert fagylaltféleséget.
Döntő újítás Marco Polo korából származik, amikor is rájöttek: a fagylaltkészítő edényt kell hűteni, ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Medici Katalinnak az orleans-i herceggel való egybekelését is fagylalttal tették emlékezetessé. Nászajándékai között egy fagylaltkészítő szerkezet is volt, így a vendégek gyümölcsízű hűsítőt fogyaszthattak a lakomán. A világ első nyilvános fagylaltozóját 1672-ben, Párizsban alapította Procope. Habár eleinte csak a nyári szezonban volt nyitva, és kizárólag citromfagylaltot árult, nagy népszerűségnek örvendett. Olyan történelmi alakok kedvenc helyei közé tartozott a kis üzlet, mint Voltaire, Rousseau, Diderot, sőt Napóleon.

A kínaiak már ötezer évvel ezelőtt ismerték a fagylalt korai változatát. A hideg csemege a perzsák és az arabok közvetítésével jutott el a Földközi-tenger menti országokba. Hippokratész orvosságként ajánlotta betegei számára, Nagy Sándor élénkítôszer gyanánt szolgáltatta fel a csaták elôtt, míg Néró császár akár négyszáz kilométeres messzességbôl is hozatott jeget, hogy elkészíthessék számára a mézzel, ibolyával, rózsavízzel, fahéjjal és gyümölcsökkel kevert fagylaltféleséget.
Döntő újítás Marco Polo korából származik, amikor is rájöttek: a fagylaltkészítő edényt kell hűteni, ahelyett, hogy a jeget kevernék a masszához. Medici Katalinnak az orleans-i herceggel való egybekelését is fagylalttal tették emlékezetessé. Nászajándékai között egy fagylaltkészítő szerkezet is volt, így a vendégek gyümölcsízű hűsítőt fogyaszthattak a lakomán. A világ első nyilvános fagylaltozóját 1672-ben, Párizsban alapította Procope. Habár eleinte csak a nyári szezonban volt nyitva, és kizárólag citromfagylaltot árult, nagy népszerűségnek örvendett. Olyan történelmi alakok kedvenc helyei közé tartozott a kis üzlet, mint Voltaire, Rousseau, Diderot, sőt Napóleon.
Na megyek vacsizni, három napja csak gyümit és züldségeket estebédeltem, ideje egy kis szilárdabbat is magamhoz venni...

Jaja, és hova engeded, ha kijön? Talán forró pesti útra, hogy úgy elkezdjen sülni mint a tükörtojás fehérje?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:14

nekem spec nem az agyamon, hanem egyéb testrészemen szeret kijönni!

Nekem itt kavarja a levegőt a mobilklíma, a hátsóm mégis hozzáizzadt a forgószékhez...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:26

Admin

Hűs szoba? Nálunk a lakásban melegebb van, mint odakint a fa alatt...
De azért köszi a jókívánságot!

akkor menjünk a fád alá és ott essünk egymásnak!
hagy kukkoljanak az írígy szomszédok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 13:26
hagy kukkoljanak az írígy szomszédok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

(Ez egy válasz margit2 üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:53

sziasztok! Remélem mindenki a hűs szobában van ahová nem süt be a nap és nem árad be a nagy meleg.
nekem spec nem az agyamon, hanem egyéb testrészemen szeret kijönni!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 24. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 12:37

Jó napot nappalisok! Befutottam én is, mára 41 fokot jósolnak, már nagyon az agyamon jön ki, nektek nem?
Szép (meleg, vagy forró) napot mindenkinek!

sziasztok! Remélem mindenki a hűs szobában van ahová nem süt be a nap és nem árad be a nagy meleg.
Jó napot nappalisok! Befutottam én is, mára 41 fokot jósolnak, már nagyon az agyamon jön ki, nektek nem?
Szép (meleg, vagy forró) napot mindenkinek!

Én a távcsőre voksolok--elvégre máskor is szeretkeznek,amit +' nézhetek---persze,ha nem húzzák be a függönyt

Sziasztok!
Hawaii van megjöttek az iparosok, fejetetején minden, ablakcserék ezerrel. én meg eszem a meszet, ha megtehettem volna, akkor lelépek, de nem kaptam kimenőt. talán a nyár végén már minden kész is lesz, addig sziasztok.
Hawaii van megjöttek az iparosok, fejetetején minden, ablakcserék ezerrel. én meg eszem a meszet, ha megtehettem volna, akkor lelépek, de nem kaptam kimenőt. talán a nyár végén már minden kész is lesz, addig sziasztok.
rózslány következő heti kérdése:
"Rosemary #1042 | tegnap 11:38
Szerinted mit szólna a párod, ha megtudná vagy te mondanád el neki, hogy félrebasztál?"
az enyém pedig: mi az Rosemary csak nem megtetted???
"Rosemary #1042 | tegnap 11:38
Szerinted mit szólna a párod, ha megtudná vagy te mondanád el neki, hogy félrebasztál?"
az enyém pedig: mi az Rosemary csak nem megtetted???