Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1982 1983 1984 1985 1986 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9092   2007. 07. 25. szerda 21:27
gazosgyuri gazosgyuri
Wan igazság benne...anno az exem is megkérdezte,hogy bemennék-e?Megundorodnék-e tőle? A második kérdésre nm tudtam a wálaszt mert nm is akartam bemenni!!
Beszéltem én is ilyen túlcsepegő apukákkal és az élményeik kimerültek abban,hogy milyen tökösek...milyen fényképeket csináltak...milyen wideó felwételeket csináltak....
A baba előbújásának megemlítése fél percet wett el a sztorizásból...nos,ezek persze csak az én egoista ismerőseim...tisztelet a kiwételnek...de szerintem a többség jó bulinak tartja és nm azért megy be,hogy a párjának segítsen wagy bátorítsa...ez is diwat inkább...szówal én így látom és ez is csak 1 wélemény... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 25. szerda 21:16
Igazad lehet, nem vitatom: a Veled beszélő férfiak valóban mondhattak hasonlókat, merthiszen más választásuk nem volt. Vagy valóban így érezték(és gondolom, többségük ide tartozik), vagy pedig csak nem rombolják le - immár lassan egy egész éra férfiideálját éppen saját maguk negatív példájával, hát felmondták a kötelező leckét. Valóban csodálatos, ahogy életet adunk egy kisdednek, de ennek bizonyos körülményeit, vonatkozásait semmi értelme túlidealizálni, azok megmaradnak egyszerű, úgymond pórian nyers, "rusnyaságuktól" megszabadíthatatlan tényeknek, amit bárminémű neveltetésünkből fakadóan sem tudunk "meg nem történtekké és láthatatlanokká" tenni. Örülök, hogy kedvező tapasztalataid vannak etéren, bárcsak majd nekem is ilyenek lehetnének, ha egyáltalán megpróbálnám magam így már csak elképzelni is. Nonszensz. És emiatt is magamat sajnálom, de megváltozni képtelen vagyok...Engem egy férfi olyannak lásson, amilyennek én akarom!(Holott ez ott és akkor lehetetlen!)
#9091   2007. 07. 25. szerda 21:22
zelli zelli
Ezt a helyet régen is ismertem, nem szerettem!
Hipp-féle nyelvezetünk sajátos Ő érti, meg mások is mi a dörgés!
Aki Ismer ismer, aki nem nem!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:19
Szia Zelli!
Mizú weled?+szoktad az új helyet?
Szőröd nőtt?Hol?Ugye nm az arcodon? hehe
Ááááh...Hipped már a rózsajányra hajt... eplus2
A Surdababa?Gazosgyuri? Mit is kérdezel itten...heh?? wink
#9090   2007. 07. 25. szerda 21:19
gazosgyuri gazosgyuri
Szia Zelli!
Mizú weled?+szoktad az új helyet?
Szőröd nőtt?Hol?Ugye nm az arcodon? hehe
Ááááh...Hipped már a rózsajányra hajt... eplus2
A Surdababa?Gazosgyuri? Mit is kérdezel itten...heh?? wink
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 25. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 21:03
Sziasztok, Kedveseim! Bár Valaki gúny tárgyává tette beköszönésemet!Ti valóban hiányoztatok! Még hétfőig várhattam volna a bekötéssel, de jogaimra hivatkoztam, ezellen semmit nem tud tenni a szolgáltató. Erőlködtek, Én meg mondtam mit írtam alá, mi illett, úgyhogy itt vagyok újra! De ha benyelem őket, keddnél előbb nem vagyok itt!
Bár a netkávézómban azért érdekes dolgokat olvastam. Kedvenc topicjaim a nyuszi füle alatt, Kedves Témavezető-macskásembör!
Szóval, Hippem, szőrőm nőtt! SURDIBABA? GAZOSGYURI?
Imádlak TitEket! A LÁNYOK meg egyszerűen fenomenálisak!!!!! Mindegyik!!!!! worship wink
Zelli újra Itt!
#9089   2007. 07. 25. szerda 21:16
X Törölt felhasználó (7767)
Igazad lehet, nem vitatom: a Veled beszélő férfiak valóban mondhattak hasonlókat, merthiszen más választásuk nem volt. Vagy valóban így érezték(és gondolom, többségük ide tartozik), vagy pedig csak nem rombolják le - immár lassan egy egész éra férfiideálját éppen saját maguk negatív példájával, hát felmondták a kötelező leckét. Valóban csodálatos, ahogy életet adunk egy kisdednek, de ennek bizonyos körülményeit, vonatkozásait semmi értelme túlidealizálni, azok megmaradnak egyszerű, úgymond pórian nyers, "rusnyaságuktól" megszabadíthatatlan tényeknek, amit bárminémű neveltetésünkből fakadóan sem tudunk "meg nem történtekké és láthatatlanokká" tenni. Örülök, hogy kedvező tapasztalataid vannak etéren, bárcsak majd nekem is ilyenek lehetnének, ha egyáltalán megpróbálnám magam így már csak elképzelni is. Nonszensz. És emiatt is magamat sajnálom, de megváltozni képtelen vagyok...Engem egy férfi olyannak lásson, amilyennek én akarom!(Holott ez ott és akkor lehetetlen!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 07. 25. szerda 20:16
3) A legtöbb férfi, akivel beszéltem (jó sok volt) és bent volt a feleségével, a szülés óta még jobban felnéz a feleségére, hogy képes volt végigcsinálni (ha sikítozva, ha véresen, ha szarosan, de akkor is végig). Egyetlen egy sem mondta, hogy rémálommá vált a kép. Mindenki azt mondta, hogy csodálatos volt, ahogy a felesége életet adott az ő gyerekének.

Ezt persze nem azért írtam le, hogy meggyőzzelek vagy megpróbáljam a véleményedet megváltoztatni, hiszen az a saját, különbejáratú érzésed, csak mint tapasztalatot mesélem el.
#9088   2007. 07. 25. szerda 21:03
zelli zelli
Sziasztok, Kedveseim! Bár Valaki gúny tárgyává tette beköszönésemet!Ti valóban hiányoztatok! Még hétfőig várhattam volna a bekötéssel, de jogaimra hivatkoztam, ezellen semmit nem tud tenni a szolgáltató. Erőlködtek, Én meg mondtam mit írtam alá, mi illett, úgyhogy itt vagyok újra! De ha benyelem őket, keddnél előbb nem vagyok itt!
Bár a netkávézómban azért érdekes dolgokat olvastam. Kedvenc topicjaim a nyuszi füle alatt, Kedves Témavezető-macskásembör!
Szóval, Hippem, szőrőm nőtt! SURDIBABA? GAZOSGYURI?
Imádlak TitEket! A LÁNYOK meg egyszerűen fenomenálisak!!!!! Mindegyik!!!!! worship wink
Zelli újra Itt!
#9087   2007. 07. 25. szerda 20:28
X Törölt felhasználó (94621)
Charlotte! nem tudom mit követtem el, én a súlyodra nem tettem megjegyzést, mivel nem is ismerem, és ez becsszó, elnézést kérek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 20:18
Hipp, én eddig szerettelek és felnéztem rád, na de hogy a súlyomra tegyél megjegyzést. ejnye1

Ahogy Cyrano mondja:
„... magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!”

Egyszóval: KABBE!

nyes
#9086   2007. 07. 25. szerda 20:18
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hipp, én eddig szerettelek és felnéztem rád, na de hogy a súlyomra tegyél megjegyzést. ejnye1

Ahogy Cyrano mondja:
„... magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!”

Egyszóval: KABBE!

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 15:03
Ménemmenté' politikusnak, vagy diplomatának?
Bár most nem te vagy a hibás, a hátérben kuncog
missCharlotte a HAweRVARD egyetem fórumozókat kérdésekkel felbosszantó tanszék vezetője.
Olyan hülyeségeken vitatkoztok, Charlotte meg hízik az örömtől pár kilót.
Tudod ki menne be egy szülésre? még a gyerekcsinálástól is elmenne a kedve az emberfiának. A sors nekünk mást szánt, aki meg az ellenkezőjét mondja, borotválkozzon naponta, vagy kétnaponta, ugyebár hosszabb távon felér egy nyamvadt szüléssel. /hogy ezért mit kapok?/
Sztm még mindig a meleg hatása alatt vagytok. Mobiltelefon meg igenis kell egy bizonyos kortól, abban meg egyetértek nem csillogó-villogó, hanem a legegyszerűbb beszélgetésre alkalmas ketyere.
Surda te egy dög vagy, ha nem szállsz le arról a Rosemary lányról, eltöröm a derekad. Mér' akarsz mindenkit magadnak?
Fred haverod a vén gazember.

#9085   2007. 07. 25. szerda 20:16
3) A legtöbb férfi, akivel beszéltem (jó sok volt) és bent volt a feleségével, a szülés óta még jobban felnéz a feleségére, hogy képes volt végigcsinálni (ha sikítozva, ha véresen, ha szarosan, de akkor is végig). Egyetlen egy sem mondta, hogy rémálommá vált a kép. Mindenki azt mondta, hogy csodálatos volt, ahogy a felesége életet adott az ő gyerekének.

Ezt persze nem azért írtam le, hogy meggyőzzelek vagy megpróbáljam a véleményedet megváltoztatni, hiszen az a saját, különbejáratú érzésed, csak mint tapasztalatot mesélem el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 07. 25. szerda 18:38
Bocs, talán nem késtem el...
1.A mobiltelefon korjelenség. Meg kórtünet is: a koré. Ami viszont nem jelenti azt, hogy mindennapjainkban, még gyermeki szinten is, el lehetne vonatkoztatni tőle. Korunk megannyi nélkülözhetetlen „rákfenéje” közt a mobiltelefon előkelő helyet foglal el. Pszichésen talán még evidensebb a nélkülözhetetlensége, hiszen a haladás, mint fogalom- követelmény, kötődik hozzá - szinte nélkül a kortárs tudattalanban még -, és ez meghatároz egy bizonyos emberi(szülői!) tehetetlenséget is atéren, hogy vásároljon-e fiókájának mobilt, avagy se… És vásárol, előbb említett okból, frusztráltság-enyhítésből és – miért is ne -, eléggé megindokolható meggondolásból(már ha elgondolkozik rajta)… Ugyanis ki szeretné, ha kisfiókája, amiatt, hogy nincsen, avagy éppen flinstoni korból származó mobilja van, közröhej tárgyává válva kisebbajta lélektani „kataklizma” elszenvedőjévé avanzsáljon…Száz szónak is egy a vége: én megvenném!...És a megvétel mellett szól az is, hogy ma már egyre több szülő szeretné tudni, mi van a gyerekével, ha távol van, és ilyenkor az elérhetőség a legfontosabb! Ne is beszéljünk arról, ha a gyerek bajba kerül, és csak mobilon kérhet segítséget!
2.Szigorúan nem(sexus)-függő a dolog: ha kislányom lenne, én lépnék a színre, ha meg kiskrapek tántorodna a tévelygések útjára, hát az apjukuramra hárulna a felelősség (persze, jól átbeszélt stratégia szerint!)…
Hogy mit is mondanék? Hát az attól is függ, hogy óvodás, netalán kisiskolás avagy éppenhogy kamaszkorban van a „páciens”. Mindhárom gyermeki „etap”-nak megvan a szakirodalomban a témábaillő, megfelelő kórisméje és annak remediálási algoritmusa, ami persze nem teljes annak a tudata nélkül, hogy minden gyerek mind fizikailag, mind lélektanilag egy vadonatúj, feltérképezetlen és megismételhetetlen világ. Mindenesetre - ettől a ponttól kezdve -, sokkal többet lennék a gyerekkel, és mindent elkövetnék, hogy ez a természetes szexuális kiváncsiság és ennek a véletlenül felfedezett „kellemes velejárója” ne lehessen a gyermekem kárára, sokkal inkább pozitív hatással legyen további életére(tudva azt, hogy ilyen szexuálisan kritikus periódusok valóban természetes velejárói a gyermek- és kamaszkornak).
3. Egy az egyben nagy szemfényvesztésnek tartom. Méghogy egy férfi, lettlégyen az a legszerelmetesebb párom is, másképp lásson, mint ahogyan eddigi együttlétjeinken láthatott? Kifordult placentával, ürülékes(ha a beöntés nem sikeres!), véres, elformátlanodott alsótesttel, önkivületben nyögve-sikoltozva-átkozódva Na ne!!! Végezze ő csak továbbra is a fajfenntartás nemes feladatának ráeső részét, a többit meg bizza rám! Szerintem egy igazi férfit egész életében rémálomként gyötörné a benne ilyenkor rögzült kép. Hát ne gyötörje!
#9084   2007. 07. 25. szerda 18:38
X Törölt felhasználó (7767)
Bocs, talán nem késtem el...
1.A mobiltelefon korjelenség. Meg kórtünet is: a koré. Ami viszont nem jelenti azt, hogy mindennapjainkban, még gyermeki szinten is, el lehetne vonatkoztatni tőle. Korunk megannyi nélkülözhetetlen „rákfenéje” közt a mobiltelefon előkelő helyet foglal el. Pszichésen talán még evidensebb a nélkülözhetetlensége, hiszen a haladás, mint fogalom- követelmény, kötődik hozzá - szinte nélkül a kortárs tudattalanban még -, és ez meghatároz egy bizonyos emberi(szülői!) tehetetlenséget is atéren, hogy vásároljon-e fiókájának mobilt, avagy se… És vásárol, előbb említett okból, frusztráltság-enyhítésből és – miért is ne -, eléggé megindokolható meggondolásból(már ha elgondolkozik rajta)… Ugyanis ki szeretné, ha kisfiókája, amiatt, hogy nincsen, avagy éppen flinstoni korból származó mobilja van, közröhej tárgyává válva kisebbajta lélektani „kataklizma” elszenvedőjévé avanzsáljon…Száz szónak is egy a vége: én megvenném!...És a megvétel mellett szól az is, hogy ma már egyre több szülő szeretné tudni, mi van a gyerekével, ha távol van, és ilyenkor az elérhetőség a legfontosabb! Ne is beszéljünk arról, ha a gyerek bajba kerül, és csak mobilon kérhet segítséget!
2.Szigorúan nem(sexus)-függő a dolog: ha kislányom lenne, én lépnék a színre, ha meg kiskrapek tántorodna a tévelygések útjára, hát az apjukuramra hárulna a felelősség (persze, jól átbeszélt stratégia szerint!)…
Hogy mit is mondanék? Hát az attól is függ, hogy óvodás, netalán kisiskolás avagy éppenhogy kamaszkorban van a „páciens”. Mindhárom gyermeki „etap”-nak megvan a szakirodalomban a témábaillő, megfelelő kórisméje és annak remediálási algoritmusa, ami persze nem teljes annak a tudata nélkül, hogy minden gyerek mind fizikailag, mind lélektanilag egy vadonatúj, feltérképezetlen és megismételhetetlen világ. Mindenesetre - ettől a ponttól kezdve -, sokkal többet lennék a gyerekkel, és mindent elkövetnék, hogy ez a természetes szexuális kiváncsiság és ennek a véletlenül felfedezett „kellemes velejárója” ne lehessen a gyermekem kárára, sokkal inkább pozitív hatással legyen további életére(tudva azt, hogy ilyen szexuálisan kritikus periódusok valóban természetes velejárói a gyermek- és kamaszkornak).
3. Egy az egyben nagy szemfényvesztésnek tartom. Méghogy egy férfi, lettlégyen az a legszerelmetesebb párom is, másképp lásson, mint ahogyan eddigi együttlétjeinken láthatott? Kifordult placentával, ürülékes(ha a beöntés nem sikeres!), véres, elformátlanodott alsótesttel, önkivületben nyögve-sikoltozva-átkozódva Na ne!!! Végezze ő csak továbbra is a fajfenntartás nemes feladatának ráeső részét, a többit meg bizza rám! Szerintem egy igazi férfit egész életében rémálomként gyötörné a benne ilyenkor rögzült kép. Hát ne gyötörje!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 23:05
Jó estét!

Néhány kérdés:

1) Nemrég egy barátnőm 10 éves kislánya mutatta meg nekem, hogy milyen mobiltelefonja van. Én ezen úgy megdöbbentem. Minek egy 10 évesnek mobil? Szülei szerint biztonságot jelent, hogy bármikor hazatelefonálhat. Persze minden osztálytársának is van...

Ti hány éves korban vennétek (vettetek) a gyereketeknek mobilt?

kerdes

2) Mit mondanátok az óvodás/kisiskolás gyereketeknek, ha észrevennétek, hogy maszturbál?

kerdes

3) Mi a véleményetek a papás szülésről?

kerdes
#9083   2007. 07. 25. szerda 17:40
gazosgyuri gazosgyuri
Sziasztok!
Oh-oh...doki egyre többet nappalizik....ez jóóó... wink

De mijeza nagy csönd délután óta???Hmm...
Wilika!Te nyaraltál walahol,hogy 1 időre eltűntél?

Én mindjárt szaladhatok towább...úgy látszik már a szabadidőmmel is a cég rendelkezik...nm sokáig...nm sokáig...höhö
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 25. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 12:53
Kihagytad az alma és beérésének (részemre többször is jelzett) analógiáját! nyes
Te is pontosan látod, hogy surdi ember, erről nem lehet kétséged. Heves vérmérsékletű, "amiaszívénazaszáján" mentalitású, de gondolj vissza, hogyan terelgettél engem például... Nem látod "munkád" eredményét? Dehogynem...
Ráadásul surdit még nem kellett tiltani, én meg voltam már jópárszor banos a kirohanásaim miatt... hehe

Végigolvastam ezt a "vitát" szerintem ha charlotta drága tudja, hogy mit indít el, biztosan hanyagolja a témát...

A véleményem ezzel kapcsolatban annyi, hogy:

1.: Gyermekeimnek 3 éve a nagyszüleik vettek először mobilt (13 él 11 évesek voltak), de ők voltak az utolsók az osztályaikban, akiknek mobiljuk lett. Ők is lebeszélik/lesmsezik 1 hét alatt a feltöltést, de meg van mondva: 1 hónap - 1 3600-as feltöltés, ha kitart, kitart, ha nem, ő bajuk, de legalább 1 hívásra vagy 1 sms-re való pénzt rajta kell hagyniuk, különben a köv. havi feltöltés is ugrik (szankció nyes ). Túlzásnak tartom, ha egy szülő (pl. unokatestvérem) a 4 éves fiának vett egy csillivilli mobilt. Hülyeség egy "menő" mobil is, elhagyja, elveszik tőle, stb. Mezei, hívásra alkalmas mobil is jó, ha elveszik, pótolható 1 feltöltés árából.
2.: Recska... Most van olyan korban a fiam, még nem bukott le, de fogalmam sincs, mit fogok szólni az első alkalommal... nyes
3.: Nem kényszeríthető sem az anyára, sem az apára. Akik részesei voltak, legtöbbször visszaadhatatlan és csodás élményként számoltak be róla, de volt olyan is, hogy a férfi megundorodott a feleségétől.
#9082   2007. 07. 25. szerda 15:12
surdapapa surdapapa
további jó kacagást mindenkinek!

jójó persze, h kell mobil! de 10 éves gyereknek???

úgy OK ahogy gyurka + most Te írod! /meg a mobilfelhasználók rektora is hátrébb ment az agarakkal!/
de nem úgy ahogy aRektor Úr eredeti hsz-ében írta!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 25. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 07. 25. szerda 15:03
missCharlotte a HAweRVARD egyetem fórumozókat kérdésekkel felbosszantó tanszék vezetője.
Tudod ki menne be egy szülésre? még a gyerekcsinálástól is elmenne a kedve az emberfiának. A sors nekünk mást szánt, aki meg az ellenkezőjét mondja, borotválkozzon naponta, vagy kétnaponta, ugyebár hosszabb távon felér egy nyamvadt szüléssel. /hogy ezért mit kapok?/
Sztm még mindig a meleg hatása alatt vagytok. Mobiltelefon meg igenis kell egy bizonyos kortól, abban meg egyetértek nem csillogó-villogó, hanem a legegyszerűbb beszélgetésre alkalmas ketyere.
Surda te egy dög vagy, ha nem szállsz le arról a Rosemary lányról, eltöröm a derekad. Mér' akarsz mindenkit magadnak?

#9081   2007. 07. 25. szerda 15:03
X Törölt felhasználó (94621)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 14:36
ok!
igazad van!
meggyőztél!
(ezekkel a zárójelbe tett "észérvekkel" nem lehet vitatkozni)

de pl. az apás szülésben ennyit akartam elérni: "természetesen mindkét fél akarata kell hozzá!"
#9080   2007. 07. 25. szerda 14:36
surdapapa surdapapa
ok!
igazad van!
meggyőztél!
(ezekkel a zárójelbe tett "észérvekkel" nem lehet vitatkozni)

de pl. az apás szülésben ennyit akartam elérni: "természetesen mindkét fél akarata kell hozzá!"
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 13:54
Most is vitatkoznék veled, mert meggyőződésem, hogy
a mobilozásban is (a Mo-i kezdetektől mobilozok),
a gyereknevelésben is (talán itt annyit, hogy konkrét indokot írtam az álláspontomra!),
és az apás szülésben is (természetesen mindkét fél akarata kell hozzá!)
nagyobb a tapasztalatom nálad,
de nincs már kedvem hozzá!
BÉKE! smile
#9079   2007. 07. 25. szerda 13:54
tom1019 tom1019 VIP Admin
Most is vitatkoznék veled, mert meggyőződésem, hogy
a mobilozásban is (a Mo-i kezdetektől mobilozok),
a gyereknevelésben is (talán itt annyit, hogy konkrét indokot írtam az álláspontomra!),
és az apás szülésben is (természetesen mindkét fél akarata kell hozzá!)
nagyobb a tapasztalatom nálad,
de nincs már kedvem hozzá!
BÉKE! smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 13:24
nos végigolvasva a válaszod, és a dokiét is:
1.mikor megírtam a válaszom gondolkodtam, h egyáltalán elküldjem-e vagy sem, mert tartottam attól, h magadra veszed, és úgy gondolod miattad írom a válaszom.
ez be is igazolódott, de ha nem küldöm el az nem én lettem volna.
2. sztem egy kérdést nem azért teszünk fel, h csak elmondjuk a saját véleményünket, hanem azért is mert ütköztetni akarjuk a véleményeket. Ha úgy fogalmazunk vitatkozzunk róla. És doki hidd el nekem az a véleményem /mivel Charl/ ismer engem és tomot is, Ő sejtette milyen vitát indít el. és az hogy egy adott dologra mi a kultúrált válasz és mi nem az azért nem ennyire fehér és nem ennyire fekete!
már megbocsáss, de bizony a pacipecer emlegetése első sorban a mobilos dolgok miatt történt! és bizony semmivel sem kulturálatlanabb dolog lófaszt emlegetni az ügyben, mint ami lassan jellemző lesz, h ovodába a gyermeket mobillal engedik el a szüleik!
tehát a lófaszozásom egy bunkó szülői magatartás érdemi /azaz bunkó/ lereagálása!
3. ha ismersz engem /már pedig itt Te vagy az egyik legjobb emberismerő/ akkor tudhatod, tudhatnád nem azt akarom elérni, hogy ne válaszoljanak emberek, hanem a vérmérsékletemből /idézet dokitól/ adódik az ilyen indulatos válaszadás!
4. a gyerek masztinál leírtakkal kapcsban: igaz nem tettem oda a megfelelő szmájlit de Te szoktál megvádolni azzal, h nem értjük a humorod. nos most Te jártál így velem. ja és érdemben ennyit módosítanék: szerencsésebb ha az azonos nemű szülő magyarázza el a dolgokat.
5. apás szülés: miért nem helyes így: lófaszt "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" - így sem helyes? de az sem helyes, ahogy előbb írtad: nem csak a szülő nőnek kell eldöntenie. és ha az apa /pl. én/ semmiképp se akar ott lenni kerdes
6. értelmesebbnek tartás! valóban hibáztam! így akartam leírni: a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt! Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! /tehát a mobilos dologra értettem és nem a teljes hsz-edre, ezért meg is követlek!/.

egy dologba lehet most igazad, h ezt már lehet nem ide hanem az offba kellett volna írnom!

je és ez lemaradt:
BÉKE! (Z-san)
#9078   2007. 07. 25. szerda 13:38
Rosemary Rosemary
Lehet, hogy valamit félreolvastam, nem is csodálom a múlt éjaszaka után... nyes Hát Surdi ilyen az élet, nem lehet csak úgy megkapni mindent, amit kieszelsz... nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 13:29
hisz én is pont azt írtam, h sajnos elutasítottál.

amit eléggé bán is a farkam!
#9077   2007. 07. 25. szerda 13:29
surdapapa surdapapa
hisz én is pont azt írtam, h sajnos elutasítottál.

amit eléggé bán is a farkam!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 25. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 13:14
Szép jó napot mindenkinek! Végre nincs hőség, ma jó napom volt, mert nem kellett egésznap bent kuksolnom! nyes Surdikám, ne akarjál hamis dolgokat mesélni a nappaliban, a nyelvecském még két méterről sem találkozott a te farkacskáddal! eplus2 hehe
#9076   2007. 07. 25. szerda 13:24
surdapapa surdapapa
nos végigolvasva a válaszod, és a dokiét is:
1.mikor megírtam a válaszom gondolkodtam, h egyáltalán elküldjem-e vagy sem, mert tartottam attól, h magadra veszed, és úgy gondolod miattad írom a válaszom.
ez be is igazolódott, de ha nem küldöm el az nem én lettem volna.
2. sztem egy kérdést nem azért teszünk fel, h csak elmondjuk a saját véleményünket, hanem azért is mert ütköztetni akarjuk a véleményeket. Ha úgy fogalmazunk vitatkozzunk róla. És doki hidd el nekem az a véleményem /mivel Charl/ ismer engem és tomot is, Ő sejtette milyen vitát indít el. és az hogy egy adott dologra mi a kultúrált válasz és mi nem az azért nem ennyire fehér és nem ennyire fekete!
már megbocsáss, de bizony a pacipecer emlegetése első sorban a mobilos dolgok miatt történt! és bizony semmivel sem kulturálatlanabb dolog lófaszt emlegetni az ügyben, mint ami lassan jellemző lesz, h ovodába a gyermeket mobillal engedik el a szüleik!
tehát a lófaszozásom egy bunkó szülői magatartás érdemi /azaz bunkó/ lereagálása!
3. ha ismersz engem /már pedig itt Te vagy az egyik legjobb emberismerő/ akkor tudhatod, tudhatnád nem azt akarom elérni, hogy ne válaszoljanak emberek, hanem a vérmérsékletemből /idézet dokitól/ adódik az ilyen indulatos válaszadás!
4. a gyerek masztinál leírtakkal kapcsban: igaz nem tettem oda a megfelelő szmájlit de Te szoktál megvádolni azzal, h nem értjük a humorod. nos most Te jártál így velem. ja és érdemben ennyit módosítanék: szerencsésebb ha az azonos nemű szülő magyarázza el a dolgokat.
5. apás szülés: miért nem helyes így: lófaszt "teljesen természetes velejárója a szüléseknek" - így sem helyes? de az sem helyes, ahogy előbb írtad: nem csak a szülő nőnek kell eldöntenie. és ha az apa /pl. én/ semmiképp se akar ott lenni kerdes
6. értelmesebbnek tartás! valóban hibáztam! így akartam leírni: a bicska nyílik ki első sorban a mobilos dolgok miatt! Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak! /tehát a mobilos dologra értettem és nem a teljes hsz-edre, ezért meg is követlek!/.

egy dologba lehet most igazad, h ezt már lehet nem ide hanem az offba kellett volna írnom!

je és ez lemaradt:
BÉKE! (Z-san)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 11:42
Figyelj ide surdapapa!

1. ha azon fogunk vitatkozni, hogy kinek mi a véleménye bizonyos dolgokról, akkor szerintem nem sok értelme van a válaszadásoknak,
mert csak azt éred el, hogy lesznek akik ezek után nem fogják elmondani az őszínte véleményüket,
legfeljebb a hazugságokkal teli, mindenki számára megfelelő, közakaratot tükröző, valamint az elvárásoknak megfelelő sablonos szöveget
(ha egyáltalán veszik a fáradságot arra is)!
2. tévedsz velem kapcsolatban, vagy rosszul olvastál és rosszul itélsz meg,
mert a mobilnál hozzátettem, hogy szívem szerint nem értek egyet vele, (de a széllel szemben nem szoktam pisálni, mert húgyos lesz a lábamszáram!)
3. a gyerek masztinál is baromira félreértettél, mert nem azért bíznám az anyjára, hogy rászóljon, és ezzel megzavarja a szexuális fejlődésben, hanem azért, mert ilyen kérdésekben a gyerekeknek (nemtől függetlenül) az anyjukkal szemben van nagyobb bizalmuk (van egy kis tapasztalatom gyereknevelés terén), de hozzátettem, hogy elmondanám az anyjának, hogy milyen tanácsokkal lássa el a gyereket, amivel értelmesen fel kell, ill. érdemes világosítani a gyereket (persze anyja válogatja, vannak az ismerőseim között olyan anyukák, akiknek nem kellene tanácsot osztogatnom, de inkább nem nevezném meg őket, mert itt is előfordulnak)!
Viszont ezek után nem vagyok hajlandó elmondani az őszinte tanácsomat/véleményemet ebben a kérdésben nyilvánosan, (legfeljebb baráti körben személyesen, aki kiváncsi rá, mint charlotte is)!
4. A harmadik kérdésben mindenkinek, ill. mint írtam, a szülő nőnek kell eldöntenie, hogy apás szülést akar, vagy nem, de semmi esetre sem a "lófasz" a megfelelő reakció a kérdésre!
5. "Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak!" Én is téged! Sajnálom, de ezek után nem valószínű, hogy mégegyszer leírom a véleményemet!
Aki személyesen ismer, az talán jobban megérti, hogy minden sérdődés nélkül, de nálam ez nem kulturált véleménycsere (és ehhez még házipálesz sem kell)!
Én elfogadom a Te szuverén és szubjektív véleményedet a kérdésekben, és nem fikázlak érte, írásaid alapján talán meg is értelek, de csodálkozom a kitöréseden, a lófaszaidon, és az itélkezéseden felettem.
Én egy nagyon zizzent pasi vagyok, hozzád, dokihoz, willyhez, gyurihoz hasonlóan, de vannak olyan kérdések, amiket nagyon komolyan veszek (kérdezd meg azokat, akik ismernek!)
ezek: a munka, őszínteség, szeretet, szerelem, és a BARÁTSÁG!
BÉKE! (Z-san) smile eljen

#9075   2007. 07. 25. szerda 13:14
Rosemary Rosemary
Szép jó napot mindenkinek! Végre nincs hőség, ma jó napom volt, mert nem kellett egésznap bent kuksolnom! nyes Surdikám, ne akarjál hamis dolgokat mesélni a nappaliban, a nyelvecském még két méterről sem találkozott a te farkacskáddal! eplus2 hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 25. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 08:40
ha már a múltkor nem voltál hajlandó a hegyes kis nyelvecskédre engedni! eplus2

pedig oda szívesen és bármikor!

Drága Charl!
nem mindegy melyik a legszexibb ruhadarab? az a lényeg, h vesd le magadról mihamarabb!!!
#9074   2007. 07. 25. szerda 13:05
Mindenben egyetértek veled, kivéve abban, hogy nem indítottam volna el ezt a témát.

Dehogynem! Én szeretem az ilyen véleménycseréket, még ha néha kicsit hevesek is a reakciók, de legalább zajlik az élet és eszmét cserélünk!!!

Örülök, ha egy unalmasnak, érdektelennek látszó kérdésből késhegyre menő vita kerekedik, mert úgy jó a fórum, ha pezseg.

Valaki (talán Rumi) írta egyszer rólam, hogy nagyon értek ahhoz, hogyan kell álló vízben vihart kavarni. És erre nagyon büszke vagyok.

smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 25. szerda 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 25. szerda 12:53
Kihagytad az alma és beérésének (részemre többször is jelzett) analógiáját! nyes
Te is pontosan látod, hogy surdi ember, erről nem lehet kétséged. Heves vérmérsékletű, "amiaszívénazaszáján" mentalitású, de gondolj vissza, hogyan terelgettél engem például... Nem látod "munkád" eredményét? Dehogynem...
Ráadásul surdit még nem kellett tiltani, én meg voltam már jópárszor banos a kirohanásaim miatt... hehe

Végigolvastam ezt a "vitát" szerintem ha charlotta drága tudja, hogy mit indít el, biztosan hanyagolja a témát...

1.: Gyermekeimnek 3 éve a nagyszüleik vettek először mobilt (13 él 11 évesek voltak), de ők voltak az utolsók az osztályaikban, akiknek mobiljuk lett. Ők is lebeszélik/lesmsezik 1 hét alatt a feltöltést, de meg van mondva: 1 hónap - 1 3600-as feltöltés, ha kitart, kitart, ha nem, ő bajuk, de legalább 1 hívásra vagy 1 sms-re való pénzt rajta kell hagyniuk, különben a köv. havi feltöltés is ugrik (szankció nyes ). Túlzásnak tartom, ha egy szülő (pl. unokatestvérem) a 4 éves fiának vett egy csillivilli mobilt. Hülyeség egy "menő" mobil is, elhagyja, elveszik tőle, stb. Mezei, hívásra alkalmas mobil is jó, ha elveszik, pótolható 1 feltöltés árából.
2.: Recska... Most van olyan korban a fiam, még nem bukott le, de fogalmam sincs, mit fogok szólni az első alkalommal... nyes
3.: Nem kényszeríthető sem az anyára, sem az apára. Akik részesei voltak, legtöbbször visszaadhatatlan és csodás élményként számoltak be róla, de volt olyan is, hogy a férfi megundorodott a feleségétől.
#9073   2007. 07. 25. szerda 12:53
DrAnthony DrAnthony

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 25. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 07. 25. szerda 11:42
Figyelj ide surdapapa!

1. ha azon fogunk vitatkozni, hogy kinek mi a véleménye bizonyos dolgokról, akkor szerintem nem sok értelme van a válaszadásoknak,
mert csak azt éred el, hogy lesznek akik ezek után nem fogják elmondani az őszínte véleményüket,
legfeljebb a hazugságokkal teli, mindenki számára megfelelő, közakaratot tükröző, valamint az elvárásoknak megfelelő sablonos szöveget
(ha egyáltalán veszik a fáradságot arra is)!
2. tévedsz velem kapcsolatban, vagy rosszul olvastál és rosszul itélsz meg,
mert a mobilnál hozzátettem, hogy szívem szerint nem értek egyet vele, (de a széllel szemben nem szoktam pisálni, mert húgyos lesz a lábamszáram!)
3. a gyerek masztinál is baromira félreértettél, mert nem azért bíznám az anyjára, hogy rászóljon, és ezzel megzavarja a szexuális fejlődésben, hanem azért, mert ilyen kérdésekben a gyerekeknek (nemtől függetlenül) az anyjukkal szemben van nagyobb bizalmuk (van egy kis tapasztalatom gyereknevelés terén), de hozzátettem, hogy elmondanám az anyjának, hogy milyen tanácsokkal lássa el a gyereket, amivel értelmesen fel kell, ill. érdemes világosítani a gyereket (persze anyja válogatja, vannak az ismerőseim között olyan anyukák, akiknek nem kellene tanácsot osztogatnom, de inkább nem nevezném meg őket, mert itt is előfordulnak)!
Viszont ezek után nem vagyok hajlandó elmondani az őszinte tanácsomat/véleményemet ebben a kérdésben nyilvánosan, (legfeljebb baráti körben személyesen, aki kiváncsi rá, mint charlotte is)!
4. A harmadik kérdésben mindenkinek, ill. mint írtam, a szülő nőnek kell eldöntenie, hogy apás szülést akar, vagy nem, de semmi esetre sem a "lófasz" a megfelelő reakció a kérdésre!
5. "Tom ennél sokkal értelmesebbnek tartottalak!" Én is téged! Sajnálom, de ezek után nem valószínű, hogy mégegyszer leírom a véleményemet!
Aki személyesen ismer, az talán jobban megérti, hogy minden sérdődés nélkül, de nálam ez nem kulturált véleménycsere (és ehhez még házipálesz sem kell)!
Én elfogadom a Te szuverén és szubjektív véleményedet a kérdésekben, és nem fikázlak érte, írásaid alapján talán meg is értelek, de csodálkozom a kitöréseden, a lófaszaidon, és az itélkezéseden felettem.
Én egy nagyon zizzent pasi vagyok, hozzád, dokihoz, willyhez, gyurihoz hasonlóan, de vannak olyan kérdések, amiket nagyon komolyan veszek (kérdezd meg azokat, akik ismernek!)
ezek: a munka, őszínteség, szeretet, szerelem, és a BARÁTSÁG!
BÉKE! (Z-san) smile eljen

... 1982 1983 1984 1985 1986 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48752db
Utolsó üzenet: ma 00:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!