Nm jössz rejá mija a jelszawad...megkérded,hogy küldjék az emlékeztetőt...
...nehogymá emijatt
ne gyere...rózsajány...Jaaa...és a kishülye barátnődet küldd nyugodtan Surdi tanár úrhó...én +tenném a helyedbe...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 27. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 16:58

ne gyere...rózsajány...Jaaa...és a kishülye barátnődet küldd nyugodtan Surdi tanár úrhó...én +tenném a helyedbe...

Igen, még egy hónap, aztán lehet, hogy itthagylak benneteket! (Németországba költözöm, hogy ott tanuljak
és lehet, hogy a GG-t egy kicsit majd hanyagolom, ha nem fogok rájönni, hogy mi a jelszavam
)

Kezeit csókolom nagyságosságos admin asszzonyság...jó időt...kellemes towábbi nyaralást...pihenést...szexet...miegymást...pusszanat...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 15:26
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözletemet küldöm mindenkinek a Balatonról!

A Lányoknak:

A Fiúknak:

A Lányoknak:
A Fiúknak:
Ez nekem nagyon ismerős csak nm ugrik be,hogy honnan
és mintha más lett wóna a doboz színe...hmm-hmm
De azért köcce Para...rég woltál...sok a meló w dolgod?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 07. 27. péntek 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
és mintha más lett wóna a doboz színe...hmm-hmm
De azért köcce Para...rég woltál...sok a meló w dolgod?

Igen, még egy hónap, aztán lehet, hogy itthagylak benneteket! (Németországba költözöm, hogy ott tanuljak
és lehet, hogy a GG-t egy kicsit majd hanyagolom, ha nem fogok rájönni, hogy mi a jelszavam
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 12:30

he!
jól értem egy hónapig tudsz velünk lenni?
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!!
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!!

próbáld ki ezt...ha HP is volt elötte,garantáltan fejreállsz

Nah... wisszagyüttem...csomó dolog elintézwe de a fele estére marad...
Char majd jön úgyis...remélem nm a jánya beteg...
Hipp én kóstoltam a fosters-t...nm ízlett...a pils típusú nálam gyerőbb...erőss légyen mint az azt kisérő pálesz...

Hipp én kóstoltam a fosters-t...nm ízlett...a pils típusú nálam gyerőbb...erőss légyen mint az azt kisérő pálesz...

Szia Szilvia! Köszönjük, és nagyon kellemes pihenést kívánunk nektek, jó időt fogtatok ki!
Üdvözletemet küldöm mindenkinek a Balatonról!

A Lányoknak:

A Fiúknak:

A Lányoknak:
A Fiúknak:
Wilika sátorozni megy.
Alaposan felkészült.

Választék:
Főzött kakaókrémes-diós, fahéjas, diós-lekváros, diós.
Alaposan felkészült.

Választék:
Főzött kakaókrémes-diós, fahéjas, diós-lekváros, diós.
Köcce!
Zelli a bourbon whisky-t szereti, a nagyon jó páleszt, és a minőségi vodkát! Sörben izlenek a szlovákok. Fácános, staropramenes,stb. Borban aszú, természetesen tokaji.
Ne, hova mész Te Surdilovics! Ha mérges leszek, így foglak hívni!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 13:51
Zelli a bourbon whisky-t szereti, a nagyon jó páleszt, és a minőségi vodkát! Sörben izlenek a szlovákok. Fácános, staropramenes,stb. Borban aszú, természetesen tokaji.

Ne, hova mész Te Surdilovics! Ha mérges leszek, így foglak hívni!

Én akár melik amerikás sört kóstoltam egyik sem ízlett...sajnálom de ewwan...gyengék...wiszont a whiskyjüket azt bírom...kóláwal...hmmm
Közbe wálaszolok erre is...nagyon szeretem a páleszt...

no csőke mindenkinek!
kufircojjatok sokat a hétvégén!
kufircojjatok sokat a hétvégén!

keziccókolom!
Te miért hijányozná, mikor itt vagy velünk!
Te akkor hijányóztá' amikor nem vótá' itt!
de itt vagy velünk! amiért csók az orcádra:
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Te miért hijányozná, mikor itt vagy velünk!
Te akkor hijányóztá' amikor nem vótá' itt!
de itt vagy velünk! amiért csók az orcádra:

Én akár melik amerikás sört kóstoltam egyik sem ízlett...sajnálom de ewwan...gyengék...wiszont a whiskyjüket azt bírom...kóláwal...hmmm
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 13:38

no akkó Neked is gyühet egy kis HP?
én nem ösmerem a fosterst ...
a pilz jelleg az télleg Ok, de a legjobb a Budweiser vonulat!

Na szép! Én már nem is hiányzom?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 13:15

bár csak így lenne!
de én sem tudok felőle semmit!
nincs elég bajunk? a lotyókám este 10től sehun.
és még a rózsajány is el akar bennünket hagyni!
úgy el vagyok anyátlanodva!
jut eszembe "Szilva jóanyánk" meddig nyaral?

jut eszembe "Szilva jóanyánk" meddig nyaral?
no akkó Neked is gyühet egy kis HP?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 13:35

bár csak így lenne!
jut eszembe "Szilva jóanyánk" meddig nyaral? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 12:58

jut eszembe "Szilva jóanyánk" meddig nyaral? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Charlotte merre vagy? csak nem az a csúnya surda kapott el egy fordulóra? mondtam én, hogy vigyázzatok vele, mindenre képes....

Charlotte merre vagy? csak nem az a csúnya surda kapott el egy fordulóra? mondtam én, hogy vigyázzatok vele, mindenre képes....

Na kapsz egy kis sert, mert igazad volt.
Tényleg Rosemary csak nem akarja itt hagyni a nappalit? Talán bepasizott, és nem engedik neki. Remélem rózsajány nem komolyan gondolod.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 12:30
Tényleg Rosemary csak nem akarja itt hagyni a nappalit? Talán bepasizott, és nem engedik neki. Remélem rózsajány nem komolyan gondolod.

he!
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!!
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!!
he!
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 12:12
mé hová tűnsz?
ne csináld má'!!! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 07. 27. péntek 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló mindenkinek! Milyen rég voltam itt a nappaliban...
De mostmár remélhetőleg visszatérek, még egy hónapig kb, aztán hogy mi lesz a GG-vel nem tudom...:((((

Helló mindenkinek! Milyen rég voltam itt a nappaliban...
De mostmár remélhetőleg visszatérek, még egy hónapig kb, aztán hogy mi lesz a GG-vel nem tudom...:((((