Remek reggelt!
Én lapoztam a naptárban kettőt, oszt minnyá péntek is van nekem
Én lapoztam a naptárban kettőt, oszt minnyá péntek is van nekem

Jó reggelt!
Csénteki káve kész, fogyasszátok felelőséggel!
Csénteki káve kész, fogyasszátok felelőséggel!

végre szerda !!jó pihenést mindenkinek estére!!irány a forroság

Én azért jobban kedvelem azt a szitut,amikor a sikeres Nő nem az ember mögött áll,hanem előtte térdel
Szeretős témában nálunk is asszonykára jutna a találás,jelenleg örülök ha 1 csajszira jut idő és mostanában energia is (energia! baszki...ezt is megértem..
)

Szeretős témában nálunk is asszonykára jutna a találás,jelenleg örülök ha 1 csajszira jut idő és mostanában energia is (energia! baszki...ezt is megértem..

hol talált szeretőt??? öcsyke???akkor mögötted isegysikeres Nő áll ??
Jó reggelt! Kávé és valami dermedésgátló jól jön ma reggel
Persze minden rendben! Én ki sem látszom a munkából, de szerencsére az asszony talált szeretőt igy mindenki boldog
De ha lemegy a szezon bepótolok mindent
Szép napot

Persze minden rendben! Én ki sem látszom a munkából, de szerencsére az asszony talált szeretőt igy mindenki boldog

Szép napot

#adjonisten!
Ma igazi seggfej hétfőt nyertem,tré idővel és a munkában rengeteg komplikációval,meg hülyeséggel...
Seráfütty,nap sem süt örökké,meg vége is van
Veletek oké minden?

Ma igazi seggfej hétfőt nyertem,tré idővel és a munkában rengeteg komplikációval,meg hülyeséggel...

Veletek oké minden?
Napot!!!!

Beköszön!
Egyetlen baj ezzel a felhúzott nappal,hogy hamar elbújik.
Jobban szeretem mikor napfelkeltében "lovagolok" Európát építeni,talán még romantikusabb is

Egyetlen baj ezzel a felhúzott nappal,hogy hamar elbújik.
Jobban szeretem mikor napfelkeltében "lovagolok" Európát építeni,talán még romantikusabb is

Jó reggelt! Kávét bekészítettem, indulok felhúzom a napot az égre, de aztán nehogy lemaradjatok róla! Ez is romantikus nem csak a napnyugta!

Szép napot!! kv- tea bekészítve !
Remek reggelt!
Pörgős hét kipipálva,jöhet a töltődés
Pörgős hét kipipálva,jöhet a töltődés