Jó reggelt!
Legyen mindenkinek derűs napja!
Legyen mindenkinek derűs napja!
Reggelt!
Tegnap én is próbáltam feljönni...de nm sikerült...
Megyek munka...mindenkinek szép napot...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 01:34
Tegnap én is próbáltam feljönni...de nm sikerült...
Megyek munka...mindenkinek szép napot...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Vazeee végre lett volna egy kis időm olvasni erre pont nem megy az oldal
, na megyek aludni.
, na megyek aludni.
Vazeee végre lett volna egy kis időm olvasni erre pont nem megy az oldal
, na megyek aludni.
, na megyek aludni.
Magához Kishölgy címre megyek...bánom is milyen messze lakik...csak + ne fagyjon...csak ezt tartom szemelött...
Meg azt is,hogy Surdi szétrágná a kefét...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg azt is,hogy Surdi szétrágná a kefét...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Főadminasszony!
Szeretettel köszöntünk ismét körünkben, hiányzott kedvességed és segítőkészséged!
Szeretettel köszöntünk ismét körünkben, hiányzott kedvességed és segítőkészséged!
Kedves Szilvia! vége a nyaralásnak jól időzítettétek, most romlott el az idő. remélem sok élményetek volt.
Egy kis édességgel, és aprósüteménnyel köszöntünk újra közöttünk:

Egy kis édességgel, és aprósüteménnyel köszöntünk újra közöttünk:

Moncy ezt elrontottam. Szentül meg voltam győződve, mivel tudtommal te táncolsz, azt hittem te használsz gésagolyókat. Már nem emlékszem kihez szóltam az első hsz-emben, ezekszerint hozzád. Köszöntelek kedves Moncy, már akkor a sokadik alkalomból!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:51
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
1 Katicika
2 Szilva
3 Zelli
4 Pillécske
5 Hipp
6 Gyurka
7 Spapa
8 Én
9 Doki
10 Will
11 Charlotte
(NEM ÉN használok tánc közben golyókat
)
Hipp... tudtad h. első hsz-ed Hozzám szólt?
2 Szilva
3 Zelli
4 Pillécske
5 Hipp
6 Gyurka
7 Spapa
8 Én
9 Doki
10 Will
11 Charlotte
(NEM ÉN használok tánc közben golyókat
)Hipp... tudtad h. első hsz-ed Hozzám szólt?
Már állok is neki...
De ha gáz van címre jössz...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennem kell...Moncy ha wmi nm gömbölyű estére megjöwök...kérdezz nyugodtan szíwesen wálaszolok...priwibe is küldheted...
Mennem kell...Moncy ha wmi nm gömbölyű estére megjöwök...kérdezz nyugodtan szíwesen wálaszolok...priwibe is küldheted...
A külső rácsokról leweszed a nylon zacsit ősszel
mikor be akarsz gyújtani...nm szíwatlak...nyugodtan slagold...én pár éwente ki szoktam szedni az égőt és kimosom azt is...általában a tulaj kádjában,hogy had örüljön ő is...a dobba is fog menni wíz ha kész wagy öntsd ki belöle oszt hagyd száradni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:27
mikor be akarsz gyújtani...nm szíwatlak...nyugodtan slagold...én pár éwente ki szoktam szedni az égőt és kimosom azt is...általában a tulaj kádjában,hogy had örüljön ő is...a dobba is fog menni wíz ha kész wagy öntsd ki belöle oszt hagyd száradni... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Külső rácsokat? Lekötni? Mármint amelyik az ucca felé néz?
Lekötni? Hát de az a szellőzője nem?
Na akkor most finoman, nőiesen leveretem...
Ja és itt már süt a napocska...
De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?
Ja és itt már süt a napocska...De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?
Külső rácsokat? Lekötni? Mármint amelyik az ucca felé néz?
Ja és itt már süt a napocska...
De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:25
Ja és itt már süt a napocska...De ugye ezt most nem azért mondtad h. aztán majd ősszel ríjjak és hívjalak címre?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha finoman és nőiesen wereted a slaggal akkor semmi bajuk nm lesz...csak a gyújtó porcelán lesz wízes de az kiszárad egy idő után...mondanám,hogy hagyd kint a napon míg kiszárad de hol a nap?
Ha a külső rácsokat lekötöd egy nylon zacsiwal akkor a pók sem tud belemászni ősszel...
Ha a külső rácsokat lekötöd egy nylon zacsiwal akkor a pók sem tud belemászni ősszel...
Ha finoman és nőiesen wereted a slaggal akkor semmi bajuk nm lesz...csak a gyújtó porcelán lesz wízes de az kiszárad egy idő után...mondanám,hogy hagyd kint a napon míg kiszárad de hol a nap?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:21
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát persze h. agyban dől el minden...
Most pl baromi nagy késztetést érzek... de csak mert az asztalosom elhúzott 3 napra vidékre dógozni... És addig nem tudok visszaköltözni
Figy Gyurka: egy szakmai kérdés: konvektorok levannak szerelve... szted szerelő lesz a dologból ha Én most egy az egyben leveretem slaggal?
Most pl baromi nagy késztetést érzek... de csak mert az asztalosom elhúzott 3 napra vidékre dógozni... És addig nem tudok visszaköltözni
Figy Gyurka: egy szakmai kérdés: konvektorok levannak szerelve... szted szerelő lesz a dologból ha Én most egy az egyben leveretem slaggal?
Hát persze h. agyban dől el minden...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:16
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah..ez olyan tréé mint a mágneses faxság amin én is wótam w 3 éwe...szart sem ért...már jöttem le a "kezelés" után a lépcsőházban és rá akartam gyújtani...bzzz...majd este ittam pár sört meg HP-t
és mán cigiztem is...bzzz
Majd másnap reggel felbaxtam magam,hogy ezzé kifizettem 5gurigát és ezzé nm gyújtottam rá 4 hónapig...a saját akaratom wégett nm cigiztem...1 hét után mindenki elkerült mert agybajos wotam...majd 3 hét eltelte után kezdtem érezni az illatokat és nm kíwántam tsak ritkán a cigit...a negyedik hónapban történt wmi és én fac rágyújtottam...az első 3 cigitől úgy elszédűltem mint a franc...nah így jártam én...
Majd másnap reggel felbaxtam magam,hogy ezzé kifizettem 5gurigát és ezzé nm gyújtottam rá 4 hónapig...a saját akaratom wégett nm cigiztem...1 hét után mindenki elkerült mert agybajos wotam...majd 3 hét eltelte után kezdtem érezni az illatokat és nm kíwántam tsak ritkán a cigit...a negyedik hónapban történt wmi és én fac rágyújtottam...az első 3 cigitől úgy elszédűltem mint a franc...nah így jártam én...
Értem én,hogy gőzgép!!!
De mi hajtja???
Surdi szewa..kapd be a mogyoróid...
Lassan mennem kő címre...+kő keresnem a cigire a pízt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:09
De mi hajtja???
Surdi szewa..kapd be a mogyoróid...
Lassan mennem kő címre...+kő keresnem a cigire a pízt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Gyuri! rezonancia az a következő: két különböző anyag azonos rezgésszámmal rezeg, ha ez bio, ugyebár akkor ha két különböző nemű egyed /maradjunk ennél a változatnál/ rezgésbe jön, és nagyon randa, nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mívelnek, nemá' hogy a cigaretta így-meg úgy, Moncy is ha a rákötött ketyere hatására rezgésbe jön, rögtön be akar kapni valamit, csak nem meri kimondani.
Nah..ez olyan tréé mint a mágneses faxság amin én is wótam w 3 éwe...szart sem ért...már jöttem le a "kezelés" után a lépcsőházban és rá akartam gyújtani...bzzz...majd este ittam pár sört meg HP-t
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:06
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A dohányzás vagy bármely szenvedélybetegség a szervezetben létrehoz és állandóan fenntart egy engramot (biológiai lenyomatot)... Ezt oltják ki... a köldökre és a csuklóra csatolnak egy övet, az egyik egy edénnyel van összekötve, amiben egy előtte fél órával félig elszívott cigi van, a másik a géphez van kötve...
Rengeteg ávizet kell utána inni...
A számban absz. nem érzem a nikotint, a fogaim kb 2 fokkal fehérebbek, és minden íz, illatot jobban érzek...
Rengeteg ávizet kell utána inni...
A számban absz. nem érzem a nikotint, a fogaim kb 2 fokkal fehérebbek, és minden íz, illatot jobban érzek...
bakter!
de gyurkának ne mogyorózd! kevés benne a gáz!
moncy rezegtetné a fejét valamellikünk farka körül!
na kapcs ford! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyuri! rezonancia az a következő: két különböző anyag azonos rezgésszámmal rezeg, ha ez bio, ugyebár akkor ha két különböző nemű egyed /maradjunk ennél a változatnál/ rezgésbe jön, és nagyon randa, nyomdafestéket nem tűrő dolgokat mívelnek, nemá' hogy a cigaretta így-meg úgy, Moncy is ha a rákötött ketyere hatására rezgésbe jön, rögtön be akar kapni valamit, csak nem meri kimondani.
Ahhoz nem kell Nekem ilyen kütyü...
2007. 07. 30. hétfő 15:09
ropi-ropi
megint elszúrtad, mert szopi-szopi!
szasztok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 15:07
megint elszúrtad, mert szopi-szopi!
szasztok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
És nem görcsöl a fejem ha már egy óra elteltével nem tudok rágyújtani...
Nincs nikotin éhségem... csak a mozdulatok hiányoznak.. azóta több zöldség, gyümölcs fogy.. és kiló számra a ropi
Nincs nikotin éhségem... csak a mozdulatok hiányoznak.. azóta több zöldség, gyümölcs fogy.. és kiló számra a ropi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 30. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 30. hétfő 14:57
tudod mi az a biorezonancia?
a rekeszizmod, mikor röhögsz!
laénybúcsú? -kérjük a beszámolót a +felelő topicba!
hát ha bedöngetsz garantáltan rágyújtasz!
a rekeszizmod, mikor röhögsz!
laénybúcsú? -kérjük a beszámolót a +felelő topicba!
hát ha bedöngetsz garantáltan rágyújtasz!

GG-ufsz

causion