#Beköszönés!
Én beugrottam tegnap,csak siettem, felhörpintettem a kávét,oszt megégette a pofámat,azért voltam utána csendben egész nap

Én beugrottam tegnap,csak siettem, felhörpintettem a kávét,oszt megégette a pofámat,azért voltam utána csendben egész nap

Na jó napot!!! Csak én vagyok legény a Gáton ???
Na akkor ma senki be sem nézett ??? akkor önthetem ki a régi kvt..... bekészítettem az újat..ha valaki kint tölti a estét huzzonn tundra bugyit

Crazy én meg későn fekvő...
itt is egész délután esett....

Hosszúnak nem mondanám,korán kelő vagyok,mint Öcsy,4-kor kelek melós napokon,meg máskor is,csak olyankor visszaalszom
Tavasz? Hideg mondjuk nincs felénk,de valami elromlott odafent,megállás nélkül esik (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 12. 02. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 02. csütörtök 08:50

Tavasz? Hideg mondjuk nincs felénk,de valami elromlott odafent,megállás nélkül esik (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 12. 02. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Crazy de gyors volt voltál !Ilyen rövid volt az éjszaka Neked is
Ma ugy döntöttem meló elött iszom majd kvt délben kb. de Ti kaptok frisset !!Mindenhol megbolondult az időjárás?? Mintha tavasz lenne....

Crazy de gyors volt voltál !Ilyen rövid volt az éjszaka Neked is
Ma ugy döntöttem meló elött iszom majd kvt délben kb. de Ti kaptok frisset !!Mindenhol megbolondult az időjárás?? Mintha tavasz lenne....

Kellemes reggelt!
Tettem esernyőt a kávéra!
Tettem esernyőt a kávéra!

Üdvözlet!
A fenét van év végi hangulatom, inkább néha világvégi
Nah,jó,csak mókából írtam.
Hajrá hosszú éjszaka
A fenét van év végi hangulatom, inkább néha világvégi

Nah,jó,csak mókából írtam.

Hajrá hosszú éjszaka

Reggelt! Crazy jol látod biztos jol fog esni a szauna...Nektek év végi hangulatotok van?? Díszités még messze van ,bár látom láttam hogy az országban sok szép városban már működnek a fények.....oppá a kv bekészítve !!
Köszönöm, már sokkal jobb! Mivel nem vagyok beteges alkat elég rosszul viseltem ezt a két napot is
Külsőre jó kis páncélom van, de az ellenség kifigyelhette és belülről kezdett bomlasztani
De már likvidáltam
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 30. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 18:54

Külsőre jó kis páncélom van, de az ellenség kifigyelhette és belülről kezdett bomlasztani

Én is beköszön!
Géza,jól fog esni a szauna szerda
Öcsy, jobbulást a bendőnek
Kutyu,kitartás,minnyá itt van az év végi pihi,pikkpakk.
Én sem díszítek, gőzerővel építem az Európát,jól fog esni az év vége.Mondjuk a karácsonyi díszítésben is energia minimumra törekszem,kb 6-7 éve feldíszített műfenyőt veszek elő minden évben,azóta úgy van

Én sem díszítek, gőzerővel építem az Európát,jól fog esni az év vége.Mondjuk a karácsonyi díszítésben is energia minimumra törekszem,kb 6-7 éve feldíszített műfenyőt veszek elő minden évben,azóta úgy van

Jó reggelt! Itt a december és itt az év végi hajrá is! Mint már említettem a reggeli kávé remek alkalom megtervezni ezt az időszakot is. Csak vigyázni kell, ne az álmainkat szövögessük, hanem a valóságunkat
Ami nem nekünk való az úgyse jön össze, vagy keserű lesz!
Hajrá december, jöhetnek a hosszú éjszakák!

Hajrá december, jöhetnek a hosszú éjszakák!

Én is beköszön!

Szia Öcsy! Szó se róla,tudok olyan fáradt lenni,hogy csak"kivert Kutyu" lennék,de a nejem mindig a puncijával akarja kilopni az ajándékból a rugót!!!

Akkor most szivesebben lennél kivert-kutya mint fáradt
Szerintem állítsd fel azt a díszes ünneplő erekjét a nappaliban, szólj a kedvesnek itt a karácsony oszt üljön bele az ajándékba kedvére
Kicsit én is túltoltam... le is vett a lábamról egy gyomorrontás hétvégére... Szóval óvatosan! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 30. kedd 09:09

Kicsit én is túltoltam... le is vett a lábamról egy gyomorrontás hétvégére... Szóval óvatosan! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 11. 30. kedd 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok fiatalok,még mindíg jó a kávéd,Öcsy! Dehogy díszítek,csak dolgozom,dolgozom. Hogy unom!! Azért a kis pihiért várom legjobban az évvégét!
Sziasztok fiatalok,még mindíg jó a kávéd,Öcsy! Dehogy díszítek,csak dolgozom,dolgozom. Hogy unom!! Azért a kis pihiért várom legjobban az évvégét!
Reggelt!!! Ébreds utáni kv az igazán nap indító !Még a Nap is kisütött !! igaz a hőfokot el cseszte.... -2....
Jó reggelt! Mindenki szabin? Egy kávé csak belefér, de csak az íze kedvéért!
De az is lehet, hogy mindenki a karácsonyi díszítéssel van elfoglalva? Én biztos nem.
Szép napot
De az is lehet, hogy mindenki a karácsonyi díszítéssel van elfoglalva? Én biztos nem.
Szép napot

Szép estét! Szabi... Az meg milyen távolkeleti szertartás?

Szép estét!Szabi vége...