Jó estét ! Véget vetek a a Qva hétfőnek !! Idén az utolsó melóval töltött hétfőnek vége!! szép estét mindenkinek reggel korán majd bejészítem a kv-t!!!Extra fahéjjal !!
Szép napot!
Ma negatívnak minősítettek,de hát hogyne lennék az ha egy marha nyelet forgatnak az orromban meg a fejemben
Úgy tűnik hogy asszonyka is gyógyulóban,remélem hogy nem kiabálom el,szobafogság is lejár neki hamarosan,végén csak normális ünnepünk lesz
Tényleg kicsit más ez a hétfő
Ma negatívnak minősítettek,de hát hogyne lennék az ha egy marha nyelet forgatnak az orromban meg a fejemben

Úgy tűnik hogy asszonyka is gyógyulóban,remélem hogy nem kiabálom el,szobafogság is lejár neki hamarosan,végén csak normális ünnepünk lesz

Tényleg kicsit más ez a hétfő

Jó reggelt! Szerintem régóta várt hétfő ez! Induljon egy remek kávéval, felvértezve magunkat egy őrült hétre.
Csak szólok, természet ellenes hajtani ezen a néhány napon, a leghosszabb éjszaka után kezdődik az új év! Mert amíg a földön élünk a nap körül forog a világunk.Ezért nem hozza a várt nyugalmat, élményt a néhány nappal később tartott összejövetel.
Nem fárasztalak tovább benneteket, legyen szép ez a rövid hétfőtök is
Csak szólok, természet ellenes hajtani ezen a néhány napon, a leghosszabb éjszaka után kezdődik az új év! Mert amíg a földön élünk a nap körül forog a világunk.Ezért nem hozza a várt nyugalmat, élményt a néhány nappal később tartott összejövetel.
Nem fárasztalak tovább benneteket, legyen szép ez a rövid hétfőtök is

Szép estét !!Reggel az a qva hétfő még egyszer...... :d

Remek napot!
Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám
Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám

Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Jó reggelt. Ez a figura nekem is új volt, sőt feledhető...
De ma már jobb az ajánló
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 12. 18. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 21:28
De ma már jobb az ajánló

#Beköszön!
Hát..na..mai Vidi..térdhajlat dugás...nemá...jó hogy nem hónalj...

#Beköszön!

Lassan itt a vég, egy jó kis rápihenős készülődős szombat van kilátásban. Laza visszafogott kávé, nehogy elragadtassuk magunkat.
Szép napot!
Szép napot!
Jó reggelt! Meséljen Uram! Mire a nagy
? Gondolom nem a medvén nevat a rácsok mögött
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 12. 18. szombat 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)

kitartást a szobafogságban lévőknek!! használjátok ki ha van rá mód!! legyetek "Résen"
KItartást mindenkinek

Vidámat!
Én egyenlőre nem vagyok szobafogságban szerencsére,ennél nagyobb kellemetlenség ne legyen mint most
Még jó hogy én kimozdulhatok,meg alapból spájzolósak vagyunk,szeretjük ha van itthon készlet,bár a drágám mikor sejtett valamit,becuccolt úgy hogy kihúznánk akár tavaszig is
Én egyenlőre nem vagyok szobafogságban szerencsére,ennél nagyobb kellemetlenség ne legyen mint most

Még jó hogy én kimozdulhatok,meg alapból spájzolósak vagyunk,szeretjük ha van itthon készlet,bár a drágám mikor sejtett valamit,becuccolt úgy hogy kihúznánk akár tavaszig is

Szép napot!
Laza délelőtti kávé, a szobafogságon mondjuk nem enyhít, de jólesik. Kitartás, szólj ha fogynak a tartalékok!
Laza délelőtti kávé, a szobafogságon mondjuk nem enyhít, de jólesik. Kitartás, szólj ha fogynak a tartalékok!