Jó reggelt! Egyre kevésbé van sétálós idő. A kávét is inkább fedél alatt ajánlom fogyasztani, valami kellemes otthoni elfoglaltság csak akad...
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul akkor nem lesz ez rossz nap.
Legyen nektek is szép napotok!
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul akkor nem lesz ez rossz nap.
Legyen nektek is szép napotok!

Jó regelt!!Ma végre egy kis forróság,és még jótékonykodás is ..... Szép napot mindenkinek kv bekészítve
Jó reggelt! Kávé lazán, nem kell nagyon felpörögni.
A séta megvolt, kellemes napos idő volt! Na persze nem vagyunk kezdők, kellemes 67fokos dőlésszögű tátra tea volt a segítségünkre, nehogy bajunk essen maszk nélkül az erdőben
Szép napot!
A séta megvolt, kellemes napos idő volt! Na persze nem vagyunk kezdők, kellemes 67fokos dőlésszögű tátra tea volt a segítségünkre, nehogy bajunk essen maszk nélkül az erdőben

Szép napot!
Sziasztok!
Hát itt sem kimondott kirándulós a helyzet,én inkább maradok a melegben
Holnapra mi is tervezünk egy kis kimozduló a napot,lemozogni az ünnepeket
Hát itt sem kimondott kirándulós a helyzet,én inkább maradok a melegben

Holnapra mi is tervezünk egy kis kimozduló a napot,lemozogni az ünnepeket

Halihó!Megjötta tél.... hóval jéggel... Már csak tea kell hozzá olyan jó féle Fekete Tatra.....
Jó reggelt! Na milyen jó kis pilledős hétfő? Habos kávé, almás pite és diós piskóta van mellé.
Fel vannak töltve a téli tartalékok
Irány a téli álom?
Kb félútig csak, Lovasberény-Csákvár ilyesmi.
Szép napot, sétáljatok és kiránduljatok ti is!
Fel vannak töltve a téli tartalékok

Kb félútig csak, Lovasberény-Csákvár ilyesmi.
Szép napot, sétáljatok és kiránduljatok ti is!
Vidámat Öcsy!
Van egy kevés hangulatos hótakaró, de nem hiszem hogy huzamosan kitart.
Minden típusú ruhát hozzál,tegnap pl verőfényes napsütés volt tíz fok feletti hővel,holnap meg ki tudja..
Szerencsére békés és nyugis minden,ezt vártam
Drágám bekészült mindenféle finomsággal,de már csak kerülgetjük
Merre lesz az arra? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 10:19
Van egy kevés hangulatos hótakaró, de nem hiszem hogy huzamosan kitart.
Minden típusú ruhát hozzál,tegnap pl verőfényes napsütés volt tíz fok feletti hővel,holnap meg ki tudja..

Szerencsére békés és nyugis minden,ezt vártam

Drágám bekészült mindenféle finomsággal,de már csak kerülgetjük

Merre lesz az arra? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Arra kifehéredett? Holnap abba az irányba tervezúnk menni, akkor sál sapka és hócipő?
Mindenkinek békés a kari? Valakinél nincs mákos bejgli? Úgy ennék még...
Arra kifehéredett? Holnap abba az irányba tervezúnk menni, akkor sál sapka és hócipő?
Szép napot!
Szép napot!
A végére azért bejött a fehér Karácsony,ha ezt tudom előre,szánkót vagy sílécet kérek
A végére azért bejött a fehér Karácsony,ha ezt tudom előre,szánkót vagy sílécet kérek

BOLDOGAT!!!!
Ha már Karácsony,elkészítettem a dekort a nappaliba is,karifa,ajándék,fényfűzér,, hosszú lábú asszonyka,popsi...
A szaloncukrot azért ma még ne egyétek le a fáról

A szaloncukrot azért ma még ne egyétek le a fáról

Sziasztok !
Boldog,békés Karácsonyt,és ehhez jó egészséget mindenkinek!
Mindenki találja azt a "fa alatt" amire leginkább szüksége van,vagy szeretne.
Én mondjuk örülnék ha a nappalis fa alatt lennének csajszikák
Legfőképpen mindig gondoljunk a bármire,meg azért a bundáskenyérre is,az ünnepek között.
Ezt megpörgetem:
Boldog,békés Karácsonyt,és ehhez jó egészséget mindenkinek!
Mindenki találja azt a "fa alatt" amire leginkább szüksége van,vagy szeretne.
Én mondjuk örülnék ha a nappalis fa alatt lennének csajszikák

Legfőképpen mindig gondoljunk a bármire,meg azért a bundáskenyérre is,az ünnepek között.

Ezt megpörgetem:

Sziasztok! Boldog,örömökben gazdag Karácsonyt,srácok! Leginkább a "bármire"gondolok.
Boldog karácsonyt mindenkinek!!
Jó reggelt! Kávét? Vagy kakaót inkább? Ma reggel nincs állítólag olyan medve-ordító hideg, de van vegyesen csúszós csapadék...
Olyan jól és tartalmasan sikerült eltölteni a napot tegnap... a végén elmaradt a szauna est is, inkább jól tele ettük magunkat
A mai nap is hozhat bármit...
Szép napot!
Olyan jól és tartalmasan sikerült eltölteni a napot tegnap... a végén elmaradt a szauna est is, inkább jól tele ettük magunkat

A mai nap is hozhat bármit...
Szép napot!
Jelenleg nem Qva hétfő van hanem Qva hideg!! Béléses kv-t mindenkinek aki teheti!!!
Boldog reggelt!
Nagykabátos kávé a mai specialitás
Nagykabátos kávé a mai specialitás

Szépetz mindenkinek!! Végre ismét szerda...irány este a forróság.....kitartást mindenkinek !!kv bekészítve délutánra !!!