Jó reggelt! Hétvégi Énidős-kávé!
Szeva Kutyu! Ugye csak az életkönyvedben lett gyűröttebb egy lap
♡♡♡ Katja! Hosszú kávé, hogy kitartson! Tudod szeretjük ha te kontrollálsz minket
Mindjárt jön a dídzsé is és adja a ritmust hozzá! Ugye???
Jó pihit Géza, nyugi jó kezekben vagyunk
Tegnap egy swinger közösségben társasoztunk éjfélig. Igen vidám volt. Ma a csetesek személyesen is ismerkedős találkozójára megyünk farsangozni. Kicsit ellentmondásos... Úgy be leszek öltözve, úgyse ismernek fel...
Ha nem vágnak ki akkor még jelentkezem
Szeva Kutyu! Ugye csak az életkönyvedben lett gyűröttebb egy lap

♡♡♡ Katja! Hosszú kávé, hogy kitartson! Tudod szeretjük ha te kontrollálsz minket

Jó pihit Géza, nyugi jó kezekben vagyunk

Tegnap egy swinger közösségben társasoztunk éjfélig. Igen vidám volt. Ma a csetesek személyesen is ismerkedős találkozójára megyünk farsangozni. Kicsit ellentmondásos... Úgy be leszek öltözve, úgyse ismernek fel...

Ha nem vágnak ki akkor még jelentkezem

Halihoooo ♡♡♡
Beugrottam egy kávéra, kontrollra
Látom megvagytok, helyes
Puszik, majd még jövök ♡♡
Beugrottam egy kávéra, kontrollra

Látom megvagytok, helyes

Puszik, majd még jövök ♡♡
Vegre Péntek.....Vasarnapig eltűnök asszem..Kellemes hétvégét mindenkinek !! Legyetek résen ha tudtok !!!
Sziasztok! Én tegnap délután zúztam egy nagyot,attól még önthetek egy kávét?

Jó reggelt! Kávé süti péntek. Zúzzunk!
Szebbet !!Délután is jól jön a kv.... vagy mégsem.... alszom Nektek inkább....
Jó reggelt! Kávé az asztalon, gyertek tervezzük meg a mai napot is! Amolyan hétvége megalapozó nap ez, ne vegyük félvállról!
Jó reggel!! KV lefőzve! Végre Szerda....este kis forróság megint
Kitartást mindenkinek !!!kinek így...kinek úgy...

Jó reggelt! Már harapom is a kávét!
Köszönöm a jókívánságot, azért sok ne legyen, mert az már a munka rovására mehet
Néha egy-egy, hogy férfi kötelességemet gyakorolhassam
Ma hosszú szerda. Bejött a szerdai szauna, megyünk ma is!
Szép napot!
Köszönöm a jókívánságot, azért sok ne legyen, mert az már a munka rovására mehet

Ma hosszú szerda. Bejött a szerdai szauna, megyünk ma is!
Szép napot!
Jó reggelt!
Mai kávét én állom!
Megtaláltam a keddet,meg a felezős szerdát is,repül az idő
Lendületes napot,Öcsynek meg sok kormolást igénylő menyecskét
Mai kávét én állom!
Megtaláltam a keddet,meg a felezős szerdát is,repül az idő

Lendületes napot,Öcsynek meg sok kormolást igénylő menyecskét

reggelt!!Kv-t megittam mindet.... de nem használt... qva kedd a qva hétfő után....

Jó reggelt! Kávé a szokott helyen, mint a kedd
Szép napot

Szép napot

Szia! Igazán nincs mit, a frankót írtam. Itt a GG-n tényleg kicsi az esély kalandra. De vidám a sok vélt és kitalalt sztori.
Van csudajó párom, én őt vittem a jóni masszázs tanfolyamomra... Szóval nekem teljessen jó minden így is. Aztán azóta egy másik hölgy is kezem alá került.... Ő is boldogan távozott.
Nincs hiány érzetem, a te sikerednek őszintén örültem! Móni meg szeszèlyes, de dögös nőci, nyáron is tanúja voltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 07. hétfő 17:06
Van csudajó párom, én őt vittem a jóni masszázs tanfolyamomra... Szóval nekem teljessen jó minden így is. Aztán azóta egy másik hölgy is kezem alá került.... Ő is boldogan távozott.
Nincs hiány érzetem, a te sikerednek őszintén örültem! Móni meg szeszèlyes, de dögös nőci, nyáron is tanúja voltam

Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Öcsyke köszönöm a másik fórumba írt hozzászólásod !
Nekem is beletellett több mint 1 hét hirdetésbe. Már nem is hirdettem tovább, mert már letettem róla, de utána jött ez első érdeklődő. Szerencsém volt velük !
Tegnap is jelentkezett egy másik pár, tehát látják-visszaolvassák azt a fórumot az emberek.
Én naponta csak egyszer hirdettem ott, tarts ki te is ! Neked is összejóhet valami jó !
Nekem is beletellett több mint 1 hét hirdetésbe. Már nem is hirdettem tovább, mert már letettem róla, de utána jött ez első érdeklődő. Szerencsém volt velük !

Tegnap is jelentkezett egy másik pár, tehát látják-visszaolvassák azt a fórumot az emberek.
Én naponta csak egyszer hirdettem ott, tarts ki te is ! Neked is összejóhet valami jó !

Sziasztok !

Üres ágy meg nem olyan csábító... Megértelek!
Én még hirdetést is adtam fel, de semmi érdeklődés a munkám iránt
Egy asszonykának sem kell karbantartani a kályháját
Legközelebb más szakmát ajánlok a közösbe, hátha befognak.
Én még hirdetést is adtam fel, de semmi érdeklődés a munkám iránt

Beköszön!
Amolyan sárkányeregetős hétfő ez
A munka valóban már várt
Vissza is bújtam volna páromhoz,de ő is indult gazdaságot dübörögtetni

Amolyan sárkányeregetős hétfő ez

A munka valóban már várt

Jó reggelt! Mondanám, hogy egy átlagos hétfő, de nem az. Ez ma van
Motorok felpörögnek, kávéfőzők is teszik a dolgukat. Tegyük mi is. Bújjunk vissza az ágyba párunk mellé
Persze hat a kávé, ez csak álom, vár a munka, ami nemesít....
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!
JÓ reggelt!!Kv lefőzve... csak felpörget kicsit.....ha nem az se baj.....alszom még egy kicsit....

Jó reggelt, átpörgetted a szombatot
Nem volt az olyan rossz. Kávé, keksz vasárnapi szex...

Remek péntek ez
Porgetek is egyet

Porgetek is egyet