Jó reggelt! Ugye milyen gyorsan kedd lett
Nagyon furán működöm. Beállítom 4-re az órát és felébredek fél órával hamarabb. Na így kell gyorsan sokat aludni!
Azért kávét készítettem, időhajlítómmal egy óra mulva is frissen várja az ébredőket.
Szép napot!

Nagyon furán működöm. Beállítom 4-re az órát és felébredek fél órával hamarabb. Na így kell gyorsan sokat aludni!
Azért kávét készítettem, időhajlítómmal egy óra mulva is frissen várja az ébredőket.
Szép napot!

Szép napot srácok! Öcsy hétindító kávéját betoltam,de hagytam nektek is. Tudom seggfej hétfő,de legalább a nap süt!
Jó reggelt! Jó hétvége után még a hétfő sem olyan zord. Pláne ha van kávé is!
Kutyu nincs harag, ellenkezőleg! Örülés ha vagy! A négylábúnak/szerencsére az/ jobbulást. Nektek meg kitartást. Az én kutyám a szeptemberi keresztszalag műtéte után decemberben kezdte el használni a hátsó lábát... Már szinte lemondtunk róla...
Kutyu nincs harag, ellenkezőleg! Örülés ha vagy! A négylábúnak/szerencsére az/ jobbulást. Nektek meg kitartást. Az én kutyám a szeptemberi keresztszalag műtéte után decemberben kezdte el használni a hátsó lábát... Már szinte lemondtunk róla...
Ne haragudjatok,hogy a hiányzásommal tüntetem,de a kuyám lábán kialakult egy daganat. Egyfolytában orvosokhoz,vizsgálatokra jártunk vele. Amputálni akarták az egész lábát,amit kurva nehéz volt elfogadni. Nagy nehezen megúsztuk ,hogy csak egy ujját műtötték le a daganattal együtt. Mostanra gyógyult be a sebe,már nem kell azt a hülye tölcsért hordania,és ugy néz ki minden oké! Most már nekem is lesz újra kedvem hülyülni!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 12:12

Szevasz Kutyu, de jó, hogy benéztél!
Nem, valóban nem swinger buli. Több annál...
Nem, valóban nem swinger buli. Több annál...
JÓ napot!!
MIndent is túl éltem...
kv majd csak reggel kell....még pihegés van.....

Szevasz Kutyu, de jó, hogy benéztél!
Nem, valóban nem swinger buli. Több annál... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 10:34
Nem, valóban nem swinger buli. Több annál... (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Irígykedhetünk? Öcsy,nem voltál fafej es használtad a botodat??
Csak viccelek,ez nem arról szólt most,ugye?

Sziasztok! Irígykedhetünk? Öcsy,nem voltál fafej es használtad a botodat??
Csak viccelek,ez nem arról szólt most,ugye?

Csudásat! Kávé jól jön most... Jól sikerült az este, remek társaság, szép lányok, jó hangulat.
Nem követem a tv-ben sugárzott propagandát, így természetesen szuperhősnek öltöztem. Tegnap este hozzájárultam a Galaxis őrzéséhez. Én vagyok/voltam/Groot
Nem követem a tv-ben sugárzott propagandát, így természetesen szuperhősnek öltöztem. Tegnap este hozzájárultam a Galaxis őrzéséhez. Én vagyok/voltam/Groot
Csuda napot!
Még tart a hétvége,használjuk ki
Remélem hogy mindenkinek remekül tellik.
Öcsy,minek öltöztél be? "Csak"?
Épp az előbb olvastam hogy gyerekek közt a #müllercecília jelmez vitte a prímet az idén,remélem hogy te nem tőlük ötleteltél
Még tart a hétvége,használjuk ki

Remélem hogy mindenkinek remekül tellik.
Öcsy,minek öltöztél be? "Csak"?

Épp az előbb olvastam hogy gyerekek közt a #müllercecília jelmez vitte a prímet az idén,remélem hogy te nem tőlük ötleteltél

Kellemes jó reggelt, mosolygós napot!
Itt a tavasz, szívecskés Katja és Kutyu a házban
Jó látni titeket
Öcsyék,jó szórakozást, biztosan remek nap lesz,régen sokat lógtam a cseten,jó arcok és mindig jó talikat csinálnak
Itt a tavasz, szívecskés Katja és Kutyu a házban

Öcsyék,jó szórakozást, biztosan remek nap lesz,régen sokat lógtam a cseten,jó arcok és mindig jó talikat csinálnak

Jó reggelt! Hétvégi Énidős-kávé!
Szeva Kutyu! Ugye csak az életkönyvedben lett gyűröttebb egy lap
♡♡♡ Katja! Hosszú kávé, hogy kitartson! Tudod szeretjük ha te kontrollálsz minket
Mindjárt jön a dídzsé is és adja a ritmust hozzá! Ugye???
Jó pihit Géza, nyugi jó kezekben vagyunk
Tegnap egy swinger közösségben társasoztunk éjfélig. Igen vidám volt. Ma a csetesek személyesen is ismerkedős találkozójára megyünk farsangozni. Kicsit ellentmondásos... Úgy be leszek öltözve, úgyse ismernek fel...
Ha nem vágnak ki akkor még jelentkezem
Szeva Kutyu! Ugye csak az életkönyvedben lett gyűröttebb egy lap

♡♡♡ Katja! Hosszú kávé, hogy kitartson! Tudod szeretjük ha te kontrollálsz minket

Jó pihit Géza, nyugi jó kezekben vagyunk

Tegnap egy swinger közösségben társasoztunk éjfélig. Igen vidám volt. Ma a csetesek személyesen is ismerkedős találkozójára megyünk farsangozni. Kicsit ellentmondásos... Úgy be leszek öltözve, úgyse ismernek fel...

Ha nem vágnak ki akkor még jelentkezem

Halihoooo ♡♡♡
Beugrottam egy kávéra, kontrollra
Látom megvagytok, helyes
Puszik, majd még jövök ♡♡
Beugrottam egy kávéra, kontrollra

Látom megvagytok, helyes

Puszik, majd még jövök ♡♡
Vegre Péntek.....Vasarnapig eltűnök asszem..Kellemes hétvégét mindenkinek !! Legyetek résen ha tudtok !!!
Sziasztok! Én tegnap délután zúztam egy nagyot,attól még önthetek egy kávét?

Jó reggelt! Kávé süti péntek. Zúzzunk!
Szebbet !!Délután is jól jön a kv.... vagy mégsem.... alszom Nektek inkább....
Jó reggelt! Kávé az asztalon, gyertek tervezzük meg a mai napot is! Amolyan hétvége megalapozó nap ez, ne vegyük félvállról!
Jó reggel!! KV lefőzve! Végre Szerda....este kis forróság megint
Kitartást mindenkinek !!!kinek így...kinek úgy...

Jó reggelt! Már harapom is a kávét!
Köszönöm a jókívánságot, azért sok ne legyen, mert az már a munka rovására mehet
Néha egy-egy, hogy férfi kötelességemet gyakorolhassam
Ma hosszú szerda. Bejött a szerdai szauna, megyünk ma is!
Szép napot!
Köszönöm a jókívánságot, azért sok ne legyen, mert az már a munka rovására mehet

Ma hosszú szerda. Bejött a szerdai szauna, megyünk ma is!
Szép napot!
Jó reggelt!
Mai kávét én állom!
Megtaláltam a keddet,meg a felezős szerdát is,repül az idő
Lendületes napot,Öcsynek meg sok kormolást igénylő menyecskét
Mai kávét én állom!
Megtaláltam a keddet,meg a felezős szerdát is,repül az idő

Lendületes napot,Öcsynek meg sok kormolást igénylő menyecskét