Jó reggelt!
Szép új hetet!
Terülj terülj asztalkám,egy kis reggeli?
Szép új hetet!
Terülj terülj asztalkám,egy kis reggeli?

Jóóó reggelt...
Wégre...úgy érzem kijaludtam magam...
Remélem mindenkinek jóól telt a hétwégéje...yehh...
Moncy:-hogy állsz cigiwel?? Még mindig 6 a kezelés...(?)...sok sikert...

Wégre...úgy érzem kijaludtam magam...

Remélem mindenkinek jóól telt a hétwégéje...yehh...
Moncy:-hogy állsz cigiwel?? Még mindig 6 a kezelés...(?)...sok sikert...

Hát én sem értek mindig mindent...Főleg ha olyasmiken töröm az eszem, amin nem kellene...
Igen, szeptemberben utazom, nagyon várom már...
De azért a GG-t és a nappalit nem fogom hanyagolni...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 21:46

Jóó neked...én semmit nm értek...
...csak néha...
Mikor is utazol??Szeptember?

Mikor is utazol??Szeptember?
Megis tesszük, ha rosszkisfiú leszel, ugye Moncy?
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

sok a csettelés, pedig van a GG-nek chat szobája!

Jóó neked...én semmit nm értek...
...csak néha...
Mikor is utazol??Szeptember? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikor is utazol??Szeptember? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Üsse kavics, fenekeljetek el!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:40

Héééé, azért gondold meg, hogy miket irkálsz, mert velem gyűlik meg a bajod, ha egy rossz szót is szólsz Moncykámra...

Ennyi sok év ismeretség után.....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Értek mindent mostmár!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem monogám...mint Moncy...
...de ezt Ő jobban tudja...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:36

Szia! Köszike, már régóta ilyen hasonló, csak most jutott eszembe átrakni azt a kis képet ott lent! De milyen barátja van Moncynak?

Héééé, azért gondold meg, hogy miket irkálsz, mert velem gyűlik meg a bajod, ha egy rossz szót is szólsz Moncykámra...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:16

Mindíg mondtam, hogy minden nő biszex.... :P
Azért Nyanyus megnéznélek Rózsalán"nyal" :P

Szia! Köszike, már régóta ilyen hasonló, csak most jutott eszembe átrakni azt a kis képet ott lent! De milyen barátja van Moncynak?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:13

Szasz Rózsajány...köszönöm jóóól waok...ha Surdi is látta a meztelen képeidet akkor ne csodálkozz,hogy rád kattant...
...de megsúgom ha Moncy talján barátja meglátna...tutti benne lenne a közös szexbe...
...jaaa..jóó a hajad!

Nyanyus??...hehehe...ettől kifeküdtem...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:16

Nitsmit...
...csak Hippi a sok festésbe elfáradott és nm érti ma a wiccet...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm mikulásolsz hanm tennap jól bejittá és azzé wagy ma szomjas....höhö...kisalkesz csajszi wagy...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 17:05

Ja... mielőtt még azt hinnétek mikulásolok...
Nem... csak a szoba átrendezése megtörtént... és akárhogy próbálkozom az új fekhelyről csak bal lábbal tudok kimászni
Nem... csak a szoba átrendezése megtörtént... és akárhogy próbálkozom az új fekhelyről csak bal lábbal tudok kimászni

Imádlak...
...zabálni waló a stílusod...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 14:29

két bajom van a közvetítésekkel:
1. még csak 10 kör ment le a 70ből, de már: fúbasszameg! megelőzte! ott van a nyomában! mintha vontatná! és lehet, hogy most megveri? és rávert négymillió ezredmásodpercet az előző körre! és ilyet! blablabla...még csak 10 kör ment le!!! még akármi történhet...fúdeutálom
2. inkább bokszmeccsen: "és itt ezt és ezt kellett volna csinálni, mert ez így és így lett volna jó! és ej-ej, ezt elrontotta, pedig ez jó lett volna" na ilyenkor kívánom, hogy jöjjön ki a bokszoló és húzzon be egyet a kommentátornak
ezek a kerékcserés képek...atyaúristen...orgazmusom lesz tőle...hihetetlen
jah...surdi! ez a schumacher az a schumacher?
1. még csak 10 kör ment le a 70ből, de már: fúbasszameg! megelőzte! ott van a nyomában! mintha vontatná! és lehet, hogy most megveri? és rávert négymillió ezredmásodpercet az előző körre! és ilyet! blablabla...még csak 10 kör ment le!!! még akármi történhet...fúdeutálom

2. inkább bokszmeccsen: "és itt ezt és ezt kellett volna csinálni, mert ez így és így lett volna jó! és ej-ej, ezt elrontotta, pedig ez jó lett volna" na ilyenkor kívánom, hogy jöjjön ki a bokszoló és húzzon be egyet a kommentátornak

ezek a kerékcserés képek...atyaúristen...orgazmusom lesz tőle...hihetetlen

jah...surdi! ez a schumacher az a schumacher?

Szasz Rózsajány...köszönöm jóóól waok...ha Surdi is látta a meztelen képeidet akkor ne csodálkozz,hogy rád kattant...
...de megsúgom ha Moncy talján barátja meglátna...tutti benne lenne a közös szexbe...
...jaaa..jóó a hajad!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:31

Moncy, mondtam már, hogy nagyon tetszik a frizud?
Majd még rádhajtok...
(Mostanában úgy érzem magam mint egy perverz, biszex, kis szajha)

Oké, megyek is.
Áááá, akkor nem érdekes, ne félj tőlem, csak hülyéskedek...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:53

Na elmész ám Te rózsajány valahova
/Csak Neked megsúgom... nem ilyen a frizum... csak a színe
/
Lehet perverz bi szajha csak Rám neeee...Vazze a talján belelökne a Donauba... vagy... lehet benne lenne az édes hármasban ...

Lehet perverz bi szajha csak Rám neeee...Vazze a talján belelökne a Donauba... vagy... lehet benne lenne az édes hármasban ...

Na elmész ám Te rózsajány valahova
/
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:31

Moncy, mondtam már, hogy nagyon tetszik a frizud?
Majd még rádhajtok...
(Mostanában úgy érzem magam mint egy perverz, biszex, kis szajha)