"wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?"
Ez a kérdés fogalmazódott meg Bennem is... de ugyebár jó kislány lévén... nem mertem megkérdezni a Gyurkától

Édsanyám gondolatolvasó: meglepett töltött kápival...tudta h. macskajajos lesz az egyszem lyánykája...
Megyek gyorsan magamévá teszem mert már a talján is szemet vetett rá... Kénytelen lesz Velem jól lakni

Kapsz egy kis kaját meg jófajta barnasört. Régen még lehetett kapni rendszeresen jófajta csapoltat, de már csak itt-ott.
Tudom ma sokat dolgoztál, és az üzemi kaja nem valami jó, nehogy éhenhalj.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:30
Tudom ma sokat dolgoztál, és az üzemi kaja nem valami jó, nehogy éhenhalj.

nem hiszem, h télleg megdugtad volna a nappalis csajokat!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t!
nem hiszem, h télleg megdugtad volna a nappalis csajokat!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.

Te Apa... nem lehet h. punci hiányod van??
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet
Ezért ma NINCS KAJA
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet

Ezért ma NINCS KAJA

ez már megint olyan füstszűrős sapka esete Tóth Marival vagy mifene hsz a részedről!
mind1, h mit csinál! ha Ő csinálja már jó nem lehet!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:26
mind1, h mit csinál! ha Ő csinálja már jó nem lehet!

kicsit túlliheged ezt az "idegen" nyelvhasználatot!
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...

ez istenkirály zene!
pillécske jer vissza!
willonyos!
majdnem igazad van! a VW bogár és a kispolák után télleg az!
Rózsalány!
hippé! hippé! erre én ezt tudom mondani hipp hipp hurrá!
jól választottál!
értékes embert! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 15:52

pillécske jer vissza!
willonyos!
majdnem igazad van! a VW bogár és a kispolák után télleg az!
Rózsalány!
hippé! hippé! erre én ezt tudom mondani hipp hipp hurrá!

értékes embert! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

szép napot nektek. csak beugrottam, hoztam egy kis zenét a szombat estéhez. vigadjatok ti is.
no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

Mégsem kommuna Surdi, mert nem minden nő a tiéd, pl. én Hippé vagyok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:51

a kommuna az nálam azt jelenti, h az enyém minden nő!
de a rózsajány nekem nem is kéne!

tartósan fennálló!
bizony tartósan fennálna, ha Ti kényeztetnétek!
hipp hol vannak a söreim? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:58
bizony tartósan fennálna, ha Ti kényeztetnétek!

hipp hol vannak a söreim? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utolsó harmadban sajnos a sör már nem elég! Surdinak krónikus punci-hiánya van!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!

Teee ez mellik filmből van?
ezek wótak az új szoknyanadrágba is! bexarás! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:01
ezek wótak az új szoknyanadrágba is! bexarás! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nahát pont erről van szó! hogy kommuna van...de rosemary húzódozik surda ajánlatai elől...és majd meglátja, hogy neked bezzeg hajolgat...anyám...mi lesz itt
EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon
vagyis a vége előtt...a nyakfogós

EZÉRT MEG ELNÉZÉST, DE BE KELLETT TENNEM...a vége tetszik nagyon

a kommuna az nálam azt jelenti, h az enyém minden nő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 13:47

Miért, csak a surdáé minden lány? Te voltál aki éppen felhívta rá a figyelmet, hogy kommuna van. Na és akkor??? meg egyébként is Rosemary pont alám van erősödve, egyszer sikerülne rámásznom, traktorral sem vontatnátok le róla....

Köszönöm hercegnőm, az egész hetemet bearanyoztad a büntetésem visszavonásával, az egész kámaszutrát elpróbáljuk, még ha beledöglök is.

(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:37

Neked kijelentettem, de hipp... Ő mindent megkap, ha ő is rosszalkodik, akkor nem lesz punci, de úgylátom, hogy ő nagyon jó fiú, ezért még plussz pontot is szerzett nálam...

ez nékem való finomság!
meg is melegíttetem az ebédem, ami hasonlóképp néz ám ki!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 04. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 08:40
meg is melegíttetem az ebédem, ami hasonlóképp néz ám ki!

Legyen igazad!
Hoztam egy kis reggelit, elemezni, vagy megenni
(lehet választani)!
Hoztam egy kis reggelit, elemezni, vagy megenni
(lehet választani)!

Nye röhögjél má anyira rugjon meg a ló
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Neked kijelentettem, de hipp... Ő mindent megkap, ha ő is rosszalkodik, akkor nem lesz punci, de úgylátom, hogy ő nagyon jó fiú, ezért még plussz pontot is szerzett nálam...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:22

hehe valaki szólít!
valaki tiltást akar adni a puncijától!
pedig kerek perec kijelentette ezt mán korábban is!
de nem látom kiről is van szó ...
valaki tiltást akar adni a puncijától!
pedig kerek perec kijelentette ezt mán korábban is!

de nem látom kiről is van szó ...
Rendben hipp kedves, örülök neki, ezért a rossz meglátásomért kárpótollak is, az eltiltás visszavonása mellett még extrát is adok, azt csinálhatsz velem amit akarsz... Na mit szólsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 11:21

Rosemary, ha nem láttad volna, én rólad csak jókat írok, gyorsan vond vissza a büntetést, mert nem szolgáltam rá. Surdáé maradhat.

ja tudom nem szerencsés egy lerágott témán újra csámcsogni, de ez a dioxinos ügy olyan, mint amikor azért csesztetnek mé nem permetezem a gyümölcsfákat?
ez a válaszom: a biokertészkedés híve vagyok! azaz bionempermetezek én!

így se úgy se tudjuk mit eszünk. ha biztosak akarunk lenni a dolgokban termesszük saját magunknak.
aztán legfejjebb 15 év múlva kiderül, h amilyen növényvédőt használtunk ilyen betegséget/olyan rákot okoz.
annyi mindent nem lehet tudni, h betegséget okozhat (ld a mobil/radar egészségkárosító hatásáról a vitát) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
én mondtam sonka! hogy balhéééé lesz!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 08:19

Sonkás, azért a merényletért, amit elkövettél a hírességek kategóriában kívánom, hogy
izé mit is kívánjak?
ja azt kívánnám, h a tököd száradjon le, de nem kívánom, mert a nappaliban jószándékval állsz hozzám!
krapu! azért az igénytelenségnek is van határa!
vagy úgy értetted, ha 5-6 ezret fizetne neked?
nos én erre csak azt tudom mondani /még a farkas harmadban is!/, ha az ucsó nő lenne a világon akkor se! inkább keresnék magamnak vmi jó kis kutyalányt!
egyébként +:
a 10ezreset Surdinak igértétek
ezért egy hétre kitiltom magam a nappaliból. a jövő héten pedig úgyis nyaralni leszek ...
izé mit is kívánjak?
ja azt kívánnám, h a tököd száradjon le, de nem kívánom, mert a nappaliban jószándékval állsz hozzám!
krapu! azért az igénytelenségnek is van határa!
vagy úgy értetted, ha 5-6 ezret fizetne neked?
nos én erre csak azt tudom mondani /még a farkas harmadban is!/, ha az ucsó nő lenne a világon akkor se! inkább keresnék magamnak vmi jó kis kutyalányt!
egyébként +:

a 10ezreset Surdinak igértétek
ezért egy hétre kitiltom magam a nappaliból. a jövő héten pedig úgyis nyaralni leszek ...
ááááááááá!
lehet ezt: booááá

ide kellett volna tennem!
más: Giza ángyom!
hisz az előző meglepiddel se végeztem még ezidáig! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 21:10
lehet ezt: booááá

ide kellett volna tennem!
más: Giza ángyom!
hisz az előző meglepiddel se végeztem még ezidáig! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jó estét!
Tisztelt Igazgatónő!
Nekem ízlik a nappalis kaja! A töltött káposztát is imádom jó tejfölösen! De nem vörös húsokkal, hanem szárnyashúsból! De ezt már mondtam a kocsonyánál!
Tisztelt Igazgatónő!
Nekem ízlik a nappalis kaja! A töltött káposztát is imádom jó tejfölösen! De nem vörös húsokkal, hanem szárnyashúsból! De ezt már mondtam a kocsonyánál!

töltött kápesta!
szőlőlevélbe csavarva???
most vagy én lenni hülye, de nálam itt vmi nagyon nem stimmel!
azért töltött káposzta, mert a káposzta van megtöltve töltelékvel!
a jól elkészítettet imággyam!
wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?
ja te ceressed az édességet?!!! nálam + az a booááá
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 03. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 21:05
szőlőlevélbe csavarva???
most vagy én lenni hülye, de nálam itt vmi nagyon nem stimmel!
azért töltött káposzta, mert a káposzta van megtöltve töltelékvel!
a jól elkészítettet imággyam!

wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?
ja te ceressed az édességet?!!! nálam + az a booááá

Tötött kápocta jöhet minden mennyiségben...de nm az a szőlőlewélbe csawart...
Körömpöri....boooááá

Körömpöri....boooááá
gyümölcslevest nem eszem!
de a gácsért elfogyasztom! az kárpótol mindenért!
tom, h mik ki nem derülnek?
Ti vad házasságban éltek "anyával"? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 14:41
de a gácsért elfogyasztom! az kárpótol mindenért!

tom, h mik ki nem derülnek?
Ti vad házasságban éltek "anyával"? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 03. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs... megkéstem... de itt a lightos ebéd: gyümileves, káposztás tésztával töltött kácsa...
Akinek nem ízlik főzzön magának

Akinek nem ízlik főzzön magának