tartósan fennálló!
bizony tartósan fennálna, ha Ti kényeztetnétek!
hipp hol vannak a söreim? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 14:58
bizony tartósan fennálna, ha Ti kényeztetnétek!

hipp hol vannak a söreim? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 04. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utolsó harmadban sajnos a sör már nem elég! Surdinak krónikus punci-hiánya van!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!
De mielőtt a "macskásember" szólna, az idegen nyelvhasználatomért-nem is idegen, az enyém-(fejbecsapós szmájli) A krónikus= idült, tartósan fennálló!

Mégsem kommuna Surdi, mert nem minden nő a tiéd, pl. én Hippé vagyok...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 12:51

a kommuna az nálam azt jelenti, h az enyém minden nő!
de a rózsajány nekem nem is kéne!
de a rózsajány nekem nem is kéne!

ez istenkirály zene!
pillécske jer vissza!
willonyos!
majdnem igazad van! a VW bogár és a kispolák után télleg az!
Rózsalány!
hippé! hippé! erre én ezt tudom mondani hipp hipp hurrá!
jól választottál!
értékes embert! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 15:52

pillécske jer vissza!
willonyos!
majdnem igazad van! a VW bogár és a kispolák után télleg az!
Rózsalány!
hippé! hippé! erre én ezt tudom mondani hipp hipp hurrá!

értékes embert! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 04. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

szép napot nektek. csak beugrottam, hoztam egy kis zenét a szombat estéhez. vigadjatok ti is.
no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

no meg jókivánalmakat is cipeltem a hátamon.
ismét egy táncos szombat éj...
moncy, az avatarod változott, nem is ismerek rád!

ez már megint olyan füstszűrős sapka esete Tóth Marival vagy mifene hsz a részedről!
mind1, h mit csinál! ha Ő csinálja már jó nem lehet!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 04. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 04. szombat 16:26

kicsit túlliheged ezt az "idegen" nyelvhasználatot!
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...
vannak a köztudatban/közhasználatban olyan "idegen szavak", aminek a jelentését (szótár nélkül is) minden általános műveltségű embernek illik tudni (a példád is az) volt, tehát ne sarkítsuk túl a korábbi figyelemfelhívásunkat!
aztán vannak olyan kevésbé "idegen" nyelvhasználatok, amiket pláne nem kell magyarázni, főleg nem a nőknek...

Te Apa... nem lehet h. punci hiányod van??
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet
Ezért ma NINCS KAJA
Mi a csuda bajod van az E-412-es hsz-emmel??
Sztem ezen kívül az elmúlt 7ekben elég sok marhaságot kielemeztünk...
Kapd be a bal mellemet

Ezért ma NINCS KAJA

nem hiszem, h télleg megdugtad volna a nappalis csajokat!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
Kapsz egy kis kaját meg jófajta barnasört. Régen még lehetett kapni rendszeresen jófajta csapoltat, de már csak itt-ott.
Tudom ma sokat dolgoztál, és az üzemi kaja nem valami jó, nehogy éhenhalj.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:30

nem hiszem, h télleg megdugtad volna a nappalis csajokat!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t!
mert akkor nem reagálod túl para komám hsz-t!

"wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?"
Ez a kérdés fogalmazódott meg Bennem is... de ugyebár jó kislány lévén... nem mertem megkérdezni a Gyurkától

Édsanyám gondolatolvasó: meglepett töltött kápival...tudta h. macskajajos lesz az egyszem lyánykája...
Megyek gyorsan magamévá teszem mert már a talján is szemet vetett rá... Kénytelen lesz Velem jól lakni

Nocsak? Hiányoztam és egyből leváltottál?
Pedig hej de szép látvány ha a pasi kavar a konyhában egy kis köténykében
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:45

Kapsz egy kis kaját meg jófajta barnasört. Régen még lehetett kapni rendszeresen jófajta csapoltat, de már csak itt-ott.

lelépsz hétvégére, azt meggyüsz, majd meg nem érted a lényeget!
akkor minek szósz beléjeis!???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:25

ez már megint olyan füstszűrős sapka esete Tóth Marival vagy mifene hsz a részedről!

aki egy tál sültkolbásszal vár arra én osztán haragudni nem tudok!
hippnek meg üzenem: fennséges ez az ebéd!
de minyő ez a gusztusos serecske? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:09
hippnek meg üzenem: fennséges ez az ebéd!
de minyő ez a gusztusos serecske? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

lelépsz hétvégére, azt meggyüsz, majd meg nem érted a lényeget!

Moncy nem lettél leváltva, én csak kisegítettem a munkakörödben, surda barátom már éhen akart halni. Amúgy én is szeretek főzőcskézni, de azért nem viszem túlzásba, nem veszem el más kenyerét.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:08

Nocsak? Hiányoztam és egyből leváltottál?

én már kóstoltam is a főztödet!
pl. nagyon finom zsírosdeszkát tudsz készíteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:32
pl. nagyon finom zsírosdeszkát tudsz készíteni!

Moncy nem lettél leváltva, én csak kisegítettem a munkakörödben, surda barátom már éhen akart halni. Amúgy én is szeretek főzőcskézni, de azért nem viszem túlzásba, nem veszem el más kenyerét.
nézzétek meg!szép délutánt nektek!
hasonlót Néked és a többieknek is!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát Hipp, mégegy jó pont nálam...
Mit szoktál főzni? Ugye valami finomat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:32

Igen, volt az életemben olyan időszak amikor rá voltam kényszerülve, hogy bizonyos dolgokat el tudjak készíteni, de azért a szakácstudományommal nem kérkednék. Valóban van pár étel, ezeket általában a férfiak tudják csak jól elkészíteni.
Megnéztem. Hihi
Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!

Szia Charlotte!
Megadom az alaphangot, legyen mihez igazodni, de amit írtam igaz, kellemes estét neked.
Nagyon szeretem ha kissé molett, jóseggű szőrös punájú nőt kényeztethetek.
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
1. ha szép gömbölyű mindenhol
2. "gyorsan üzembe lehet állítani"
3. ha szeret engem
Megadom az alaphangot, legyen mihez igazodni, de amit írtam igaz, kellemes estét neked.
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem
no, a tizszavas mondatod nem sikerült valami romantikusra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:16

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Charlotte!
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem