a sárkányos rész volt a legjobb.
parám! mi ez az üveg bor? bezzeg a likőröm nem kóstoltad volna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:55

parám! mi ez az üveg bor? bezzeg a likőröm nem kóstoltad volna!

Törölt felhasználó (94621)

Hát ez igen, ez romantikus volt kedves Pille. Szerintem neked nem is lehetett ellenedre ez az "elrablás" meg a herceg az aranyszőrű paripájával.

Egészségünkre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 20:16

Szia para!
Remélem ezt a kis sert elfogadod, én is iszom egy fröccsöt az egészségedre.

Szia para!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez igen, ez romantikus volt kedves Pille. Szerintem neked nem is lehetett ellenedre ez az "elrablás" meg a herceg az aranyszőrű paripájával.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:48

hol jártam? hetedhét országon is túl, ahol a kurta farkú malac túr... ott jártam én, az üveghegyek alatt, bolyongtam ezüsterdő közepin... hiába kiáltottam: rumcájsz, elvesztem! hétfejű sárkány palotájának tornyában raboskodtam. majd természetesen jött a herceg aranyszőrű paripán, s megküzdött értem a tüzet okádó hétfejű sárkánnyal.
aztán ma hazahoztam egy hófehér kiccicát.
igen, jól vagyok.
surdinak meg izenem: szégyellje magát, nem ismert rá legelső hozzászólásomra! szoktam én ám olvasni is, nemcsak kötözni járok!

surdinak meg izenem: szégyellje magát, nem ismert rá legelső hozzászólásomra! szoktam én ám olvasni is, nemcsak kötözni járok!

hol jártam? hetedhét országon is túl, ahol a kurta farkú malac túr... ott jártam én, az üveghegyek alatt, bolyongtam ezüsterdő közepin... hiába kiáltottam: rumcájsz, elvesztem! hétfejű sárkány palotájának tornyában raboskodtam. majd természetesen jött a herceg aranyszőrű paripán, s megküzdött értem a tüzet okádó hétfejű sárkánnyal.
igen, jól vagyok.

igen, jól vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:24

Kedves Pille romantikázni? ebben a korban?? ez a "rideg" valóság, meghagyom a fiataloknak. Nagyon örülök, hogy látlak, hol voltál? hiányoztál.

Kedves Pille romantikázni? ebben a korban?? ez a "rideg" valóság, meghagyom a fiataloknak. Nagyon örülök, hogy látlak, hol voltál? hiányoztál.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:19

no, a tizszavas mondatod nem sikerült valami romantikusra!

no, a tizszavas mondatod nem sikerült valami romantikusra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 19:16

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Charlotte!
Megadom az alaphangot, legyen mihez igazodni, de amit írtam igaz, kellemes estét neked.
Nagyon szeretem ha kissé molett, jóseggű szőrös punájú nőt kényeztethetek.
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
1. ha szép gömbölyű mindenhol
2. "gyorsan üzembe lehet állítani"
3. ha szeret engem
Megadom az alaphangot, legyen mihez igazodni, de amit írtam igaz, kellemes estét neked.
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem
Szia Charlotte!
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem
Utálom:
1. ha megjátssza magát
2. hisztizik
3. kifogásokat talál
Szeretem:
3. ha szeret engem
Megnéztem. Hihi
Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép délutánt mindenkinek!
Játék:
1) Mindenki írjon egy mondatot! A mondatnak szexről kell szólnia és pontosan 10 szóból kell állnia.
2) Írjatok 3 dolgot, amit utáltok egy nőben/pasiban. Írjatok 3 dolgot, amit imádtok egy nőben/pasiban!

Igen, volt az életemben olyan időszak amikor rá voltam kényszerülve, hogy bizonyos dolgokat el tudjak készíteni, de azért a szakácstudományommal nem kérkednék. Valóban van pár étel, ezeket általában a férfiak tudják csak jól elkészíteni.
Nahát Hipp, mégegy jó pont nálam...
Mit szoktál főzni? Ugye valami finomat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:32

Moncy nem lettél leváltva, én csak kisegítettem a munkakörödben, surda barátom már éhen akart halni. Amúgy én is szeretek főzőcskézni, de azért nem viszem túlzásba, nem veszem el más kenyerét.
hasonlót Néked és a többieknek is!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

nézzétek meg!szép délutánt nektek!
én már kóstoltam is a főztödet!
pl. nagyon finom zsírosdeszkát tudsz készíteni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:32
pl. nagyon finom zsírosdeszkát tudsz készíteni!

Moncy nem lettél leváltva, én csak kisegítettem a munkakörödben, surda barátom már éhen akart halni. Amúgy én is szeretek főzőcskézni, de azért nem viszem túlzásba, nem veszem el más kenyerét.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:08

Nocsak? Hiányoztam és egyből leváltottál?
Pedig hej de szép látvány ha a pasi kavar a konyhában egy kis köténykében

aki egy tál sültkolbásszal vár arra én osztán haragudni nem tudok!
hippnek meg üzenem: fennséges ez az ebéd!
de minyő ez a gusztusos serecske? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 14:09
hippnek meg üzenem: fennséges ez az ebéd!
de minyő ez a gusztusos serecske? (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

lelépsz hétvégére, azt meggyüsz, majd meg nem érted a lényeget!
akkor minek szósz beléjeis!???

lelépsz hétvégére, azt meggyüsz, majd meg nem érted a lényeget!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:25

ez már megint olyan füstszűrős sapka esete Tóth Marival vagy mifene hsz a részedről!
mind1, h mit csinál! ha Ő csinálja már jó nem lehet!
mind1, h mit csinál! ha Ő csinálja már jó nem lehet!

Nocsak? Hiányoztam és egyből leváltottál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 13:45

Kapsz egy kis kaját meg jófajta barnasört. Régen még lehetett kapni rendszeresen jófajta csapoltat, de már csak itt-ott.
Tudom ma sokat dolgoztál, és az üzemi kaja nem valami jó, nehogy éhenhalj.

Tudom ma sokat dolgoztál, és az üzemi kaja nem valami jó, nehogy éhenhalj.

"wazze a körömpörit se cereted?
akkor mitő nőtté ily nagyra?"
Ez a kérdés fogalmazódott meg Bennem is... de ugyebár jó kislány lévén... nem mertem megkérdezni a Gyurkától

Édsanyám gondolatolvasó: meglepett töltött kápival...tudta h. macskajajos lesz az egyszem lyánykája...
Megyek gyorsan magamévá teszem mert már a talján is szemet vetett rá... Kénytelen lesz Velem jól lakni