Haliho ♡♡♡
Köszi srácok, pazarszép idő van!
Puszik ♥︎
Köszi srácok, pazarszép idő van!
Puszik ♥︎
Üdv!
Az...igazi hétfő volt a mai,de seráfütty,rövid hét,oszt mehetünk locsolni is
Az...igazi hétfő volt a mai,de seráfütty,rövid hét,oszt mehetünk locsolni is

qva hétfő.....kv bekészítve...
jó Napot! Asszem ma is a forrócsokinak van az ideje.... főztem jó krémeset !!! Szépet Nektek...
Remek reggelt!
Nem csúfkodom tangaban,fáznék is,meg van az embereknek elég bajuk is,nem tetőzném a valagbavágós tangás látványos látványommal
Jó idő csinálás szerintem sikerült,csak helyileg mehetett máshová
Cserébe én is felajánlom Katjának fázás ellen a medve bőrömet, természetesen úgy ha benne hagyunk engem
Nem csúfkodom tangaban,fáznék is,meg van az embereknek elég bajuk is,nem tetőzném a valagbavágós tangás látványos látványommal

Jó idő csinálás szerintem sikerült,csak helyileg mehetett máshová

Cserébe én is felajánlom Katjának fázás ellen a medve bőrömet, természetesen úgy ha benne hagyunk engem

Jó reggelt! Sütöttem mákos és diós kiflit a reggeli kávé mellé. Meg forró tea és pokróc... brrrr#befagyóshátsómareggelis-ikon
Szia itthon Katja! Ez a jóidőcsinálás kicsit gyengén sikerült, de neked mindíg tudok egy meleg helyet biztosítani az ölemben, ha fáznál! És ha nem
Crazy felvetted a kocsimosós tangádat is?
Indul a strand szezon?
Irígykedem kicsit Géza... a héten is kimaradt a szauna nekünk, de talán a következőn belefér.
Szia itthon Katja! Ez a jóidőcsinálás kicsit gyengén sikerült, de neked mindíg tudok egy meleg helyet biztosítani az ölemben, ha fáznál! És ha nem

Crazy felvetted a kocsimosós tangádat is?

Irígykedem kicsit Géza... a héten is kimaradt a szauna nekünk, de talán a következőn belefér.
Üdvözlet !
Legszívesebben visszabújnék én is,ilyen időben max vizilabdázni lehet.
Én épp kocsit mosok,kiálltam a garázsból,oszt jól van
Legszívesebben visszabújnék én is,ilyen időben max vizilabdázni lehet.
Én épp kocsit mosok,kiálltam a garázsból,oszt jól van

??? mindenki alszik???akkor vissza fekszem én is....
jó idő lesz ma az biztos!! Este a szaunában..... végre hétvége.... KV tea bekészítve...
Sziasztok!
Valóban,nekem is úgy tűnik,hogy mióta megpiszkáltuk az órát,sokkal gyorsabb
Röpködnek a napok hogy csak na!Már csak az időjárást kellene beállítani,főleg azért kaphatná össze magát,mert Katjának jó időt ígértem

Valóban,nekem is úgy tűnik,hogy mióta megpiszkáltuk az órát,sokkal gyorsabb

Röpködnek a napok hogy csak na!Már csak az időjárást kellene beállítani,főleg azért kaphatná össze magát,mert Katjának jó időt ígértem

sziasztok!! Végre holnap szerda... kis lazulás a tél-nyár tavasz vagy tudja a faxom milyen időszak van éppen....'1 biztos gumi lerendezve...
nyár indul
kv asszem kellett volna... de majd csak reggel korán iszom inkább....

Szia szívecskés csajszi!
Megteszünk mindent,Holle anyót addig feltartóztatom,a hideget meg elküldöm melegebb éghajlatra
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2022. 04. 04. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 04. hétfő 18:23
Megteszünk mindent,Holle anyót addig feltartóztatom,a hideget meg elküldöm melegebb éghajlatra

Sziasztok ♡♡♡
Na, csak gyorsan csináljatok tavaszt, mert megyünk haza, és jóidő kellene

Sziasztok ♡♡♡

Napot!
Ma sem volt jobb idő,de a lazulás elmaradt
Valami nem oké,tavasz van vagy nem?No,kezdjük elölről a tavaszcsinálást,fussunk neki mégegyszer
Ma sem volt jobb idő,de a lazulás elmaradt

Valami nem oké,tavasz van vagy nem?No,kezdjük elölről a tavaszcsinálást,fussunk neki mégegyszer

Jó reggelt! Inkább lazulás volt. Túl is lazultam
Mondjuk a hó sokat segített a döntésben
Hétindító kávé duplán egy kis csokival, talán így kevésbé fog fájni.
Szép napot

Hétindító kávé duplán egy kis csokival, talán így kevésbé fog fájni.
Szép napot

Sziasztok mindenkinek hallihó a nappaliban
Igy hogy ma itt a hét utolsó napja vaduljunk egy kicsit
https://www.youtube.com/watch?v=UJ6pLKlU-8Q
Igy hogy ma itt a hét utolsó napja vaduljunk egy kicsit

https://www.youtube.com/watch?v=UJ6pLKlU-8Q
JÓ Napot!!Még fel sem ébredtem... és megint itt a qva Hétfő....Kv- bekészítve...
Mi is szánkóval megyünk szavazni a jóidőre
Ma sem kerti madárcsicsergős a program. Inkább ágyban maradós, szexelős filmezős
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 08:09

Ma sem kerti madárcsicsergős a program. Inkább ágyban maradós, szexelős filmezős

Kellemes jó reggelt!
Hát itt most.....havazik??
Nemá..sapka,sál,és ne aludjatok kint
Hát itt most.....havazik??
Nemá..sapka,sál,és ne aludjatok kint