Teljes mértékben megértelek én sem bántom a végelgyengülés határán levő öregeket
Gyúrunk vazeee....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 13:05

Gyúrunk vazeee....

Törölt felhasználó (94621)

eros te meg menj el gyúrni, mert láttalak, és nem vagyunk egy súlycsoportban, így téged nem bántalak,
surdával meg majd csak elboldogulok valahogy....

eros te meg menj el gyúrni, mert láttalak, és nem vagyunk egy súlycsoportban, így téged nem bántalak,
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:45

A nagyok dolgába?
Ejj... mindig elfelejtem, hogy te már járokerettel nyomod

HP-t egy darabig kihagyom az életemből (nem miattad, hanem magam miatt, maradok a jól bevált Tokajinál, és a hideg

nél!)
dalszöveg: Fábián Zsolt

Fábián Zsolt (A Bíborszél énekese, szövegírója)
1971 nyarán született Miskolcon és az első hangszerét - egy dobgitárt - valamikor 11 éves kora körül vásárolta, de mivel a bátyja viszonylag rövid időn belül elcserélte egy Deep Purple dupla koncertlemezre, így a gitáros karriere, mondhatni a kezdet kezdetén derékba tört. Ezután fordult a ritmushangszerek közül a dob felé és ehhez a hangszerhez kötődik az első koncertélménye is, aztán a sors úgy hozta, hogy mégis frontemberként ért el komolyabb (?) sikereket. Történt ugyanis, hogy a próbateremként funkcionáló hétvégi házba betörtek, majd távozáskor fel is gyújtották, így az ott található hangszerek a házzal együtt egy nagy halom hamuvá váltak, kivéve a fémtestű Premier pergőjét és a szerelés egyéb fém alkatrészeit, de ez így önmagában az újrakezdéshez kicsit kevés volt. Igaz a biztosító fizetett, de valahogy úgy alakult a helyzet, hogy a pénzből mikrofont vásárolt és egy-két – komolynak nem nagyon nevezhető – zenekari próbálkozás után került1988 -ban az akkor még GMK, később Bíborszél néven üzemelő, miskolci formációba, ahol jelenleg is az éneklésen kívül a szövegekért még felelős. A története innentől kezdve kapcsolódik össze a zenekar történetével. A számára etalon énekhang egy Steve Hogarth nevű úriember birtokában van, aki a Marillion énekes-zeneszerzője, így természetesen a zenekar munkássága is nagy hatással van rá, de nagyon sok formációval van így, tényleg a teljesség igénye nélkül néhány név: Simple Red, Simple Minds, Seal, U2, Corrs, Sting, Craig David és még lehetne sorolni, ezek tényleg csak a legmeghatározóbbak. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:48

nél!)
dalszöveg: Fábián Zsolt

Fábián Zsolt (A Bíborszél énekese, szövegírója)
1971 nyarán született Miskolcon és az első hangszerét - egy dobgitárt - valamikor 11 éves kora körül vásárolta, de mivel a bátyja viszonylag rövid időn belül elcserélte egy Deep Purple dupla koncertlemezre, így a gitáros karriere, mondhatni a kezdet kezdetén derékba tört. Ezután fordult a ritmushangszerek közül a dob felé és ehhez a hangszerhez kötődik az első koncertélménye is, aztán a sors úgy hozta, hogy mégis frontemberként ért el komolyabb (?) sikereket. Történt ugyanis, hogy a próbateremként funkcionáló hétvégi házba betörtek, majd távozáskor fel is gyújtották, így az ott található hangszerek a házzal együtt egy nagy halom hamuvá váltak, kivéve a fémtestű Premier pergőjét és a szerelés egyéb fém alkatrészeit, de ez így önmagában az újrakezdéshez kicsit kevés volt. Igaz a biztosító fizetett, de valahogy úgy alakult a helyzet, hogy a pénzből mikrofont vásárolt és egy-két – komolynak nem nagyon nevezhető – zenekari próbálkozás után került1988 -ban az akkor még GMK, később Bíborszél néven üzemelő, miskolci formációba, ahol jelenleg is az éneklésen kívül a szövegekért még felelős. A története innentől kezdve kapcsolódik össze a zenekar történetével. A számára etalon énekhang egy Steve Hogarth nevű úriember birtokában van, aki a Marillion énekes-zeneszerzője, így természetesen a zenekar munkássága is nagy hatással van rá, de nagyon sok formációval van így, tényleg a teljesség igénye nélkül néhány név: Simple Red, Simple Minds, Seal, U2, Corrs, Sting, Craig David és még lehetne sorolni, ezek tényleg csak a legmeghatározóbbak. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)

vazze pénteken télleg nem vótam jó formában, de most semmi bajom nincs /pedig semmi pozitív változás a farkas harmadban
/
tudod mit!
az a házipáleszozás mán nagyon ránkférne!
egyébként ki írta a verset?
én Babitsra tippelnék ...

tudod mit!
én Babitsra tippelnék ...
én meg hozzájuk vágom a járókeretet, aztán befogják a szájukat a suhancok...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:54

Engem leitathattok, de Surdát még ittasan sem fogom leszopni. Hippet pedig ne bántsátok, mert velem gyűlik meg a bajotok!!!
Összeharapdosom a farkatokat, a finom szopás helyett!

Engem leitathattok, de Surdát még ittasan sem fogom leszopni. Hippet pedig ne bántsátok, mert velem gyűlik meg a bajotok!!!
Összeharapdosom a farkatokat, a finom szopás helyett!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

ahhoz surdát is le kell ám itatni!
hipp járókerettel?!?
sőt még a széklet is mankósbottal távozik tőle!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hipp járókerettel?!?

sőt még a széklet is mankósbottal távozik tőle!

vazze pénteken télleg nem vótam jó formában, de most semmi bajom nincs /pedig semmi pozitív változás a farkas harmadban
/
tudod mit!
én Babitsra tippelnék ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:40

tudod mit!
én Babitsra tippelnék ... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ez is egy vélemény, és minden vélemény egyformán fontos a fórum életében!
viszont nem túl jó formában vagy, baszasd már meg végre magadat egy jó csajjal!
de legalább szopasd le magadat, hogy kicsit szebben és ne ennyire negatívan lázsd a környezetedet és a világot!
ja, és még egy: a giccs mindig relatív (nagyon nehéz egy hsz-ben mindenkinek a kedvébe járni, én megpróbáltam, legfeljebb nem sikerült, ami nem azt jelenti, hogy az én ízlésvilágomat tettem a 10 ezresbe, csak mindenkinek szerettem volna egy keveset adni, de lehet, hogy igazad van, sok esetben a kevés értékesebb a soknál!)
vazzzeg, nincs giccses "béke"!
de legalább szopasd le magadat, hogy kicsit szebben és ne ennyire negatívan lázsd a környezetedet és a világot!
ja, és még egy: a giccs mindig relatív (nagyon nehéz egy hsz-ben mindenkinek a kedvébe járni, én megpróbáltam, legfeljebb nem sikerült, ami nem azt jelenti, hogy az én ízlésvilágomat tettem a 10 ezresbe, csak mindenkinek szerettem volna egy keveset adni, de lehet, hogy igazad van, sok esetben a kevés értékesebb a soknál!)

Miért ha téged leitatunk leszopod surdát?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:40

Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek..

A nagyok dolgába?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:37

Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.
Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is

Meg aztán megy itt ezerrel megint a hülyeség, szokás szerint. Kellemes napot neked is

Én bennevagyok, Moncy viszont tartózkodik egy kicsit a dologtól, majd leitatom és akkor már talán sinen leszek..
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:07

én látni akarom, h magadévá teszed moncyt!
igérem végérvényesen leszállok Rólad!
igérem végérvényesen leszállok Rólad!
ez is egy vélemény, és minden vélemény egyformán fontos a fórum életében!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 07. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 12:04

ne haragudj tom de nekem erről ez a véleményem:
önmagában szép dolgok, amiből a Bíborszél c vers tényleg kiemelkedik.
de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!
és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről!
de ez így összefűzve egy giccsparádé, semmi keresni valója nem volt a nappaliban. nem illik a nappali hangulatához!
és ne vedd magadra! nem miattad írom ezt, hanem ez a véleményem az ilyen nyálas hsz-ekről!

Te jó ég! Eros itt játsza az eszét!
Én ugyan nem ápolom le Surdát, én téged akarlak leápolni!!! Surdi nem az esetem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:37

Szia Rosemary! ez az átok eros téged akar megbízni surda leápolásával, nem ismeri a körülményeket, csak belebeszél a nagyok dolgába.

gyurka bátyó!
milyen meztelen képekről beszélsz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 20:13
milyen meztelen képekről beszélsz? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasz Rózsajány...köszönöm jóóól waok...ha Surdi is látta a meztelen képeidet akkor ne csodálkozz,hogy rád kattant...
...de megsúgom ha Moncy talján barátja meglátna...tutti benne lenne a közös szexbe...
...jaaa..jóó a hajad!

én látni akarom, h magadévá teszed moncyt!
igérem végérvényesen leszállok Rólad! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:31
igérem végérvényesen leszállok Rólad! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Moncy, mondtam már, hogy nagyon tetszik a frizud?
Majd még rádhajtok...
(Mostanában úgy érzem magam mint egy perverz, biszex, kis szajha)

ne haragudj tom de nekem erről ez a véleményem:
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 15:59

az enyém! (tiszta játékkal, habár hipp bezsebelhette volna, de Ő egy ÚR!)
hippnek:

LÁNYOKNAK:

Bíborszél : Szép lányok
Minden oly' szép
Tudod, én még mindig álmodom
Egy elveszett nyárt
Szép álmokat, puha ágyakon
Fut az idő
Rég volt, mikor úgy átölelt
Az az őrült tánc,
Amiből kihalt lassan
Minden érzelem
Valahol jó
Valahol jó, hogy itt vagy még
De túl mély a csend,
Ez egy régesrégen megunt játék
Nekem elég
Döntsd el, hogy mégy vagy ittmaradsz
Elmúlt a tél,
De a nyárból te már semmit se kapsz
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
FIÚKNAK:

LGT : Álomarcú lány
Hívok egy régi álmot,
Várom, ki benne áll, álomarcú lány,
Értem, ha szólal bennem,
Érzem, ha megérint, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Átkarol, hogyha kérem,
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány,
Érti, hogy miért is nézem,
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Szép, mint egy színes álom,
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány,
Vállamra száll a hajnal,
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!
Mindig gondolj rám!
Lépj közel hozzám!
Mindig gondolj rám!
Minden éjszakán!
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!

LGT : Arra születtünk
Mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át,
Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk,
induljunk tovább, induljunk tovább.
A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van,
Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam.
Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk,
Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket,
hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk.
Mint a mécses világítson egész életed,
Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked.
Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk,
nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj,
arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább.
hippnek:

LÁNYOKNAK:

Bíborszél : Szép lányok
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Fut az idő
Rég volt, mikor úgy átölelt
Az az őrült tánc,
Amiből kihalt lassan
Minden érzelem
Valahol jó
Valahol jó, hogy itt vagy még
De túl mély a csend,
Ez egy régesrégen megunt játék
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Minden oly' szép
Egy elveszett nyárt
Nekem elég
Elmúlt a tél,
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
Szép lányok, óóó
Tudom, nekem nem kell
Hogy simogass
Szép lányok, óóó
FIÚKNAK:

LGT : Álomarcú lány
Hívok egy régi álmot,
Várom, ki benne áll, álomarcú lány,
Értem, ha szólal bennem,
Érzem, ha megérint, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Átkarol, hogyha kérem,
Rámhajol, úgy, mint rég, álomarcú lány,
Érti, hogy miért is nézem,
Érzi, hogy miért is fáj, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Szép, mint egy színes álom,
Kár, hogy csak néha lát, álomarcú lány,
Vállamra száll a hajnal,
Búcsúzik ő is már, álomarcú lány,
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!
Mindig gondolj rám!
Lépj közel hozzám!
Mindig gondolj rám!
Minden éjszakán!
Mindig gondolj rám!
Álomarcú lány!

LGT : Arra születtünk
Mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át,
Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk,
induljunk tovább, induljunk tovább.
A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van,
Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam.
Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk,
boldogok legyünk, boldogok legyünk,
Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket,
hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk.
Mint a mécses világítson egész életed,
Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked.
Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk,
nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj,
arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk,
s játszunk még tovább, játszunk még tovább.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 07. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 11:29

Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő!
Még ez van nálam...

Szevasztok! Miről van szó? Miről maradtam le? Mivel kellene engem megbizni? Nem értek semmit... Magyarázzátok már el fiúk! Hipp te legyél a fő-fő!
Még ez van nálam...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:28

A Rózsalányt kellene megbízni, legalább akkor kiderül, hogy csak a dékánoknak tetszik e a szopótechnikája
Persze ez csak azután következhet be miután lestrapálta Sárlottot meg Szilvát

Persze ez csak azután következhet be miután lestrapálta Sárlottot meg Szilvát

Akkor enegem is szeretsz?
Én biztos nem voltam ott, dolgoztam az éjszaka
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 09:39

Én biztos nem voltam ott, dolgoztam az éjszaka

Szeretem az olyan embereket, akik azt hiszik van humorérzékük ha mások rovására viccelődnek, akit nem is ismernek. Az egyik te vagy, és most én sem vicceltem, van mikor engem is elhagy a humorérzékem.
hűűűű, de rég röhögtem ilyen jót, Willy felpaprikázta a felnyalófiút......
lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy satyekot, hogy mindig emlékeztessen öreg provokátor barátodra........

és egy képet rólam, ha szeretnél látni is:

lásd kivel van dolgod, kapsz tőlem egy satyekot, hogy mindig emlékeztessen öreg provokátor barátodra........

és egy képet rólam, ha szeretnél látni is:

remélem Fred holnap délig a csomó kötését próbálgassa!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 08. 07. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 10:45

Nya napalis uraságok tudtok ilyen csomót kötni a cérkára????
Én be valom férfiasan hogy nyem amit nyem is bánok

Nya napalis uraságok tudtok ilyen csomót kötni a cérkára????