Moncy téged eltemetni?? csak a fiúkról beszéltem, azért nem kerültél fel a listára, viszont a ma reggeli kaját nem tudtam megfejteni mi lehet, tudom valami tojás izé, de kinek szántad? mert, hogy azzal néminemű tevékenységet végezni bajos lenne, nagyon sovány kaja.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát... ne kövezzetek meg...
Halvány lila ... sincs ki Ő
Talán mert nem talján... talán mert nem pasiból van...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Halvány lila ... sincs ki Ő

Talán mert nem talján... talán mert nem pasiból van...

itten van...tekints bele
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Angee?
Felhomályosíthatnál...

Felhomályosíthatnál...

hehe...charlotte elküldte sms-ben az Angee-hez intézendő kérdéseit...mindjárt berakom
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 14:58

Charlotte: jó pihenést!
Ha netközelben vagy eszedbe ne jussunk...
Csak ha pezsgőfürdőzől és reggel 10-kor ágyba kapod a reggelit

tudtam, hogy nem lehetsz annyira tökéletes, és hogy valami hiányzik belőled
a hsz így szólt pontosan+ a link benne, azt most nem másoltam be
MmePrune[VIP][ADMIN] #10680| tegnap 15:02
hehe...találtam valamit
csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk
vagyis a sorozat egyik része, de én nem emlékszem rá, hogy nálunk adták volna...bár a te linked alapján mégis vetítette a tv
tv-ről jut eszembe...valamelyik nap a fiam megkérdezte, hogy : "anya, régen tényleg nem volt hétfőn tv-műsor? " és kicsit döbbent arcot vágott
jah...és a másik...közölte, hogy "az, hogy nekem még nincs mobilom, az a ti szégyenetek"...mármint a miénk, szülőké...mondtam is neki: "fiam! rettenetesen szégyellem magamat miatta"
szerintetek meddig húzhatom még a dolgot? meddig bírom elviselni ezt a nagy szégyent? (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 13:03

a hsz így szólt pontosan+ a link benne, azt most nem másoltam be
MmePrune[VIP][ADMIN] #10680| tegnap 15:02
hehe...találtam valamit
csak az elejét nézzétek meg...az asztalnál ülők utaznak le vidékre...de asszem rájöttem még valamire...az áruházos részeket nálunk nem adták le...vagyis nem a teljes sorozat ment, csak az a pár rész, amire én is emlékszem...a szerzőpáros ugyanaz, mint a csengetett mylordnál...most már valaki tényleg mondja meg, hogy mi volt a címe nálunk
vagyis a sorozat egyik része, de én nem emlékszem rá, hogy nálunk adták volna...bár a te linked alapján mégis vetítette a tv
tv-ről jut eszembe...valamelyik nap a fiam megkérdezte, hogy : "anya, régen tényleg nem volt hétfőn tv-műsor? " és kicsit döbbent arcot vágott

jah...és a másik...közölte, hogy "az, hogy nekem még nincs mobilom, az a ti szégyenetek"...mármint a miénk, szülőké...mondtam is neki: "fiam! rettenetesen szégyellem magamat miatta"

szerintetek meddig húzhatom még a dolgot? meddig bírom elviselni ezt a nagy szégyent? (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

A Youtube-os videó címe alapján kerestem, amit belinkeltél, az nem a sorozat egyik része?
Charlotte: jó pihenést!

Fel sem tűnt...
Akit meg zavar a pont pontozásom szóljon...
De... akkor is pont pont pontozni fogok

az a baj a hallás hiányával, hogy ez nem csak arra korlátozódik, hogy nem hallasz...ennek sajnos vannak "idegi" következményei...és abba is gondoljatok bele, hogy akkor is hanggal nézünk egy filmet, ha olyan idegen nyelven megy, amit nem értünk egyáltalán...és ha van lehetőségetek siketek kommunikációját megnézni, akkor figyeljétek, hogy a heves gesztusaikon kívül mennyi agresszió van a "társalgásukban"...én még mindig a tapintás hiányát választanám:(:(:(
jah...közérdekű...ha valakit zavar, hogy kis betűvel írom a nevét, az szóljon...elég bunkó vagyok, hogy eddig erre nem gondoltam
jah...közérdekű...ha valakit zavar, hogy kis betűvel írom a nevét, az szóljon...elég bunkó vagyok, hogy eddig erre nem gondoltam

Na.. Engem meg közben eltemettél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 11:54

Törölt felhasználó (94621)

Szia eros007 nehéz döntések ezek, nem is tudom mit válaszolnék, valószínű a hallást választanám.
Ritkán jössz, gondolom dolgozol. Surdapapa is nyaral, nincs kivel hülyéskedni, Gyuri csak este van, most meg Charlotte is elment nyaralni. Majd helyreáll a rend nemsokára.
Ritkán jössz, gondolom dolgozol. Surdapapa is nyaral, nincs kivel hülyéskedni, Gyuri csak este van, most meg Charlotte is elment nyaralni. Majd helyreáll a rend nemsokára.
65 na az már jóóó évjárat...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 08:23

Igen.Szeretem az enyhén sós kicsit halszagu nyálkás réseket( és most ki ne találd nekem,hogy nyalogassam egy halászhajó padlóját)
Úgy ,hogy "ne fürgggyéé le"
ja és a szivem fiatal.nemcsak a húsz éveseké a világ stb stb...
de ezzel gondolom te is így vagy.

ja és a szivem fiatal.nemcsak a húsz éveseké a világ stb stb...
de ezzel gondolom te is így vagy.

Amikor Tatán katona voltam, és ütih szolgálatot adtunk, volt egy törzszászlós ( Isten biz, Hipszki törzszászlós névvel )akinek 2 azaz kettő foga volt. Aztán kiesett egy, s mondta mindenkinek, hogy több füle van, mint foga.
Mielőtt leszereltünk, kiesett az utolsó foga is.
Na, akkor meg azt a dumát nyomatta: " Több farkam van, mint fogam !"
És teljesen igaz történet !!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:18
Mielőtt leszereltünk, kiesett az utolsó foga is.
Na, akkor meg azt a dumát nyomatta: " Több farkam van, mint fogam !"
És teljesen igaz történet !!!!

jesszus zelli
a 3 is több, mint 2
de ugye annyinál azért több van?

A Youtube-os videó címe alapján kerestem, amit belinkeltél, az nem a sorozat egyik része?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:55

miéééért? most dícsértelek meg az előző hszben
ez nálunk ment így evvel a címmel? ők a szereplők, de nem ez volt a sorozat címe...mármint annak, amit én láttam
ez nálunk ment így evvel a címmel? ők a szereplők, de nem ez volt a sorozat címe...mármint annak, amit én láttam
A South Park azon részét én is szeretem, az az amikor az óvszerek egésznap rajtuk voltak, féltek, hogy nehogy AIDS-szesek legyenek...
Ja, vizilabdázom, de járok focizni is...
(Időnként még teniszezni is, de az csak akkor van, ha unatkozom)
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 11:56

Jaja az benne a legjobb!
Azt a részt láttad, amikor elmentek valami "sextovábképzőtanfolyamra" amit egy öreg férfi és egy nyanya tartott, a mami verte a pasi cerkáját az meg vonaglott, mint állat, és végül a pasi fekvő helyzetből arcon lőtte Mirindát, hát az nagyon komoly volt, úgy röhögtem, hogy leestem az ágyról. El se hittem, hogy lemerték adni a részt...... Persze azért rendesen szoftos volt...
Azt a részt láttad, amikor elmentek valami "sextovábképzőtanfolyamra" amit egy öreg férfi és egy nyanya tartott, a mami verte a pasi cerkáját az meg vonaglott, mint állat, és végül a pasi fekvő helyzetből arcon lőtte Mirindát, hát az nagyon komoly volt, úgy röhögtem, hogy leestem az ágyról. El se hittem, hogy lemerték adni a részt...... Persze azért rendesen szoftos volt...
Azt még nem olvastamm
addigra már lehet, hogy nem foglak utálni, de ebben a tempóban mire a hsz-ig eljutok az még 2 hét
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:55

A múltkor nem azt mondtad, hogy nem focizol, hanem vizilabdázol?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:51

Sziasztok fiúk, lányok! Bevágódtam ismét, tegnap nem értem rá...
Fociztam, volt meccs, éshát én nem maradhatok le, mivel a bomba góljaim kellenek...
(Na jó tudom, hogy ez egy kicsit beképzelt kijelentés volt, dehát ha igy van...)
Meséljetek csak, mi volt itt a nappaliban? Nincs kedvem olvasgatni az összes hsz-t, annyin még itt voltam, hogy Sárlot kérdezte, hogy miért nézek sorozatot, és melyik a kedvencem. Nahát én nagyon keveset tv-zek, ha nézem , akkor általában valami értelmeset igyekszem nézni. De a sorozatok közül a Bűvöletet szeretem nagyon, várom már, hogy folytassák!

(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 12:54
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Na itt van a sorozatodhoz 2 link, és azé csak 2 mert most utállak egy kicsit
Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served?

Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served?
hippnek: ezt most mire írtad?
erosnak meg: "me dagatt vagyok"...hülye vagy
eszméletlen jó pasi vagy...mindenből pont akkora van, mint amekkora kell, hogy legyen
pocak is, és izééé...pirulós szmájli...az is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 08:43

erosnak meg: "me dagatt vagyok"...hülye vagy

Törölt felhasználó (94621)

Prune kisasszony!
Mivel kevés szókinccsel áldott meg a sors, csak így tudom kifejezni elismerésemet.
Mivel kevés szókinccsel áldott meg a sors, csak így tudom kifejezni elismerésemet.

Na itt van a sorozatodhoz 2 link, és azé csak 2 mert most utállak egy kicsit
Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:02

Foglalkoznak már önnel?
Are You Being Served? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

hehe...találtam valamit

Sziasztok fiúk, lányok! Bevágódtam ismét, tegnap nem értem rá...
Fociztam, volt meccs, éshát én nem maradhatok le, mivel a bomba góljaim kellenek...
(Na jó tudom, hogy ez egy kicsit beképzelt kijelentés volt, dehát ha igy van...)
Meséljetek csak, mi volt itt a nappaliban? Nincs kedvem olvasgatni az összes hsz-t, annyin még itt voltam, hogy Sárlot kérdezte, hogy miért nézek sorozatot, és melyik a kedvencem. Nahát én nagyon keveset tv-zek, ha nézem , akkor általában valami értelmeset igyekszem nézni. De a sorozatok közül a Bűvöletet szeretem nagyon, várom már, hogy folytassák!

Köszi!
Hopsz ezt kicsit benéztem joelnek van ilyen avtarja
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 15. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 23:25

Hopsz ezt kicsit benéztem joelnek van ilyen avtarja

jenó!!!!!!! kurva szar az avatarod,így betesznek luzernek!
Jóéjt nappali

Jóéjt nappali