Nekem is ugyanez problem
megyek én is, sziasztok!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
megyek én is, sziasztok!

fogok írni, de most hív a kötelesség
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 09:02

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziszi!itt vok.
no akkor,
én mindeféle csonkitást elutasitok és nem teszek különbséget
felháborító amit irtál a farok topicban.(nem az írásod hanem a témája) de tudtam ,hogy a különbségekkel fogsz jönni.
szerintem nem minden eunoh önkéntes, és ez nem háborit annyira senkit
és szerintem egy kisfiu sem önként dalolva vágatja le a fitymáját
ja és azt ne mond nekem,hogy más lenne a véleményed,ha steril körülmények közzött végeznék azt a "beavatkozást" az afrikai lányokon
no akkor,
felháborító amit irtál a farok topicban.(nem az írásod hanem a témája) de tudtam ,hogy a különbségekkel fogsz jönni.
ja és azt ne mond nekem,hogy más lenne a véleményed,ha steril körülmények közzött végeznék azt a "beavatkozást" az afrikai lányokon
Sziszi!itt vok.
no akkor,
no akkor,
új nappali bútordb, kié

Jó reggelt mindenkinek...

Megyek munkálkodni...kb. ennyit is leszek ma...esetleg este...(?)...Surdi ha ma lesző...akkor aggyisten...mindenkinek szép napot...bár szerintem ma is esni fog a szaros eső...

Megyek munkálkodni...kb. ennyit is leszek ma...esetleg este...(?)...Surdi ha ma lesző...akkor aggyisten...mindenkinek szép napot...bár szerintem ma is esni fog a szaros eső...

nem tudom ki az a ERsok csillag, de boldog világrajöttenapot kivánok én is neki
(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

(ha lány, akkor virtuálisan virágot is küldök neki, ha fiú, akkor egy üveg hideg pezsgőt a kezébe, majd csurgást a női cicikre, majd igyon sokat a dombocskákról!)

és az esküvője után??? akkor már nem kell neki sok-sok pina? akkor már csak sok-sok-szor kell az az egy?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:29

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.
Boldog szülinapot és még sok-sok pinát kívánok a farkadra leendő esküvőd napjáig!

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Az eredeti ital gyermekek és antialkoholisták számára készült változata. Az alapanyagokat egy turmixgépbe tesszük és kevés tört jéggel simára turmixoljuk. Hűtött pohárba öntjük, díszítésként egy ananászszelettel tálaljuk.
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:
Az italhoz keverőpohárba öntjük a fenti alapanyagokat, majd kevés jégkockával elkeverjük. Áttöltjük egy előre lehűtött koktélos pohárba, díszítésként koktélcseresznyét tűzünk a pohár szélére.

És közben:

de júúúúú picák, de ki a szőke???
(csak nyem annácska?)
Kedves E.A.
Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:

És közben:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:04
(csak nyem annácska?)

Kedves E.A.

Munkaidőben:
Virgin Pina Colada
Hozzávalók:
12 cl ananászlé
3 cl tejszín
1 cl kókuszszirup
Elkészítés:
Majd utána:

Bijou Cocktail
Hozzávalók:
5 cl gin
3 cl vermut
3 cl Chartreuse zöld
3 csepp orange bitter
Elkészítés:

És közben:

Csatlakozom...
Szintén boldog szülinapot kívánok (mert ugye volt gyerekszobám
)
És hát... megfűztem a nappalis csajokat hogy álljanak modellt ....

Csatlakozom...
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 19. vasárnap 19:18

az asztali naptáromban be van írva erre a napra, hogy: ER...három napja töröm a fejemet, hogy mit jelent...ma végre eszembe jutott
boldog szülinapot ER** ***!

boldog szülinapot ER** ***!

Így nyaral Spapa...

Szép napot nappalisok!
Rossz helyen lakozol Apjuk... Itt 7ágra tűz a nap...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 13:46
Rossz helyen lakozol Apjuk... Itt 7ágra tűz a nap...

Jóreggelt!
Hoztam nektek kávét ebben a szar esős kora du-n:

Köcce Tom fönöx...úgyis most ebédelek...utána megicom...
De hun lehet a Surdipapa???
Jaaa...nálunk ezerrel süt a nap...wégre... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 13:46

De hun lehet a Surdipapa???

Jaaa...nálunk ezerrel süt a nap...wégre... (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóreggelt!

Jóreggelt!

Szia királylányos! üdvözöllek itt is, igen én voltam, és olvastam is a válaszod, el kellett jönnöm mert volt dolgom. A másik meg nem ismerek ott Mollyn kívül senkit, és amúgy is gyors nekem az a chat, de mejd belejövök.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 12:17

Törölt felhasználó (52127)

Te..ugy elrohantál,hogy már a válaszomat sem olvastad...ha Rám gondoltál,mint a Ti forumos leánykátok...akkor Én vok az...

Te..ugy elrohantál,hogy már a válaszomat sem olvastad...ha Rám gondoltál,mint a Ti forumos leánykátok...akkor Én vok az...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 09:53

Törölt felhasználó (94621)

Surdaaaaaaaaaaaaa! hol a búbánatban vagy? csak azt ne mond, hogy szabi után dolgozni van kedved?
Surdaaaaaaaaaaaaa! hol a búbánatban vagy? csak azt ne mond, hogy szabi után dolgozni van kedved?
Szia!
Itt nm esik semmi...
...wiszont tennap a tegnap esti 18,30-as wihar wisszagyött kb. 23,00 körül...ez érdekes nm?...de a szombat esti wolt a legkeményebb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 07:54
Itt nm esik semmi...

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok kellemes napot!
Szia Gyuri, neked is, itt esik az eső, én sem valami jól aludtam.
Nagy napra ébredtünk surdapapa visszatér a helyére, már hiányzott a nappaliból. Szegény Charlotte meg rossz időt fogott ki a nyaraláshoz.
Nagy napra ébredtünk surdapapa visszatér a helyére, már hiányzott a nappaliból. Szegény Charlotte meg rossz időt fogott ki a nyaraláshoz.

Szervusztok kellemes napot!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 07:46

Jóó reggelt kíwánok....de szarul aludtam...hajnali 4kor arra keltem,hogy fáj a bukóm...el is szarakodott welem 6-ig...csak forgólódtam...pfff
Remélem Ti jól aludtatok...azzé legyen kellemes napunk...

Jóó reggelt kíwánok....de szarul aludtam...hajnali 4kor arra keltem,hogy fáj a bukóm...el is szarakodott welem 6-ig...csak forgólódtam...pfff