"Iskolajátékot mutat be a Várhidi-csapat a világbajnok olaszok ellen." (origo)

Wajon mennyi zsét kaphattak a taljánok???!!!
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

na de most
3:1
az akciót tanítani kéne! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 22:23

az akciót tanítani kéne! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)

alkalmazhatna a magyar foci hivatásos dühöngőnek
már 2:1 a mi javunkra
de még csak a 67. percben vagyunk
de a kommentátoroknak akkor is:

alkalmazhatna a magyar foci hivatásos dühöngőnek
már 2:1 a mi javunkra
de még csak a 67. percben vagyunk
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 22. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 22:20

Ne dühöngjön mádám...
...minek nézed azt a szaert...
...éwek óta nm nézem a magyar focinak newezett qlát...
A kommentátorokról meg csak annyit,hogy az F1-en úgy fel tudnak idegesíteni a dilettáns dumáikkal,hogy falba tudnék rúgni, + fejelni, + ilyenek...bah

A kommentátorokról meg csak annyit,hogy az F1-en úgy fel tudnak idegesíteni a dilettáns dumáikkal,hogy falba tudnék rúgni, + fejelni, + ilyenek...bah

Ne dühöngjön mádám...
...minek nézed azt a szaert...
...éwek óta nm nézem a magyar focinak newezett qlát...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 22:06

ezt a sok baromira zseni kommentátornak:
komolyan kérdezem: mire számítanak? hogy majd szarrá verik a mi focistáink a világbajnok válogatottat?
aszongya az egyik gyepenfutó: nem megilletődve játszunk...nem tiszteljük az olasz csapatot...az ellenfelet mindig tisztelni kell, nem? nem ez az egyik lényeges dolog a játékban?
és különben is: hol van zelli????

komolyan kérdezem: mire számítanak? hogy majd szarrá verik a mi focistáink a világbajnok válogatottat?
aszongya az egyik gyepenfutó: nem megilletődve játszunk...nem tiszteljük az olasz csapatot...az ellenfelet mindig tisztelni kell, nem? nem ez az egyik lényeges dolog a játékban?
ezt a sok baromira zseni kommentátornak:

Ő wele igen...+ weled Hipp...
Te Hipp! Lassan ketten leszünk a nappaliban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 19:40

Te Hipp! Lassan ketten leszünk a nappaliban...

Törölt felhasználó (94621)

Gyurival kezdjük a tizenegyesrúgásokat, éljen a foci. /ha ilyenek játszák/ Prune meg be sem mer jönni a szobába, azaz, azóta is dolgozik, látom.

Gyurival kezdjük a tizenegyesrúgásokat, éljen a foci. /ha ilyenek játszák/ Prune meg be sem mer jönni a szobába, azaz, azóta is dolgozik, látom.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 22. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem ma hasonló jelmez kell a tv elé...
Mááá +int foci

Nah..tényleg eltolom a cangát..mee seggbe leszek rúgwa...aztat meg nm akarjátok,ugyi...
Bár még elnézegetném Szilwa műsorát...

Bár még elnézegetném Szilwa műsorát...

Húúú...ez a szilwa...hmm...nm semmi kéz és száj technikája wan...
...egyem a kis szíwit...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:52

Megsértettél Prune ezért meg fogod szívni, nem felejtem el neked, az admin köpönyeged se fog megvédeni!!!! /aztán nehogy má' ráfogd, hogy nem te vagy mert nem barna a hajad, belevörösödtél a nagy igyekezetbe/

Láttam a csajt...nm semmi,hogy karmolná szét a hátam...
...utána hozhatja a kaját...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:47

Helló Gyuri! tényleg jó csaj, én tettem be nemrég egy macskát a nyalakodó topicba. nem értem ezeket a fiatalokat, egész nap ilyen randa dolgokon vitatkoznak, az helyett, hogy a dugást elemeznénk. vagy valami új pózon gondolkodnának, ne a csonkításokon. Surda is disszidált, pedig sörrel akarom fogadni. szia és jó munkát!
Megsértettél Prune ezért meg fogod szívni, nem felejtem el neked, az admin köpönyeged se fog megvédeni!!!! /aztán nehogy má' ráfogd, hogy nem te vagy mert nem barna a hajad, belevörösödtél a nagy igyekezetbe/
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:46

mivanmá'??? kicsit intelegensen kéne beszégetni, oszt má' hanyagojjátok a témát mi??? gyuri is a konyhás csaj segével van elfóglava...le vagytok ti sz@rva...megyek is innen

Gyere csak wissza...foglalkozom én a Te seggeddel is...még kérned se kell...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:46

mivanmá'??? kicsit intelegensen kéne beszégetni, oszt má' hanyagojjátok a témát mi??? gyuri is a konyhás csaj segével van elfóglava...le vagytok ti sz@rva...megyek is innen

Helló Gyuri! tényleg jó csaj, én tettem be nemrég egy macskát a nyalakodó topicba. nem értem ezeket a fiatalokat, egész nap ilyen randa dolgokon vitatkoznak, az helyett, hogy a dugást elemeznénk. vagy valami új pózon gondolkodnának, ne a csonkításokon. Surda is disszidált, pedig sörrel akarom fogadni. szia és jó munkát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:44

Heló Hipp!
Mit szólsz a szakácsnémhoz???
Bazi jóóó segge wan...nm?
Bazi jóóó segge wan...nm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:39

Maximálisan egyetértek nyú tanult kollégámmal, még jó, hogy Mo.-on nem divat. De beszéljetek már inkább a dugásról, mert 3 percenként kapdosok a farkamhoz, hogy minden rendben van-e?

Heló Hipp!
Bazi jóóó segge wan...nm? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:39
Bazi jóóó segge wan...nm? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Maximálisan egyetértek nyú tanult kollégámmal, még jó, hogy Mo.-on nem divat. De beszéljetek már inkább a dugásról, mert 3 percenként kapdosok a farkamhoz, hogy minden rendben van-e?

Szasztok!
Ezt nm értem...haza ugrom ebédezni(ez 1 olyan szép szó)...és Prunén kiwül egy csaj sincsen a nappaliba??!!...Hmm...disszidáltak w mi??...nm becélwe Surdáról...hm-hm...mit csonkoltok Ti egész nap????
Ezt nm értem...haza ugrom ebédezni(ez 1 olyan szép szó)...és Prunén kiwül egy csaj sincsen a nappaliba??!!...Hmm...disszidáltak w mi??...nm becélwe Surdáról...hm-hm...mit csonkoltok Ti egész nap????

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 22. szerda 14:20

Soha nem tudnék nőt elképzelni csikló nélkül.
Mert az olyan rajtuk, mint egy Power on gomb, és még mindig nem viccelek.
(ezt már irtam vlahol)
A csikló az evolúció jóindúlatu és legkellemesebb tévedése,ott a helye ahol van,de a fitymának is.
Mert az olyan rajtuk, mint egy Power on gomb, és még mindig nem viccelek.
(ezt már irtam vlahol)
A csikló az evolúció jóindúlatu és legkellemesebb tévedése,ott a helye ahol van,de a fitymának is.
Amit elérsz