Szia Charlotte!
Örülök, hogy újra itt vagy. Látom már kérdéssel indítottál, majd egy kicsit később én is válaszolni fogok.
Kellemes napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 20:12
Örülök, hogy újra itt vagy. Látom már kérdéssel indítottál, majd egy kicsit később én is válaszolni fogok.
Kellemes napot mindenkinek!

Kaki + Trutyi???!!!
...nah walami hasonlót wártam Tőled...
Majd be is csokiztam a röhögéstől...
Kaki-kaki...a k.anyád...mit csináltál...cicc Kaki...cicc Trutyika gyertek ide...pfff...nagyon jóóó...

Kaki-kaki...a k.anyád...mit csináltál...cicc Kaki...cicc Trutyika gyertek ide...pfff...nagyon jóóó...

Üdv a fedélzeten és puszi az orcádra!
Jó pihenést! majd holnap választ is kapsz a kérdéseidre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:41
Jó pihenést! majd holnap választ is kapsz a kérdéseidre!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét (a holnapiaknak Jó reggelt)!
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?
Megérkeztünk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?

Jó estét (a holnapiaknak Jó reggelt)!
Megérkeztünk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
Megérkeztünk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:

Kaki + Trutyi???!!!
...nah walami hasonlót wártam Tőled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 10:51

Törölt felhasználó (24620)

Júúúj, hát én nem is segítettem.
Macskának mondjuk lehetne a Kaki név, vagy a Trutyi.
A kutyánkat amúgy Bendegúznak hívjuk.

Jáááááj, neeem, a marcipánt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:09

de ugye nem az egeret?
hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is
egyébként elvileg itt a nappaliban is lakik két macska: joanbaez és mr.genyau

hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is

de ugye nem az egeret?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:04

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Már nem vagyok ott GG ismerősei közt pár hete talán.
Szűkítettem a dolgot a valódi valós személyekre
...Amúgy én is így voltam a Marcipán névvel. Ránéztem az egeremre és megkívántam

Már nem vagyok ott GG ismerősei közt pár hete talán.
Szűkítettem a dolgot a valódi valós személyekre
...Amúgy én is így voltam a Marcipán névvel. Ránéztem az egeremre és megkívántam
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 18:40

1. Raktál fel képet magadról a GG-re, ugyanaz a kép megtalálható az IWIW-en is.
2. a Goldangate ismerősei között vagy.
Nem volt nehéz.
Tetszik a Szusi név, csak nem akarom úgy hivni, mert aztán, ha hivom magamhoz, akkor megéhezem még...

Nem volt nehéz.

1. Raktál fel képet magadról a GG-re, ugyanaz a kép megtalálható az IWIW-en is.
Nem volt nehéz.
Tetszik a Szusi név, csak nem akarom úgy hivni, mert aztán, ha hivom magamhoz, akkor megéhezem még...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 15:44

Nem volt nehéz.

Az amúgy hogy sikerült, hogy megtaláltál, mi alapján?
Tehát nem is tetszik a Szusi nééév?

Tehát nem is tetszik a Szusi nééév?
Tudtam no, én macskát sosem tartnék. :P
Legfeljebb a kutyánknak szórakozásul, csak kicsit költséges a napi egy cica.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 15:32
Legfeljebb a kutyánknak szórakozásul, csak kicsit költséges a napi egy cica.

Az tényleg jól hangzana.
Egy barom ordibál a macskája után, hogy Kaki, nem is gondolnak rosszra majd a szomszédok.
Willy, bocs a baromért!
Nem gondolom azt rólad, csak példaként irtam. Te Ezüstös lány, megtaláltalak az IWIW-en, de nem jelöltelek be.

Az amúgy hogy sikerült, hogy megtaláltál, mi alapján?
Tehát nem is tetszik a Szusi nééév? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 15:32

Tehát nem is tetszik a Szusi nééév? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Az tényleg jól hangzana.
Egy barom ordibál a macskája után, hogy Kaki, nem is gondolnak rosszra majd a szomszédok.
Willy, bocs a baromért!
Nem gondolom azt rólad, csak példaként irtam. Te Ezüstös lány, megtaláltalak az IWIW-en, de nem jelöltelek be.

Az tényleg jól hangzana.
Willy, bocs a baromért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 14:07

Kiszökik és kiabálsz utána, hogy Kakiiii, kakiiiiii!
hejj
hejj

Kiszökik és kiabálsz utána, hogy Kakiiii, kakiiiiii!
hejj
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 10:51
hejj

Törölt felhasználó (24620)

Hali, csak beugrottam, mielőtt kiugranék Lupára
ilyen meleget nem lehet szárazföldön elviselni...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 08:44

Reggeltet...jáút!
Jól sikerült a kennel...az íccaka nm gyütt kija kutya...délelött pákolgatok majd megyek ebédezni anyámhoz...ünnepi ebédre...sajna a párom nm jühet mert anyám nm hajlandó elfogadni...ewwan...+wan az anyukák saját hüleségei és abból nm engednek...hmmm-hmm...
Yaneeee!Senki nm néz rád ilyen csúnyán...
Rúzsajány! Macsek...Találtál neki newet???
Még Wilika is segített...

Jól sikerült a kennel...az íccaka nm gyütt kija kutya...délelött pákolgatok majd megyek ebédezni anyámhoz...ünnepi ebédre...sajna a párom nm jühet mert anyám nm hajlandó elfogadni...ewwan...+wan az anyukák saját hüleségei és abból nm engednek...hmmm-hmm...

Jó reggelt, szép napot (vasárnapot) mindenkinek!

Sziasztok! Szép vasárnapot mindenkinek! Moncy bocsesz!
Nem én neveztem el a macsekot, de tudd meg, hogy nagyon veszélyes, úgy pofoszkodik, támadja a kezem, amikor etetem. De még a focilabdára, hogy haragszik.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 25. szombat 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt!
Azért ez a nagy hely... mert ide írtam amit a megyébe akartam
Gyurkaaaaaa.... köcce... van bennem kurázsi
Azért ez a nagy hely... mert ide írtam amit a megyébe akartam

Gyurkaaaaaa.... köcce... van bennem kurázsi

Szép vasárnapot mindenkinek!

Reggeltet...jáút!

bocsesz csak besasoltam nem kell ilyen csunyán nézni