Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1923 1924 1925 1926 1927 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10267   2007. 08. 10. péntek 08:04
surdapapa surdapapa
a legegészségtelenebb, ha egy anya a kisgyermekét elviszi egy hüjére fosom magam a varázslótanonctól filmre viszi! eplus2 ejnye1
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 09. csütörtök 19:16
mellesleg megjegyzem, hogy a múltkor direkt megnéztem valamit vásárlás közben, hogy tartalmaz e E412-t, és az volt rajta, hogy guargumi...tehát nem az, hogy E412...lehet, hogy van ebben a dologban valami, de mindig előszednek valamit, ami éppen akkor egészségtelen, veszélyes...blablabla...aztán utána jön valami más
#10266   2007. 08. 10. péntek 08:02
surdapapa surdapapa
a wöcöfalára a sumáker poszter mellé! osztán mikó melyikkel töröld magad! eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 09. csütörtök 19:04
a herri posztert melyik falra kell kiragasztani??? eplus2
#10265   2007. 08. 10. péntek 08:00
surdapapa surdapapa
hogyabúbánatosfenevigyenmán!

mijendologazhogyhanincsisigazadelőjösszafőnökasszonymivoltoddal?! levele

hogyilyetkelljenolvasnomqrvaálmosanezaztánafelháborító!

amennyibenhenrikopterkötelezőolvasmányanappalibansurdinemjöntöbbéinkábbbeállsumákerrajongókelemenannafunnak! zavart2 mf3 mf1 mf2

ui: olyanmérgeslettemhogymégköszönniiselfeledtem!

a viszontlátásra!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 09. csütörtök 18:59
teeeeeeeeee megátalkodott!!!! én szeretem a herri posztert...ilyet mondasz, amikor tudod, hogy admin vagyok??? nyes hehe eplus2 vigyor5
#10264   2007. 08. 10. péntek 07:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
jaj willy smile volt benne két manó, akik dolgoznak a dobby(?) meg a sipor...aztán nem volt több manós izé

egyébként jóregg smile
charlotte kérdéseire a válaszom:
- volt már olyan, hogy randit beszéltetek meg valakivel, de az nem ment el?
egyszer volt 17 évesen, mondjuk a nevén kívül nem tudtam róla semmit, és nem is tudom, hogy miért mentem el...de ő nem jött oda smile
-szakítós szöveg
nem volt sem mástól, sem tőlem
-lehellet
fogalmam sincs
-topic
nincs

de unalmas vagyok ma reggel hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 08. 09. csütörtök 23:01
A Főnix rendje volt az utolsó amit olvastam belőle.
Pedig érdekelne a többi is, csak fene tudja...
Majd talán egyszer. Kicsit eldurvult a Rowling mama.
Nagyon elhajlott efelé a buzernyák orkos-elfes divat felé. Az igazán gáz, hogy kint volt adult's, meg children's version a regényből.
#10263   2007. 08. 10. péntek 07:35
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt...jó reggelt... wink

Ennyi időm wót...húzok is...ha meggyöttem wálaszolok Char kérdéseire...főleg az egyik izgatott föl... nyes
#10262   2007. 08. 10. péntek 04:48
zelli zelli
Drága Charlotte!
Fontosak a kérdéseid, és sok dolgot megmozdítanak Bennem!
Kezdeném a topic-nyitással, egyre járt az agyunk, mert egy jó gasztronómiai topic igazán elférne a fórumon. Mondjuk a szakképzett szakács, Tom vezérletével. Bár Én az a fajta vagyok, hogy egy kaját sosem ugyanúgy készítek el.
A többi válasz:
1. A randikra eljöttek, de nem időben: Nálam szabály: "A pontosság, a királyok erénye!"
2. A szöveg, durva volt, Nekem, :" A politikai karrierem miatt kell szakítanunk!" Apám, nem mutat jól egy káderlapon! Városi szinten ez még elfért! Megyein nem. Utána rendszerváltozás. Megbánta, hogy rosszul döntött. Meg akart dögleni!
Tavaly a Móri Bornapokon láttam, kiábrándultam belőle, sosem érdemelt meg!!!!!
3. Lehellet: Baby, itt a fogkefe, és a fogkrém! Ismered ezeket?
A fokhagyma meg jó, nagyon egészséges. Ha találkozó van, vegyetek magatokhoz eme szerből mindketten..... wink
#10261   2007. 08. 10. péntek 00:59
X Törölt felhasználó (24620)
Ez egy kicsit felb_szta az agyam, úgyhogy hirtelen felindulásból megírtam ezt.

Akit érdekel, olvassa, és gondolkodjon el. Én mára befejeztem, holnap Budapest, aztán hétvégén falu.
#10260   2007. 08. 10. péntek 00:16
jólvanna, hát... fiatal voltam és lekaptak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 08. 09. csütörtök 23:49
"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..."

Na ezen halálra röhögtem magam nyes
#10259   2007. 08. 09. csütörtök 23:51
X Törölt felhasználó (21812) Admin
És titok?
wink

Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:20
vanvan!...Jó éjt charl! wink
#10258   2007. 08. 09. csütörtök 23:49
"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..."

Na ezen halálra röhögtem magam nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:51

Jah, volt egyszer, hogy egy volt barátnővel akartam találkozni, megbeszéltük, én ideges gyomorral ott vártam a sulija előtt, aztán mikor küldtem neki egy SMS-t, hogy merre késik, akkor írta, hogy elfelejtett szólni, hogy apjaának kellett segítenie. :( szar volt, na...
•••••••••

- mi volt a leggázabb szöveg, amivel szakítottak veletek? vagy volt olyan, hogy ti találtatok ki valami idióta szöveget, mert az igazságot nem akartátok elmondani?

"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..." nyes
•••••••••

- ha egy randin (tegyük fel 2. vagy 3. randin) a másiknak kellemetlen a lehellete, hogy reagáltok, mit csináltok?

"Büdös a szád aranyom" nyes
vaaagy
"Ahá! Te is buksz a fokhagymára igaz? Kedvemre való lány vagy te!"
esetleg
"Te tudtad, hogy a komodói varánusznak egész baktériumtenyészet van a szájában, a bennmaradó ételmaradékokból, olyannyira nagy mennyiségben, hogy bár nincsenek méregmirigyei, a nyála az irtózatos bűz mellett, halálos méreg!"

Egyébként a kellemetlen lehelletet legtöbbször a kiszáradás okozza, ezért meghívnám hamar egy üdítőre, esetleg szörp+ásványvíz kombóra (az édes először általában segít felfrissíteni a szájüreget, fokozza a nyáltermelést, azátn az ásványvíz kimossa a sok mesterséges és természetes cukrot, és egyéb anyagot, mielőtt az erjedésnek, savanyodásnak indulhatna)
#10257   2007. 08. 09. csütörtök 23:33
new1 new1
Merle .Madrapur, nagyon mély nyomot hagyott bennem.(nagyon idegesítő wink
Mikrokozmosz sajna a íróra már nem emlékszem,de nagyon tetszett a könyv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:30
Annyi minden van amit jó lenne, és pláne amit kellene olvasni. Csak a lustaság, és előbb-utóbb az időhiány.
Mondjuk a legutóbbi könyv, ami hatalmas élmény volt, és nagyon magába szívott a világa, az az 1984 volt Orwelltől.
Tetszett még ezen kívül a Sade Márki féle Justine is, ám elkezdtem olvasni a párját, a Juliettet, amiben kifejezetten idegesítő (eleinte csak borzasztóan unalmas), hogy minden második oldalon (és nem túlzok) egy össze-vissza orgiába botlasz.

Ami még fantasztikus (minden értelmében smile )
Az a Douglas Adams féle Galaxis útikalauz stopposoknak. smile

Van pár könyv amit elhatároztam, hogy egyszer majd elolvasok.
#10256   2007. 08. 09. csütörtök 23:30
Annyi minden van amit jó lenne, és pláne amit kellene olvasni. Csak a lustaság, és előbb-utóbb az időhiány.
Mondjuk a legutóbbi könyv, ami hatalmas élmény volt, és nagyon magába szívott a világa, az az 1984 volt Orwelltől.
Tetszett még ezen kívül a Sade Márki féle Justine is, ám elkezdtem olvasni a párját, a Juliettet, amiben kifejezetten idegesítő (eleinte csak borzasztóan unalmas), hogy minden második oldalon (és nem túlzok) egy össze-vissza orgiába botlasz.

Ami még fantasztikus (minden értelmében smile )
Az a Douglas Adams féle Galaxis útikalauz stopposoknak. smile

Van pár könyv amit elhatároztam, hogy egyszer majd elolvasok.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:18
Közben felnőttél kisherceg. wink
#10255   2007. 08. 09. csütörtök 23:20
new1 new1
vanvan!...Jó éjt charl! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:12
Még egy kérdés:

Van-e olyan topic, amit szívetek szerint nyitnátok, de nem tudjátok, hogy van-e érdeklődés, vagy valami más nem nyitjátok meg mégsem?

Én egy gasztronómiai topicon gondolkodom. Nem azért, mert imádok sütni-főzni, hanem mert olyan jó kajákat lehet látni itt és pl. a munkahelyi cset szobában. De pont azért nem nyitottam meg eddig, mert akkor innen oda kerülnének a jó falatok, és akkor itt nem tudnánk csorgatni a nyálunkat.

smile
#10254   2007. 08. 09. csütörtök 23:18
new1 new1
Közben felnőttél kisherceg. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 23:01
Nagyon elhajlott efelé a buzernyák orkos-elfes divat felé. Az igazán gáz, hogy kint volt adult's, meg children's version a regényből.
#10253   2007. 08. 09. csütörtök 23:12
Még egy kérdés:

Van-e olyan topic, amit szívetek szerint nyitnátok, de nem tudjátok, hogy van-e érdeklődés, vagy valami más nem nyitjátok meg mégsem?

Én egy gasztronómiai topicon gondolkodom. Nem azért, mert imádok sütni-főzni, hanem mert olyan jó kajákat lehet látni itt és pl. a munkahelyi cset szobában. De pont azért nem nyitottam meg eddig, mert akkor innen oda kerülnének a jó falatok, és akkor itt nem tudnánk csorgatni a nyálunkat.

smile
#10252   2007. 08. 09. csütörtök 23:02
Erre most bukkantam rá egész véletlenül. Szomorkás lett tőle a hangulatom, de annyira mély és igaz a vers, hogy megosztom veletek:

Móra Ferenc - A szív

A szív a legfurcsább csavargó,
Vigyázzatok reá nagyon!
A megszokás halála néki,
De mindig kész van útra kélni,
Ha nyílik rája alkalom.

A tolvaj-utat kedveli,
Hiába tiltja tilalomfa,
Nem hajt veszélyre, tilalomra,
Még vakmerőbben megy neki.

Minden lépése új talány:
Onnan szalad, hol rája várnak,
S hívatlanul oson be másnap
Pár ragyogó szem ablakán.

Ne bánjatok durván vele!
Mert ahonnan elűzték egyszer,
Hívhatják vissza bár ezerszer,
Nem látják többet sohase.

A szív a legfurcsább csavargó -
Dölyfös kacajjal elszalad,
Hogy megalázva, elgyötörve
Visszalopódzék a küszöbre,
Hol csupa dacból megszakad
#10251   2007. 08. 09. csütörtök 23:01
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 08. 09. csütörtök 22:53
jah...és volt már benne szex is smile
harry és cho smároltak a fagyöngy alatt...harry szerint nyálas volt smile van benne egy lökött fazon, luna lovegood(asszem így írják), aki szintén látja a tesztrálokat, mert találkozott a halállal smile na az szerintem egy tök jó fej kiscsaj smile de aki nem kedveli, az most úgysem tudja, hogy miről hablatyolok, és különben is ez egy szexfórum hehe
hasznosabb lesz, ha elmegyek aludni smile jóéjt smile
jah...a hasznosságról jut eszembe: hamarosan megjelenik az igazán hasznos mozdonyról szóló sorozat következő két része vigyor5
#10250   2007. 08. 09. csütörtök 22:57
remek ötlet smile kovi úgyis dolgozott(dolgoztatott) már sok-sok varázspálcával wink nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:50
Vajon Kovi leforgatja a felnőtt változatát?
hehe
#10249   2007. 08. 09. csütörtök 22:53
jah...és volt már benne szex is smile
harry és cho smároltak a fagyöngy alatt...harry szerint nyálas volt smile van benne egy lökött fazon, luna lovegood(asszem így írják), aki szintén látja a tesztrálokat, mert találkozott a halállal smile na az szerintem egy tök jó fej kiscsaj smile de aki nem kedveli, az most úgysem tudja, hogy miről hablatyolok, és különben is ez egy szexfórum hehe
hasznosabb lesz, ha elmegyek aludni smile jóéjt smile
jah...a hasznosságról jut eszembe: hamarosan megjelenik az igazán hasznos mozdonyról szóló sorozat következő két része vigyor5
#10248   2007. 08. 09. csütörtök 22:51

Jah, volt egyszer, hogy egy volt barátnővel akartam találkozni, megbeszéltük, én ideges gyomorral ott vártam a sulija előtt, aztán mikor küldtem neki egy SMS-t, hogy merre késik, akkor írta, hogy elfelejtett szólni, hogy apjaának kellett segítenie. :( szar volt, na...
•••••••••

- mi volt a leggázabb szöveg, amivel szakítottak veletek? vagy volt olyan, hogy ti találtatok ki valami idióta szöveget, mert az igazságot nem akartátok elmondani?

"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..." nyes
•••••••••

- ha egy randin (tegyük fel 2. vagy 3. randin) a másiknak kellemetlen a lehellete, hogy reagáltok, mit csináltok?

"Büdös a szád aranyom" nyes
vaaagy
"Ahá! Te is buksz a fokhagymára igaz? Kedvemre való lány vagy te!"
esetleg
"Te tudtad, hogy a komodói varánusznak egész baktériumtenyészet van a szájában, a bennmaradó ételmaradékokból, olyannyira nagy mennyiségben, hogy bár nincsenek méregmirigyei, a nyála az irtózatos bűz mellett, halálos méreg!"

Egyébként a kellemetlen lehelletet legtöbbször a kiszáradás okozza, ezért meghívnám hamar egy üdítőre, esetleg szörp+ásványvíz kombóra (az édes először általában segít felfrissíteni a szájüreget, fokozza a nyáltermelést, azátn az ásványvíz kimossa a sok mesterséges és természetes cukrot, és egyéb anyagot, mielőtt az erjedésnek, savanyodásnak indulhatna)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:40
Jó estét!

Bedobok a köztudatba néhány kérdést:

kerdes

És noha úgy tűnik, hogy nem is nagyon olvasok vissza, a kérdéseimre a válaszokat mindig visszakeresem. Köszönöm mindenkinek, aki meg szokott tisztelni a válaszadással. Nagyon-nagyon jókat szoktatok írni és nagyon sok mindent meg lehet tudni rólatok még 1-2 szóból is.

smile

... 1923 1924 1925 1926 1927 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!