- volt már olyan, hogy randit beszéltetek meg valakivel, de az nem ment el?
Jah, volt egyszer, hogy egy volt barátnővel akartam találkozni, megbeszéltük, én ideges gyomorral ott vártam a sulija előtt, aztán mikor küldtem neki egy SMS-t, hogy merre késik, akkor írta, hogy elfelejtett szólni, hogy apjaának kellett segítenie. :( szar volt, na...
- mi volt a leggázabb szöveg, amivel szakítottak veletek? vagy volt olyan, hogy ti találtatok ki valami idióta szöveget, mert az igazságot nem akartátok elmondani?
"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..."
- ha egy randin (tegyük fel 2. vagy 3. randin) a másiknak kellemetlen a lehellete, hogy reagáltok, mit csináltok?
"Büdös a szád aranyom"
vaaagy
"Ahá! Te is buksz a fokhagymára igaz? Kedvemre való lány vagy te!"
esetleg
"Te tudtad, hogy a komodói varánusznak egész baktériumtenyészet van a szájában, a bennmaradó ételmaradékokból, olyannyira nagy mennyiségben, hogy bár nincsenek méregmirigyei, a nyála az irtózatos bűz mellett, halálos méreg!"
Egyébként a kellemetlen lehelletet legtöbbször a kiszáradás okozza, ezért meghívnám hamar egy üdítőre, esetleg szörp+ásványvíz kombóra (az édes először általában segít felfrissíteni a szájüreget, fokozza a nyáltermelést, azátn az ásványvíz kimossa a sok mesterséges és természetes cukrot, és egyéb anyagot, mielőtt az erjedésnek, savanyodásnak indulhatna) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:40
Jah, volt egyszer, hogy egy volt barátnővel akartam találkozni, megbeszéltük, én ideges gyomorral ott vártam a sulija előtt, aztán mikor küldtem neki egy SMS-t, hogy merre késik, akkor írta, hogy elfelejtett szólni, hogy apjaának kellett segítenie. :( szar volt, na...
- mi volt a leggázabb szöveg, amivel szakítottak veletek? vagy volt olyan, hogy ti találtatok ki valami idióta szöveget, mert az igazságot nem akartátok elmondani?
"Nem akarom, hogy az Ági néni (tanár volt) kurvának nézzen..."

- ha egy randin (tegyük fel 2. vagy 3. randin) a másiknak kellemetlen a lehellete, hogy reagáltok, mit csináltok?
"Büdös a szád aranyom"

vaaagy
"Ahá! Te is buksz a fokhagymára igaz? Kedvemre való lány vagy te!"
esetleg
"Te tudtad, hogy a komodói varánusznak egész baktériumtenyészet van a szájában, a bennmaradó ételmaradékokból, olyannyira nagy mennyiségben, hogy bár nincsenek méregmirigyei, a nyála az irtózatos bűz mellett, halálos méreg!"
Egyébként a kellemetlen lehelletet legtöbbször a kiszáradás okozza, ezért meghívnám hamar egy üdítőre, esetleg szörp+ásványvíz kombóra (az édes először általában segít felfrissíteni a szájüreget, fokozza a nyáltermelést, azátn az ásványvíz kimossa a sok mesterséges és természetes cukrot, és egyéb anyagot, mielőtt az erjedésnek, savanyodásnak indulhatna) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Bedobok a köztudatba néhány kérdést:
És noha úgy tűnik, hogy nem is nagyon olvasok vissza, a kérdéseimre a válaszokat mindig visszakeresem. Köszönöm mindenkinek, aki meg szokott tisztelni a válaszadással. Nagyon-nagyon jókat szoktatok írni és nagyon sok mindent meg lehet tudni rólatok még 1-2 szóból is.

És noha úgy tűnik, hogy nem is nagyon olvasok vissza, a kérdéseimre a válaszokat mindig visszakeresem. Köszönöm mindenkinek, aki meg szokott tisztelni a válaszadással. Nagyon-nagyon jókat szoktatok írni és nagyon sok mindent meg lehet tudni rólatok még 1-2 szóból is.

Vajon Kovi leforgatja a felnőtt változatát?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:47

az ki van csukva
potter sose hal meg, mert benne lakik a szeretet, meg a barátság, meg ilyenek...viszont voldemort kurva jó pasi, mármint a ralph fiennes
viszont nem ártana igyekezni(a forgatásokkal), mert ez a daniel gyerek már kezd férfiasodni

potter sose hal meg, mert benne lakik a szeretet, meg a barátság, meg ilyenek...viszont voldemort kurva jó pasi, mármint a ralph fiennes

viszont nem ártana igyekezni(a forgatásokkal), mert ez a daniel gyerek már kezd férfiasodni

az ki van csukva
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:43

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Te, Prune, meghal Potter az utolsó részben?
Te, Prune, meghal Potter az utolsó részben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:21

prune-nek elég a herri poszter fantáziavilága
a gyűrűk urát nem láttam, nem olvastam, és nem is tervezem megcselekedni az előbbieket
amit meg a menzoizéről írtál:passz...totálisan kulturálatlan vagyok

a gyűrűk urát nem láttam, nem olvastam, és nem is tervezem megcselekedni az előbbieket

Viccelsz? Igazi szexszimbólum lett a neten!
Ráadásul "Túúl sexy"
Én még Marvin a paranoid android hangja miatt szeretem. De jah, van egy stílusa a fazonnak. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 19:21

Ráadásul "Túúl sexy"

Én még Marvin a paranoid android hangja miatt szeretem. De jah, van egy stílusa a fazonnak. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

daniel redcliffe még gyeeeeerek
bezzeg a piton professzor...kicsit csúnya benne, meg már öreg is, de azért
szerintem ő elég sármos pasi
kb. 14-16 éves korom környékén voltam utoljára halálosan szerelmes filmszereplőbe, a Tuti nő c. film főhősébe (asszem ez volt a címe)

kb. 14-16 éves korom környékén voltam utoljára halálosan szerelmes filmszereplőbe, a Tuti nő c. film főhősébe (asszem ez volt a címe)
Jó estét!

Noh... egyszer majd idézek a könywből...tecceni fog...
Nm hinném...semnm mondanám,hogy totálisan w egyáltalán kulturálatlan wala az én kedwencem...
Csóközőn...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:21

Nm hinném...semnm mondanám,hogy totálisan w egyáltalán kulturálatlan wala az én kedwencem...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:14

Mélysötét...félelmetesen izgalmas és jóó könywek...
Wajon Prune mennyire élwezné Menzoberranzan (nm biztos,hogy jól írtam a newet) Hierarhiáját...
Prune nagyasszonyanya az első házból...
Wajon Prune mennyire élwezné Menzoberranzan (nm biztos,hogy jól írtam a newet) Hierarhiáját...

Mélysötét...félelmetesen izgalmas és jóó könywek...
Prune nagyasszonyanya az első házból...
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:09

Inkább olvasd el a Gyűrűk urát, úgy sokkal izgalamsabb!
Megvan pár könyv R.A. Salwatore-tól, a feketeelfes történetek közül, de sajnos nincs meg az egész sorozat.
Mostanában Robert Jordant olvasok, de nagyon lassan jelennek meg az új könyvei :S
Megvan pár könyv R.A. Salwatore-tól, a feketeelfes történetek közül, de sajnos nincs meg az egész sorozat.
Mostanában Robert Jordant olvasok, de nagyon lassan jelennek meg az új könyvei :S
Inkább olvasd el a Gyűrűk urát, úgy sokkal izgalamsabb!
Mostanában Robert Jordant olvasok, de nagyon lassan jelennek meg az új könyvei :S (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 21:41
Mostanában Robert Jordant olvasok, de nagyon lassan jelennek meg az új könyvei :S (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok w estét...
Mijabajotok Harry-wel??...Tök jó a sztori is meg a szerep osztás...a zírónőnek szuper fantáziája wan...
...wajon a zágyba is ilyen jól mükszik a fantáziája??...w ott nm és így jön ki neki...
A gyűrűk ura is tetszett...kiwéwe a Frodos részek...asz trééé...
R.A. Salwatore könyweit mind olwastam...nah...asz wiszi nálam a prímet...

Mijabajotok Harry-wel??...Tök jó a sztori is meg a szerep osztás...a zírónőnek szuper fantáziája wan...

Bizony-bizony...
Az öcsémnek nagyon régi kiadásba wan +...
Szerintem is erre alapszik az összes fantasy könyw stb.!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 22:04
Az öcsémnek nagyon régi kiadásba wan +...
Szerintem is erre alapszik az összes fantasy könyw stb.!

Most szóltad le a fantasy Charles Dickens-ét!
Igenis van értelme, ha megnézed a kort, amiben íródott akkor talán magadtól is rájössz.
Egy kis plusz info: Gyűrűk ura
Igenis van értelme, ha megnézed a kort, amiben íródott akkor talán magadtól is rájössz.
Egy kis plusz info: Gyűrűk ura
Most szóltad le a fantasy Charles Dickens-ét!
Egy kis plusz info: Gyűrűk ura (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 17:31
Egy kis plusz info: Gyűrűk ura (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát jól fogok kinézni, szerintem vagy hazaküldenek, vagy ott nyomban...
Ja és szerintem is baromság a Harry Potter féle filmek, nincs értelme, ugyanúgy mint a Gyűrűk urának!
Üdv. mindenkinek, majd estefelé jövök!

Nah...csajok...+jött a kedwetek????

Sziasztok w estét...
...wajon a zágyba is ilyen jól mükszik a fantáziája??...w ott nm és így jön ki neki...

Jó estét Mindenkinek!
Pedig már bele akartam folyni a gumitémába! Nem a gumi a hibás, hanem a termőhelye mellett égett valami, annak az égésterméke bejutott a növénybe. Ez az indiai szállítmány volt egészségtelen.
De a téma részemről is off!
Pedig már bele akartam folyni a gumitémába! Nem a gumi a hibás, hanem a termőhelye mellett égett valami, annak az égésterméke bejutott a növénybe. Ez az indiai szállítmány volt egészségtelen.
De a téma részemről is off!
ok! jöhet fénypostával, majd kinyitom az ablakomat (habár mindjárt esik az eső, mert már sötét van és villámlik)!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 19:23

NEM azt mondtam h. bojkottáljunk és NE együnk ilyen dolgokat...
Majd küldök egy kis Anya által készített baracklekvárt abba tuti nincs ez a mittoménmilyen gumi...
Majd küldök egy kis Anya által készített baracklekvárt abba tuti nincs ez a mittoménmilyen gumi...

na, két téma nem jön be ma nekem:
1. poszter ragasztás
2. E gumi téma
1. poszter ragasztás
2. E gumi téma

NEM azt mondtam h. bojkottáljunk és NE együnk ilyen dolgokat...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 19:07

esküszöm nálunk is ez volt a mh-i ebéd utáni desszert, de mivel a zöldséges halkaja nem hatotta tele a pocimat, ezért (ritka kivétel), de minden félelem és előitélet nélkül megettem a "E gumis" baracklekváros piskótatekercset!

daniel redcliffe még gyeeeeerek
szerintem ő elég sármos pasi
kb. 14-16 éves korom környékén voltam utoljára halálosan szerelmes filmszereplőbe, a Tuti nő c. film főhősébe (asszem ez volt a címe) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 19:14
Prune, maga Daniel Radckliffet nem birom, olyan buzis, nagyon gáz egy csávó, boccs...

kb. 14-16 éves korom környékén voltam utoljára halálosan szerelmes filmszereplőbe, a Tuti nő c. film főhősébe (asszem ez volt a címe) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)

mellesleg megjegyzem, hogy a múltkor direkt megnéztem valamit vásárlás közben, hogy tartalmaz e E412-t, és az volt rajta, hogy guargumi...tehát nem az, hogy E412...lehet, hogy van ebben a dologban valami, de mindig előszednek valamit, ami éppen akkor egészségtelen, veszélyes...blablabla...aztán utána jön valami más
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 19:07

esküszöm nálunk is ez volt a mh-i ebéd utáni desszert, de mivel a zöldséges halkaja nem hatotta tele a pocimat, ezért (ritka kivétel), de minden félelem és előitélet nélkül megettem a "E gumis" baracklekváros piskótatekercset!