"krézikárász".....
Múzsákra vadászom
Inkább előlem futnak,mint utánam
Néha-néha akad egy aranyos csajszi,akivel "boldogítjuk" egymást,sajna egyre ritkább

Múzsákra vadászom

Néha-néha akad egy aranyos csajszi,akivel "boldogítjuk" egymást,sajna egyre ritkább

Szép estét mindenkinek! Ne gyúrj Crazy! Így is visszavonzod a legjobb csajokat is!

Szia Noki,örülök Neked!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 15:42

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Megvagyok. Most már jól is, mondhatni. Élek
Erősítés?
Annyira még nem vagyok jól
Járj kondizni

Erősítés?

Járj kondizni

Szia kutyu, köszi
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy tudtam a múzsák vadásznak medvékre
A lényeg, hogy minden a régi
Igaz fizetnem kellett, hogy fórumozhassak.....
Ez új volt.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 16:14

"krézikárász".....
Múzsákra vadászom

Múzsákra vadászom

Szevasz haver!
Dehogy gyúrok,tök jól állok,már nyáron kész volt a téli testem,sok meló van benne
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 16:50
Dehogy gyúrok,tök jól állok,már nyáron kész volt a téli testem,sok meló van benne

Szép estét mindenkinek! Ne gyúrj Crazy! Így is visszavonzod a legjobb csajokat is!

Ez nekem is új,úgy tudtam hogy az újak 3 napig nem levelezhetnek,de chatet és a fórumot tudják használni...
Pedig mi nem is szedünk belépőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 17:01
Pedig mi nem is szedünk belépőt

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Úgy tudtam a múzsák vadásznak medvékre
Ez új volt.

3 napig a fórumot sem használhatod, legalábbis nem írhatsz. Olvasni lehet ingyér is
Mindegy. Majd megnézegetem a vip videókat legalább. Máskor úgyis sajnáltam rá a pénzem

Mindegy. Majd megnézegetem a vip videókat legalább. Máskor úgyis sajnáltam rá a pénzem

No mára csá
Jó éjt,és egyebek.
Öcsy,kávé bekészítve,poharak meg elő,tettem egy kis szilvapáleszt napindítónak.

Jó éjt,és egyebek.
Öcsy,kávé bekészítve,poharak meg elő,tettem egy kis szilvapáleszt napindítónak.

Jó reggelt! Friss kávé a csészékben, a pótlékot Crazy intézte
A reggeli torna felét ma elhagyjuk, nehogy kihozzuk a formájából a medvebőrünket

A reggeli torna felét ma elhagyjuk, nehogy kihozzuk a formájából a medvebőrünket

Jó reggelt nappali,szia Öcsy! Kávé oké,pàlesz vezetés miatt nem játszik. Tett volna ki egy kis Mentolos Csokit!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 19. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 05:20

Jó reggelt! Friss kávé a csészékben, a pótlékot Crazy intézte

Szép reggelt!
Szép reggelt

Vidám napot!
Nem tudtam hogy melyik felét kell kihagyni a tornànak...biztosra mentem,mindegyik kimaradt

Nem tudtam hogy melyik felét kell kihagyni a tornànak...biztosra mentem,mindegyik kimaradt

Jo reggelit! ♡
Gruppen Morgen
A páleszadagomat vihetitek, én vittem a tornából picit, a kávéból sokat
Nálunk befordult a tél a sarkon, tegnap volt némi hószórása.
A cserépkályha felkerült a világlegjobbdolgai listámra.

A páleszadagomat vihetitek, én vittem a tornából picit, a kávéból sokat

Nálunk befordult a tél a sarkon, tegnap volt némi hószórása.
A cserépkályha felkerült a világlegjobbdolgai listámra.
Sziasztok csajszik
Katja,ha lenne "még pálesz,akkor már nem lenne" napom van

Olyan napok nálam is vannak
Még pálesz is van hozzá. Csak idő nincs.
Karácsonyra lefő az egyhétszabi kávé, meg a maágybanmaradok kávé, addigra beérnek az ágyaspáleszek is... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 19. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 09:08

Karácsonyra lefő az egyhétszabi kávé, meg a maágybanmaradok kávé, addigra beérnek az ágyaspáleszek is... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 19. kedd 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok csajszik

Nekem is karácsonyig érik az egyhétszabis..
Akkor ágyban fogyasztod az ágyast?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 19. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 09:18

Olyan napok nálam is vannak
Karácsonyra lefő az egyhétszabi kávé, meg a maágybanmaradok kávé, addigra beérnek az ágyaspáleszek is...

Karácsonyra lefő az egyhétszabi kávé, meg a maágybanmaradok kávé, addigra beérnek az ágyaspáleszek is...
Jóhogy
Naponta háromszor, nagykanállal
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 19. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 11:08

Naponta háromszor, nagykanállal

Nekem is karácsonyig érik az egyhétszabis..