nagyon bejött mint film
A remény rabjai.
A remény rabjai.
Jó reggelt, szép napot. Délben - ha nem jön közbe semmi - csinálok egy listát az addig összegyűlt többszörösökből, addig jöhetnek a szavazatok, ellenszavazatok.
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét
Javaslom, hogy főzzünk (vagyis a főzni tudó csajok főzzenek) Willynek egy húslevest, hogy megváltoztassa a véleményét

Be akartam szexis spotolónak tenni
merhát ő is szexis valakinek
dehát ennyire nem offolak meg papa
igyhát ide teszem.
merhát ő is szexis valakinek
dehát ennyire nem offolak meg papa
igyhát ide teszem.

Nah...bejugrott egy nagy kedwenc film:
Gyalog galopp...
...Brian élete
...idézek:- a nép:-mondjál wmit!!!
Brian:-menjetek a picsábaaa...
De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!
Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Gyalog galopp...

Brian:-menjetek a picsábaaa...

De az se semmi mikor a kőwezésen csak "férfiak wannak"!!!!

Ez két film...csak elragadtattam magam...höhö
Ezt magyarázom én is az zasszonynak
be is veszi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:29
be is veszi

egy fene!
nekem megfelel, ha a nappalis jányaink hígítás nélkül használják!
a gyógyító hatása má úgyis bebizonyosodtt!

egy fene!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Tomfönöx!
Remélem éppen awwal foglalatoskodol...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:26
Remélem éppen awwal foglalatoskodol...

Jó nagy reggelt kívánok, eső és eső, meg eső...
(ilyenkor kell dugni, dugni és dugni!)

csőváz!
papa!azt má nem szabad higitani tehát nem szörp
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:17
papa!azt má nem szabad higitani tehát nem szörp

szójjá ha a zapatejszörpre vagy kíváncsi!
aztat még meg is mutatom ha köll!
de CPT-t kéne előcsalogatni! Ő otthonos az illen témákba! sztem tuggya a választ!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne!
de CPT-t kéne előcsalogatni! Ő otthonos az illen témákba! sztem tuggya a választ!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne!
tudtam Te egy
NŐ vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:14

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Soha nem beszélek hosszan telefonon (kártyás a mobilom, direkt az önkontroll elősegítésére). Még soha nem fordult elő, hogy valaki keresett, miközben telefonáltam.
Menj béé a zautós w motoros topicba...
...zoli888 kihíwott téged 1 gyorsulási wersenyre...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:23

ha tuggya akkor arra még direkt rá is jáccik, h meddig mehet el!
Jó nagy reggelt kívánok, eső és eső, meg eső...
(ilyenkor kell dugni, dugni és dugni!)

van jobb!
forró ólmot a fülébe!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
forró ólmot a fülébe!

ha tuggya akkor arra még direkt rá is jáccik, h meddig mehet el!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:22

Optimista waok....
Tegnap jól összewesztünk rajta...pece,hogy nits igazam...most Ő wan +sértődwe...én wagyok a bunkófon...kis híja,hogyí nm baxtam földhőőő a telát...rájadásul tuugggya naon jóóól...erre allergiás wagyok...w mi...

Tegnap jól összewesztünk rajta...pece,hogy nits igazam...most Ő wan +sértődwe...én wagyok a bunkófon...kis híja,hogyí nm baxtam földhőőő a telát...rájadásul tuugggya naon jóóól...erre allergiás wagyok...w mi...

Optimista waok....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:12

nemtom a nappalis jányjink millenek, de tapasztalat nőknek nem waló a mobil, mert vagy ez van, vagy ezek:
nem lehet elérni, mert nem viszik magukkal /nem jönnek reá, h a mobil aztat is jelenti, h vihetik magukkal
/
vagy viszik magukkal a tök üres akkumulátorosat, ami természetesen 2 perc mulva kikapcsol magától!
de ha kivételesen eccer Téged nem érnek el lesz haddelhadd!
de gyurka bátyó!
mit l nem vársz a zasszonyodtól! hívásvárakoztatás ... tuggyák a nők, h 1általán létezik illen? meg mit vársz Te, h a lagfontosabb témályukat felfüggesszék pusztán azsért, h megtuggya mifaszt akarsz tülle
nem lehet elérni, mert nem viszik magukkal /nem jönnek reá, h a mobil aztat is jelenti, h vihetik magukkal

vagy viszik magukkal a tök üres akkumulátorosat, ami természetesen 2 perc mulva kikapcsol magától!

de gyurka bátyó!
mit l nem vársz a zasszonyodtól! hívásvárakoztatás ... tuggyák a nők, h 1általán létezik illen? meg mit vársz Te, h a lagfontosabb témályukat felfüggesszék pusztán azsért, h megtuggya mifaszt akarsz tülle

Te rózsajájy!
biztos az a fájdalomcsillapító?
mer ha igen nem agyalunk tovább, de ha csak azé gondolod, mert fel van sorolva a mellékhetások között?
mellékhatások hmmm
láttam eccer egy illen mellékhatást: Hirtelen halál! -azt nemtom wki be merte-e venni ezek után.
szal vki említette az övsömört. nekem i saz ugrott be. ha nem wót rendes bárányhimlőd gyermekkorban akkor gyaníthatsz erre, ha wót ki is zárhatod! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 21:48
biztos az a fájdalomcsillapító?
mer ha igen nem agyalunk tovább, de ha csak azé gondolod, mert fel van sorolva a mellékhetások között?
mellékhatások hmmm
láttam eccer egy illen mellékhatást: Hirtelen halál! -azt nemtom wki be merte-e venni ezek után.
szal vki említette az övsömört. nekem i saz ugrott be. ha nem wót rendes bárányhimlőd gyermekkorban akkor gyaníthatsz erre, ha wót ki is zárhatod! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Szoni! Igen, a topic igazat mond!
Azért szedtem Brufent, mert az orvos ezt irta ki fájdalomcsillapitásra, mivel fülgyulladásom lett a medence vizétől, elviselhetetlenül fájt, és az egyensúlyérzetem is elment a picsába nyaralni. Most viszont kiderült, hogy allergiás vagyok a Brufenre. :( De nem gond, lényeg, hogy ismét lábra tudok állni, és zavarhatom a labdát újra és futhatok is...

Jó reggölt!
Wilika:- Hüle wagy???? Hogy mondhatsz ilyet a húslewesről + a cérnametéltről??? Mijazhogy nm lehet kanálllal enni???Wagy csak szórakozol???!!!(gyanús wagy!)Wolt úgy,hogy egyedül maradtam a konyhában...erre nekiálltam magába enni a téttát...
Könyw amit utoljára wettem: Albert Györgyi-től a miért pont ők....R.A. Salwatore...nah elpakolta a párom...grrrr (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:05
Wilika:- Hüle wagy???? Hogy mondhatsz ilyet a húslewesről + a cérnametéltről??? Mijazhogy nm lehet kanálllal enni???Wagy csak szórakozol???!!!(gyanús wagy!)Wolt úgy,hogy egyedül maradtam a konyhában...erre nekiálltam magába enni a téttát...

Könyw amit utoljára wettem: Albert Györgyi-től a miért pont ők....R.A. Salwatore...nah elpakolta a párom...grrrr (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

még 1 közös tulajdonság!
csöpögést!
wiszkasz szerelőnél nem csoda, h utálod!
de wan egy határ, amin túlmegy már nekem is gyomorforgató /é saz is igaz, h hangulattól fögg ez a határ/
nos pl. ezért wolt undorító nekem a 10000. hsz /bocs tom!/
1ébként: mindenkinek jó reggelt!
csöpögést!

de wan egy határ, amin túlmegy már nekem is gyomorforgató /é saz is igaz, h hangulattól fögg ez a határ/
1ébként: mindenkinek jó reggelt!
szójjá ha a zapatejszörpre vagy kíváncsi!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nemtom a nappalis jányjink millenek, de tapasztalat nőknek nem waló a mobil, mert vagy ez van, vagy ezek:
/
de gyurka bátyó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:27

de gyurka bátyó!

Nekem is qwa nehezen sikerült délután...asszem mindenféle trágárságok hagyták el ajkamat...ajkamat???...miket tuok írni...beszarás...höhöhö
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...
Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...

Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
még 1 közös tulajdonság!
csöpögést!
1ébként: mindenkinek jó reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:31
csöpögést!

1ébként: mindenkinek jó reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm is bántásiból wolt...csak wannak napok amikor köhömm...nm bíroooom a csöpögést...sorry...bocsánat mindenkitől...de ez is a gyagyás wiszkasz szerelő 1ik tulajdonsága...hmmm...

Jóóó reggelt!
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?
- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?

- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton