csőváz!
papa!azt má nem szabad higitani tehát nem szörp
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:17
papa!azt má nem szabad higitani tehát nem szörp

szójjá ha a zapatejszörpre vagy kíváncsi!
aztat még meg is mutatom ha köll!
de CPT-t kéne előcsalogatni! Ő otthonos az illen témákba! sztem tuggya a választ!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne!
de CPT-t kéne előcsalogatni! Ő otthonos az illen témákba! sztem tuggya a választ!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne!
tudtam Te egy
NŐ vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:14

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Soha nem beszélek hosszan telefonon (kártyás a mobilom, direkt az önkontroll elősegítésére). Még soha nem fordult elő, hogy valaki keresett, miközben telefonáltam.
Menj béé a zautós w motoros topicba...
...zoli888 kihíwott téged 1 gyorsulási wersenyre...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:23

ha tuggya akkor arra még direkt rá is jáccik, h meddig mehet el!
Jó nagy reggelt kívánok, eső és eső, meg eső...
(ilyenkor kell dugni, dugni és dugni!)

van jobb!
forró ólmot a fülébe!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
forró ólmot a fülébe!

ha tuggya akkor arra még direkt rá is jáccik, h meddig mehet el!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:22

Optimista waok....
Tegnap jól összewesztünk rajta...pece,hogy nits igazam...most Ő wan +sértődwe...én wagyok a bunkófon...kis híja,hogyí nm baxtam földhőőő a telát...rájadásul tuugggya naon jóóól...erre allergiás wagyok...w mi...

Tegnap jól összewesztünk rajta...pece,hogy nits igazam...most Ő wan +sértődwe...én wagyok a bunkófon...kis híja,hogyí nm baxtam földhőőő a telát...rájadásul tuugggya naon jóóól...erre allergiás wagyok...w mi...

Optimista waok....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:12

nemtom a nappalis jányjink millenek, de tapasztalat nőknek nem waló a mobil, mert vagy ez van, vagy ezek:
nem lehet elérni, mert nem viszik magukkal /nem jönnek reá, h a mobil aztat is jelenti, h vihetik magukkal
/
vagy viszik magukkal a tök üres akkumulátorosat, ami természetesen 2 perc mulva kikapcsol magától!
de ha kivételesen eccer Téged nem érnek el lesz haddelhadd!
de gyurka bátyó!
mit l nem vársz a zasszonyodtól! hívásvárakoztatás ... tuggyák a nők, h 1általán létezik illen? meg mit vársz Te, h a lagfontosabb témályukat felfüggesszék pusztán azsért, h megtuggya mifaszt akarsz tülle
nem lehet elérni, mert nem viszik magukkal /nem jönnek reá, h a mobil aztat is jelenti, h vihetik magukkal

vagy viszik magukkal a tök üres akkumulátorosat, ami természetesen 2 perc mulva kikapcsol magától!

de gyurka bátyó!
mit l nem vársz a zasszonyodtól! hívásvárakoztatás ... tuggyák a nők, h 1általán létezik illen? meg mit vársz Te, h a lagfontosabb témályukat felfüggesszék pusztán azsért, h megtuggya mifaszt akarsz tülle

Te rózsajájy!
biztos az a fájdalomcsillapító?
mer ha igen nem agyalunk tovább, de ha csak azé gondolod, mert fel van sorolva a mellékhetások között?
mellékhatások hmmm
láttam eccer egy illen mellékhatást: Hirtelen halál! -azt nemtom wki be merte-e venni ezek után.
szal vki említette az övsömört. nekem i saz ugrott be. ha nem wót rendes bárányhimlőd gyermekkorban akkor gyaníthatsz erre, ha wót ki is zárhatod! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 21:48
biztos az a fájdalomcsillapító?
mer ha igen nem agyalunk tovább, de ha csak azé gondolod, mert fel van sorolva a mellékhetások között?
mellékhatások hmmm
láttam eccer egy illen mellékhatást: Hirtelen halál! -azt nemtom wki be merte-e venni ezek után.
szal vki említette az övsömört. nekem i saz ugrott be. ha nem wót rendes bárányhimlőd gyermekkorban akkor gyaníthatsz erre, ha wót ki is zárhatod! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 28. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Szoni! Igen, a topic igazat mond!
Azért szedtem Brufent, mert az orvos ezt irta ki fájdalomcsillapitásra, mivel fülgyulladásom lett a medence vizétől, elviselhetetlenül fájt, és az egyensúlyérzetem is elment a picsába nyaralni. Most viszont kiderült, hogy allergiás vagyok a Brufenre. :( De nem gond, lényeg, hogy ismét lábra tudok állni, és zavarhatom a labdát újra és futhatok is...

Jó reggölt!
Wilika:- Hüle wagy???? Hogy mondhatsz ilyet a húslewesről + a cérnametéltről??? Mijazhogy nm lehet kanálllal enni???Wagy csak szórakozol???!!!(gyanús wagy!)Wolt úgy,hogy egyedül maradtam a konyhában...erre nekiálltam magába enni a téttát...
Könyw amit utoljára wettem: Albert Györgyi-től a miért pont ők....R.A. Salwatore...nah elpakolta a párom...grrrr (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:05
Wilika:- Hüle wagy???? Hogy mondhatsz ilyet a húslewesről + a cérnametéltről??? Mijazhogy nm lehet kanálllal enni???Wagy csak szórakozol???!!!(gyanús wagy!)Wolt úgy,hogy egyedül maradtam a konyhában...erre nekiálltam magába enni a téttát...

Könyw amit utoljára wettem: Albert Györgyi-től a miért pont ők....R.A. Salwatore...nah elpakolta a párom...grrrr (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

még 1 közös tulajdonság!
csöpögést!
wiszkasz szerelőnél nem csoda, h utálod!
de wan egy határ, amin túlmegy már nekem is gyomorforgató /é saz is igaz, h hangulattól fögg ez a határ/
nos pl. ezért wolt undorító nekem a 10000. hsz /bocs tom!/
1ébként: mindenkinek jó reggelt!
csöpögést!

de wan egy határ, amin túlmegy már nekem is gyomorforgató /é saz is igaz, h hangulattól fögg ez a határ/
1ébként: mindenkinek jó reggelt!
szójjá ha a zapatejszörpre vagy kíváncsi!
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
1ébként is jó lenne, ha közöttünk lenne! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 28. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nemtom a nappalis jányjink millenek, de tapasztalat nőknek nem waló a mobil, mert vagy ez van, vagy ezek:
/
de gyurka bátyó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:27

de gyurka bátyó!

Nekem is qwa nehezen sikerült délután...asszem mindenféle trágárságok hagyták el ajkamat...ajkamat???...miket tuok írni...beszarás...höhöhö
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...
Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
Rózsajány...téwedtem!!!...hát nm is waok dokker...

Nőőőknek!!-Mikor látjátok a mobilotokon,hogy keres a párotok miközben dumáltok rajta wmelyik barátnőtökkel...Ti sem tudjátok abbahagyni wagy híwáswárakoztatásra rakni míg megtudjátok mit akar
a párotok...???????...húsz perce híwom a zassonyt és foglalt...már awwal szórakozom,hogy leraktam a telámat az asztalra és híwogatom 1más után...az a baj ha felmegy az agywízem...földhőz fogom baxni a telóm...
még 1 közös tulajdonság!
csöpögést!
1ébként: mindenkinek jó reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 15:31
csöpögést!

1ébként: mindenkinek jó reggelt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 28. kedd 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm is bántásiból wolt...csak wannak napok amikor köhömm...nm bíroooom a csöpögést...sorry...bocsánat mindenkitől...de ez is a gyagyás wiszkasz szerelő 1ik tulajdonsága...hmmm...

Jóóó reggelt!
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?
- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Elvagyok maradva... még a múlt heti kérdések is előttem lebegnek...
De most gyors leszek...
- Gólya hozza?

- Hofi...
- húsleves...
- bakterház...
- Balaton
Híg sós lé???
Vazze Willy... próbáltatok már jóóó kis aprólékot vagy orját vagy valami húsos csontot beletenni?
Szegény jövendő nejed
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 00:17
Vazze Willy... próbáltatok már jóóó kis aprólékot vagy orját vagy valami húsos csontot beletenni?

Törölt felhasználó (24620)

Hűsleves... Árrgh, a szükséges rossz ahhoz, hogy ehessek leveshúst.
Hogy lehet arra a híg sós lére azt mondani, hogy LEVES? Grrrr...
És melyik barom állat találta ki, hogy a cérnametéltet kanállal meg lehet zabálni?! És hogy olyan egyszerűen ki lehet fésülni apám szakállából?! Feldugdosnám az összes cérnametéltet a húgycsövébe annak a rohadéknak aki kitalálta, ha még élne.
Két utolsó barátnőm is odavolt érte.
A nyugdíjas, az amelyik nem bír másban gondolkodni, csak "húsleves".
Nem, nem és nem!
Hogy lehet arra a híg sós lére azt mondani, hogy LEVES? Grrrr...
És melyik barom állat találta ki, hogy a cérnametéltet kanállal meg lehet zabálni?! És hogy olyan egyszerűen ki lehet fésülni apám szakállából?! Feldugdosnám az összes cérnametéltet a húgycsövébe annak a rohadéknak aki kitalálta, ha még élne.
Két utolsó barátnőm is odavolt érte.
A nyugdíjas, az amelyik nem bír másban gondolkodni, csak "húsleves".
Nem, nem és nem!
jóregg
tetszik a legkisebb közös többszörös
csak hát...bassza meg...most kiderül majd, hogy mekkora bunkó vagyok, és milyen alapműveket nem olvastam, és láttam
szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?
humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül
nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható
előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron

tetszik a legkisebb közös többszörös

szóval:
könyvet-NEM KÖTELEZŐ OLVASMÁNYOK KÖZÜL: szerintem ez nehéz lesz, de csak találunk valami olyat...próbálkozzunk íróval, talán jobban lehet szűkíteni...vagy például a káma szútra?

humoristát: Hofi nálam is oké
egy ételt: willy kilőtte a húslevest (mert nem evett még az én csigatésztás tyúkhúslevesemből)de úgy láttam a kajásban, hogy a tojás általában kedvelt kaja valamilyen formában
egy filmet: a bakterház nyerő befutónak tűnik, de nálam mehet a roncsfilm, a csapd le csacsi, az egészséges erotika, a legényanya is
egy helyet: szerintem nincs ma magyarországon olyan ember, aki iskolásévei alatt ne ment volna el kb. 100x az egri várat megnézni tanulmányi kirándulás keretén belül

nos?
utoljára vásárolt könyv: tegnap vettem éppen...sablonok és lenyomatok (fantasztikus ötletek modellekhez, képeslapokhoz, képekhez és díszítéshez) krumplinyomda és mindenféle festékes lenyomatos technikák vannak benne...nem egy nagy szám, de hasznosítható

előtte a fonyódi piacon vettem használt könyvet (inkább mesés és gyerekkönyvek voltak)
egyébként az antikvárium klassz dolog, nagyon sok jó könyvet lehet megvenni jó állapotban jó áron
Kérdést szeretnék feltenni kedves nappalisok:
Milyen könyvet vásároltatok utoljára
1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.
Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

1991-ben jelent meg annak a könyvnek egy kiadása(akkor nem tudtam megvenni), amit nemrég megpillantottam az antikvárium kirakatában!
Ez a könyv Barcsay Jenő: Művészeti Anatómiája.
Nagyon megörültem Neki, meg is vettem! Ráadásul 1953-as kiadás.

Na, de mára búcsúzom, mert csörög a pizsamám!

sráckoromban kalandregények, sci-fi ,háborús könyvek
Leon Uris nagy kedvencem,
minden ami motorok autók
Leon Uris nagy kedvencem,
minden ami motorok autók
Megmondom az őszintét, Én a szakkönyveket szeretem! Pszichológia, filozófia, kertészkedés, művészettörténet, stb.! Regényben Robert Merle: Malevil-je nagyon bejött. A 8. utas a halált is könyvben olvastam először, úgy jobb volt! Meg Az indul a bakterházat is, később filmesítették meg!
És Stephen Kinget is szerettem régebben!
És Stephen Kinget is szerettem régebben!
A talán Nietzche-t. Van néhány jó gondolatuk amivel
egyetétek.
egyetétek.
Amúgy a Rómeó és Júlia is tetszett nekem.
Toldi, Jánosvitéz legjobbak.
Toldi, Jánosvitéz legjobbak.