Tudom, hogy azt igértem, nem lesz ma kérdés, de beteszek egyet, nem azért, hogy azonnal válaszoljatok, hanem hogy gondolkodjatok, emlékezzetek, mert ez olyan sztorizós kérdés lesz.
Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...
A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...
Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...
A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...

Mééééééééééééééééég
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy gond...mióta megosztottam weletek és megint eszembe jut...röhögök...
Szia Surdi!Hétwégén motoGP...a rádióban mondták,hogy a mai edzésen Talma wolt a legjobb...Hip-hip hurrááá...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 13:30

Szia Surdi!Hétwégén motoGP...a rádióban mondták,hogy a mai edzésen Talma wolt a legjobb...Hip-hip hurrááá...

Gyuri, most remélem neked sem gond, hogy én is jókat röhögök a mobil tartón meg az apukán.

jó pihenést a hétvégén!
orgazmusokkal legyen tele mindenkinek!
csőkulcs!

orgazmusokkal legyen tele mindenkinek!
csőkulcs!
Gyuri, most remélem neked sem gond, hogy én is jókat röhögök a mobil tartón meg az apukán.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 13:09

Szerintem sziasztok...
KILÉPTEM WÉGRE!Nah...el sem hiszem...wégre!
Nm is meséltem....tennap este bementünk egy barátnőnkhőz a kórházba...frissemn műtőtték wmi cisztáwal...wittem(tünk)neki meglepit...
Ez egy olyan tárgy ami mobiltela tartó és egy nagy péniszt formáz meg...
Pont bent wolt az anyukája meg az apukája is...miwel nm wagyok szíwbajos elöttük adtam oda...beszarás wolt...az anyukának nagyon tetszett
ki is bontootta és fekrakta a kis szekrényre...az apukája rögtön rosszul lett majdnm elsüllyedt a kórterembe,rá is szólt anyura,hogy azonnal wegye le onnan és tegye el...
Hát én még ma is ezen röhögök...milyen prüd emberek wannak...

Nm is meséltem....tennap este bementünk egy barátnőnkhőz a kórházba...frissemn műtőtték wmi cisztáwal...wittem(tünk)neki meglepit...

Pont bent wolt az anyukája meg az apukája is...miwel nm wagyok szíwbajos elöttük adtam oda...beszarás wolt...az anyukának nagyon tetszett
ki is bontootta és fekrakta a kis szekrényre...az apukája rögtön rosszul lett majdnm elsüllyedt a kórterembe,rá is szólt anyura,hogy azonnal wegye le onnan és tegye el...

Hoztam a jányoknak 1 pici desszertet...

Wicc wót kedwesem...maga egy angyalasszony...imádniwaló...
Utálsz,mert adtam egy csomó munkát a sorozatokkal??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 13:06

Utálsz,mert adtam egy csomó munkát a sorozatokkal??

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Most mééér?

Szerintem sziasztok...

Most mééér?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

sztm. az ágy a vágy
mindenképpen.
mindenképpen.
- Bikaviadal: Nekem nem jön be
- Pamplonai bikafuttatás: Ez viszont egy nagy f@szság, hülye egy "sport"
- Paradicsomdobáló fesztivál: Jó buli lehet, ebbe legalább nem lehet belehalni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
- Pamplonai bikafuttatás: Ez viszont egy nagy f@szság, hülye egy "sport"
- Paradicsomdobáló fesztivál: Jó buli lehet, ebbe legalább nem lehet belehalni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, a városokról, országokról eszembe jutott egy kérdés.
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

- ősz - hideg
- ágy - meleg
- idő - süt a nap
- fórum - nappali
- éjszaka - sötét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46
- ágy - meleg
- idő - süt a nap
- fórum - nappali
- éjszaka - sötét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, akkor mára is egy asszociációs játék:
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- a főnöknek: Megdobhatnál egy kicsit több lóvéval
- a leggyűlöltebb tanáronak: Még nincs ilyen, majd amelyik megránt a ZV-n
, na annak közösüli fog az anyukája minden állattal
- a szomszédnak: Tetszenek a pálmafáid, messziröl olyan mintha a mi kertünkben lennének
- az ex(majdnem)anyósnak: Nem biztos, hogy bele kellett volna szólni..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 14:20
- a leggyűlöltebb tanáronak: Még nincs ilyen, majd amelyik megránt a ZV-n

- a szomszédnak: Tetszenek a pálmafáid, messziröl olyan mintha a mi kertünkben lennének
- az ex(majdnem)anyósnak: Nem biztos, hogy bele kellett volna szólni..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Megtetszett nekem ez az üzenetes játék (főleg Rosemary miatt
), úgyhogy kibővítettem.
Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a leggyűlöltebb tanárotoknak,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?

Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a leggyűlöltebb tanárotoknak,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?

Ezt mi egyszer már Willyvel megbeszéltük itt
, hogy mit suttogtunk a másik fülébe, a szakítás utána, pedig már nem a fülébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:39

Admin

Na és egy hülye kérdést is felteszek.
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)
1 mondat legyen csak, ne monológ!
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)
1 mondat legyen csak, ne monológ!

Puszilgatni: Arc, szem, fül, nyak, comb, cici, punci , popsi
Harapdálni: nyak, comb, cici, popsi, punci (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:23
Harapdálni: nyak, comb, cici, popsi, punci (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Esti kérdés:
Mely testrészeit szeretitek a párotoknak PUSZILGATNI illetve HARAPDÁLNI?
- Én puszilgatni szeretem a szemhéját, az ujjbegyeit és a nyakát.
- Harapdálni a fülcimpáját és a fenekét.
Mely testrészeit szeretitek a párotoknak PUSZILGATNI illetve HARAPDÁLNI?

- Én puszilgatni szeretem a szemhéját, az ujjbegyeit és a nyakát.
- Harapdálni a fülcimpáját és a fenekét.

Fred!
a piszkossa! ki más lehetne?
nézd meg a franszia Prune szónak mi is a jelentése!
Te ezek után zelli annyira vágyom, h láthassam a csillagkaput!
ja sorozat: Kórház a város szélén
a többi kórhazasorvosos amit láttam eddig útálós
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
a piszkossa! ki más lehetne?
nézd meg a franszia Prune szónak mi is a jelentése!
Te ezek után zelli annyira vágyom, h láthassam a csillagkaput!

ja sorozat: Kórház a város szélén

Ki a Fred? Fred=Hipp? Szilva=Prune?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:10

pedig hidd el nem ez a célom!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu!
Szia, Gyuri!
A belépés sem szokott rövid lenni! Erre készítsd fel Magad!
Neked is szia Nyú!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:18
A belépés sem szokott rövid lenni! Erre készítsd fel Magad!

Neked is szia Nyú!

Nah...ellépdeltem...remélem ma már wégleg kilépek...mert kezdem únni..és a wégén még felidegesítem magam....
Sziasztok...kellemes napot...

Sziasztok !! fiuklányok
mennem köll

mennem köll

Nah...ellépdeltem...remélem ma már wégleg kilépek...mert kezdem únni..és a wégén még felidegesítem magam....