Hercegnőm el vagyok keseredve, mert írtad mégy a svábokhoz tanulni. Remélem onnan is írsz majd. Négy napig Szegeden voltam, itt meg a felfordulás még mindig, talán a jövő héten befejeződik a felújítás. Nincs nagy kedvem netezni, csupa por minden. Kellemes vasárnapot neked hercegnőm!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 12:39

Sziasztok! Én nemrég keltem fel, eszméletlenül jót buliztam az éjjel a barátnőimmel, ez volt az utolsó hétvégém itthon.
Édes, Drága, Aranyos, Egyetlen, Kicsi Hippem! Hát hol vagy te elveszve?
Úgy hiányoztál...

Sziasztok! Én nemrég keltem fel, eszméletlenül jót buliztam az éjjel a barátnőimmel, ez volt az utolsó hétvégém itthon.
Édes, Drága, Aranyos, Egyetlen, Kicsi Hippem! Hát hol vagy te elveszve?
Úgy hiányoztál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 10:23

Törölt felhasználó (94621)

Szervusztok, szép napot, hogy itt micsoda fertő van, és én nem vehetem ki a részem.
Na majd jövök.
Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Na majd jövök.
hí all, csak bekukkantok,hogy mizujs... jééé pókháló a bárpulton?
Szervusztok, szép napot, hogy itt micsoda fertő van, és én nem vehetem ki a részem.
Na majd jövök.
Na majd jövök.
Szemüveg nincs rajtam! Én anélkül is intellektuális vagyok! Fehér falatnyi tanítói köppenykében, gyönyörű csipkés harisnyatartóban, és harisnyában, fehér tűsarkúban megnevellek. Kezdjük a matekkal! 1,2,3,4.....
Egyébként a tanító nem a ruhájától tűnik szigorúnak, hanem a tekintete, a tartása a szigorú! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 10:05

Egyébként a tanító nem a ruhájától tűnik szigorúnak, hanem a tekintete, a tartása a szigorú! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd én a térdemre fektetlek...bízd csak ide...
...a fenekeéls kölcsönös...tanárnénis jelmezben...jóóóó...régi wágyam...

Majd én a térdemre fektetlek...bízd csak ide...
...a fenekeéls kölcsönös...tanárnénis jelmezben...jóóóó...régi wágyam...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 10:03

Szigorú tanítónénis jelmezben, úgy elfenekellek, hogy egy hétig kezelésre fog szorulni a feneked!
A térdemre azért nem fektetlek, mert elég pici vagyok, Te meg nagyobb.
De ez a man nem jár vasárnap dolgozni, aki mellettem szokott aludni!

Szigorú tanítónénis jelmezben, úgy elfenekellek, hogy egy hétig kezelésre fog szorulni a feneked!
A térdemre azért nem fektetlek, mert elég pici vagyok, Te meg nagyobb.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 09:56

Rajta...rajta...én benne wagyok...
...rám férne egy kis fegyelmezés...
Wan,hogy nekem is szól wasárnap a tela ha mennem kő...engem is ő ébreszt...

Rajta...rajta...én benne wagyok...
...rám férne egy kis fegyelmezés...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 09:54

Gyuri bezárlak, megbilincsellek, Prune-tól kölcsönkérem a korbácsát!
De igazad van, annyira nem olvastam vissza.
Ezek a férfiak miért nem úgy állítják be a telefont, hogy az vasárnap ne szóljon?

Ezek a férfiak miért nem úgy állítják be a telefont, hogy az vasárnap ne szóljon?

Gyuri bezárlak, megbilincsellek, Prune-tól kölcsönkérem a korbácsát!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 09:49

Köcce Moncy...ez finom...
Zelli:-látszik,hogy korán keltél...
...a kérdés mint mindig Charlmama tette fel...
...amúgy szerintem minden wágy az egészséges keretek közt lenni...

Köcce Moncy...ez finom...
...a kérdés mint mindig Charlmama tette fel...
...amúgy szerintem minden wágy az egészséges keretek közt lenni...

Sziasztok! Szép jó reggelt!
Jaj, Gyurikám, olyan jót aludtam volna, ha a férjem mobilébresztője meg nem szólal hajnali 4.30-kor.
Prune kérdéseire:
A vágyaimat kiélem. Sosem szabad elfojtani! A szexualitásban elég nyitott vagyok, nem szokott gondot okozni, hogy vágyaimat kifejezzem, és eddig még más vágyai is teljesültek, természetesen egészséges kereteken belül.
Jaj, Gyurikám, olyan jót aludtam volna, ha a férjem mobilébresztője meg nem szólal hajnali 4.30-kor.

Prune kérdéseire:
A vágyaimat kiélem. Sosem szabad elfojtani! A szexualitásban elég nyitott vagyok, nem szokott gondot okozni, hogy vágyaimat kifejezzem, és eddig még más vágyai is teljesültek, természetesen egészséges kereteken belül.

Jó reggelt

Jáú reggelt...
De jót aludtam...remélem Ti is...
Mit kezdjünk a wágyainkal?
-hát ne fojtsuk el..azzal csak rosszabb lesz...az exem sok mindenre nm wolt nyitott...egy idő után elég idegesítő...
Éljük ki...ha wan rá partner...hüle lennék nm kiélni...
Hát a wonjuk bele a párunkat...szerintem necces...de én is beszélnék neki róla....oszt utána kiderül,hogy fogadná...wisszakanyarodwa az exemhez...wele általában weszekedés lett a wége...

De jót aludtam...remélem Ti is...

Mit kezdjünk a wágyainkal?
-hát ne fojtsuk el..azzal csak rosszabb lesz...az exem sok mindenre nm wolt nyitott...egy idő után elég idegesítő...
Éljük ki...ha wan rá partner...hüle lennék nm kiélni...
Hát a wonjuk bele a párunkat...szerintem necces...de én is beszélnék neki róla....oszt utána kiderül,hogy fogadná...wisszakanyarodwa az exemhez...wele általában weszekedés lett a wége...
De elalvás előtt még kicsi rózsaszín virágokat kell varrnom a lányom nadrágjára, mert csak kislányos ruhákat hajlandó felvenni, és nem hitte el nekem, hogy az a farmer, amit most vettem neki, kislányoknak való. Na majd a virágok meggyőzik!
(és még csak 2 éves. Mi lesz később?)
(és még csak 2 éves. Mi lesz később?)
Azt csak azért írtam, hogy ha már egyszer elköszöntem 7 hsz-szel korábban, akkor hogyhogy mégis itt vagyok. Hát azért, mert lefekvés előtt elmentem fogat mosni, és ott eszembe jutott és visszarohantam a gg-hez.
Vagy b) válasz: az exemnek szép fogai voltak
Na jó, fáradt vagyok, hülyeségeket írok. Megyek. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy b) válasz: az exemnek szép fogai voltak

Na jó, fáradt vagyok, hülyeségeket írok. Megyek. (Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

miért fogmosás közben jutott ez eszedbe?

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Fogmosás közben eszembe jutott egy sztori, ami ide illik.
Még az exemmel voltam együtt, amikor autóval elmentünk szexelni egyet az erdőbe. 1-2 nappal azelőtt esett az eső, tehát kicsit sáros volt a földút, ahová behajtottunk.
Szex után indultunk volna haza, de rossz helyet választott a kanyarodáshoz, a kocsink megfeneklett a sáros úton. Hiába erőlködtünk, billegtettük, nem jött ki, csak kapartak a kerekek.
Szoknyában, magassarkúban fadarabokat tömködtem a kerék alá, hogy tudjon mibe kapaszkodni, de ez sem segített.
Ekkor már nagyon idegesek voltunk, mert neki munkába kellett volna mennie.
Aztán a szőnyeget vettük ki a kocsiból, azt tettük a kerék alá, és így szerencsére sikerült.
Huhhh.
Ja, és utána még gyorsan lemosattuk a kocsit, mert tiszta sár lett.
Na ezt a sztorit pl. nem fogom elmesélni az unokáimnak, mert így kéne kezdeni:
Tudjátok, gyerekek, amikor még nem a nagypapival dugtam, hanem egy másik bácsival...
Még az exemmel voltam együtt, amikor autóval elmentünk szexelni egyet az erdőbe. 1-2 nappal azelőtt esett az eső, tehát kicsit sáros volt a földút, ahová behajtottunk.
Szex után indultunk volna haza, de rossz helyet választott a kanyarodáshoz, a kocsink megfeneklett a sáros úton. Hiába erőlködtünk, billegtettük, nem jött ki, csak kapartak a kerekek.
Szoknyában, magassarkúban fadarabokat tömködtem a kerék alá, hogy tudjon mibe kapaszkodni, de ez sem segített.
Aztán a szőnyeget vettük ki a kocsiból, azt tettük a kerék alá, és így szerencsére sikerült.
Huhhh.
Tudjátok, gyerekek, amikor még nem a nagypapival dugtam, hanem egy másik bácsival...

Fogmosás közben eszembe jutott egy sztori, ami ide illik.
Huhhh.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 31. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 14:44
Huhhh.

Admin

Tudom, hogy azt igértem, nem lesz ma kérdés, de beteszek egyet, nem azért, hogy azonnal válaszoljatok, hanem hogy gondolkodjatok, emlékezzetek, mert ez olyan sztorizós kérdés lesz.
Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...
A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...
Szóval. Néhányan biztosan emlékeztek a Nem kell mindig kaviár c. film végére: HA ÉN EZT A KLUBBAN EGYSZER ELMESÉLEM...
A kérdésem pedig a következő, van olyan sztoritok, amit soha nem fogtok elfelejteni, mert annyira vicces/groteszk/nevetséges/furcsa? Amire azt szoktuk mondani: legalább lesz mit elmesélni az unokáknak...

Diáklány. Copf, zokni...
Vagy b) verzió: egy csaj Michelle Wild-jelmezben
De feltehetjük kérdésnek a következő heti szavazásban... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy b) verzió: egy csaj Michelle Wild-jelmezben

De feltehetjük kérdésnek a következő heti szavazásban... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
a szex jelmezben topic 13as hsz-e milyen jelmez???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:44

Admin

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat!
"Mi van, ha olyasmire vágysz, amit nem szabadna megtenned, de beleőrülsz, annyira kívánod? Természetesen szexuális jellegű vágyra gondolok."
- Fojtsuk el? Úgyis elmúlik...
nem érdemes elfojtani, mert nem múlik el..csak rosszabb lesz...aztán életünk végéig bánni fogjuk, hogy nem tettük meg...
- Éljük ki? Hogy megszabaduljunk a kíntól...
igen...mindenképpen...lehet, hogy rájövünk, hogy nem is volt érdemes törni magunkat miatta
- Vonjuk be a párunkat abba, hogy nekünk most ilyen vágyunk támadt, de nem akarjuk őt megbántani, ezért inkább elbeszélgetünk vele róla?
vonjuk be, mert lehet, hogy benne van ő is a dologban...ha nagyon ellenkezik, akkor hagyjuk, ne éreztessük, hogy mi minden áron akarjuk, és aztán keressük meg a megfelelő embert a kényes feladatra
- vagy mit tegyünk?
egy életünk van, mi számolunk el vele, és a pillanatok sose térnek vissza
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:59
nem érdemes elfojtani, mert nem múlik el..csak rosszabb lesz...aztán életünk végéig bánni fogjuk, hogy nem tettük meg...
igen...mindenképpen...lehet, hogy rájövünk, hogy nem is volt érdemes törni magunkat miatta
- Vonjuk be a párunkat abba, hogy nekünk most ilyen vágyunk támadt, de nem akarjuk őt megbántani, ezért inkább elbeszélgetünk vele róla?
vonjuk be, mert lehet, hogy benne van ő is a dologban...ha nagyon ellenkezik, akkor hagyjuk, ne éreztessük, hogy mi minden áron akarjuk, és aztán keressük meg a megfelelő embert a kényes feladatra
- vagy mit tegyünk?
egy életünk van, mi számolunk el vele, és a pillanatok sose térnek vissza
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, akkor ma estére egy elgondolkodtató kérdés.
MIT KEZDJÜNK A VÁGYAINKKAL?
Mi van, ha olyasmire vágysz, amit nem szabadna megtenned, de beleőrülsz, annyira kívánod? Természetesen szexuális jellegű vágyra gondolok.
- vagy mit tegyünk?
MIT KEZDJÜNK A VÁGYAINKKAL?
Mi van, ha olyasmire vágysz, amit nem szabadna megtenned, de beleőrülsz, annyira kívánod? Természetesen szexuális jellegű vágyra gondolok.
- vagy mit tegyünk?