volt olyan! hála leleményességemnek!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 19:17

Sajnos vazi nagy főnök végleg bezárta,nektek hogy tetszet?Volt már topic amihez 4 óra alatt közel 80 hsz volt?
Sajnos vazi nagy főnök végleg bezárta,nektek hogy tetszet?Volt már topic amihez 4 óra alatt közel 80 hsz volt?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 17:41
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Na átjöttem ide, surdi nyitott egy jó kis laza topicot dako kedvéért és mi lett belőle?sértődés mint az oviba.
Na átjöttem ide, surdi nyitott egy jó kis laza topicot dako kedvéért és mi lett belőle?sértődés mint az oviba.
Te is kkkkkkaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbeeeeeeeeeee!
A múltkor is én szedtem elő, amikor egy hónapja már a sülyesztőben volt
Azé vazzzeeee mer valakinek dolgoznia is kell ebbe a kurva országba és nem lehet mindenkinek fórumot olvasgatni munkaidőben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 10:56

A múltkor is én szedtem elő, amikor egy hónapja már a sülyesztőben volt

Azé vazzzeeee mer valakinek dolgoznia is kell ebbe a kurva országba és nem lehet mindenkinek fórumot olvasgatni munkaidőben

télleg a zeros az mié fél évvel később válaszol a kérdésekre
hehe lassan odaér a mobiltelefonoshoz é saz apás szüléshez!
akkor megint elő lesz véve ez a kérdés?!

hehe lassan odaér a mobiltelefonoshoz é saz apás szüléshez!

Csókolok minden hölgyet úgy látom estérs megint teljes lesz az összhang
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Johnny Cash neve nekem a "A nyughatatlan" (Walk the Line) c. filmig nem sokat mondott, de az jó kis életrajzi film volt, ö volt az egyik író, a főszereplő meg Joaquin Phoenix.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 23:01

Mielőtt elmegyek csicsikálni két nagy "öreg" a fiataloknak.
Janis Joplin - Me and Bobby McGee
És egy ember feketében:
Johnny Cash - Me and Bobby Mcgee
Janis Joplin - Me and Bobby McGee
És egy ember feketében:
Johnny Cash - Me and Bobby Mcgee
Ok. Rendben!
De ez akkor is a tévedések vígjátéka!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 16:18

De ez akkor is a tévedések vígjátéka!

Hát én csak viccelődöm.
Nem gondolok mindent komolyan!
Bocsesz!
Te Moncy, miért ne? Belevaló nőci vagy te...

Hát én csak viccelődöm.
Nem gondolok mindent komolyan!
Bocsesz!
Te Moncy, miért ne? Belevaló nőci vagy te...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:40

Köszönöm Hippem!
Még szerencse, hogy egy órán keresztül nem tudtam feljönni a netre.
Az, hogy Én a valós életben mikor, kivel, hogyan kefélek, az csupán az Én dolgom!
Az is, hogy ki iránt, mit érzek, és mennyire!
Szoktunk a koroddal viccelődni, arra nem rágtál be! Én pl. nem is tudom!
A dolog többi részét nem írom ide, mert nem itt kell megbeszélni. De a privát levelekre azért lehetne válaszolni! Több, mint egy hete nem írtam.
És mégegyszer kösz!
És nem vagyok bosszúálló!
Rózsajány szerinted az nem veszekedés, agresszió, ha a másik nőstényt kinyírod? Ezt írtad korábban!
Az, hogy Én a valós életben mikor, kivel, hogyan kefélek, az csupán az Én dolgom!
A dolog többi részét nem írom ide, mert nem itt kell megbeszélni. De a privát levelekre azért lehetne válaszolni! Több, mint egy hete nem írtam.
És mégegyszer kösz!

Rózsajány szerinted az nem veszekedés, agresszió, ha a másik nőstényt kinyírod? Ezt írtad korábban!

A vazelin szagtalan és áttetsző, úgyhogy nem azt kentek Willy beszorult farkára, de nagyon úgy érzem, hogy az anyagnak hasonló célból volt a fiókban, mint egy tubus vazelin
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 22:41

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Vilikém, nem csalódtam benned.
Fetrengés ON.
Vazelinnel kenték be a kukid, ezt jobb, ha megtudod, de kérdés, hogy a szüleid mire használták?
A köldökzsinór hossza az érett újszülöttnél 50-60 cm. Egy potenciális guinness rekord születhetett volna, ha hagyják nőni
Fetrengés ON.
Vazelinnel kenték be a kukid, ezt jobb, ha megtudod, de kérdés, hogy a szüleid mire használták?

A köldökzsinór hossza az érett újszülöttnél 50-60 cm. Egy potenciális guinness rekord születhetett volna, ha hagyják nőni

Ugye ugye
Még a 7en hosszú napos leszek annyi a meló.. ja... francba.. jöv.7-en meg rendezvény.. bacca... na akkor is ilyenkor találok haza...ha hazatalálok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:24

Még a 7en hosszú napos leszek annyi a meló.. ja... francba.. jöv.7-en meg rendezvény.. bacca... na akkor is ilyenkor találok haza...ha hazatalálok

aszem mára kitelt nekem!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!
jó szórakázást délutánra!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!

Te lyány... Engem ne keverj bele e fertőbe
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm Hippem!
És mégegyszer kösz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:28
És mégegyszer kösz!

Törölt felhasználó (94621)

Zelli! ehhez a hsz.-edhez van egy kis hozzáfűznivalóm. Kezd agyadra menni a faszhiány. Megnyugtatlak még egy darabig nem szorulok járókeretre, ha bánt valami akkor ne rajtam töltsd ki a bosszúd. Ezért hanyagolom a GG-t.
Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol?
Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol?
A hármast nem vállalom! Ménem te, Moncy és Sárl?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:13

már hogyne értenéd! hisz előbb reagáltál is rá!
a zelli "félrekufircolhat" /pl velem/, de ha vki az Ő/?/ hippjéhez nyúl ...
nyugodtan! csak hagy zavarja zellit, h a hipp Veled /is/ foglalkozik. legfejjebb essen meg rajta a szívetek és keféljetek hatalmasat 3asban!
nyugodtan! csak hagy zavarja zellit, h a hipp Veled /is/ foglalkozik. legfejjebb essen meg rajta a szívetek és keféljetek hatalmasat 3asban!

aszem mára kitelt nekem!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!

már hogyne értenéd! hisz előbb reagáltál is rá!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:06

Surdikám, én nem veszekszem senkivel, nem értem mi a gond
Ki veszekszik? Nem értem!

Nem is való nektek a veszekedés.Inkább egy kimerritő jó b.....,
Igy vagytok aranyosak csajok
HIPP te meg úriember vagy!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:06

Igy vagytok aranyosak csajok

HIPP te meg úriember vagy!!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:53

ha Nektek egymással van problémátok rendezzétek egymással!
én nem örülök, h hanyagolod a gégét, mert hiányzol innen! de ha összekaptok így hárman mindenképp hiányozna az aki nem lenne itt ...
/G/ízi rájder öcsém, /G/ízi rájder!
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/
én nem örülök, h hanyagolod a gégét, mert hiányzol innen! de ha összekaptok így hárman mindenképp hiányozna az aki nem lenne itt ...
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/
Ahhh, Hipp, végre, nekem is faszhiányom van, nem csak Zellinek!
Zelli, te rosszlány!
Féltékenykedsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli! ehhez a hsz.-edhez van egy kis hozzáfűznivalóm. Kezd agyadra menni a faszhiány. Megnyugtatlak még egy darabig nem szorulok járókeretre, ha bánt valami akkor ne rajtam töltsd ki a bosszúd. Ezért hanyagolom a GG-t.
Sokat gondolkodtam rajta, szerintem most már nem lesz. :(
Ha esetleg mégis, akkor valamilyen fantasyhoz köthető dolog a vállon vagy a lapockán.
Nevet sose tetováltatnék max. a sajátomat, pl: milyen jól nézne ki a hátamon egy "eros007" tetko
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:49
Ha esetleg mégis, akkor valamilyen fantasyhoz köthető dolog a vállon vagy a lapockán.
Nevet sose tetováltatnék max. a sajátomat, pl: milyen jól nézne ki a hátamon egy "eros007" tetko

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: tegyük fel, hogy szeretnétek tetoválást (kérek mindenkit, hogy tartózkodjon a "soha nem tetováltatnék" választól)!
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?

ha Nektek egymással van problémátok rendezzétek egymással!
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)