A vazelin szagtalan és áttetsző, úgyhogy nem azt kentek Willy beszorult farkára, de nagyon úgy érzem, hogy az anyagnak hasonló célból volt a fiókban, mint egy tubus vazelin
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 22:41

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Vilikém, nem csalódtam benned.
Fetrengés ON.
Vazelinnel kenték be a kukid, ezt jobb, ha megtudod, de kérdés, hogy a szüleid mire használták?
A köldökzsinór hossza az érett újszülöttnél 50-60 cm. Egy potenciális guinness rekord születhetett volna, ha hagyják nőni
Fetrengés ON.
Vazelinnel kenték be a kukid, ezt jobb, ha megtudod, de kérdés, hogy a szüleid mire használták?

A köldökzsinór hossza az érett újszülöttnél 50-60 cm. Egy potenciális guinness rekord születhetett volna, ha hagyják nőni

Ugye ugye
Még a 7en hosszú napos leszek annyi a meló.. ja... francba.. jöv.7-en meg rendezvény.. bacca... na akkor is ilyenkor találok haza...ha hazatalálok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:24

Még a 7en hosszú napos leszek annyi a meló.. ja... francba.. jöv.7-en meg rendezvény.. bacca... na akkor is ilyenkor találok haza...ha hazatalálok

aszem mára kitelt nekem!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!
jó szórakázást délutánra!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!

Te lyány... Engem ne keverj bele e fertőbe
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm Hippem!
Még szerencse, hogy egy órán keresztül nem tudtam feljönni a netre.
Az, hogy Én a valós életben mikor, kivel, hogyan kefélek, az csupán az Én dolgom!
Az is, hogy ki iránt, mit érzek, és mennyire!
Szoktunk a koroddal viccelődni, arra nem rágtál be! Én pl. nem is tudom!
A dolog többi részét nem írom ide, mert nem itt kell megbeszélni. De a privát levelekre azért lehetne válaszolni! Több, mint egy hete nem írtam.
És mégegyszer kösz!
És nem vagyok bosszúálló!
Rózsajány szerinted az nem veszekedés, agresszió, ha a másik nőstényt kinyírod? Ezt írtad korábban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:28
Még szerencse, hogy egy órán keresztül nem tudtam feljönni a netre.
Az, hogy Én a valós életben mikor, kivel, hogyan kefélek, az csupán az Én dolgom!
Az is, hogy ki iránt, mit érzek, és mennyire!
Szoktunk a koroddal viccelődni, arra nem rágtál be! Én pl. nem is tudom!
A dolog többi részét nem írom ide, mert nem itt kell megbeszélni. De a privát levelekre azért lehetne válaszolni! Több, mint egy hete nem írtam.
És mégegyszer kösz!

És nem vagyok bosszúálló!
Rózsajány szerinted az nem veszekedés, agresszió, ha a másik nőstényt kinyírod? Ezt írtad korábban!

Törölt felhasználó (94621)

Zelli! ehhez a hsz.-edhez van egy kis hozzáfűznivalóm. Kezd agyadra menni a faszhiány. Megnyugtatlak még egy darabig nem szorulok járókeretre, ha bánt valami akkor ne rajtam töltsd ki a bosszúd. Ezért hanyagolom a GG-t.
Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol?
Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol?
A hármast nem vállalom! Ménem te, Moncy és Sárl?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:13

már hogyne értenéd! hisz előbb reagáltál is rá!
a zelli "félrekufircolhat" /pl velem/, de ha vki az Ő/?/ hippjéhez nyúl ...
nyugodtan! csak hagy zavarja zellit, h a hipp Veled /is/ foglalkozik. legfejjebb essen meg rajta a szívetek és keféljetek hatalmasat 3asban!
nyugodtan! csak hagy zavarja zellit, h a hipp Veled /is/ foglalkozik. legfejjebb essen meg rajta a szívetek és keféljetek hatalmasat 3asban!

aszem mára kitelt nekem!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!
megérkezett a váltás!
ugye moncy?!!!

már hogyne értenéd! hisz előbb reagáltál is rá!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:06

Surdikám, én nem veszekszem senkivel, nem értem mi a gond
Ki veszekszik? Nem értem!

Nem is való nektek a veszekedés.Inkább egy kimerritő jó b.....,
Igy vagytok aranyosak csajok
HIPP te meg úriember vagy!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:06

Igy vagytok aranyosak csajok

HIPP te meg úriember vagy!!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:53

ha Nektek egymással van problémátok rendezzétek egymással!
én nem örülök, h hanyagolod a gégét, mert hiányzol innen! de ha összekaptok így hárman mindenképp hiányozna az aki nem lenne itt ...
/G/ízi rájder öcsém, /G/ízi rájder!
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/
én nem örülök, h hanyagolod a gégét, mert hiányzol innen! de ha összekaptok így hárman mindenképp hiányozna az aki nem lenne itt ...
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/
Ahhh, Hipp, végre, nekem is faszhiányom van, nem csak Zellinek!
Zelli, te rosszlány!
Féltékenykedsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Zelli! ehhez a hsz.-edhez van egy kis hozzáfűznivalóm. Kezd agyadra menni a faszhiány. Megnyugtatlak még egy darabig nem szorulok járókeretre, ha bánt valami akkor ne rajtam töltsd ki a bosszúd. Ezért hanyagolom a GG-t.
Sokat gondolkodtam rajta, szerintem most már nem lesz. :(
Ha esetleg mégis, akkor valamilyen fantasyhoz köthető dolog a vállon vagy a lapockán.
Nevet sose tetováltatnék max. a sajátomat, pl: milyen jól nézne ki a hátamon egy "eros007" tetko
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 08:49
Ha esetleg mégis, akkor valamilyen fantasyhoz köthető dolog a vállon vagy a lapockán.
Nevet sose tetováltatnék max. a sajátomat, pl: milyen jól nézne ki a hátamon egy "eros007" tetko

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: tegyük fel, hogy szeretnétek tetoválást (kérek mindenkit, hogy tartózkodjon a "soha nem tetováltatnék" választól)!
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?
Milyen ábrát választanátok, mekkora lenne a tetkó és hova tetetnétek?
El tudjátok képzelni, hogy valakinek a nevét magatokra varrassátok?

ha Nektek egymással van problémátok rendezzétek egymással!
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ez nem wót egyéb, mint egy rosszul sikerült poén! /hehe mellesleg nekem tetszett/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:04
Ellentétben Rózsalánnyal, aki szemmelláthatóan viccel, te kezdesz idegesíteni. Csodálkozol? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nananana!
Érkezési sorrenben!
Ahhoz meg még erősíts, hogy küzdőfél legyél!
Surdikám! Figyejjé mán!
Az éppen felnőtt Rózsajány kíséri a gerontológiára Hippemet!
Járókeretet vigyetek!
Érkezési sorrenben!

Surdikám! Figyejjé mán!

Járókeretet vigyetek!
vagy inkább kiszabadult? /vki így mondta: a szelem a palackból!
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Már láttam!
Surdi-lovics elszabadult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:17

Surdi-lovics elszabadult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aszem megszerzem életem második stop & go büntetését /ld szexmentes övezet kategória/!
aszem megszerzem életem második stop & go büntetését /ld szexmentes övezet kategória/!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:13

Hát Surdikám, ez a Fred bátyád nagyon titokzatos tud ám lenni!
Az a verzió is izgat, hogy Zelli izgalmi nedvei már ott vannak Hipp péniszén?
Surdi vigyázz a topic-nyitással, demokráciában nincs személyi kultusz!

Hát Surdikám, ez a Fred bátyád nagyon titokzatos tud ám lenni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:07

gerontológia
geronto, mint előtag ha jól tudom öreget, öregedéssel foglakozót jelent ...
de a jó Fred bátyám miért lenne öreg
járókeret minek?
elrúgod a rózsjány lábait?
a sorrendnél én arra gtam, h rózsalány a puncijával szedje ki az összes anyagot utánna meg izomlázig nyalassa magát hipp nyelvével!
/mondjuk engem nem zavar a saját anyagom, sőt ez a verzió még izgat is .../

járókeret minek?

a sorrendnél én arra gtam, h rózsalány a puncijával szedje ki az összes anyagot utánna meg izomlázig nyalassa magát hipp nyelvével!
/mondjuk engem nem zavar a saját anyagom, sőt ez a verzió még izgat is .../
gerontológia
járókeret minek?
/mondjuk engem nem zavar a saját anyagom, sőt ez a verzió még izgat is .../ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 14:04

járókeret minek?

/mondjuk engem nem zavar a saját anyagom, sőt ez a verzió még izgat is .../ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 09. 04. kedd 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nananana!
Érkezési sorrenben!
Surdikám! Figyejjé mán!
Járókeretet vigyetek!
Érkezési sorrenben!

Surdikám! Figyejjé mán!

Járókeretet vigyetek!
Nananana!
Érkezési sorrenben!
Surdikám! Figyejjé mán!
Járókeretet vigyetek! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 13:45
Érkezési sorrenben!

Surdikám! Figyejjé mán!

Járókeretet vigyetek! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát úgylátszik, hogy mégis beérem veletek!
De Hipp miatt féltékeny vagyok, a másik nőstényt kinyirom.
Elveszi tőlem az én kicsi Hippem! Ilyet.
De Hippet is megbűntetem.
Addig fogom kényszeriteni, hogy dugja a puncim, amig lenem lankad neki teljesen! És az összes anyagot "kiszedem" belőle. A nyelvének meg csinálok egy kis izomlázat!!!

remélem erre a sorrenbe is rákényszeríted!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 09. 04. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 13:45

Hát úgylátszik, hogy mégis beérem veletek!
De Hipp miatt féltékeny vagyok, a másik nőstényt kinyirom.
Elveszi tőlem az én kicsi Hippem! Ilyet.
De Hippet is megbűntetem.
Addig fogom kényszeriteni, hogy dugja a puncim, amig lenem lankad neki teljesen! És az összes anyagot "kiszedem" belőle. A nyelvének meg csinálok egy kis izomlázat!!!