Kukucs ! Mindenki ennyire dolgozik ??
friss kv igényszerint.....

Középső nap !!
végre forróság is lesz este
De nem várom a hétvégét..... meló lesz akkor... :(

Szép napot! Végre vannak jó kis nyári záporok! Na meg srtandolós vetkőzős idő
Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!

Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!
beköszönös... halihó

Beköszön!
Sejjj de hamar elment a hétvége,még a sittysuttynál is gyorsabban...
No,de a seggfejhétfő is szerencsére,így mondhatni hogy általánosan szép az élet.Még a reggel is napfényes+madárcsicsergősen indult
Sejjj de hamar elment a hétvége,még a sittysuttynál is gyorsabban...
No,de a seggfejhétfő is szerencsére,így mondhatni hogy általánosan szép az élet.Még a reggel is napfényes+madárcsicsergősen indult

Jó reggelt! Egy jó kávé ezen a szép reggelen az Én felajánlásom
Egy jó hétvége mögöttünk, egy másik előttünk, de szerencsére van pár nap amikor dolgozhatunk is érte, hogy értékelni tudjuk, milyen jó nekünk
Szép napot

Szép napot

es végre vasárnap
kv nem is kell csak az íze miatt ittam

Jó reggelt! A hét legfontosabb előtti napját átugrottuk? Egy csomó minden történt! Az esőtáncosokat biztos elcsábították az esernyő nélküli nedves széplányok
Meg aztán péntek is volt! Ez igazán megérdemel egy ünnepi kávét
Szép napot!

Meg aztán péntek is volt! Ez igazán megérdemel egy ünnepi kávét

Szép napot!

Jó reggelt! Ilyen se volt még, a mai kávémat egy hódváron iszom a kert végében amit a kutyám épített az éjjel
Jelentkeztem is a HódFanClubba
Szép napot!

Jelentkeztem is a HódFanClubba

Szép napot!
Jó napot!
Valóban pingvinre váltottak delfinről a ház előtt
Mindenki bárkát épít?

Valóban pingvinre váltottak delfinről a ház előtt

Mindenki bárkát épít?

Még ha delfinek lennének! De ezek a dél felől feljött pingvinek követik a hűvös áramlatokat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 05. 16. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 13:05

Boldog esernyőt,mindenkinek aki ma tartja!
Hát na,szerintem egyenlőre elég lenne az öntözésből,delfinek játszanak a ház előtt már

Hát na,szerintem egyenlőre elég lenne az öntözésből,delfinek játszanak a ház előtt már

Boldog esernyőt,mindenkinek aki ma tartja!

Halihó.... pihenés pihenés... eső eső.... kv nem is kell :(( forraltbort ide !!!!!
Jó reggelt! Azért volt napsütés is tegnap, igaz nem sok... A kávé frissebb mint én, úgyhogy örökbe fogadom
Szép napot

Szép napot

Jó Napot!!! Qva hétfő ismét elhalsztva
a 7vége nagyon gyorsan eltelt ismét de kitolom pár nappal még a hétvégét
Amint látom ma is inkább ágyba bújos nap van
Aki igényli kv bekészítve... én inkább alszom még

Jó reggelt! A tegnapi kávét elhigította az eső, főztem frisset! Annyira jó idő van, még itthon maradni sincs kedve az embernek
Ilyen időben inkább dolgozzunk. Na jó, volna kedv máshoz is, de ahhoz minimum egy punci is kellene
Szép napot

Ilyen időben inkább dolgozzunk. Na jó, volna kedv máshoz is, de ahhoz minimum egy punci is kellene

Szép napot

Jó reggelt! Kicsi alvás sok kávé. Éjfélkor még szaunáztunk, most meg kipattantak a szemeim
Nyugis vasárnapot csak az égből potyogó víz támogatja
Szép napot!

Nyugis vasárnapot csak az égből potyogó víz támogatja

Szép napot!

Üdvözlet!
Az idő ramaty,de legalább 7vége
Sámán sajna nem jósólt cicis lányok potyogását...
Géza,lazíts hétvégén és szedjél puncit,jót fog tenni
Az idő ramaty,de legalább 7vége

Sámán sajna nem jósólt cicis lányok potyogását...

Géza,lazíts hétvégén és szedjél puncit,jót fog tenni

Hétvégre péntek
kvt letudtam.... 11 kor majd asszem iszom még hogy bírjam estig a pörgést...