Remek napot!
No nem eddig aludtam,mászkálásban voltam tegnap,este meg gyereknapi kertipartin felnőtteknek és nekem
Eh,pacsizás elmaradt,de visszaintegettem!
Merre jártatok Öcsi?
Te hogyan gyereknapoztál Géza?
No nem eddig aludtam,mászkálásban voltam tegnap,este meg gyereknapi kertipartin felnőtteknek és nekem

Eh,pacsizás elmaradt,de visszaintegettem!
Merre jártatok Öcsi?
Te hogyan gyereknapoztál Géza?
:d jó napot !A reggeli kvt kihagytam, valamikor 10 felé teszek fel frisset ÉS majd akkor ébrdezem
Gyereknapra ki mivel készűl?? Ti is készítetek újat ??

Jó reggelt! Ki korán kel, friss kávét nyel! Kivételes és szerencsés lányok mást is
Napközben egy kis testmozgás, délután irány cimborához bandázni.
Crazy vasárnap mikor kelsz? Megyünk arra motorral, integessünk, vagy egy pacsi is belefér?
Géza neked kitartás, eljön a Te időd is.
Szép napot!

Crazy vasárnap mikor kelsz? Megyünk arra motorral, integessünk, vagy egy pacsi is belefér?
Géza neked kitartás, eljön a Te időd is.
Szép napot!

Kék az ég,meg zöld a fű,hétvége van ,ez nagyszerű
Viszont a bikinis lányok is

Viszont a bikinis lányok is

Sziasztok! öcsyke Bini és bikini vonalnál is sok a taxtil nagyon szerintem
de engem sajnos nem várnak így senkit nem váratok meg
hétvége csak vasárnap kezdődik majd.....köszönöm a kv-t

Szép pénteket elvtársak! Kávé lazán, a hétvége komolyan a nyakunkon, kéretik nem félvállról venni!
Irány a strand, Bikinis és bikinivonalas csajszik is lesznek, nem illik megváratni őket
Irány a strand, Bikinis és bikinivonalas csajszik is lesznek, nem illik megváratni őket

Kukucs ! Mindenki ennyire dolgozik ??
friss kv igényszerint.....

Középső nap !!
végre forróság is lesz este
De nem várom a hétvégét..... meló lesz akkor... :(

Szép napot! Végre vannak jó kis nyári záporok! Na meg srtandolós vetkőzős idő
Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!

Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!
beköszönös... halihó

Beköszön!
Sejjj de hamar elment a hétvége,még a sittysuttynál is gyorsabban...
No,de a seggfejhétfő is szerencsére,így mondhatni hogy általánosan szép az élet.Még a reggel is napfényes+madárcsicsergősen indult
Sejjj de hamar elment a hétvége,még a sittysuttynál is gyorsabban...
No,de a seggfejhétfő is szerencsére,így mondhatni hogy általánosan szép az élet.Még a reggel is napfényes+madárcsicsergősen indult

Jó reggelt! Egy jó kávé ezen a szép reggelen az Én felajánlásom
Egy jó hétvége mögöttünk, egy másik előttünk, de szerencsére van pár nap amikor dolgozhatunk is érte, hogy értékelni tudjuk, milyen jó nekünk
Szép napot

Szép napot

es végre vasárnap
kv nem is kell csak az íze miatt ittam

Jó reggelt! A hét legfontosabb előtti napját átugrottuk? Egy csomó minden történt! Az esőtáncosokat biztos elcsábították az esernyő nélküli nedves széplányok
Meg aztán péntek is volt! Ez igazán megérdemel egy ünnepi kávét
Szép napot!

Meg aztán péntek is volt! Ez igazán megérdemel egy ünnepi kávét

Szép napot!

Jó reggelt! Ilyen se volt még, a mai kávémat egy hódváron iszom a kert végében amit a kutyám épített az éjjel
Jelentkeztem is a HódFanClubba
Szép napot!

Jelentkeztem is a HódFanClubba

Szép napot!
Jó napot!
Valóban pingvinre váltottak delfinről a ház előtt
Mindenki bárkát épít?

Valóban pingvinre váltottak delfinről a ház előtt

Mindenki bárkát épít?

Még ha delfinek lennének! De ezek a dél felől feljött pingvinek követik a hűvös áramlatokat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 05. 16. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 13:05

Boldog esernyőt,mindenkinek aki ma tartja!
Hát na,szerintem egyenlőre elég lenne az öntözésből,delfinek játszanak a ház előtt már

Hát na,szerintem egyenlőre elég lenne az öntözésből,delfinek játszanak a ház előtt már

Boldog esernyőt,mindenkinek aki ma tartja!

Halihó.... pihenés pihenés... eső eső.... kv nem is kell :(( forraltbort ide !!!!!