Jó reggelt, szuper hétfőt! Kávé frissen, egy lendületes hétre hangolva. Ne legyetek szégyenlősek, elmúlik az élet, kalandra fel! A világnak szüksége van ránk , ne várassuk meg
Szép napot

Szép napot

Szép vasárnap délutánt nappalisok! Megérdemlünk egy mandulafagyis kávét?
Itt meg a "remek reggelt,csuda napot" kávé
Péntek van,némi szabadság és pihi is kilátásban.Szóval szép a élet érzést mindenkinek.Ecccer élünk

Péntek van,némi szabadság és pihi is kilátásban.Szóval szép a élet érzést mindenkinek.Ecccer élünk

Jó reggelt! Mindenhol jó, de a kávé mégiscsak a kedvesünk mellett a legjobb
Géza, ne hagyd magad átverni, ezért nehéz a dolog! A semmit nem csinálni kell, hanem nem csinálni. Csak akkor lesz semmi
Gondolatban már készülünk a cset találkozóra, jó mókának ígérkezik!
Szép napot

Géza, ne hagyd magad átverni, ezért nehéz a dolog! A semmit nem csinálni kell, hanem nem csinálni. Csak akkor lesz semmi

Gondolatban már készülünk a cset találkozóra, jó mókának ígérkezik!
Szép napot

én is élek .D szinte unatkozom :( ez se jó ha az embernek nem kell csinálnia semmit

Napot!
Élek ám,csak kifogyott a tollam,aztán meg nem is találtam,azért nem írtam eddig
Élek ám,csak kifogyott a tollam,aztán meg nem is találtam,azért nem írtam eddig

Holnap reggel indulás haza, csak egy csokigyárnál állunk meg tanulmányi kirándulásra

Jó reggelt! Mindenki szabin? Azért a kávét bekészítettem, a magamét már meg is ittam.
Jó reggelt! Én itt a hegyek közt simán. Bár már nagyon hiányzik, hogy otthon a lábak közt legyek
No de majd szerdán
Addig sétálunk és caplatunk a közel 3000m magasan, erösítjük a szívünket.
Szép napot

Szép napot

kukucs
mindenki túl élte a hétvégét ??

Tartom,tartom!

Jó reggelt! Túlélő kávé? Én kitartok, tartsatok ki ti is

Akarom mondani "összessel"!!!
Szia Öcsy? Tudod miért nem voltunk itt? Mindenkit levert a lábáról a "sárga irígység"!!! Most lábadozunk. Na,azért csak óvatosan azzal a "mindennel"!!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 07. 12. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 12. szerda 21:07

Szép estét! Én innen a Dolomitokból koccintok most egy hétig, megmásszuk az összes hegyet!
Szép estét! Én innen a Dolomitokból koccintok most egy hétig, megmásszuk az összes hegyet!
kukucs
végre itt a hét illetve a hónap vége
azért tettem fel kv -t vanília fagyival ajánlom mindenkinek

Halihó Qva hétfő letudva ... közeledünk a hétvégéhez
jeges kv bekészítve

jeges kv bekészítve

Jó reggelt! Nem lehet panaszunk a napocskánkra, sugározza ránk az áldását! Tegnap is kiraktam egy marék kávét csészében a napra és tíz perc múlva körbeizzadta magát, csak egy kis tejszín kellett rá
A reggeli kávé még a hűsítő hajnalban hagyományos módon készült, kellemesen hangol a hétfői megpróbáltatásokra.
Szép napot!

A reggeli kávé még a hűsítő hajnalban hagyományos módon készült, kellemesen hangol a hétfői megpróbáltatásokra.
Szép napot!

Ismét csak bequkk
hidratáljon mindenki rendesen ebben a forróságban

Jó reggelt! Azért ezt a medvét jól bebalzsamozták, legközelebb valami fiatal bocs-kori képed alapján csináltass tortát